Och tanken är..?

Nä men det känns väl bra prioriterat att dom skickar upp nytappat blod i rymden för att forska om dom vita blodkropparna och varför människans immunförsvar försvagas på en rymdfärd. Väl investerade pengar! Hur många är det som är där uppe att det blir värt att forska om immunförsvar? Skit i att skicka upp dom för fan!

Lägg pengarna på att forska om lite mer vesäntliga saker om oss vanliga dödliga istället. Forska om cancerhelvetet. Forska om hjärtat, hjärnan och kroppen i allmänhet. Hjälp dom som har det svårt, hjälp dom som behöver hjälp, se till att våra barn har det bra. Se till att dom får gå i skolan. Att dom får äta sig mätta. Att dom har ett tryggt hem att komma hem till. Se till att öka resurserna och lönerna för personalen på sjukhus och vårdhem. Se till att alla får det bra. Se till att ungdomarna kommer in i arbetsmarknaden och gör nått åt kriminaliteten i samma veva. Äpplet faller inte långt från päronträdet. Gör så att folk kan känna sig trygga.

Är två nya arenor verkligen det som det behöver slösas pengar på? Är det verkligen blodrymdresor som är det viktigaste? När man på samma sida i tidningen läser om unga tjejer som använder sex som självskadebeteende och krig och jävulskap.

Är det bara jag som tycker det verkar helt fucked up?!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0