Oh no! Not another betalningspåminnelse!!

haha, fast det var den roligaste jag någonsin fått. I hela mitt liv!!



Jag skrattade intensivt i säkert en minut. Jag frågade Johan om man verkligen kan säga så och han visste inte. 
 Jag har då aldrig hört det förut, men roligt var det!! 
Så gulligt skrivet.. 
 
Syftet med det här brevet är att slippa utsätta dig för detta.

Jag känner att det är en medmänniska som har skrivit detta. En vanlig dödlig. Säkert en tjej som precis som mig har svårt att minnas vart hon senaste såg den där förbannade räkningen och har formulerat ett sånt kärkeksfullt brev om en betalningspåminnelse.

Hon ska ha cred!

Jag ska betala Nu!!!  
Sen ska jag sova.

Vara glad för det man har?

Dom två nätterna jag har jobbat nu har det kommit in en gubbe i 65 års åldern bara för att prata liksom, inte köpt nått bara tittat runt lite.
 Sen har han kommit fram till kassan och börjat snacka.
Om hans döda fru, om hans nya tjej, om sina barn och barnbarn som precis har tatt körkort, om julen och om cancer och hur orättvist livet är.
 Men fast att han för bara ett år sen miste den som han har delat hela sitt vuxna liv med, och den sista tiden i hennes liv när hon va sjuk så tog han hand om henne i hemmet med allt vad det innebar, och han är inte bitter.
Han verkar vara en sån härlig och go snubbe som lever för nuet, är glad och tacksam för det han har, och värnar om alla. 
 Han går till sin döda frus grav flera gånger i veckan och tänker inte glömma eller sluta älska henne, men samtidigt har han hittat en ny som han också älskar och som han nu delar sitt liv med.
Han sa att han inte tyckte om att vara ensam.
Sen har han frågat ut mig om jobb, lägenheten, hyran, bilen, Johan, hans jobb, hans bil, vårt område, ekonomi och sånnt.
Sen har han tackat för sig, att han inte ska uppehålla mig längre, och gått hem till sin nya fru och vatt glad för det han har.

Sån ska jag också bli när jag blir stor!!

Men nu ska jag äta upp min microkokta havregrynsgröt med kanel och sen gå och möla mig riktigt nära Johan, sniffa han lite på halsen och pussa han några gånger på pannan och sen va riktigt, riktigt glad att jag har honom.
Att han finns hos, och för mig varje dag och älskar mig fast jag är den jag är.
Jag är så glad att han inte tröttnade på mig under min velningstid och att han fanns där när Lufsen försvann för mig. Jag vet allvarligt talat inte vad jag hade gjort utan honom då.
Fast jag låg ner kändes det som att någon slog undan benen på mig. Allt bara försvann och jag fick panik. Men Johan fanns där nästan varje gång jag bröt ihop, alltid med sin trygga och lugna famn och varma kramar. 

Tammefan så finns det ingen som är så bra som Han!! <3
Bara så ni vet.
Och vill ni smaka på hans underbara pussar får ni slå ihjäl mig först. ;)




Nä, så här sentimentala kan vi inte va såhär tidigt på dan.
Alla vakentimmar som gör det..
Gomorron, gomidda, gokväll!
Inatt är det jobb igen!

En tur till Tingsryd.

Jag följde med Loo hem eftermiddags.
På dagordningen stog:
Mocka.
Hälsa på Mami och kolla på kattungarna.
Hälsa på Farmor och äta.

Mockningen gick galant.
Men.
När jag i godan ro står och pillar i Olinas box hörs ett illskrik. Inte ett sånt där coolt och hjälteaktigt NnnOOOoooo..!
Utan ett mer brainfreezeskrik som gick igenom vartenda ben och in i märgen och som min farmors faster hade kunnat utbrista.
(väldigt hög tonart) AaaaAaaAaa!

När jag kikar upp över boxväggen ser jag Loo står med en trasa tryckt mot kroppen och med vilt uppspärrade ögon.
-Va är'e?!
-En MUS!! I påsen!!
-Wuuuäh!

Så i påsen som hon har knutit ihop, och som vi står och stirrar  på i ren förskräckelse är det ett jävla ståhej. Vi ser hur det prasslar runt där inne och hur det trycker mot innsidan och sen hur en liten musnäsa sticker ut ur ett hål och som sen tar sats och hoppar ner i en låda en bit därifrån.
Så är det lugnt en stund innan nästa musajävel börjar irra runt och letar sig ut och klättrar upp för väggen.
Inte mindre än fyra musas hoppar ut och varken Loo eller jag har speciellt stor lust att ta i snuskpåsen längre så Förstärkning tillkallas. Jonis kommer dit som lugnet själv tar i påsen utan nån som hellst panik eller stress och går ut och öppnar påsen på stallplanen och slår lite på påsen.
-Uähaha! Jag fick en i handen! haha.
-Blääääää!!

Sen såg vi möss överallt.

Isch!

Sen åkte vi hem och kollade på kissebäbisarna och fotade dom, hälsade på Sandy och busade med Radar som förövrigt har världens hårdaste svans, innan vi drog hem till Farmorn.
Vi fick mat, hemmalagade biffar i sås och potatis och sylt (som fick fyllas på) och morotar och hallonsaft.
Loos farmor är nästan döv så Loo fick skrika med henne själv. JAg är inte bra på sånt. MEn jag tackade iaf för maten och nickade instämmande och hoppades att hon såg.
Sen drog Loo fram fotoalbum från när hon och hennes syskon va små, och som jag skrattade!!
Så himla söööt! och blond! Vem kunde ana att Loo en gång i tiden har varit illblond och oskuldsfull? Ja, de var vad alla bilder tydde på iaf. ;)

På vägen hem kom jag fram till att Loo och Sandy ska sjunga It must have been love på mitt bröllop. Loo gjorde det så bra! haha. Hon wejlade sig igenom hela låten!! :P Hon kunde just It must have been love raderna men sen va de slut på dom textkunskaperna.. :P

Loo and Lii 4-ever!! <3


Just de!!

Det sista och viktigaste tipset på hur man överlever storstadskörning på cykel är att ha hela däck. Punka är inte att föredra. En viktig länk till att inte få det är nog att inte pumpa för hårt.
 Här skulle jag vilja lägga in ett tips på att inte använda den som är vid macken, en sån som man kopplar till och så pyser den in en jävla massa luft av sig själv.
Då är det bättre med en man får kämpa lite själv.

Amen!

Tjing tjong!


Nära döden upplevelse

Idag har jag cyklat till jobbet. Snett till vänster genom stan.
 Saker man bör undvika när man är nybörjare på stadskörning med tvåhjuligt fordon utan airbag.

Ha ett tydligt mål. Det är mycket lättare att hitta om man vet vart man ska.
Ha alla händer fria. Alltså, inga väskor på styret eller ficklampor i händerna. Folket som kör som galningar i sina vräkiga vrålåk till bilar vill veta vart du ska. Visa gärna vart du ska med en käck handuträckning åt det hållet du planerar trampa åt.           Smile and wave. 
Se till att synas. Detta är nog A och O med stadskörningen. Ser folk dig tydligt i tid undviker dom att köra över dig i möjigaste mån.
-reflexväst. Tantvarning men jisses vad dom som använder det syns bra! Dom borde ha medalj!
-reflexer. På cyklen och på dig.
-hjälm? återkommer med detta. Men eftersom jag inbillar mig och är livrädd för att jag ska ramla efter varje kurva eller nytt underlag ska nog kanske fundera på att införskaffa mig en.. Fast det ska nog till en olycka innan det händer.
-Trafikregler. Det finns ju tarfikregler. Jag vet inte hur dom lyder, men se till att följ dom. Jag kör på sunt bondförnuft och tur än sålänge. Hoppas jag klarar mig på det.
-Sällskap.Min kollega på Måcken förbjöd mig nästan för att cykla i den här stan när det är mörkt pga alla idioter som kan få för sig saker. Det är inte Chicago men nästan. Se till att trampa ihop med dina kompisar! Mutcho roligare också.
-Långa ögat. Alltså, du ska inte blänga på folk, men titta upp då och då så du ser om det kommer något eventuellt hinder, typ som andra cyklister, fotgängare, eller sånna dära knixiga bilochmopedhinder som man knappt kommer emellan och som är så trånga så man måste kränga till så pass att man nästan välter.
Ramlar du så slår du dig!!

Med domma kloka visdomsorden tackar jag för  mig!

Tjing tjong!


Idrottskliniken

En kraftig lilaröd ton i ansiktet och en del ymniga svettningar och "jag oooorkar inte meeer" tänk senare sitter jag totalt utmattad och redo för sängen i fotöljen.

Imån ska jag jobba 10-16 på måcken.
Då ska jag ha ett dödligt seriöst samtal med Mrs. Boss. Angående min lön.

Ey, Mrs Boss! Min lön är för liten! Jag vill ha meeer!
Ojsh, säger du de säger du?!
Like yeah!
 Ska vi tredubbla den då?
Hell yeah!

Så kommeer de låta. Minst.

Imån ska jag ringa Djursjukhuset angående Snurres nipple.. Den är lika stor som en 65 årings som ammat fjorton kids som bits. Ni förstår? ^^

Nu sängen!
Tjing Tjong


En fullspäckad helg

It shore was.
Jeez!
Jobbat 16 till 22 fredag, lördag och söndag. Mellan 20 och 22 ensam.
Bara det va en upplevelse. Men nu har jag nog nästan äntligen lärt mig att lösa in dessa förbannade vinstlotter iaf.
Va hemma en sväng och tog ner tråd och mockade ur boxarna med Loo idag. Hälsade på Snurre och Katterna, åt pappas köttfärslimpa och hämtade en takfläkt på vinden i grannhuset. Jävlar i havet vad dammigt de va. Fågelskit och allmänt grått. Men med lite behövlig putsning och en ny längre sladd ska det nog bli förbannat bra!!
 Cycklen fick också följa med och flytta in i förrådet. Nu ska här sättas igång med motionen!! :)

Nä, nu ska jag gå och förgripa mig på min kära man jag inte sett på två dar. :)

Tjing tjong!

Myshetsfaktor.

Det senaste nyförvärvet heter Lila Blockljus från Ica Norremark.



Min favorit bland alla ljusen är dock stöldgoddset på fot från min allraste bästaste bästa vän.

           

Det än så länge enda ljusarrangemanget från min Tantmaffia.



Det mysigaste finns i sovrummet nedanför min önskade, eftertraktade spegel också stödgodds från min allra bästaste bästa vän.

  

Allt som allt har jag tänt 25 ljus. Min tanke bakom det hela var från början att uppnå total myshetsfaktor men när jag tänt alla så satte jag mig i soffan och väntade på att det skulle komma.
 Men iiinget hände!!
Sen slog det mig. 
 
Min man.

Jaha, så blev man själv i tvåsamheten inatt då.
 Ensamheten.

Inte ens en kladdkakebit har jag!!


Vaccinmuta

Det kom fram en pappa till kassan idag och la upp en tidning på diske sen dyker de upp en tablettask och en klubba någonstans nerifrån, tittar upp och ser en rosarandig tofsmössa och en blond kaluffs och nyss rödgråtna ögon.
-Hon har precis fått vaccinspruta så vi lovade henne godis.
-Det tro jag det. Ska man få spruta måste man ju få nått i gengäld!  
-Ja, hon tyckte nog också de.. haha.
-Det ska jag också köra me när det blir dags. Tackar för tipset.
-haha

Sen kommer samma pappa fram igen efter en stund, (dom hade suttit inna i affären en stund och ätit godis.) och köper nått och ungen kommer efter och sätter sig bakom honom på golvet och börjar snurra runt på rumpen, varv på varv med klubban i handen och mössan på sne, när pappan är klar och ska gå och upptäcker ungen och säger -Men Nova, här kan du ju inte sitta.
 -Nää. säger hon då, kråvlar sig upp och lommar efter glad i hågen.

Sen kom min gamla klassföreståndare in. Snicksnackar lite under tiden hon handlar och hon hyllar Facebook, så hon kan hålla koll på alla. :P 
 Inte mindre än tre lärare från ingelstad som har handlat av mig, en elev och en från min gamla ridgrupp i Lenhovda (som jag inte minns vem det är) och en som va på hemmet där jag sommarjobba.


Benjamin Button

Lånade hem den filmen efter jobbet på måcken idag. Hyr filmer gratis! :) Hur toppen är det inte? Asabra! 
 Men i det här hushållet är vi ju inte så vanliga att vi har en vanlig dvd med tillhörande normal fjärrkontroll som vem som hellst kan använda.
 Nejsh! Hur kul kan de va? Ska man inte ha nån dammsugare ska man fan inte ha nån dvd heller!
 
Så från början tänkte jag slänga mig i sängen (som förövrigt har nya lakan, alldeles för dagen) och äta kvällsmat där och kolla på filmen på datan, men så började jag änka på alla smulor, att jag säkerligen skulle somna med en gång och att jag fanimej ska kolla på den där tvn om vi ändå har en! Just så. 

 Så där står jag, med en film, och en xbox. Ni fattar mitt problem va?
Hur funkar en sån?
 Jo, såhär. Man trycker in den lilla knappen uppanför skiv-inmatningsluckan, som förövrigt är på fel håll..?
Stoppar in skivan och hoppas att den står kvar.
Jag vet, helt sjukt, vilken idiot kom på det? Säkert samma som till Lövblåsaren. >:{
Sen sitter man där, med "förstasidan" uppe. Play movie, language selection, subtitles, chapter selection.
Nemas problemas!!
(Ungefär hit va jag me, sen får ni läsa nån instruktionsbok om ni ska ha grundlig förklaring, för sen är allt som ett töcken...)
Om det inte vatt för det lilla problemet att, Just det! Ingen fjärk! Tuuuusan!
Håpp, jag tappar inte modet. Ånej. För osportsligt. Nej, jag fattar xbox, (kan det heta konsoll förresten? Tror jag har hört det ordet nånstans.. Jag kallar det för det), konsollen och börjar trycka runt. Nothing happens! Doh!
 Batteriluckan har någon vatt så himla rolig att lossa på. Typiskt manligt.
Efter att ha meckat i den ordentligt händer det minsann grejjer!
Uajaja vad det händer snabbt. Jo då, x2, x4, x6, x8.
Snabbspolning right at ya!
 Trycker på så många knappar jag kan samtidigt och voila! :) Nu hinner jag ju catcha up handlingen också! Helbra!
Får dock spola tillbaka lika mycket och hinner lite långt så jag får se hela om från början där Lejonet brukar vara.
Sen va de där me språket. Ligger en gammal döende tant och rosslar fram några ord som inte ens amerikanarna kan ha uppfattat och jag känner att Jo, här behövs text.
 Börjar bli måttligt irriterad på den där jävla xboxen nu och dess förbannade kontroll.
Lyckas på nått märkligt vis ta mig till menyn, välja språk OCH komma tillbaka till filmen. :)
Sen är jag så utmattad att jag somnar efter en stund och missar en liten bit, men det är ju sånt som kan hända den bästa! :P

Så godnatt suckers!
 Nu  ska jag gå och värma upp sängen tills Johan kommer hem i morronbitti.
Det finns verkligen bara en i hela världen som kan få mig att få svimningar i knäna och pirr i hela magen och ner till tårna och ända upp till huvvet av sina kyssar.
 Tänk att man kan känna så?! Som att man typ får nån kick i hela kroppen. Av en enda person.

En Pannkaksfrukost senare

Efter att återigen vaknat av en jävla Lövblåsare och ägnat flera underbara minuter i sängen med morronmys så blev det pannkakor till frukost. Johans idé men mitt verk.




Direkt när alla pannkakor utom en va uppätna drog Johan till Gymmet.
Jag ska kränga på mig kläder och gå en runda med musik i lurarna. Long time no see.

Ieftermiddag blire till att va flytthjälp åt min käre bror.

Tjing tjong

Ben&Jerrys. Again.

För det är så himla gott!
 Idag efter jobbet köpte jag hem två för mig stora nyheter som jag suktat lite efter.   

                                                                        
 
New York Super Fudge Chunk. Marabous Vinter Edition.

Choklan smaka pepparkak enligt mig och enligt Johan som också ingick i testpanelen smaka den After Shock. Och det va va han tvungen att smsa tre kompisar om.. Doh.
 Glassen va (ja den är slut nu) asagod, inte lika god som den orgasmiskt goda Fudge glassen. Men ändå.

End of discussion.


Uppröjd katastrof i ensamheten

I morse ringde pappa innan klockan va sex och meddelade Snurres ankomst.
 Bara att kränga på sig närmsta kläder och hasa sig ner till dörren barfota, håret på ända och ögonen halvstängda för att ta emot det alltid lika glada lilla livet. 
 Vi låg och myste lite halvt om halvt i sängen tills Johan steg upp och Snurre helt plötsligt fick alldeles för mycket att hålla reda på och var tvungen att springa mellan mig och Johan för att se till att ingen gick ut utan honom.

 När Johan sen åkte iväg i sitt monsteråk som hörs ända bort till den andra rondellen vid skogskyrkogården gick Snurre och jag en runda på en halvtimme för att sedan krypa ner under täcket igen några timmar.
 Innan jag somnade smsade jag och Loo fram en lunchdate.



Igårkväll när jag kom hem från buggen hade alfahannen lagat mat och hatt sig. Möttes av en stängd köksdörr och matos och tända ljus och stränga order om att inte gå in i köket. Plats i soffan!
 Ris och beasås och firre. :)

Jag har inte bara hittat en superbra och snygg man! Han kan laga mat också!! Massa kärlek till han! <3
Salladen glömdes tyvärr bort men den tar vi och göra pastasallad på idag istället när jag kommer hem från Måcken.
 Fick två tider till igår påväg till buggen! Toppenbra! :)

Igår gjorde jag absolut ingenting från att jag vaknade och åkte till buggen och har inte vatt alltför aktiv idag heller på grund av det där jävla huvvet som envisas med att göra ont halva dagarna. 

 Googlade migrän innan, och det stog att det utlöstes efter stress, rubbade sov och matrutiner och under mens.
Katjing liksom!!
Då kanske det finns ett slut på att iaf. Har grubblat över den där svinsjukan lite.. 

Nu ska jag svida om till min Måcken outfit och sen dra och jobba i fyra timmar. 

Tjing tjong!  


Bakfull.

Ungefär så känns det i mitt huvve nu. Vet inte vad jag straffas för, har haft denna förbannade skallevärk i två dar nu. Låg kvar en timme i sängen och försökte kväva huvvet i en kudde så skiten skulle försvinna med det hjälpte inte jätte mycket. 

Inatt gick jag ändan till 6 för att lära mig all städning på ugnar, grillar och stekbord och potatismosmojjen. Ska jobba själv näst, nästa helg för att prova på till julen. Hujedamig!
 Det gick otroligt fort att jobba inatt, och det har varit roligt och icke för jobbigt folk inne. Ett grabbgäng kom in och klagade på musiken så L satte på nått dansband så hela ligan hoppade upp från pallarna och börja dansa och klappa takten och tjimma runt en stund, dom va kvar ett bra tag och sjöng me i låtarna.
 Två höga killar kom in och svassade runt och plockade på sig sjukt mkt  lösgodis för att sen dumpa allting i kassan.. Jävla typer.

Det är väldigt mycket konstigt folk som kommer in,
alltifrån gamla gubbar som går runt och pratar med sig själva och köper folköl och porrblaskor, dom väljer jag att inte få handkontakt med när man ger tillbaka växel. Isch!!
 Sen är det andra trashankar som kommer och velar runt och liksom alrig kan bestämma sig, som man måste ha koll på i tvn.
Väldigt fulla människor som inte kan bestämma sig eller få fram vad det  är dom vill ha eller ska krångla till allting väldigt mycket så man tillslut inte vad vad dom vill ha längre.
Dom som är jävligt pratglada och som ska stå och tjöta fast det är 159 pers bakom dom som också vill ha en dubbel cheezburgare utan ost.
Jag försöker att inte dömma folk. Jag har blitt nästan hur bra som hellst på ögonkontakt, dog nästan på det i  början.
Glömde att ta av mig larmet i morse så jag ska köra tillbaka med det innan jag kör till buggen.
Tjing tjong

Det va den sovmorronen det!

Jaha, nu har jag lyckats med konststycket att sova bort en hel dag!! Grattis!
 Se vad bra det är när folk tar ledigt från sina lövblåsare. :)
Nu ska jag försöka göra om krigszonen till en anständig lägenhet igen och sen tänkte jag gå ut och gå en runda.

Tjing tjong!


Egen namnskylt!



och nya bralls, en skjorta till OCH ett skärp!!
Hujeda mig! Hur mycket ska de kosta på mig egentligen?! :P
Har dessutom fått schemat över jul och nyår, fick dock en smärre hjärtattack när L till min försrkäckelse diktaterade att jag ska jobba själv flera nätter!! :O
 Och här har jag gått i godan ro och trott att "Nä, själv är man aldrig på nätterna. Iiiinte då!!" och sagt det för att lugna oroliga familjemedlemmar och vänner. Pyttsan!
Jag ljög er rakt uppp i fejjan utan att ens veta om det! 
 
Men jag ksa iaf call Mrs. Boss imöen och tala ett par sanningens ord med kvinnan. Jajemän!

Nu är jag trött. Nån som märker? Fast jag är ändå pigg. Upp i varv liksom. Asajobbigt.
Det har vatt väldigt dött på måcken inatt. Knappt nått fölk.
Kom in några muslimer tror jag dom kom fram till som satt där och tjöta me L i säkert 2 timmar. Dryga!!

kund:-Får jag fråga en sak, inte för att va ofina eller elak eller nått, men tycker du inte om ditt jobb?
jag: -Jo, vaddå då?
kund: -Du ser inte så road ut.
jag: -Nämen de beror ju helt och hållet på vilket folk som kommer in. (pik 1)

samma kund: -jag vill ha de billigaste
j:- en korv?
K: - nä, en hamburgare!
j: -vanlig eller cheeze?
k: -det billigaste.
j: -vanlig då. Enkel eller dubbel?
k: -det billigaste!
j: -vill du ha hela menyn me dricka?
k: -det billigaste.
j: -utan då.. Har du råd med nånting på hamburgaren eller blir det för dyrt?
k: -vad blir billigast?
j: -du är verkligen den snålaste smålänningen jag någonsin har träffat!! Grattis! (pik 2)
k: -Jag hoppas verkligen den är god nu.
j: -såklart den är. Har du hört nån annan klaga?

L va argare än mig på honom sen när han äntligen gått, tyckte han va dryg och så, jag sa att han kunde ju faktiskt inte hjälpa att han va efterbliven och säkert blev tappad när han va liten.

Nu ska jag gå och möla ihop mig intill Johan och sova. Hoppas jag är lika svinkall som han va när han kom hem från natten och skulle lägga sig och att inga idioter med lövblåsare får för sig att använda helvetesredskapet på en lördag.

Tjing tjong!

Vyssan lull...

Nu ska jag efter gårdagens diskkväll som slutade halv 11 på Köket och dagens jobb i köket hemma försöka sova. Steg upp o5.2o i morse och körde i god tid till jobbet. Va där så tidigt så jag han starta igång allt och påbörjat disken innan nästa dök upp. Sovmorron någon?! :P 
 
 Svängde hem och hälsade på Snurre och pappa en stund. Kollade huset och hämtade en post som inte hittat rätt.
Fick en enorm Snurresaknad i dag så jag va tvungen, min lille puff. <3

Köttbullelagning ikväll till Idol innan jobbnatt.

Tjing tjong!

Jeez!!

Så trött!! Hopplösa lövblåsare!
 Jag kan inte annat än skylla min bristande sömn på han. Jag behövde den sömnen.
Nu ska vi äta sen hoppas jag på en stunds siesta så jag pallar hålla lågan uppe i köket ikväll och imån!!

Tjing tjong!

Finns det inga gränser!!

Denna morgonen har varit skum. Många jobbiga ljud. 
 Vem kom fram till den värdelösa idén om att riva igång en lövblåsare innan klockan 8 på morronen?!
Vem har avskaffat den hederliga gamla räffsan liksom? Tystgående dessutom! Perfekt!

Sen när Johan äntligen masat sig upp och sparkar igång en Jullåt, spricker det en smula för mig. Det är liksom lång tid kvar! Det fick han sluta med illa kvickt. Den enda jullåt som är okej att spela nu är Fairytale Of New York. Allt annat får vänta ytterligare en månad eller två.

Nu ska här diskas, bakas kladdkaka, skicka iväg kartongerna i hallen med David och handla åt Linn.
Sen ikväll ska jag jobba i Köket. Imån ska jag till Tantmaffian och på kvällen ska jag till Måcken. Behöver fylla på lönen lite efter Uppsala känner jag..


She's my sister from another mister!

Loo och jag har nu kommit hem från en galen och lång helg i Uppsala.
 Grand finale och anledningen till att vi åkte upp ägde rum igårkväll.
Anledningen löd Pink konsert i Globen!!
Vi började vår resa till Sthlm klockan 17.oo och var tillbaka i Uppsala klockan o2.oo. Det blev en låång kväll. Men ackikvack vad jag lätt hade gjort om allting bara för att få uppleva det igen!!
Vi va på plats, långt upp på högerflanken, redan vid 19. tiden och hon började inte sitt performance förrens efter 21.oo!!
Evermore var förband och va helt klart värda att söka reda på på Spotify. Dom va från Nya Zeland och Loo och jag ville gärna ha me oss sångaren med den wunderschöna rösten hem. Krrrf! 

 När Pink sen äntligen behagade beträda scenen från en lucka i marken ihopkopplad med en vajjer gjordes det under ett förbannat jävla jubel! Lite gåshudspytteskinn blev det allt. Ett stort flin letade sig fram på iaf mina läppar.. Människa vad bra hon är! Hon har sån skön utstrålning!!
 Sen va det fullt ös medvetslös under i stort sett hela showen.
Några kaselåtar var de, bl.a Dear Mr President, Glitter In The Air, I Don't believe you. (sök dom på Spotify, så jävulskt bra!!)
Under Mr President ringde vi till Fia så hon skulle få höra. Tror de va uppskattat..? :)
Det va så mäktigt och galet och hennes röst hade jag gärna mördat en halv ko för. 
Kvinnan bjuder verkligen på sig själv. Att hon orkar är mer än vad jag förstår. Det va kul korografi och helbra dansare och spelare. Dom verkade va ett kul gäng. :)
Något vi la märke till va att hon tog väldigt mycket på sig själv. Väldigt mycket under en låt jag inte kände igen, men som hon låg på en röd soffa och sjöng. Tallitall typ hela tin, sen huxflux dök de först up en hand innifrån själv soffan som hjälpte henne lite på traven.. ;) Ett tag va de nog tre..
 Anyway.
Får ni någonsin chansen så åk för bövelen och se henne!

De va en stackare som svimma framme vi staketet som vakterna kasa över och ruska om men inget hände me henne så hon blev uppslängd på en axel och utburen..
Lider me henne så mycket sen min lilla incident från Köket när jag va där sist och fick en släng av svimm på morronkvisten.. Lite lätt skitpinsamt.

Titeln kommer från Bring It On- fight to the finish.

Nähä, nu ska jag efter fem ensamma nätter i en enorm 120 säng gå och möla mig riktigt nära my Mr Man i vår lilla 120 säng och sova riktigt hårt utan håriga fällande main coon katter som leker sig igenom kvällarna och som ägnade sig åt att förstöra skänhetssömnen för Loo och mig genom att attackera fötter och ben som stack ut under täcket. Det va ju mer än en gång per natt man vaknade av att Gucci, Chloe och Fendi drog repor och jagade varran genom lägenheten och rev ner varenda möbel på färden.
Dessa katter. 
Får jag välja mellan dom och Johan är valet självklart.
Så mysigt att få slänga sig i armarna på honom idag. <3

Gonatt!




Är det inte finbesök eller?!



Min lilla Snurresnuffs är här på dagis ieftermiddag. Pappa jobbar i stan så han fick komma hit. :)
Mamma va här på dan och fika på sin rast. Kom precis när jag ko tillbaks från värkstan me Viola aset. 1500 på den jävla bilen!! IGEN! 

Snurre och jag har nyss vatt ute och gått en runda i snöblåsten och Snurre sket såklart precis när vi kommit bort från alla sopptunnor! Fick bära på den där äckliga påsen hur länge som hellst! Bläää!!
 Sen när vi kommit fram till ett litet skogsområde med en riktig skogsstig med barr på marken stannar Snurre och tittar på mig och vänder om.
???
De va den lanthunden de.

Nu ligger han iaf i soffan och blänger.
Tråkigt att va stahund.
Men han har ett bra fönster iaf. Lagom höjd liksom. :P



Nu väntar vi på Herrn i huset och en som har samma yrke som Loo men som kommer från hyresbostäder som ska laga vattenläckan i handfatet på toan..
Loo kommer i eftermidda!! :)

Min livs första hockeymatch slutade i tragedi...

Just face it.
Hockey sucks!!
Big time!!
T.om när det är Korpen lag.. Som inte stått på ett par skridskor på en is på X antal år..

Yä.. Sanna och jag hade stora planer (på träning) och hårda hot för att få killarna i form igen..
Ska man dit och frysa häcken av sig igen vill man ju ha valuta för tiden!
Am I right or am I right???
Right?!

 Hoten kunde va t.ex diska i en vecka och soffa på soffan.
Planerna (på träning) kunde va bl.a springa till och från jobbet, med höga knälyft.

Ja, ni ser ju våra storstilade planer.
Helnöjda! ;)

Ja, som ni ser var det ingen ordning på nånting..   Katastrof.
Ingen ordning på nånting.





Johan "kortus stubinius" Melkersson



Johan "K.S." Melkersson -tillika den andra hälften i tvåsamheten som jag utgör den ena hälften i- stog för matchens första, sista och därav enda fight.

You go girl!!




Andra sidan är ni klara?!!?!?!?!
???




Detta var hur min måndagkväll spenderades.
Nu vet ni!


Hemmahemma i det gula huset på landet

Natten inatt va lugn.
Väldigt lugn.

Tills jag skulle gå ut till M på lagret och fråga vilket kött det är i kebab? och på min vandring mot dörren börjar jag höra att det är nått larm som går där ute!
Hittar M ståendes i kylen med en telefon i örat, nej hon hörde inte jättemycket, men hon hade tydligen A och J i telefon, alldels yrvakna. Klockan va la halv 1 kanske. :P 
 Larmet tjöt i ungefär 3 evigheter innan det slutade och allt blev plötsligt väldigt tyst och lugnt. Lite rofyllt nästan.

Sen stod vi och undrade var alla människor va, det va ju ändå både lördag, helg efter lön, och röd dag och halloween och gud vet vad, tills 4 killar dök upp, dom fick vad dom skulle och så helt plötlisgt va hela butiken full me folk!
Ända ner till läsken!!
Jusses. Tog aldrig slut, och samtidigt som det va tvunget att va fullt på både steken till hamburgarna och korven och alla skulle ha meckiga jävla menyer och kombinationer och tillbehör och "gärna i en låda" va man tvungen att medla mellan idioter som inte hade varit med när kösystemet uppfanns och inte alls visste varför just dom va tvugna att ställa sig sist i kön, samtidigt som man skulle ha koll på pumparna och kunderna, eventuella utköpare och minderåriga, samt serva en tjurig bitch som suckade och t-ade i ett kör och liksom aldrig blev nöjd..? Jag kontrade att helt utan förvarning bli totalt övertrevlig och avslutade det hela med "ha en fortsatt uuuuuunderbar natt!!" *stort leende* kan eventuellt ha lutat lite lätt åt det falska hållet. Vad vet jag. Jag såg inte.
 När ruschen sen äntligen tog slut efter 5 halva evigheter såg det lite ut som ett krig bakom disken på bänken. Räksalladen och gurkmajonäsen hade tagit slut, vid olika tillfällen-såklart, så tomma hinkar stog i vasken, hamburgerbrödspåsar låg på bänken och tångarna hade byggt bo på lite olika ställen och rakbladen hade hoppat ner under alla tillbehör. Mycket märkligt. Förstår ej.
Sen väntade städningen, sen gick jag hem efter att ha torr muppat och dammsugit.

Doppade dagsinköpta skorpor i Äpple/Kanel/Russin-te och läste träningsfreaks-tidning utan att fatta ett jota av vitsen med att se ut som en anabolstinn alfahanne med ådror som ser ut som järnvägsrälsar på den oljeinsmetade solbrända kroppen med onaturlig look på musklerna som är så osexiga och fula och vidriga så man hellst inte vill se på skiten men av nån konstig anledning gör det ändå, bara för att se om man kan finna en simpel anledning till att dom stoppar i sig alla pulver och piller för att "deffa" (???) musklerna till onormala storlekar.

Nej jag tror inte jag lyckades. Denna gången heller.

Sen somnade jag.
 
Sen vaknade jag igen av att en isbjörn med frossa la sig under samma täcke som mig och mölade sig intill och sökte värme. Fick tidernas chock och höll på att ramla ner på golvet.
Hoppas jag lyckade skicka iväg ett lika bra bläng som igårmorse när samma isbjörn med frossa gjorde exakt likadant.

Nu sitter jag hemma och lyssnar på tv och använder min egna data med mitt egna internet, alltså, slipper ta från nån granne som inte har låst sitt..
Johan jobbar natt. Jag ville inte va hemma där själv. Waaay to lonely!! Så efter buggen åkte jag hem.

Tjing tjong!


RSS 2.0