Ingen sovmorron idag heller..

på min förväntade och efterlängtade sovmorron ringer mamma.
o8.41 . Nästintill dödsstraff på de.
Hej är du ledig idag? -Mmm
Sover du?!! -Inte längre..

Iaf, min morbror skulle få sin 50årspresent idag. Helikoptertur över ägorna. Så hon frågade om jag ville hänga me och kolla. Hasade mig ur sängen och vaggade likt en sengångare till duschen för att få liv i min utsletna, arma kropp. Den fick tidernas chock när varmvattnet inte behgade komma med en gång och jag  mitt dumma nöt stog mitt i skottfältet för iskallt vatten. Vaken!! 
 De va en fin liten skara med människor som hedrade min något pirriga morbor med sin närvaro. Alla som ville skulle tydligen få sig ett åk och alla utom en vågade. Asaroligt va de! Bäst va de såklart i starten! Första suget i magen slår alltid alla rekord! Min första helikopterfärdgjorde mig inte besviken! =)

 

 

 



Körde Mini tillsammans med Lovisa och Öride idag. Den hästen har en allvarlig bokstavskombination. Jävla spatthäst.

Vatt ute och gått idag också. =) Himla gett att komma igång igen. De här svullolivet håller icke!

Ciao!


Allsång.

Sitter och tittar på allsången med pappa nu. Kult! Timo är så fetebra! =)

Igårkväll efter att ha kört me Mini åkte jag in till Johan, hade lite Ulla-Bella sekreterartid på vägen och försökte få tag på frissan, hovslagarn och syotanten. Bakslag överallt! Jävla sket! Sen ringde jag iaf mormor bara för att jag blev så irriterad på att ingen ville prata med mig och såklart kan jag lita på att hon svarar! Min lilla mormor. Slog säkert ihjäl 20 minuter. Saknar att sova hos henne så en vacker dag ska jag nog åka dit och göra de. Som på den gamla goda tiden i jungfrukammarn. =)
 
Planen för gårkvällen va mat ute och bio. Så på La gondola blev de såvlaki för min del. Helt okej. Men såg att grannresturangen hade typ samma meny men bara halva priset. Surt. Säkert har dom minst lika go mat. Sen såg Johan och jag Baksmällan mens dom andra två skulle se Harry Potter, vilket jag tvärvägrade! En annan skulle ju jobba idag.
 Påvägen hem från bion höll bäjbet på att avlida i sin förkylning. Helt plötsligt va de extremt synd om han och de va så jobbigt. Ja stackars män. En manlig förkylning är väl ändå de värsta som finns?! Inte sant?
Eller nä.

Alla vet ju att efter tre timmars för lite sömn blir man förjävla trött så efter att ha hållt ut en hel dag på jobbet och jag va ute och körde Majsebajset kom tröttheten över mig som en rejäl åskskur (de gäller ju att ta nått aktuellt att gemföra med, och skurar är ju ett rätt vanligt förekommande fenomen i de här landet på sommrarna.)  Funderade seriöst på att vända hem igen och gå och lägga mig istället. Men nej. Ögonen sjönk. Jag sjönk. Sen kollapsade jag ihop och trodde jag körde av vägen men då hade jag visst bara somnat och ryggen vek av åt sidan. Detta hände många gånger. Vissa stunder hade jag bara hörslen påkopplad, tömmarna va slaka och tyo lufsade på bakom.
Ehm, vissa kan ju tycka det är totalt vansinnig oansvarigt och rent av jävligt korkat att sitta och somna när man är ute och kör. Visst skulle jag kunna hålla med. Men de va faktiskt jävligt mysigt. Ska ju bara tillägga de att Majsan har den senaste GPS-uppdateringen och är utrustad med autopilot så orolig behövde jag aldrig va. =P
Men liksom försök sätta er in i min situation här va. Trött som ett as, kört från stan klockan sex i morse, kom i säng vid 12 tiden, jobba en hel dag sen ut direkt och köra, och sitta där bak och vaggas framåt och av en liten mysig hedenhöshäst och en bakom sig och båda går och frustar så där behagligt och lukten av sommarhäst sprider sig bland skogslukten. Allt de där blandat med frisklukten va faktiskt väldigt sövande. Tro mig.

Nu ska jag iaf ut och gå en runda och sen gå och lägga mig. Tidigt!

Imån är jag ledig. Sen ska jag jobba från torsdag till lördag. Ledig måndag. Sen jobba från tisdag till måndag. Oh yeah!

Min man är i norge. Loo är på Öland. Jag är hemma. Ensam, övergiven och totally alone i hela världen.

Olsmässan förresten va överbra!

Hultsfred 2oo9

mwiha! =)
hur gett som hellst! Underbar stämning, lerigt, skitigt, fylla, konserter, bra musik, roligt folk!
The killers, Kings of Leon och Lasse Winnerbäck gav gåshud.
Första kvällen slutade tidigt.Typ 9. Men alla vet ju att man ska sluta på topp! :P och de kan man ju säga att både jag och Loo gjorde, men Loo va väldigt låg sen i nårra dar. Himla orutinerat.
Våra skånska grannar som bokstavligt talat låg på vårt tält innan jag och Loo flyttade vårt va inte värda mycket. Typ inget alls faktiskt.
-klockan e sex! (på morronen) Alla måste ha sex!!! ¨
Mjukost på tältduken, hot om att riva ner det och alla va de va. Vi va inte jätteglada på dom.
Vårt Camp Living the dream såg inte lika förtjusande ut som de gjorde första dan efter typ två dar, snarare lite lätt skit-trashigt ut. Favoritkusinerna Emil och Linnea bodde på husvagnscampingen. Men jag trivdes bra i vårt kvarter. Bra översikt över ingången och en massa förbiströvandes männiksor att titta på . =)


min kära man dök upp på lördan och hedrade iaf mig med sin närvaro. <3
på söndan va vi väldigt mycket skitsega och ville mest koma hem allihop tror jag.
Gick omkringni halvkoma resten av dan.

''anyway! I will be back!

Örebroet!

örebroet me älsket med tillhörande lillabröder va precis hur bra som hellst! En massa mys och massa massa sol!! Lyckades bränna axlarna rätt rejält första dan. SKickligt Lisa! Solkrämen va me, men inte på.. Trodde ju den gjorde nytta i väskan jag. :P
En hel massa rullande och flyttande på höbalar blev det, vilket resulterade i en sjuhelsikes massa nysande på två utav tre bröder. Nytt rekord i nysning. Himla onödigt att va  höallergiker liksom.  
 Premiärdoppet togs i Hjälmarens 23 gradiga vatten. En dag låg jag själv nere på bryggan och hade egentid med mig själv. Himla skönt att slippa traktorbuller, hödamm och galna hundar och småbrorsor för en stund. :P
Åkte padda bakom båten me vilket va himla roligt! Va ute och fiskade me sötet och hans pappa. Vet inte vad som va sämst, sjön, spöet, draget, jag och mina kast eller nån annan påverkande faktor. Nappade gjorde de iaf inte!!

Förberedelserna inför Hultan har satt igång på allvar nu!! Ska bli så roligt och ja ser verkligen fram emot det!! :D

Dagen på jobbet har vatt svettig, lugn och full av asgarv! Min dementhet har visat sig i en ännu vassare tappning. Tur M har full koll :P

Viola har fått sig ett sommarbad. Det behövde hon!

RSS 2.0