Sommarens värsta tänkbara!

Sommarens skräckscenario har just infunnit sig!
 
Mellan mina flipflops-tår! Skoskav i simhuden så att säga..
Jäkla skit me! Jag har ju enbart fliflops på sommaren. Ska jag behöva kränga på mig mina converse istället nu?
 haha, I wish I could. Men det kan jag ju dessvärre inte.. För jag äger inga längre.. Så var det ju. Natten till midsommar var det någon som kalvade maginnehåll rakt ner i mina svarta favoriter.  Sådär fräscht va?
Skorna åkte morgonen därpå rakt ner i närmsta sopsäck. 

 Nu är Bibbetorp finito..
Besiktningen var igår och idag var vi på tippen med allt skräp..
Så nu vänder vi blad och börjar på ett nytt kapitel.
Ibland känns allt så jävla ovärt! Och ibland så bara känner jag att fan vad liver leker.
 Men jag är bra på att diska. Och bäddar t.om sängen! Men det är bara för att Bojjan fäller så innutahelvete nu och det är så sautans sticksigt att ligga på massa katthår.


Gissa vilken diskmaskin pappa släpade med till tippen? På tiden kanske? :P 
 Haha, jag höll på att dö när jag såg att alla va praktiskt taget nya i gemförelse. :p

Släkten hotade med att komma och inspektera nya lägenheten i veckan så jag bestämde mig för att baka lite till deras ankomst. Cyklade och handlade. Fyllde korgen och cyklade hem.
 Glömde äggen.
Cyklade en gång till.
Sen bakade jag. Chokladcheezecakemuffins. Som inte alls blev så fina som på bilden och som inte alls smakar cheezecake. Dom smakar bara som vanliga chokladmuffins. Typ som tigermuffins.. ? Ser ut som maneter. Helt platta och utflytna. Men dom duger nog som bjudemuffins i vilket fall. Jag har ju gjort dom med mina bara händer och en elvisp så dom blir nog glada. :) Får jag hoppas! 


kan någon se skillnaden? 


 Men receptet var fråååktansvärt invecklat! Först stod det blanda alla torra ingredienser. Jag blandar alla torra ingredienser.
Sen står det att jag ska blanda smör och socker. Men vad är socker om inte torrt? Fast nu var det visserligen brunt farinsocker. Men ändå. Och jag trodde det var nått fel på det för det var helt klibbigt. Men sen stod det visst på påsen att det var fuktigt.. S
 Sen att jag ska blanda ner kakao och vaniljsocker?! Vafan! Här känner jag för att hälla ut allt och börja om.

 Sen ska vi inte bara tala om hur invecklat det skulle vara att hälla ner smetarna i formarna! Det var ju inte bara att fjuffsa i liksom. Inte då!
 "Fördela smeten till hälften formarna. Lägg 2 msk av fyllningen som ett lager över smeten. Täck ena halvan av fyllningslagret med smet till ca en halv cm under formkanten. (räckte till hälften ungefär..) Täck den andra halvan med cheezecakefyllningen upp till samma nivå som smeten. (blev hur mycket som hellst..)

Så just detta receptet kanske jag inte gör så många gånger igen. :P





Inte så tokigt faktiskt.

Det är ju sällsynt att jag är först med någonting. Och det är ingenting jag tänker skryta med nu heller, därimot är jag väldigt ofta väldigt sent ute med alltind. 
 Sist med stuprör.
Sist med maxiklänning. (Jag köpte en i torsdags!)
Sist med att tycka om ananas, te och paprika, makrill på burk.
Sist med att tycka om musik alla andra gillar.

 Men för att komma till saken har det då fallit mig in att börja acceptera Volbeat som bra.
Snubben som sjunger har ju faktiskt helt otroligt härlig röst. Dock har jag vääääldigt svårt att hänga med i texterna. Men musiken och rösten som sagt. Kanoners!
 Får gå in på Letssingit.com och plugga.
Ibland undrar jag t.om om det är engelska många sjunger på. Men oftast är ju så fallet.

Vi har ägnat hela dagen hemma hos pappa.
 Målat klart räckena. Passade på att lapa sol i bara bikini och lyckades få färg över hela kroppen och två hundar, golvet och lite på husväggen så jag är nöjd. :P 
 Vi stack och badade i ljuvliga <3- sjön och där var det fantastiska 21 grader! Zypher kastade sig i med dunder och brak och sam rakt ut. Som tur va hade jag koppel på honom så jag kunde hala in honom, för han stack bara ut hela tiden! Ingen hejd där inte! Han simmade och simmade och simmade.
Krut simmade inte mer än under tvång. :P
 Det kom en tanta som tjatar precis heeela tiden!
Åh det var ju sån livskvalité! Och så ljuvligt och fantastiskt och underbart och Maggan på vattengympan bla bla och visst är väl dom här korvarna fantastiska Johan!

<p>&Auml;lskade sj&ouml;!</p>

Jag och Linn kände att våran livskvalité med att vara vid våran underbara sjö försvann lite när hon kom så vi packade ihop våra grejer rätt så snabbt efter dom kom. :P

<p>3 dar kvar till &Ouml;sterrike, och&nbsp;f&ouml;rkylningen blir bara v&auml;rre. Himla bra inplanerat de. Sov hos david inatt och han lyckades p&aring; n&aring;got mystiskt j&auml;vla s&auml;tt &ouml;vertyga mig om att Str&aring;rom tar bort skiten! Bortsett fr&aring;n att det va det &auml;ckligaste jag n&aring;gonsin har druckit och att magen h&ouml;ll p&aring; att v&auml;ndas ut&amp;in och fram&amp;bak och upp&amp;ner s&aring; har jag inte blitt friskare!&nbsp;<br /> &nbsp;Kollade p&aring; tv&aring; AmericanPie filmer, Lilla J&ouml;nssonligan p&aring; kollo och Ondskan.<br /> <br /> Loo bj&ouml;d p&aring; mat ig&aring;r. Rostbiff, kassler, f&auml;rskpotatis, vitl&ouml;ksbaguetter, &auml;gg. Mar&auml;ngschwiss till efterr&auml;tt.&nbsp;Usch vad jag va m&auml;tt n&auml;r jag &aring;kte d&auml;rifr&aring;n!<br /> <br /> Ska b&ouml;rja pack lite nu.. S&aring; man kanske &auml;r klar i tid.<br /> <br /> Jordgubbe?<br /> <br /> Gammal Lotusbild!</p>
Gammal bild från 2008. Loten var bara en liten tusse.

Nu har jag precis kommit tillbaka från en powerwalk runt smahället. Gick järnvägsbanken till parken och genom samhället tillbaka. Ganska precis en timme tog det.
 Men hade behövt både vatten och syrgas med mig. Pjuh! Det var länge sen jag rörde så effektivt på mig. Får bli ändring på det nu. Gått upp två kilo efter midsommar. :P Galet. Hälsosammt!

<p>Ska ta mig samman och cykla tillLenhovda nu.<br /> Den lille f&aring;r stanna hemma. Jobbiga alldeles f&ouml;r m&aring;nga&nbsp;extrakilon. :P<br /> Snurre har f&aring;tt d&aring;liga sovvanor den h&auml;r helgen. Ingen ordning p&aring; n&aring;nting.<br /> Smittade tydligen f&ouml;r vi sov alldeles f&ouml;r l&auml;nge. :P</p>

tuggar bl&aring;b&auml;r  man s&auml;tter han i riset och han sitter och plockar (<b>sj&auml;lv</b> tills det &auml;r slut runtom

Älskade Snurretuss. <3 Det är tomt hos pappa utan dig..

på kvällen va de ölbrännboll! Dagen till ära hade vi klätt upp oss!! :P
Åmen åh! Mina fina flickor! <3 Tänk så unga och oförstörda vi var här.. :P 

Det blev lite nostalgi på Bilddagboken. 
 När Bilddagboken, Lunarstorm och Pixbox var på tapeten trodde man ju att det nästan skulle vara för evigt, men det var visst bara en fluga. Tänk om vi sitter allihop om några år och berättar för våra barnbarn om Facebook. :P
 


Förvirrade, fluffiga och fnissiga jag.

Hualigen så tomt här är!

Zypher är lämnad åt sitt öde i mammas våld och här är så himla lugnt och stilla. 
När jag var påväg från henne så höll jag på att köra förbi Klavre och dra till Braås istället. Inte vant mig vid nya adressen än. :P
 Jag dunkar lite spotify och käkar ostbågar. Budgetvariant från Ica. Sådär goda men efter att ha segat till sig lite så helt okej. Har slängt ut halva garderoben i sofforna och provat som satan. Var. Tvungen. Att. Hitta. Nått. Till. Midsommar. 
 Min insydda klänning förresten. Jag fick nysattack när jag hade den på mig och jag visste inte vad som skulle gå sönder först, mina revben eller dragkedjan. :P 

 Min MidsommarPåÖlandOskuld ska tas i år.
(nu menar jag såklart inte att jag ska ligga runt, utan att det är första gången jag befinner mig på ön på midsommar. Jag tror att alla har firat där utom jag.)
Hur gör man? Hur beter man sig? Hur klär man sig? Hur går snacket? Får man inte, inte äta sill?
Men främst av allt. 
 
Hur fa-en ska vädret vara?!
Jag vågar inte ens kolla upp det. Jag tror inte på sånnt. Jag vaknar, känner av läget, rullar upp gardinen och utifrån det lägger jag mig igen och drar täcket över huvet eller skuttar ut med hunden och är lycklig hela dagen.

För allas trevnad känner jag spontant att solsken och värme är att föredra. Sitta instängd 10 pers i en sunkig stuga en hel helg tär iaf på mitt tålamod och humör.

Mwepp. Nu ska jag väl ta och packa ihop och sen gå till kojs och kela med Bojjan i lugn och ro.
 Imån ska jag infinna mig hos Loo kl. 10.00 för midsommarshopping.
Och nej, för alkoholen kirrade jag idag. Kände mig som en alkis när jag fyllde en låda med cider och toppade med en b-box. Men det är inte enbart till mig! Hon i kassan var nog ny för hon kändes rätt nervös. Jag slängde fram mitt leg innan hon frågat om det och fick nån himla kortlek. ?? Que? 
 Tänk att jag fortfarande är helt nervös när jag är på bolaget?! :P Jag känner mig som en alkis. Som nått man måste smyga med och att dom kommer tycka att jag köper för mycket eller tror att jag ska köpa ut till någon skitunge. 

 
förra midsommar kelade jag visst med små kisstussar. Tänk vad minnet sviker ibland. :P 


sommarn innan dess hade David cirkus i trägårn.. 


det ösregnade och jag var ute och körde med Majsanbajsan. <3 

Nähä, packa var det ja. 
 
Ha en himlans bra midsommar alla. 
 Drick inte hembränt och använd kondom. 
Ta mycket kort så ni minns vad ni gjorde dagen efter. :P 


 

Lille byrackan.

Imorse vaknade jag av att något plastigt tuggades sönder. 

Gissa vad det var då? 
Inget mindre än knäppet på min favoritbikiniöverdel!! 

 Så jag fick shoppa lite dunderlim och nu hoppas jag att det funkar. På baksidan stod det att det funkade på allt utom plast. Eller alltså, det stod massa saker det funkade på. Men just plast stod inte med. Men jag håller tummarna på att plast ingår i det där etc.
Annars blir det att dra ner på matransonen en månad så jag kan köpa mig en ny. För den gillade jag faktiskt! Väldigt mycket!   

Mamma kom med klänningen som hon skulle sy in och jäklar vad tajt det va! Lite väl optimistisk har hon varit. Precis över revebenen är den som en korvaskin. Nån behå där under får det då rakt inte plats med! Lyckas jag med limningen så får bikinin duga. Bara det är nått som håller i liksom. :P 

Har varit i Bibbetorp och städade klart idag. Pustat fönster och nästan låsit mig ute. På ett tak. Låångt ovanför marken.
Det är nårra jäkla spärrar som går i lås om man stänger fönstret som man måste mickla med för att få upp det igen. Hade just vatt snyggt att bli fast där ute, utan grannar som är hemma och bara en hund i bur som enda sällskap och mobilen på insidan. Det hade väl gått att hoppa, men med livet som insats. Eller ett ben iaf. 
 
 Sen höll jag på att göra en Emil i Lönneberga när han fastnar med huvvet i soppskålen, fast med handen i en lampkupa. Skulle bara torka ur alla döa flugor och det va lite motigt att få i handen men det gick. 
 Desto värre var det att få ur den igen!



Harregud jag höll på att få panik. Jag kände klimakteriesvettningarna komma krypandes och hjärtslagen öka innan jag fick loss mig.
 Visserligen hade jag ju bara kunnat smälla sönder skiten men det tänkte jag ju inte på i den kritiska situationen. :P

Nu är det dags för Z kvällspink.

Sömngångare..?

Vad är fel med min dog?

 
Eller är det ens något fel? Han bara sover. Han har varit trött hela dagen. Såg t.om trött ut i ögonen när vi var ute och gick.
 Eller är han inne i någon sovperiod? Ska jag bli orolig? 
Byta foder? Får han i sig tillräckligt med energi, proteiner, fetter, mineraler, vitaminer? Ska man ha torrfoder? Färskfoder? Blötfoder? Människomat? Hur länge ska man ge valpfoder?

Kan det va nått fel? Eller har han blitt deprimerad av att inte få springa lös som han är van vid? Vantrivs han? Eller tycker han att det är tråkigt inne så han sover för den anledningen? Eller är han flytt-trött?

Eller är han fortfarande trött efter sitt dygn med hundbus med Molly och Krut?
 Eller sin natt/morgon med kärvig mage?

Ska jag ta han under armen och gå femhundra meter till vetrinären imån? Vet ni att jag har verkligen hur nära som hellst till vetrinären? Hur bra som hellst! Jag hade faktiskt orkat bära dunderklumpen dit. I buren!


du min fina fis! <3 (med trasigt koppel..)

Jag låg vaken länge igårkväll och bestämde mig för att möblera om sängen. Jag har verkligen inte sovit bra alls. Tänkte att det kunde vatt nått hokus pokus i den hörnan. Nån dålig ande eller nått. Nått med aura eller färger, whatever. Nått som gör att jag inte kunde sova. Inte ens kuddarna är sköna längre. Bara av att flytta liksom.
Na-a! Så i morse när vi stigit upp av Z gnissliga mage så började jag flytta runt. Kasade säng och byrå fram och tillbaka. Nu ska vi se om det blir bättre.

Wish me luck! 
 
 Nu ska jag ut med skuggan på kvällspinket.

P.s. Detta är ett sånnt inlägg jag vill ha svar på. Vad tror ni. Jag vet att det iaf är några som läser här och någon erfarenhet eller tanke besitter ni väl? Något enda litet visdomsord om trötta hundar. ??


Lyckans jäkla fru!

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I'll keep
'cause what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they're torn
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, they never go away
They live on, even when we're gone

And I know an angel was saved
Just for me and I know I'm meant
To be where I am and I'm gonna be
Standing right beside her tonight
And I'm gonna be by her side
I would never leave when she needs me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they're torn
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, they never go away
They live on, even when we're gone

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I'll keep
'cause what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

I'm forever keeping my angel close

Mysifiering av lägenheten..

Mamma har vatt här precis hela dan och hjälpt mig med lägenheten. 
 Sytt gardinger och planterat om blommor. Och blommorna var helt och hållet hennes egna intiativ! Efter hon passade huset när jag var i dikanäs såg hon hur illa ställt det var med dom och såg det som deras enda räddning. Får väl se hur det blir.
 Blev ju himla massa bättre med gardiner och blommor iaf. Gör en hel del.
Men nu är jag trött på symaskinshelvetets jäkla tuggande! 

 Z har vatt på playdate för att se om han går ihop med en hund som han kanske ska tillbringa sommaren med när jag jobbar. Det verkade gå rätt bra, men han haltade lite efter att ha jagat en boll och dratt in i ett staket. Men nu verkar det ha gått över. Får se imån...
 Men skönt att det kanske löser sig med barnvaktande iaf!


trött lillfis.

Vaktisarnas hämnd.

Ja för nått måste dom ha emot mig!

 
Först ringer Bibbetorpsvaktisen och väcker mig. För en jäkla besiktningstids skull. Och nej jag hade inte glömt någon, utan skulle boka en.
 Sen precis när jag lagt på där och lagt mig igen, jamen då kommer Klavrevaktis och brölar förbi under fönstret med en jäkla gräsklippare! 

 Vad har jag gjort för fel!
Kom genast ihåg varför man inte ska bo i samhällen och städer av den enkla anledning att man störs jäkligt mycket när man är ledig.
I stan lyckades det alltid pricka in så bra med gräsklippning, lövblåsning och snöskottning när jag hade jobbat natt nån gång mitt i veckan. Alltid detta jäkla oväsen!

 Sovit asadåligt inatt. Jävligt lyhört här så när dom på uppanvåningen går så knakar det i taket på vissa ställen och då börjar Z moffa. Sen har dom en hund där uppe med som skäller på allt. Då skäller Z också på allt.
Sen har närmsta granne också hund. Två eller tre stycken för att va exakt. Dom skäller också.
 Vart har vi hamnat?

 
Lilleman försöker hävda sig mot dom stora hundarna.

Snigelliv

Förberedelser pågår för att sova i nya lägenheten inatt. 

 
Jag hade ett kreativt moment som varade i ungefär tjugo minuter med att plocka och fixa men som fick ett abrupt slut när eluttaget kräktes små eldbollar som la sig på golvet när jag trökade in en lampsladd.
 Jag kände att jag såg döden i vitögat för en sekund.
Imån är jag den som köper två eller tre brandvarnare. 

 
Har kännt lite stress för min avsaknad på köksbord och stolar men det verkar som jag kanske har fixat det med nu. Ett runt bord skulle det va. Och det har jag hittat ett på blocket nu. Ett skitfint. Får se om det håller måttet. Och fyra pinnstolar. Också från blocket.
 Hade ett moment kände jag. Ett flow.

Vi var ute och gick innan, Zypherbäbin och jag. Efter en stund hittade jag järnvägsbanken som vi travade iväg på. Långt, långt bort såg jag två prickar. Som visade sig vara två kollegor inklusive hundar när dom kom närmre. Z skällde på dom men inte så mycket som han brukar. Och när han va lugn fick han hälsa på dom. Gick kanonbra. Vi ska leka nån dag. Inte jag och chefen alltså, utan doggarna. 

 Men jag saknar! Verkligen SAKNAR! 
Min diskmaskin.. Nu får jag börja handdiska igen. Hade en bänkdiskmaskin på gång men den va för stor.. Har ingen bänkyta att avvara så jag tänkte kötta in den i ett skåp men si de gick inte! Får leta vidare. Jag SKA ha en diskmaskin!



14 juni

Det är galet vad mycket plats det blir över utan hund i sängen! 

 I förrförrgår hoppade han ner flera gånger på golvet och la sig i en sekund på mattan och sen hoppade han upp igen, igår natt tog jag upp hans korg, som han egentligen vuxit ur, och då la han sig i den och sov nästan hela natten.
 Men inatt tog jag upp buren till honom, det var ju rätt uppenbart att han inte ville sova i sängen mer. Och heeeela natten sov han där. Snarkade t.om! Men sen när jag vaknade och började klappa på Bojjan kom han upp och la sig som en mur mellan oss.


Määääh va liten och puffig han va! Snuffen fick plats i kattburen.. åååh!

Bildkavalkad.

Jag höll på att glömma!
 
På grilfesten i lördaga kommer det fram en kille och frågar om Zypher är en Kopovkorsning.
Jag bara "wha?! Skojar du?!" sen till David som stog breve "har du skvallrat eller?"
Men enligt han själv hade han inte det. Men killen som jag inte minns namnet på var iaf väldigt övertygande om att det var kopov i han och sa att det syntes jätteväl på huvvet.
 Yes! Victory! Finaly!

Äntligen någon som gissar rätt helt av sig själv! :P

Nu kommer bildkavalkaden dårå.
 Ready for takeoff.


jo dessvärre  måste jag erkänna att det såg ut såhär hos pappa när Z vatt hemma själv hos honom ett par timmar.. Annars är det Krut som dansar på borden och river ner blommor och tidningar..


han må va lång, men han är världens finaste och underbaraste hund.










fiskmås i sikte!


soffhäng i nya lägenheten.


Pusspå're!


Första grillfesten.

Ett riktigt knottkalas och en hund som uppvisade starka tendenser att behöva skrivas in på nästa möte med AA.

Jag säger då det. Han börjar med att pissa på golvet. Glädjepiss dock.  
 Sen tar han mitt välkomstgrogg-glas (vad hände med välkomstdrink liksom?) och springer runt med över hela gräsmattan så dricka och meloner och vindruvor flyger efter honom. Melonerna åt han senare upp.. 
 Efter det ertappade jag honom med tungan nere i ett annat grogg-glas, som jag slängde. Men nu i efterhand hade det vatt lite kul att se vems det var och komma och säga nått i stil med "Hey, du vet att du just delat saliv med min hund va?" Fatta partypooper! :P
 Sen haffar han ett antal ölburkar (dock inte samtidigt) och kutar runt med på gräset med Krut efter sig. Helnöjd! Burkarna var oftast inte urdruckna. Men han kom med dom till mig sen. Trappa ner på städträningen kanske?
 Under tiden dom grillar springer Z och Krut fram till plåten som är full med biffar och tar varsin och börjar svälja. Dom kände nog på sig att tiden var knapp och att tugga knappast var att tänka på. Efteråt blev dom som hade blitt satta på att vakta dessa biffar sparken från sitt uppdrag. Kanske lika bra? 
 
Och idag vaknar han dessutom klockan 7! Vad är det för sätt att börja med då? Byracka! 
 Sen sprang alla tre hundarna i soppåsen och snodde köttben. Som dom inte fick behålla. Och det vidrigaste av det vidrigaste. Sparat till sist. Det är okej att få kväljningar. Eller vad ni nu vill. 
 Han åt någons kräk! 

Jag dog lite inombords när jag upptäckte honom bakom husknuten.. 

 Min mobil sammarbetar inte med mig. Eller om det är datan. Men jag kan inte överföra bilderna från mobilen till datan för stunden. Annars hade det kommit en bildkavalkad på Z nere vid sjön.. 
 Men hav förtröstan! Later! 


 

Inflyttnings- och förfest

Det verkar som att jag kommer få nycklarna mycket tidigare än jag trott!
 
Redan imån faktiskt! Så då hinner jag ju flytta innan den 2 juli!!

Så om allt går som jag vill, med allt vad det innebär, så tänkte jag ha lite partaj i nya lyan! Och eftersom det inte blev nån sist jag flytta så har jag ju lite att ta igen. :P
 Det ska alltså klaffa med dom nya grannarna och så ska jag se till att det verkligen är parkfest! Massa rykten går just nu. Och i sånna fall måste vi va beredda på att 1. någon anmäler sig frivilligt på att va fyllechaffis eller 2. vi får gå.
 Vet inte den exakta sträckan det gäller, men det rör sig om några kilometer iaf.. Ska göra lite research. :P

Aja, ingenting är spikat. Bara funderingar. Lär ju va skapligt med semesterfirande på annan ort så det kanske inte ens är nån som är hemma.
 Men nu vet ni. :)
2 juli!


Just typiskt mig..

Hade som dagens projekt att tömma "kontoret" och skrubben på grejjer och städa ur det rummet. 
 Går sådär måste erkännas.
Kom på mig själv när jag sprang runt i hela huset och plockade ner ljus oc krimskramset. Visst det ska med göras, men att jag aldrig kan hålla mig till en sak! Ta det succesivt liksom. Nehejdå! Allt på samma gång.
Knäppknäpp med fingrarna och så är allt nerpackat och hellst flyttat och uppackat också.
Dessutom kom pappa hit och och så lagade vi mat ihop innan han skulle in och jobba. Mat behövs men nu tappade jag stinget.

Ska nog dra in till stan för koppelshopping istället.

 Fast det optimala hade vatt och ta en runda i skogen med Z.

Gaaah!
 Kan någon ge mig ett schema över dagen åt mig!


Fuck!

skola=fängelse?

"Ibland när jag är i skolan känns det som jag sitter i fängelse.."

Senaste skriket i matsalen. En tjej på mellanstadiet är tydligen skoltrött. :P
 Tänk om man visste hur bra man hade det när man väl var där. Att man inte ansträngde sig mer när man hade chansen. Eller var det bara jag. :P

 Har påbörjat vitmålningen på räcket hos pappa nu. Bra blir det. Men höll på  att bli tokig på att det inte blir så slätt i strecken som jag vill. Slätt i strecken? Alltså, det ser kuddigt ut. Jag vill ha proffsresultat. Men icke. Fattar itne hur svårt det ska behöva va att få slät färg överallt den ska va och inte på mig eller på golvet. Där den garanterat INTE ska vara. Pappa kommer få krupp! 
 Men om man bortser från den detaljen.. 

 Det är tur det inte är så folktätt hos papi. Man kan alltså stå i bara bh och trosor utan att skämmas. Helbra! 

 Och nu måste jag promota min Piecestrosor.
Jag lovar, det finns inga skönare! Jag har tio par nu. And more to come! Blommiga, färgglada, skrikiga, fina, fula, fulsnygga, och alla hur sköna som hellst! Som mamelucker nästan. Alltså heltäckande. Så långt från otäcka stirng som man kan komma. Använder folk string fortfarande? Är inte det typiskt sååå 2010?! 
  Jag har köpt mina på Vero Moda 3 för 150:- typ.

Mamma har lovat att sy om två kläder åt mig. En klänning jag inte kan ha längre och ett par byxor som ska fixas lite. Klänningen ska sys in. Den ramlar av mig. Typiskt obra.
 David tyckte därimot inte jag skulle fixa den. "Äh, det är väl ingen mening. Du är snart tjock igen!" Tack bror.




Imån ska det regna sägs det och då ska jag passa på att packa. Har kommit lite efter med det. Men ska fixa besiktningstid på Bibbetorp och sen stressa den nya lägenheten lite så jag kan få ett inflyttningsdatum. Nu är den besiktad så dom borde veta vad som behöver göras och på et ungefär hur lång tid det ska behöva ta.

Mwäpp. Sängen kanske?

Bojjan har fått en knäpp och går från dörr till dörr och mjäääu mjäääuuu

Tyyyyst med sig kattaskrälle! Sov!

Premiärdoppet

Det blev ett dopp i Hjärtsjön idag.

 Kallt som tusan, men det hör liksom till. Och ett premiärdopp är inte ett preimärdopp om det inte sker i <3sjön.
Z va me och hejade på. Han hoppade från bryggan två gånger t.om! Helgalen! För en jäkla bolls skull! 


Ännu kallare sjö i Dikanäs. Ingen människa badade i den.

När jag vaknade imorse kände jag att det luktade skit så jag kollade mig runt i rummet på golvet och skulle se om nån av djuren hade skitit, men icke.
 När jag sen vaknade på riktigt och steg upp kände jag att det osade i hela huset.
Jamen då har bonnajävlen sett till att förstöra ett par sommardagar med att sprida piss på åkrarna! Inte nu igen!
 Ut snabbt som tusan och ta in tvätten jag hängde ut igår innan åskan kom.

Efter jag cyklat till Ica och kirrat frukost och ätit den flydde jag fältet. Vägrade va inomhus och typ städa en sån här dag. Så jag åkte hem till pappa och målade klart räckena med förfärgen.
 Nästa gång är det vitfärgen som ska på! :)

Zypher the little säl.

Jag var livrädd för att Z skulle fått Bettys morgonpigga fasoner inpräntat i skallen nu under veckan och stiga upp innan halv sju, men tack och lov har jag drillat honom bra. Så fast han legat i bilen hela dan igår, somnade relativt fort när vi la oss när jag blev trött vid 1 tiden inatt så vaknade jag ändå före honom! Halv 10 steg han upp och då hade jag ändå duschat innan. 

 

Frukosten var en ren och skär budgetvariant. Ett halvt glas blåbärssoppa och två knäckisar me mamilad och ost.
 Pappa hade fortfarande bilen och jag orkade verkligen inte cykla till ica.
Imån ska jag köra (inte bestämt fordon än) och köpa nya frallor när jag vaknat!

Jag hängde med pappa hem när han var här med Viola och min lilla pärla hade gått igenom besiktningen utan anmärkning!! 
 Vi hann mäta Z innan David och Krut kom. Jag tyckte väl han växt! Och det hade han! Sist jag mätte han va han 38 har jag för mig. Eller om det var 41.. Men nu var han iaf 43 fram och 44 bak! Det kanske finns hopp för honom också..? Han är nu iaf högre än Krutis och brottar ner honom lätt som en plätt och sätter sig på honom. Hämnden är ljuv!
 David är lite bitter för att Krut inte simmar, så efter vi vart ute och kört med motorcyklarna så åkte vi till <3 sjön (Hjärtsjön) och badade hundarna.  Znajf galopperade likt en hind rakt ner i det blå och simmade runt bland vågorna. Krut sprang efter och plaskade lite och faktiskt simmade en lite efter en stund men tröttnade snabbt och stod som en chihuahua på en sten på land och drevskällde på Z. Sen drog han till skogs en stund. 
 Z simmade och simmade och simmade. Det var rätt vågigt så den lilla bollen jag kastade försvann ibland så när han inte hade koll på vart den var simmade han runt i cirklar tills han såg den och sen försökte få tag på den och doppade huvvet för att få upp den när den sjönk.
 Som alla vet så blir man lätt ansträngd i magen av att simma så efter en stund va Z tvungen att tömma tarmen.. Jahadå.
Men det var ju inte så att han behagade stuga upp ur vattnet för det. Nehedå! 
 Så en bit in från land sätter sig sålunda min lilla hund och kröker rygg så hela rumpan är under ytan and do what a man gotta do liksom. Vråläckligt! (Ska även tillägga att han brukar kissa i vattnet också.) Han är inte så kinkig. äsch mamma, det är bara som en piss i havet, brukar han säga åt mig och blinka. 



 När Krut kände sig klar och stått och skakat en stund försökte jag få upp min hund och tog ifrån han bollen och lockade med honom till bilen, men si det gick inte! Rakt ner i böljan blå stack han igen och cirklade runt efter sin jäkla boll. Så efter att ha stått och ropat på'n en stund fick jag helt enkelt traska ner till han igen och visa honom bolljäklen och sen bära upp honom och torka honom under lite milt våld för att han skulle stanna kvar.


Borta bra men hemma bäst

åh som jag gillar det uttrycket nu.
 Stämmer. Så. Himla. Bra.
Det är nyslått omkring huset och det om nått luktar så mycket sommar. Knappt vår i Dikanäs. Men knott och myggfritt var det iaf! Mer än vad man kan säga om Småland.

15 timmar i bil idag och över 300 mil i bil på en vecka. 
 
Min kamera la av imorse, strax innan vi skulle åka. Jag hoppas jag kan få över bilderna till datan. Sen får jag försöka investera i en ny. Inte denna månaden dock. Inte många pengar kvar nu. Och juni har knappt börjat. Blir att snylta på sparkontot.. Inte bra.

 Nu tänkte jag kasta mig in i duschen sen ner i sängen med mina två favoritplåster intill mig.

Znajfen har skött sig ypperligt i bilen. Över förväntan faktiskt. Klart han har lipat lite, men inte värre än att man stod ut . Nu håller han på att möblera om plytet på Simpson. Också nöjd att va hemma.
 Men Bojjan är nog gladast utav alla. Hon ligger här och spinner som en tröska.



RSS 2.0