.?.?.?

nu är de bara en massa som snurrar i huvvet igen. Och det enda sättet att få bort dom är att göra sig av med dom, men jag vet inte var jag ska börja!!

helgen.

Hopp!
Helgen har varit späckad. I fredags, va tusan gjorde jag då..? Typ jobbade kanske..?
Nejsh!! (kollat almnackan) jag vaknade ju inte upp i min egen säng ens! =) Minne guldfisk.punkt.se.dot.com.

Ehm ja, helgen. I lördags,igår om jag inte minns fel, började jag dagen med en lovely sovmorron och vaknade på tvären. Snurre hade lagt sig precis mitt i sängen och jag hade lagt mig med benen mot väggen och huvvet på väg ner i sängbordet. Därav mitt nackont som jag försökte få Linnea att massera bort när jag och Linn va i hembygdsgården och grillade våfflor. Eller tanken va vi skulle göra de iaf, men de kom ju inget jävla folk, så vi fick äta två själva så jag skulle fått göra nått iaf. :P Sen när våffellukten spred sig över vidderna kom det två gäster och Linns föräldrar. Så sex våfflor på två timmar! Inte illa!! :P

Åkte hem vid tolv och vid två åkte jag vidare till Loo och hittade Simone där me, vi knödde in alla tres packning i nippsidippsins bagageytrymme och konstaterade att det va väldigt mycket och att vi skulle få problem när Mlis också skulle in.. Tre veckor? Va de så länge vi skulle va borta eller vad planerade vi nu igen..? :P
Tog Violan hem till Loos mami och trodde bestämt att jag låg efter Loo och Simone men det visade sig vara helt fel och eftersom den bilen jag bestämt trodde va Loo och simone inte bromsade in i tid för att hinna svänga, så gjorde ju inte jag heller det, så i en fin fart gled jag förbi huset och efter en "tillåten u-sväng" var jag åter back on track!
Radar kom hem, blev överglad och slog av min vad med sin svans. Trodde Loo skämtat om hur jävla ont det gör att bli slagen em den, fy fy! Trodde det hade gått av. Jag kunde ju tusan knappt stödja på benet på säkert en hel minut!!
Eftersom fint folk kommer sent fick vi vänta en halv evighet innan Mli dök upp- men sen bar det av i räcerfart mot Sturkö och Emma! Efter några få felkörningar pga GPS-Britta och Loos svar "Jag tänker fan inte göra en u-sväng här!!" på hennes "gör en tillåten u-sväng" och några hysteriska asgarv va vi framme.
Kubbet släpades fram och turneringen var ett faktum. Några sid och lagbyten senare dök lite annat folk upp och när glöden va tiptop la vi hela gallret fullt med massa kött. Glöden dog ut och grillen blev kall. Ska jag va rlig vet jag inte vem eller hur den fixade det, men jag tror att gallret lyftes bort, mer kol las på och så tändes de på på nytt. Sen efter en jäkla tid va de äntligen klart och redo att avnjutas!!

När myggen, som va ungeär lika stora som en mindre elefant, dök upp och förpestade utevistelsen drog vi oss in till köksordet och började spela kort. Vi satt i flera timmar och spelade bubblan. Med flera menar jag mer än fyra. Folk kom och gick och bytte plats. Enligt Loo och mig va de en viss herr person som hade behövt nåt thårt i huvvet och vi va mer än villiga på att ge han det, men lyckades behärska oss med hjälp av djupandning och fingerknip.
Rätt mycket onödig irritation lyckades aset mana fram. och inte bara han egentligen.
När vi skulle lägga oss hittade vi en klocka i taket hos Mli och Simone! Mycket fascinerande! :P
Loo och jag va vakthundar och blev förvisade till hallen. Det enda stället madrassen fick plats.

Jag fick äran att köra nippsidippsin hem!! :) Ett snabbt depåstopp senare med inköp av jordgubbar och bullar va vi hemma hos Loos mami och bytte bilar och packade om och jag åkte till travet där jag skulle va totobud.
Dagen va solig och blåsig. Resulterade i ont i pannan och huvvet av kisandet och en förjävlig bränna i ansiktet av solglasögonen. Hej tvättbjörn!!
Åkte mot växjö med bud av pappa att köpa läsglasögon till honom för 10 kronor. Ringde och fixade ihop en fin liten dejt på citygross med fika, men eftersom fiket där stängde satt vi oss på max och åt glass istället. Lika bäst det. Eftersom jag blev rastlös av stillasittandes och blev diagnostiserad med adhd drog vi till hemmkväll och strosade runt en stund. Hittade en film. På barnhyllan. Köpte den och ska se den ikväll, själv, eftersom den inte dög åt resten av sällskapet. :P
Himla fint sällskap kom jag fram till. :)
Finaste Fian ringde när jag körde hem och pratade en stund. Himlans trevligt det. :) Lider med dig gumms. Du är en massa bra! <3 

Imån ska jag fixa pappas punka han fått på bilen och hämta datan i åseda sen ska jag, som den barmhärtiga medmänniska och mattant jag är, städa matsalen i skolan, eftersom hon som brukar göra de är med sin son på klassresa. Så några hundralappar rikare blir jag denna månaden. Sen kommer Loo och det blir rastning utav hästar.

Tack alla underbaringar för helgen!! <3

Ciao.


Kolsyrebubbel.

Ibland inträffar det näst intill omöjliga. Igårkväll kände jag av det. :) Tänka sig. Jag tror jag har kommit min förvirring och insett att jag antagligen gillar killen. Mwiha! :)
 
Med tanke på den besynnerliga "Behån" som så fint frågade om jag fått könssjukdom så nej, Ingen risk. Fyllan berodde på för mycket shottande, som jag ångrar. Och illamåendet berodde på fyllan, som ju berodde på för mycket shottande.. Ser alla mönstret? Varken könssjukdomar eller graviditeter inblandade alltså. Skönt att vi har rett ut det.

Och förresten, Behå. Ditt IP nummer syns när du kommenterar. Så jag skulle kunna säga.. busted!
Så nu vet jag hur underbara vänner jag trodde att jag hade. Tack så jävla mycket för dom värmande orden. Du kanske skulle ta tag i ditt liv och lära dig att våga stå för vem du är och sluta dölja dig bakom en påhittad internetfasad?!
Har jag gjort dig nått eller varför förtjänar jag detta? Nu vet jag exakt vart jag har dig. Tack för det. 
Du vet ju förhopppnings vem du är och jag hoppas du tar åt dig.
Du kanske inte menade att såra mig, men det va precis vad du gjorde.

Egentligen är de ju ingen stor grej med gynundersökningar, har man fått höra, men fy vad obeagligt de va. Gillar inte att klä av mig och visa mig naken, inför vilt främmande människor dessutom, sen i den positionen me. Nej fy.
Fick mina p-piller iaf. Hua. Som tur va varade de ju inte en evighet, men obehagligt, de va de.

Åkte till mamma och skitgubben ikväll och bjöds på grillat. Mams! Finns nog inget som är så gott! Hoppas man aldrig tröttnar! Va på toppenhumör och gubben och jag munhöggs och retades hela kvällen. Sen skulle han titta på min mobil och kolla om jag hade han nummer och bläddrade sig fram till "sin" bokstav och ringde av misstag upp Robin och la på när han upptäckte det. Sen när han fortfarande höll på att mixtra med den ringde hon upp igen och han bara slängde på locket. Sen fick jag ju ringa upp och förklara mig. :P Vi språkades en stund och kollade vad alla gjorde och jobbade me och tyckte att vi skulle återförenas med klassen i höst.

Emelie!
 Rybacks låt är alldeles, alldeles underbar och jag blir superglad av den!! Den är toppen! :)
Såg tantan på nya äventyr igår så hon verkar inte ha tagit någon större skada.

Simone!
Tack! :)

Fullplanerad men förhoppningsvis rolig och händelserik helg! :)

Nä, jag kände att jag blev opepp nu. Lika bra att gå och lägga sig.
 Tänk vad lite som kan förstöra en annars så mysig, bra, rolig och trevlig dag??
So long fuckers!



Vilse i mina egna tankar.

Ska vi börja med det braiga idag kanske..
Har jobbat och knappt gjort fel eller bort min nånting! Sensation!! :D Va flummtrött på mornen och hade väldigt roligt och sjöng me i underbara Rybacks låt och mitt i min sjönsång dör radion!! Bara pannkaka! Den som jag fick knycka tillbaka från köket eftersom den som är där hade kapsejsat, fick en allvarligare smärre chock när jag upptäckte att platsen där den ska stå gapade tom och enslig. Jösses, kubbade ut det kvickaste jag kunde och roffade åt mig den igen. Nån reda får de väl allt va på torpet!! 

Såg min första rullstolsolycka idag när jag torkade av borden i matsalen. En liten tanta skulle över en sån där grå gummilist som agerar tröskel skulle jag tro, och kom inte över fast man ska göra de och när jag tittade såg jag bara bakhjulen lättade från marken och hela rullstolen välter framlänges och den lilla tantan hamnar "under". OCh såklart va de ingen från vården där!!  Skyndade dit och hörde hur de va e henne, och eftersom jag vet att man inte får lyfta upp dom när dom ramlat letade jag reda på en från vården som fick ta över. Försökte hjälpa till men när det tillkom två till kände jag att dom hade mer koll på läget än vad jag någonsin kunde tillföra så jag dunstade.. Uscha.

Blev klar tidigt så jag körde hem och flyttade över hästarna till den nya matiga hagen och sen kom David hem. Hungrig sm ett as och livsfarligt gnällig och tvär. Hade sönder en glaskanna på köksbänken så det sprutade glassplitter i hela köket, könde hur de landade i huvvet så de blev en impulsiv dammsugning och dammning.
Sen kom Loo och vi körde Tyo och Mini. Gick väldigt bra! Dom va väldigt mätta och ståg och sov när vi borstade dom. Sen piggade dom på sig när vi körde vi iväg.
Kom tillbaka och körde Majsan och Öride runt Glosäng. Gick hur bra som hellst!! Så stolta vi va! Julia körde Majsan hela rundan och dom satt och sjöng för full hals. Lovisa lärde mig en flugsång som resulterade i ett asgarv.

Alltså, alla kommentarer, är dom menade för mig? Jag fattar nämligen inte. Dubbla signaler. Okej att alkohol inte alltid har den bästa inverkan på mänskligheten men inte fan ångrar jag de som hände! Mer än illamåendet då. :S

Får väl se vad som händer..
Imån ska förhoppningsvis nya p-piller hämtas ut. Livrädd om det kommer till undersökning. Låt bli mig!!


Förvirrad.?

Jag vet inte. Jag vet inte. Jag vet inte.
Jag vill veta. Jag vill kunna säga vad jag tycker, men eftersom jag inte vet vad jag tycker kan jag inte sätta ord på känslorna. Men jag tycker inte illa om och jag vill fortsätta ses. Är det posetivt? Att inte tycka illa om nån? Hade nån sagt så om mig hade jag blitt förbannad. Men jag tycker mer om än inte tycker illa om. Alla fattar ? Inte jag.
 Igårkväll fick jag en alergisk reaktion på den alkohol jag hade förtärt under kvällens gång. I alldeles förträffligt sällskap och hade sketans roligt. Just då tyckte jag inte att det blev så mycket, men sen, väl i parken kom smällen. Eftersom jag hatar att må illa, verkligen superhatar, men inte kan köra ner fingarna i halsen för jag hatar ännu mer att spy, förstördes hela min kväll. Hade sett fram emot dansa men den svängomen jag tog på Stålis va mest snurrig, så jag lät bli det och gick ut och satte mig istället. Satan. Tack iaf för att du tog hand om mig och inte tyckte att jag va den mest äckliga människan på hela jorden och för att du höll mig vaken. :P Förresten så undrar jag varför man vill pussa nån som är så dryg och unfresh som jag va och kände mig. Men det tycker jag iaf att du va himlans bra på. :) Plus.
Åkte hem med den vanliga taxisnubben och la mig med benen över armstödet i min underbara soffa och somnade innan Loo hann äta upp nattmackorna och sen fick inte hon liv i mig men la iaf fram täcket och kudde åt mig om jag skulle vakna.  Underbar kopmis! <3 Vaknade inte av att det ringde heller. Men de gjorde ju Loo som inte ens befann sig i samma rum. Jag hade mobilen breve mig.. Tung djupsömn.
Vaknade i morse och kände mig pigg. Somnade om och vaknade på förmiddan när Stålis satte på kaffebryggarn som väsnades som innutahelvete. Luktade vinegummi, gräddfilschips och fylla. Mams.
Efter några stilla och långa timmar i soffan fixades frukost och sen masade vi oss iväg mot campen och sen åkte vi mot kalmar. Loo och jag va både ljuskänsliga, trötta, hade ont och mådde illa, men efter en stund med radion på och lite skönsång kände vi oss nog bättre.
Förlåt att jag va dryg och jobbig. Men jag antar att jag blir sån, när jag knappt vet vem jag är och vad jag tycker och vill. Skit. Har jag sabbat allt nu? Jag ville men kunde inte, jag hade inte klarat av alla hundra frågor som ungarna hade kommit med, och eftersom jag inte vet vad jag vill kändes de bäst att låta bli. Tror jag. Fan. Jag vet inte.

När vi kom fram till travet nästan på håret på att va försenade va Julia klängig och kramig och i stunden va jag enormt mycket tacksam för det, men jag visste inte vad jag skulle göra. Jag såg ju att du såg helt vilsen och ensam ut. Förlåt.
Lovisa som körde sitt allra första ponnytravlopp va så enormt duktig och kom tvåa!! Hur bra är inte det?! Typ skitbra! Så stolt! Synd att hennes pappa aldrig blir nöjd bara. Loo hade lust att vrida huvvet av honom.

Varför tycker folk att jag har så bra självförtroende när jag inte märker av det själv? Jag vet ingenting och jag velar alltid in i det längsta om jag inte är helt hundra på vad jag vill. Då är det bara action som gäller inna jag hinner ångra mig. :P
Men eftersom mitt självförtroende legat på minus hela mitt liv känns de iaf bra att det stigit upp till plus. Synd bara att du inte verkar ha de. Det hade kännts bättre, men jag antar man kan fixa de, jag menar, jag har ju uppennbarligen blitt bättre. :p

Nu är jag dryg, skittrött och den mest förvirrade människa jag känner. Varför ska jag aldrig kunna bestämma mig och bara kunna acceptera läget och finna mig i det. Men känns som jag letar fel och när jag inte hittar nårra blir jag som jag är nu. Vill tycka om men vet inte om jag kan.
Dessutom ska jag duscha. Imån är det jobb som gäller. 
 
frågetecken.

overloaded.

Mina tankar går i kors.. Jag vet inte vad jag ska ta tag i först, vad som är viktigast eller vad jag vill.
Jag kan inte koncentrera mig på min engelskauppsats för att jag har så många tankar som jag inte kan sätta ord på . Som jag vill ha ur mig, men som inte går att få ut. Sånt jag inte vet. Sånt jag vill men inte kan. Sånt jag kan men inte vill. Sånt jag tycker är tråkigt men som jag borde. Sånt jag borde och faktiskt gör. När jag har världens plan men den sabbas. När jag vill höra nått men får höra motsatsen eller får höra för mycket. Sånt jag inte vill höra.
När folk ringer och är allmänt dryga, tröga eller störiga. När folk vill saker av mig som jag inte vill. När jag inte vet hur jag vill göra och inte vill tränga mig på. När jag inte känner att jag har koll på läget. När jag gör allt jag kan för att det ska bli bra men inte duger åt andra. När jag gör allt för att hjälpa alla andra men inte lyssnar på vad jag själv vill eller behöver.
När jag skjuter upp saker som är viktiga för att göra såker som är roliga men som kan vänta. När jag känner att jag inte duger eller inte tillför någotn något.
När jag känner att allt jag vill är att veta vad jag vill och genomföra det. När jag känner mig ensammast på jorden men ändå har fullt med folk runtomkring mig men bara djuren kan få mig att känna mig som den jag vill va. När dom är dom enda som lyssnar genom att bara stå och titta på mig med sina stora ögon och vickar på sina långa öron, eller ligger i mitt knä och sprider kärleksfull värme genom hela kroppen och spinner, eller sätter upp tassarna mot mitt ben och vill bli upplyft bara för att få komma nära och pussas lite. När jag gråter kommer den en liten själ och lägger sig nära och visar sin medkänsla bara genom att komma nära, utan att fråga eller säga fel saker, utan att tränga sig på och som bara finns i närheten med sin goa päls och härliga spinn eller slabbiga pussar, eller med sin goa lukt och härliga man att gömma ansiktet i för en stund, tills det värsta är över. När man har tusan tankar som går i kors är den bästa medecinen att ta en häst och köra en lång runda i skogen och bara sitta och tänka. Låta tankarna rinna fram och tillbaka som dom vill. Bara låta dom flöda. Höra fåglarna i träden, se ett och annat rådjura skutta iväg i rädsla eller se en konfunderad fjolårskalv som inte vet vem den är längre, utan sin mamma.
När hästen lunkar på längs me vägen och frustar och den goa lukten av solvarm häst börjar sprida sig, eller man sitter bakom en explosiv häst som ger allt och man känner att det finns mer att ge, och man manar fram det så man flyger fram längs me skogsvägen, det är då som mina tankar sakta luckras upp och tas om hand, sorteras och kanske funderas lite extra på. När det bara är hästen och sig själv att tänka på . När tankarna avlöser varandra utan stress, när stillheten gör en så lugn att hjärtat nästan stannar och andetagen blir långsamma och rytmiska.
När man är nästan hemma och sjunger väldigt falskt och högt för alla som råkar höra och känner att ja, fy fan vad jag är bra. 
När man känner att det jag vill det kan jag, och det jag kan det gör jag, och det jag gör blir jävligt bra!!
När man helst plötsligt tror på sig själv igen och tänker. Jag tar ingen skit! Från någon! Ingen får sätta sig på mig och tvinga mig till saker jag inte vill eller inte tror på . För jag är bra och det finns ingen mer som jag! Och jag måste finnas här, för allas trevnad och överlevnad. För vad vore världen, jobbet, kompisarna, familjen, djuren utan mig?! Ingenting.
Nä, för jag är fanimig bra. Och det finns ingen mer som är precis som jag. För att vara precis som jag är det bara en som klarar. Och det är jag. Och det är det jag som är bäst på. Så låt mig bara vara bäst på att vara mig själv så låter jag dig vara bäst på att vara du, för det är det bara du som klarar.
Tillsammans är man två, men ensam är ta mig tusan starkast!

Nytt rekord!

I måndgs gick jag runt sjön med vårruset och i tisdags va jag på bio med jeanette.
Idag gick jag både runt sjön OCH såg på bio med en kompis från högstadiet! :)  Fem år sen vi slutade nian! Helt sjukt! Vilken toppendag. Innan dess spenderades 20 panikartade minuter på Askelyckan tillsammans med alla äckliga fåglar.. :S Usch på dom. Livrädd.
Såg.. jamen gudars, senil eller?! Vad hette den? Jaja, återkommer med det. Den va bra, och en av huvvesnubbarna (nu minns jag inte ens vad DET heter!!) är me i Dagboken, tog ungefär bara halva filmen innan jag kom på de. :P
State of play fic jag information om nu. Tackar. :)

Idag när jag kom till jobbet, glad i hågen av det fina vädret och all skönhetssömn och kanske ett och annat sms skuttade jag in i köket och hälsade så glatt, alla dom andra står innanför dörren och ser inte alls lika glada ut och T säger -va bra att du kom.
-har ni saknat mig, skulle jag precis säga när hon börjar jata om nån jävla lapp L nämnde nånting om i förbifarten sm jag inte minns men som tydligen va förbannat viktig, Nu glömmer jag inte den iaf. Men tänker faktiskt inte ta åt mig all skäll, för vad förväntar dom sig egentligen? BLir matad me ny information dagligen och allt kan man faktiskt inte komma igåg!!

Imån är det jobb igen. Sen hem och bygga stängsel och plugga, köra häst och hjälpa Loo iväg me Tyo.

Tankeläsare?

Ja, ibland önskade jag att man var det. Iaf när man är på jobbet och dom tror att man ska veta allt, typ att man ska ta dän potatislådorna från vagnen och ställa dom i hyllan bara för att det ska komma nya? 
Eller att man ska ta dän plasten från salladshuvvena? Eller att man ska hälla upp potatisen i hålkantiner till dagiset och huset? Men, eftersom ingen SA nått tycker inte jag att jag ska förväntas veta det.
Och eftersom dom antog att jag skulle klara mig helt på egen hand och inte fick gå breve nått så har jag all rätt att va lite förvirrad och frågvis. Ett tag till iaf.

Ikväll va jag och Jeanette på bio. The Reader såg vi. Väldigt bra faktiskt. Hade hört både för och nackdelar om den men jag håller mig på plussidan jag.
 Den va väldigt djup och innehöl lite smygporr. :P
Så vi va "överdjupa" när vi gick ut som Netts sa. Och de va bara vi och tio mormorar som va där typ. En och annan yngling till kanske.

Igår va ja inne i stan och sprang Vårruset. Gjorde de mest för fikakorgens skull, men de va ändå kul att va me. Helt sjukt mycket folk va de!! Jag, Loo, Sophia och Catrin slog följe i en grupp medan Annica och Sofia flängde iväg i den första springgruppen. :P Dom fick i uppdrag att hämta fikat när dom kommit i mål.
Jag och Loo hade jäkligt roligt, jag va speedad som tusan och va taggad efter min underbara sovmorron, så glad i hågen traskade vi iväg och flammsade och tramsade. Värsta va när nån bakom oss börja berätta nått om nån groda och jag kolla lite snett på Loo för att se om hört, när jag ser att hon kikar på mig av samma anledning och vi försöker hålla tillbaka ett rejält jättegarv och vi bara frustar istället. Sen när tantan och henne skompanjoner börjar skratta och vi upptäcker att hon ahr ett asroligt skratt kan vi itne hålla oss längre utan bryter halvt ihop av garv. Sen va hela den rundan förstörd. :P
Fikade gjorde vi och kallt va de, så vi nio tiden gav vi oss hemmåt med stelfrösna fingrar och djupfryst röv. :S

Imån är jag ledig, och då ska jag köra Mini och Majsan, plugga och kankse blir de en sväng in till stan igen. Who knows? :)

Se ya!

Äntligen är helgen över!

Fy fan vad rött jag är nu! Finns ingen hejd på gäspningarna. Tar aldrig slut. Ögonen faller lågsamt  och tyngre neråt.. sluter sig hela tiden längre stunder och allt oftare. Jag tror att jag ska lägga mig inom en väldigt snart framtid. 
 Igår va de hur stressigt som hellst, fast det var aldrig så att man inte hade koll på läget, tyckte jag iaf. K va helstressad och gick runt och svor, stönade och stånkade och frustade och pustade och gnällde och jämmrade sig hela tiden, så efter en stund stängde jag av henne och körde mitt eget race och se så bra de blev!
Allt blev klart i rätt tid. När man har mycket att göra under press går allt mycket bättre. Idag när de va lugnt glömde jag grejer, gjorde fel ordning och planerade ingenting. Dåååligt!!
 Gjorde risgrynsgröt till kvällsmat och är ja äntligen fick åka hem va så hur trött som hellst. Ringde Loo och talte om att jag va på väg, när jag precis lagt ner telefonen ringer hon.
-Du, inte för att stressa dig, men Tyo hoppade nyss över staketet..
Viola har nog aldrig accat så fort från 90 till 120.. Ingen vet vad en häst på rymmen får för sig.
MEn när jag kom hem stog Mini och tyo på varsin sida om en vansinnig Loo på grannens trägård. Loo körde en sväng me Mini och jag låg på gräset och solade, pluggade, msnade och vaktade hästarna så ingen mer skulle hoppa.
Sen gick vi runt glosäng.
Stackars Öride ser slaktad ut. Tyo har gått hårt åt på honom. Idag fick jag en smärre chock när jag såg att hans ena örsnibb va avbiten!!! Bara pyttelite men ändå. Det bloade inget men man blir ju ändå orolig, när de inte är ens egna häst heller. Tusan. Bara de inte bli äckligt.. Ett litet skönhetsfel. Precis som snurre. Men han bloade som satan hur länge som hellst och stänkmålade hela rum med sitt blod de lilla äcklet.

Imån står sovmorron, köra Majsan och springa vårruset på schemat.
Men eftersom jag hostar som en gnu blir de bara att lunka runt de. Tänker ju inte missa detta nu. Och jag som planerade att träna till det så man kunde hålla lite fart runt.. Nänä.
Fikakorgen ser jag fram emot iaf. =)

En film får de nog bli innan jag somnar.

Kär i kärleken??


I ögat?!!

Måste börja med att mina ögon har va totalt mongoliska idag!
Illröda, svidiga, blinda, rinniga, kisiga, onda. Totalt värdelösa för dagen alltså. Min rumänska jobbarkompis tvingade ner mig på golvet med en rejäl nacksving när jag vägrade låta henne hälla sockervatten i ögonen. Sen satte hon sig på mig och tvingade upp ögongen på mig och så hällde hon i det kokande vattnet.
Okej, hade de vatt på film hade de gått till så. Nu är vi i verkligheten. Hon hade säkert kunna göra så om hon vatt tvungen men eftersom jag ville bli av med det för att kunna jobba ordentligt lät jag mig motvilligt gå med på det.
Och se på fasen om det inte hjälpte!! En hel stund kändes de nästan hur bra som hellst! sen fick hon göra om de på lunchen igen.
Klippte mig igår och befarar att nått ilsket litet avklippt hårstrå tog omvägen genom mina ögon, och trött som jag va igårkväll kanske jag råkade glömma ta ur linserna... just a guess.

va ute me Lovisa och körde den lille olyckan idag.
började med att jag föklarade (det jag vet) om avverkning som ledde in på godis som ledde in på bajs som ledde in på katter. Så skulle jag färklara för ungen på 8 år att katter slickar sna ungar i rumpan så dom kan kissa och bajsa och hon fattade ju inte hur det funkade, och så jävla insatt är ju inte jag helle rså jag kan förklara hela den proceduren! Men så tilslut efter en stunds tystnad och funderande kläcker hon ur sig.
-vaddå? Kör dom in tungan i hålet eller?!!
jag höll på att börja asgarva! 

Klippte mig igår. Tunnade ut en hel massa och det blev så pass bra!

 I Helgen ska det jobbas.

Jag har en glad gubbe i mig. =)

hostattack

Varje gång jag läser knivlisas blogg får jag återkommande skrattattacker. Dom varar inte länge, men dom kommer ofta! Fast just ikväll va den bloggen livsfarlig, för varje gång jag behövde skratta lyckades jag i ungefär 2 mikrosekunder,sen fick jag tidernas hostattack vilket resulterade syrebrist och nära döden upplevelser. Så jag har länkat den nu så jag kan hitta dit lite oftare.

Just nu känner jag mig väldigt dryg. Vilket folk på msn får lida för. ;P Stackars folk. Övertrötthet kallas det va..? Imån ska jag iaf sova ändans till 8.

Förresten igår va min granne lite halv om halvt småförvirrad.
JAg hade vatt nere och fodrat hästarna och spatserar hemmåt med ikeakassar och foderhinkar och blir omsprungen av min granne som ropar för full hals -Däääääääääviiil!! utanför deras hus.
-har han stuckit, frågar jag .
-ja, han är så jäkla jobbig.
-vill du ha hjälp att leta?
-oh, nej de behöver du verkligen inte!! Du har säkert annat att göra.
-säkert jättemycket. (och flinar lite ironiskt.]
påväg uppåt laggårna får hon en snilleblixt,
-han kanske sprang in iaf...?
-gå och kolla och säg till om han inte är inne och du vill ha hjälp att leta.

hon kutar in och återkommer ut inom 3 minuter.
-Nää, han va inte inne.
-men jag kan gå uppåt vägen om du kollar runt här.
-tack snälla du!
.-ingen fara...
-Däääääävil!! (han heter Devil men de låter däääävil när man ropar. Okej? :;P )
Fast vänta!! Vänta.
-okeeej..?
-kom han med hem?
-jamen jaaag vet inte?
-gjorde han inte de? (hon står nu med händerna i ansiktet och tänker verkligen stenhårt!!)
tänk om jag glömde honom?
-är G kavr i huset?
-Ja.
-ring och fråga då.
hon kutar ner igen och återkommer inte. Sen på kvällen får jag sms om att hon glömt hunden och skyller på trötthet..
jag svarar : jag skulle kidnappat  en valp som jag tänkte, du hade ju uppenbarligen inte märkt de. :P
hon svarar: du hade kunnat ta två. :P

lite mycket going on kanske..?


Skola och ungfrufärd.

Jag antar att alla konstaterat och fått bekräfta ungefär en hundra gånge att jag är förkyld och hostar och snorar så jag snart tro tarmarna kommer upp. Jag sitter här nu och kurerar mig på bästa tänkbara sätt. Glass och the i sängen med täcket och Snurre. Jo, jag känner att det här hjälper. Lite musik funkar nog också som kurerare!

Har vatt på jobbet med min svinpest och fått introduktion på skolan.. Det är helt sjukt! Jag ska severa 106 elever mat, hålla rent och snyggt och mat framme, diska och städa, själv.. Hälften av ungarna verkar dessutom hur tykna och uppkäftiga som hellst fast dom äldsta faktiskt bara går i sexan. Tur att inte jag va sån när jag va så liten. Helt sjukt att ungarna som ska börja högstadiet slutar äta.. Va e de för förberedelse?!

Loo kom hit idag och hjälpte mig bygga ihop min nya bokhylla jag köpte på IKEA igår. Säkert himla bra skit de där, eller jag hoppas på de iaf, jag vet dock inte hur jag ska möblera om, lite förändring skadar ju aldrig. Inte i små doser iaf. :P Nått kommer jag säkert på .

Vi va ute med Majsan och Öride och körde dom ihop. Va himla skönt att det gick så bra som det gjorde. Majsen va dock lite hispig när hon gick sist så hon fick den stora äran att gå först och leda truppen framåt. Men eftersom Ö blev så himmla avis fick han gå först en stund. :)

En bra dag.
FAst DAvid är vaansinnig på mig för han inte hittade skruvdragarn och de va mitt fel. MEn iaf, den är hittad och med fara för mitt eget liv flydde jag fältet och befinner mig nu alltså på behörigt avstånd. :P

Million Dollar Baby

Har legat nere i soffan och kollat på film med pappa nu.
Millon Dollar Baby som jag köpte för 69 kronor på Hemmekväll. Bra va den, dock missade jag slutet. somnade precis när Frankie samlade ihop sprutor eller va de va och skulle döda Maggie. Så nu vet jag inte om han gjorde det eller inte...

http://www.youtube.com/watch?v=5al3HVGWlAU&feature=related

Hur sött är det inte?? Grymt bra låt dessutom!

som skänkta från ovan låg det två halstabletter på golvet under mitt sängbord! Vilket betyder att jag komer kunna tygla hostan till jag somnat. Määääh!

nu blir jag sådär himksans kluven igen, jag letar fel hela tiden och ser bara det negativa. Satans mig. Fegar ur och bara dummar mig. Satan. vill oc vll inte. Fast egentligen är de ju inget särskilt, bara en från högstadiet. MEn det är ju faktiskt 5 år sen. Jag börjar bl gammal jag. Satan.
Nu ska jag sova.

Äjmen.


Tokförkyld.

Har nyss vatt ute med Mini på en långrunda. Hon ligger på som hundan!! HAde hela sätet och halva brallorna fulla med sten. Uppdatering på spikmatta kanske. .. ?
Igårkväll va de grillning hos Putte me Loo och Mowgli. Asagott!
Jag hade ägnat eftemiddagen åt att försöka fånga Örideaset och precis när det kändes som om det började gå framåt kommer hela familjen Svensson tramlandes och skramlar med en jävla foderhink så Ö tappar allt intresse för mig och jag blir vansinnig. Inte på Ö utan på respektlösheten. På detta helt oförstående om vad jag pysslar med. Inte ens ett tack för att jag försöker och ägnar min lediga tid på deras häst och inte en vilja på att försöka hjälpa till att kvällsfodra eller ta ner en ny bale. Pappa fick återigen se mig lipa över den hästen. Varför ska inte kärleken vara besvarad för?

Back to yesterdayevening!
Vi satt hos Putte och drack och åt och hade allmänt trevligt tills vi skulle ut och upptcäkte en stor brist på människor. Satte oss på P.M och Loo och jag fick varsin besk drink.. :S
Som tack lånade Loo hem två glas "Lyckliga gatan" De va bra tyckte jag.
Åkte nog hem rätt tidigt, somnade som en gris på pyspunkamadrassen och vaknade i morse av at jag i princip satt upp för mycket av lufte i övermadrassen va ur.
När Mowgli vaknade gick hon och jag ut och la oss i solen.

Nu sitter jag ute på altanen och är första grillmästare. Like it!!


RSS 2.0