Tre av fyra.

Köpte en ny blomma igår. Har råkat ha ihjäl lite för många på sistone. Ser lite lätt skit-tanigt ut i fönstrena. Efter att ha gått fram och tillbaka på plantagen som en herrelös gatuhund i närmare en timme hittar jag äntligen en sån blomma som jag fick av mostern i somras. Den lever faktiskt fortfarande så har den klarat sig så måste jag ju kunna hålla liv i en till. Kan man tycka iaf. Läser på bruksanvisningen att den trivs i norr, söder och öster fönster. Eller om det var väster, norr och söder. Eller kanske öster, väster och söder..
Ja ni fattar mitt problem?! Den trivs i alla väderstreck utom ETT!! Jag kan nästan svära på att jag har ställt den i det ända fönstret den inte vill va i.

Men det kan ju vara lite tjusning att se själv om det är fel eller inte. Det borde ju märkas kan man tycka.

Även bra med en likadan blomma om mostern kommer tillbaka en dag och letar efter sin gåbortsblomma så har jag ju alltid en i reserv om den ena råka stryka med. Värsta bra plan B!

Klippte ner två träd som muterat sig till två buskar sen förra sommarn när mamma planterade om dom.. Så passens granna blev dom och nu står dom hur rakt och stadigt som hellst utan att stå lutade mot fönstret för att inte välta.
Har även tatt Bäbisgrenar för tillökning. Har ett helt BB-fönster.
Kooooom å köööööp!! Finfina grenar! Billigare än Ullared!


Hämtat ur en skräckfilm.

Ja här ute i ödeskogen sitter jag. På en ödslig skogsväg blev jag tvungen att stanna eftersom Viola betedde sig högst otillåtet. Mycket riktigt. Steg ur bilen och ser att det glöder och ryker från bromsen på framdäcket. Tack som fan Viola! Och bak sitter Z och moffar rakt ut bland träden. Låt mig säga såhär: jag är jävligt tacksam att det inte är mitt i vintern nu!!


Runke per.

Är det nån med kollen som vet om det finns någon annan app som mäter sträckor som man kan ha som inte suger så jövulskt mycket batteri?
 Har jag runkeepern igång tar batteriet slut typ halvvägs. Sjukt störigt.
Går jag för långt eller för långsamt?
Eller så är bara phånen så kass att den behöver bytas ut. En månad och tre dagar kvar!! Låt det gå fort!



Bye bye till 3 och hej hej till Telia. Det har varit två långa år utan dig. Två år av dödzon.

Idag har jag trotsat min vårhåglöshet och vatt i stallet och borstat på Scan. Mockat och andats hästlukt. Välbehövligt. 



 Är det okej egentligen att va precis omotiverad till allt såhär års? Så som alla andra känner på hösten känner jag nu. Sjukt störigt.

 Imårn ska jag iaf på inredningstjofräs med Simone. Och det ska bli kul! I need inspiration till lägenheten!


Förrädare!

Det vimlar av förrädare och lögnare där ute i världen. Johojo. Det är knappt man vågar lita på sig själv.
Förtroenden bryts så lätt, så lätt och det man tror om en människa behöver inte alls vara sant. Var så säker!

Som när jag mottog ett samtal från Dolt nummer idag. Svarar ALDRIG på dolt nummer annars men just idag trodde jag att det var Simone. Så jag svarade, om än liiite misstänksamt. Och Gissa vem det var?

Inte Simone iaf. Utan radiotjänst! Ja käre tid, jag säger då det.
Säg hej till en räkning på typ 600 spänn nästa månad! Hejhejhej!
Måste lära mig att ljuga alltså. Jag som klarat mig så passens bra utan dom innan.. Och för att komma till förrädaren i det här dramat så var det media Markt som röjt information om att jag köpt tv hos dom. Gett ut ALL info. Adress. Telefonnummer. Namn. Ja rubbet!
Simone. I'm soooo not gonna answer next time! :P

Sen för att komma vidare till nästa förrädare så hände det ute på gatan när vi var påväg hemåt på vår promenad. En bil rullar in och parkerar utanför ett hus och ut hoppar den lille ungen som inspekterade min mössa i matsalen i måndags. Tillsammans med henne en gammal tant som kollar in Z och talar om för ungen att Z är lik nån annan. Nu. Nu kommer vi till förrädardelen. Ungen säger, precis i hörhåll, att jag minsann är "mattant på hennes skola".

Uuuursäkta mig men är inte jag sådär en 30 år för ung för att kallas för TANT!!?!
Jag som trodde vi hade fått någon slags connection sen sist. Men icke.

Lita inte på NÅGON!!

Begrips?


Sådär skönt.

Älskar att jag äntligen kommit in ett nytt läsflow. Läser och läser. Heela tiden. Flera år sen sist känns det som.
När vi vaknat idag gick Z ut och kisade och fick mat sen låg jag och läste i två timmar, tills boken tog slut. Z låg brevid och sov frukost. Sen gjorde jag frukost till mig och satt i sängen och läste nästa bok. Blev duktigt smuligt i sängen!
Har fastnat i "varför gråter inte Emma" nu. Arbogamamman som fick sina barn mördade av tyskan. Jag blir så arg! Tänk vilket jävla öde. En helt oskyldig mamma och så blir allt så jävla tragiskt. Det finns fan idioter till allt. Man kan inte gå säker någonstans. Inte ens i sitt egna hus. Inte konstigt man låser om sig i tid och otid.

Läs "Änglamakerskan" och "Det fjärde offret" också. Good SHIT. Tänkte kolla bokrean på adlibris idag. :)

Jag köpte Bvitamin till Z igår. Han fäller så in i helvete och gör mest hela tiden. Tänkte att det kanske fattas han nått. (Hon fattas mig! som Ronjas pappa säger.) Vi testar't.
Dessutom misstänker jag att han är allergisk mot Frolic. Det absolut nästan smidigaste godiset. Men han har haft blåsor på hakan nästan hela livet förutom en liten sväng. Men så reagerade jag när han fick dom igen och tänkte att jag inte gett Frolic på ett tag så när jag slutade med det igen så försvann dom. Blåsorna alltså. Nu har pälsen nästan vuxit ut igen och får han dom inte mer så utesluter jag Frolic från hans Matintag.

Dagen får bjuda på städ och tvätt och så i eftermiddag blir det promenad med vän och ikväll söndagsmys med "Så ska det låta". Det bästa programmet. Ever!

Hepp pepp!



Fel av mig.

Du har så rätt så Simone. Blev så fel så fel. Flinck är ju den läskiga. Ranelid är ju bara en morot. :P


Korsförhör.

Idag var jag hos dom underbara små kidzen och serverade mat. Alltså är jag "MAAAATTAAAANTEEEN!! Mjölken är slut!!"
När jag stod och torkade av matvagnen som dom tvunget envisas med att söla ner med sås hela tiden så stod det en blond liten unge och studerade min mössa ingående. (Alla andra har sina namn på sina men jag jobbade inte där när dom fick dom. Jag har inte ens mitt namn på mitt skåp! Så illa är det faktiskt.)
"Vet du vad jag heter?" frågade hon.
Vilken tur jag hade när hon hade sitt namn på ryggen på sin tröja när hon kom in! :P Så där fick jag ett rätt. Sen var det en annan unge som var lite modigare som vågade fråga vad jag hette. Sen skulle jag ju gissa vad hon hette. En unge till som utmärkt sig på nått sätt så man har koll. Sen kom tre ungar till som jag skulle gissa på och det var bara den sista som jag inte vågade gissa på för jag inte visste hur man skulle uttala det. Men nu vet jag!

Idag var vi tajta. Kidzen med tillhörande snorkråkor, och jag. :P


Dog av skratt.


Mirakel.

För att citera mannen jag är mest rädd för i hela Sverige just nu så säger jag bara MIRAKEL!!
Klockan är inte ens nio och gissa vart jag befinner mig?
För att kompensera gårdagens alldeles för sena gonattande ligger jag redan färdig för sömn i sängen.


Vardagsbetraktelser.

Jag tror min hjärna går in i väggen snart. 
 Jag tror jag behöver en hjärnskrynklarmaskin som jag liksom kan tänka alla tankarna till. Som kan sätta ord på alla tankarna jag inte kan döpa själv. Och så stannar tankarna i den sen. Så jag slipper grubbla på dom sen.

 Jag är hopplös på att sätta ord på känslor och tankar. Jag kan tänka dom. Men jag kan inte säga dom.
Värdelöst. 

 
tankediarrétjejen.

Jag ska ladda upp bilder till tavlor men alla jag vill göra stora är för små så det går inte! Men så sa min gamla granne att jag skulle ändra storleken på dom i ett fotoprogram.
 Jag lyckas klåpa ner programmet till datan och öppna det. Men sen när jag sitter med det framför mig och ska börja använda det vill jag ju såklart kunna det med en gång och när jag ägnat säkert två minuter åt att peta på alla knapparna med pilen och jag fortfarande inte hittat ändra storleksknappen så ger jag upp.
 Har man dåligt tålamod då ?
Jag vill att det ska funka nu! Hellst igår!

 Jag vill få inspiration att göra min lägenhet som min.
Jag trivs asabra i den och så, men jag är inte nöjd. Det är nått som fattas liksom. Det är fel någonstans. Jag vet inte vad det är. Bara att det är fel. Ingen Lisiskharmoni eller touch. Det känns som att allt bara är ditställt. Förutom sängen. Den ställde jag först på ett ställe men då kunde jag inte sova. Det kändes som jag låg uppochner och det var omöjligt att somna. Och om jag väl lyckades så var jag ändå ett vrak när jag vaknade. Och när jag äntligen fattade att jag skulle flytta på den så somnade jag som en klubbad säl på en halv sekund och sov som en kung hela natten. Så sängen måste stå där den står. Men det andra. 

 
Man kan liksom inte sätta fingret på vad som är fel.. :P


Inget är som somrarna med kusinerna.

Häromdagen satt jag hemma hos pappa och letade igenom varenda, mapp, varenda album, varenda kategri, varenda allt som det fanns en bild på för att hitta EN specifik bildjäkel. Under tiden hann jag hitta en hel massa andra bilder. Fulla med minnen och skratt. 
 Jossan. Detta är till dig. Åt dig. Med dig.  <3


småglinen ska ut på rajraj.


näst efter kockduellen var skapande nått som vi var bra på.


det finns ju en utgång som slår alla fjortisutklädnader i hästväg. (inte ens bloggbar! Olsmässan när vi var 15,16,17 nånting.. Men jeeeeklar vad vi fick hångla! :P ) hur gamla vi var här vet jag inte.. Fast jo, tuppkammen är på plats och det betyder tvåan i Ingelstad. Såhär i efterhand kan jag undra lite över min tanke med det illepillegula skärpet..?


Bästa Olsmässefyllan ever. Det som inte hände den kvällen är inte ens värt att minnas.
och det gör vi inte heller. :P



"har ni kundtoalett? -Nej. Har ni kundtoalett? Neej. Haaaar ni kundtoalett?!" Detta är dock cider. Eller öl. Resten ligger nog kvar i baksätet på Lottas bil.


Jag längtar tills det blir favorit i repris.


ölandshäng med Linnea och vår Asti och konsentrationslägersbil. Fy faaan vilken syrebrist och solbrännsklåda!

Alltså fy fan vilka minnen!! Jag tror jag kan skratta tills jag dör. 
 



shår bäjkon

Hallååå elleeeer?! 
 
 
Kollar just precis nu på Seven days och six nights. Eller tvärtom. Vem räknar.
Iaf.
 Nu har dom bott på den där öde ön i några dar. Kanske två. Kanske tre. Kanske en. Vem räknar?
Men min fråga till er är. 

 Hur i helvete kan dom hålla sig så god damn fräsha?!
Enligt vad jag förstått på tjejen så är hon nån höjdare som säkert duschar minst en gång om dan och har nåll fettreduceringsdepåer i hårbotten. Jag är rätt säker på att schampo inte var nerpackat.
Och han då! Har han ingen skäggväxt för att vara en 50 årig gubbe!?
Dessutom borde dom lukta sån ingrodd gammal svett och saltvatten att dom velat ha ett säkerhetsavstånd på minst en meter. Inte vilja sätta på varran direkt efter att ha kommit upp på land efter att ha hoppat rakt ner i okänt vatten från 100 meters höjd med ett koppel med mördarmaskinspirater i hälarna! 
 
 Och nu har jag missat halva filmen för att redogöra mina klagomål.

Jag hade också kunnat göra en dramatiskt kärleksdravelsfilm. 

 
Sexigpirat.nu som gärna hade fått jaga mig utför ett stup och rullat upp på stranden tätt slingrande runt mig. Jorå. Hade det inte vart alltför högt så. Och jag hade fått händerna fria så jag kunnat hålla för näsan. Och jag hade säkerhetsavstånd under tiden vi var kvar på djupt vatten. God damn I hate att va fasthållen. Speciellt i vatten! 
 
 


Typ nödvändigt

Idag har mitt mansion genomgått en transformation utan dess like.
Dammtrasor och golvmoppar och dammsugare och vint över skåp och fönsterbrädor och golv och soffor och bord.
Mattan har skakats och vädrats.
Vinterkläderna har tvättats och hängts på vädring i solen.
Fyra maskiner tvätt har det blivit. Hundfiltar och handdukar och kläder. Allt ska bli rent.
Dannsugit sammanlagt tre gånger och moppat två. Efter första gången var vattnet svart..
Nu är jag trött. Men inte sovtrött...
Drömde så skumma grejer inatt.
Lite trasig och ohel känner man sig.


Så skönt ibland


RSS 2.0