Tårtkalas?

Kunde inte låta bli att lägga märke till två personer nere på parkeringen när jag diskade som gick med en hembakt tårtbotten och tre kondislådor. (!!!)
 Funderade på att springa ner och bjuda upp dom..

Det hade nog fått bli en picknick på hallgolvet för det är det enda stället som det förtillfället inte står en massa lådor på.. Stolarna är belamrade med allsköns bråte och soffan är ett mindre slagfält.
 Sängen funkar ju men jag vill inte ha massa smulor och tårtkladd på lakanen... Nästan nybytta.
 Typ bara två eller tre veckor gamla.

Alltså förstå hu tungt det är med blöta trasmattor!
 Jag försökte baxa upp den största i torkskåpet innan och det var en smärre kamp på liv och död! Satans åbäke!
Och att brotta loss den från köksbordet tog mig 20 minuter. Satans påfund!

Eller nä. Satans påfund är nog tammefan linnegardiner! 
 Jag har strukit två par på jobbet nu under fyra dagar och det blir ju aldrig slätt! Jag står det och kasar med strykjärnet och sprutar vatten på och försöker verkligen att få ut dom men ändå när man håller upp dom framför sig så syns ändå en jävkla skrýnk som inte går dän!

Nä dagens diss går till blöta trasmattor och linnegardiner!
 Hissen går till nya lägenheten och Zypher som jag utan att ens tänka på det råkade kalla Syfilis igår. Tyckte jag va himla roligt. Sen kunde jag inte sluta säga det. "Här kan Syfilis säng stå, här Syfilis matskål och här kan Syfilis lilla koppel hänga!!"
 Efter det kunde jag inte komma på vad det va de lille hundrackarn hette på riktigt! :P



Syfi... Zypher. :) tre veckor gammal..

Bojjans nya toalett som hon inte tyckte va...

img_7000 (MMS)

Bojjans nya toalett som hon inte tyckte va sådär jätteimponerande vid första anblicken. Måste vatt färgen.. :P Va trög och la dit ny sand i en ny låda. Gillades inte alls så första natten höll hon sig tills på morgonen när jag  hällde över ny sand i den gamla lådan, och ändå va tvungen att sitta med henne på golvet och ha lite pep-talk under tiden hon sket.. :P Nu funkar den nya sanden iaf. Faktiskt så sitter hon i sin låda och jag på toa in this very moment. :P


Vi va ute och lämnade två lådor och fyra k...

img_2636 (MMS)

Vi va ute och lämnade två lådor och fyra kassar med snablen innan. Just trehundrafemtielva to go..  Men vilken flyttbil det är! Helt värdelös i övrigt men det dög han te. Åh så mysigt det är där ute! Jag längtar! Sååå mycket. Men jag tror jag måste hyra in någon att bo med mig i början när Johan är i norrköping. Frivillig anyone? :P Rätt mörkt. Men ändå! Och så många skåp de va i köket! Vad ska man bara ha alla till? ;) Och öppna spisarna.. I am in Lööv!


utschasad..

När jag slutade jobbet idag så va jag hur pigg som hellst och ville göra allt på samma gång, så jag åkte ut till tassar och morrhår och tittade på hundsängar och koppel och burar och leksaker, tittade lite på kattlådor och köpte ny sand till Bojjan som inte dammar. 
Men när jag kom hem hann jag bara ta ut en kassler ur frysen innan jag blev helt matt. Den får tina lite..
Så nu ligger jag i soffan med benen i Johans knä och med Bojjan på magen och sööfa lite medan han läser en mc-tidning.

Johan va me och besiktade lägenheten idag och fick nycklarna till den!
 Så imån redan ska vi nog ut med första lådorna till den!

Fick en lycklighetskänska i mig innan när jag tänkte på huset, vaplen och jobbet samtidigt. :) 

 Men vart sitter lyckan egentligen? För jag tyckte jag kände en klump i halsen som smakade lite kräk.  Sen tänkte jag att jag kanske höll på att bli sjuk... Men sen gick det över. Men det kändes liksom som bubbel. Som jag ville hoppa upp och ner och skrika och skratta..

 Men det kan även ha vatt inbillning.

Jag har fått för mig att lyckan sitter i magen.. Men får forska lite i det.. Får försöka känna efter nån mer gång.

Nu blev jag pigg igen, måste ha vatt tanken på mitt glädjerus jag fick, så nu ska jag börja laga mat. För fastän alla saker ligger i lådor och ingenting hittas så måste man ju äta.

Fick en härlig kommentar om "jag slog min pojkvän?!".

haha

Klart jag gör!
Men jag är nog sån. Att jag gärna slåss. Jag har slagits med min bror hela uppväxten och nu får Johan ta det överskottet eftersom jag och David inte träffas lika mycket längre. :P 
 Och det är lite skönt att boxa på och brottas och kämpa lite. Men vinner det gör jag aldrig.

Mer än när jag får in mina oavsiktliga pungsparkar. Och det händer rätt ofta. :P

Men oftast slåss vi bara på skoj. Men jag kan bli arg när vi börjar på skoj och han blir för stark eller kör ett av alla självskyddsgrepp på mig och jag hamnar i baklås. :P

But that's just me! :P


si så mycke jag älskar honom! :)

Nyheter.

Nyss när jag kom hem så hade Johan nått "jätteviktigt" att visa på datan och fast jag höll på att sprängas av kissnädighet så kollade jag och jag kan ju säga att jag inte blev besviken! 
 Det va uppfödaren som hade skickat ett mail med Zypher! :)



Lille liten. Han ser ut att stå och kissa. Man kan nästan se på ögonen hur nyvaken och kissnödig han har varit. Och han står ju nästan på tidningarna också.. :P Kanon. 
 Öronen har växt jättemycket och han ser ut att ha antagit en brunare nyans. :)

Snuffen. Håller på att kolla lite kurser också. Och till våren ser det ut att börja lite hemomkring. Får se vad det blir av lillen. :)

4 veckor och 3 dagar kvar! <3

Och 6 dagar kvar till flytt. Har nog bestämt att vi flyttar det mesta på söndagen istället för på måndag. Om vi får nycklarna tills dess vill säga.

6 dagar är ju ingenting! Surt man ska jobba hela nyårshelgen bara.
Natt.
(snark)


Avslutade dagen på jobbet idag med att fas...

Avslutade dagen på jobbet idag med att fastna i en snödriva påväg hem. Mycket onödigt kan tyckas. Kan tänka mig att hålla med. Till fullo! Fan vad sur jag blev! Så kommer det en lastbilsgubbe som jag ber om hjälp och han hoppar in och ska Backa loss bilen. -Som om det inte va det första jag testade! Och precis när jag lyckats få han att fatta att hon behövde Dras loss kommer det två killar till som ska försöka knuffa loss mig... Gick sådär, di ä klena di dära på psyket. Sen kopplade vi iaf ihop bilarna och dom drog loss mig med lite god vilja, två som puttade och jag som satt i och juckade så bra jag kunde! Sen avslutar dom med kommentaren: den är bakhjulsdriven. Kör försiktigt. -Nämen tack så jäkla mycket för informationen. Det visste jag ju inte! Biatch! Hade dom haft en bakhjulsdriven hade dom krockat med en gång. Dagens lärdom idag gott folk blir att köra Ännu försiktigare. Och ha alltid ett rep i bilen. Nu är vi snart framme hos mormor! :) Maaat och släkt! <3


Bra sås reder sig själv! Åker man iväg öve...

img_5919 (MMS)

Bra sås reder sig själv! Åker man iväg över jul och lämnar lilla f.d avbrutna hyacinten åt sitt öde och utan kärlek och tillgång på vatten. Och vad finner man vid hemkomsten? Jo, en ståtlig blomjäkel i full blom! Inte så pjåkigt ha? ;)


Jo jo

Emil i Lönneberga är en hyvens pajk det! :P
 Det är sånnt här ungarna ska se! Inte nårra jävla teletubbies eller pokemon skit.

Det här är kvalité!


Annandag.

Julen har passerat och förflutit på bra. Inga större incidenter och jag tror alla va nöjda med sina julklappar. Jag va nog nöjdast! :) Fick massor av vad jag önskat mig och bara saker jag har användning för. 
 
 Jag trodde aldrig att jag skulle bli glad för att få en dammsugare i julklapp men det blev jag. :) Va tvungen att provköra med en gång. Det är en sån skånk-dammsugare utan sladd.
  Vuxenpoäng? Ja-a!
Sen cashade jag in en snöskyffel och en tempraturmätare till nya plejset som vi flyttar till om 8 dagar!!!
 En ny stekpanna att slå Johan med när han inte har skottat eller hämtat in ved i tid. :P Han fick två yxor av sina brushor så han lär stå ute i veboa dagarna i ända och hugga ved. :P 

Snurre har vatt arg på Krut hela helgen. Så fort Krut har närmat sig soffan som Snurre ligger i har han morrat åt honom. Men när det var dags för paketöppning så sammabetade dom. Krut norpade åt sig snöret och försvann med det och Snurre hjälpte till med pappret. Han blev helt till sig när han fick hjälpa till. Skulle upp i soffan bara för det. Han tar sina små framtänder och drar och sliter. Puffen. <3 

På julaftonskvällen åkte vi till Johans släkt och påvägen dit så talar han om för mig att när tomten kommer så delar han ut paketen och sen får man gå och hämta dom hos tomten men man får inte öppna dom! förrens alla har fått... 
-om du nu får nått.. (schyssta klubben sammanträder)

??? 

Vad är det för jävla tyrannerier?! Ska man sitta med paket i knät och inte få öppna dom?!?!
 Vart är världen påväg liksom? 
Hemma hos mig sliter man upp paketen innan man ens hunnit få dom. 

Det tog en jäkla tid för tomten att dela ut paketen med. Kidzen fick typ hundra paket. 
Var. 

Men jag fick ett paket av svärsmor!
 Ett underställ som jag testade igår när vi va ute och testade om Krut va skotträdd. Jag va asavarm! Frös inte ett skvatt. Så understället fick 5 av 4 toasts. :) Mycket väl godkänt! 

Igår va vi, jag och david med våra bihang, hos mamma och hennes bihang och åt julmat och delade ut julklappar. Där fick jag nya vita lovikavantar (hur tänkte du mami?). och en stekgryta. Nu blir det storkok!! En almenacka med plats till hela familjen. Bojjan, Zypher, Johan och jag. 

 
Jo, det är nog spikat nu att lille korv ska heta Zypher [:Sajfer]. <3
 4 veckor och 4 dagar kvar!!


Jaha, hur blev de nu då.. Sitter man i god...

Jaha, hur blev de nu då.. Sitter man i godan ro hos Loo och hatt julklappsutdelning och opererat lite i mitt lår som fått värsta variga bölden såhär lagom till jul och så ringer Johan till Loo och säger att David har ringt till honom för att pappa inte fick tag på mig på min mobil för att informera om att det va strömlöst hemma hos han.. Värsta skallgången för att strömmen är borta! :P Får se hur de blir me uppesittarkvällen..


Såhär ser viola ut när hon har plattpunka!...

img_3242 (MMS)

Såhär ser viola ut när hon har plattpunka!! Fans helvetes jävla skiiit! Hade jag tid med det här idag? Svar: nej! Om en timme ska jag börja tvätta mattor. I stan! FAN!!


Trodde jag ja!

När Krut och jag kom in efter en promenad i kylan där vi tränade Kom och han därmed fick springa en hel del lekte vi lite här inne, han fick hoppa genom flyttkartonger och träna på att stanna´i ligg medan jag la godisar mellan frambenen på honom. 

 Jag har haft förhoppningar om att inte få nått piss på golvet idag.

Och jag lyckades!

Nästan..

När han höll på som värst med att leka med sin jävla flaska så vänder jag mig om för en sekund och när jag kollar tillbaka så är de en blöt pöl mitt på golvet! (inte köksmattan den här gången, älskling! ;) )
 Jäkla skit! Nästan lyckats med mitt mission och så bara förstört på ett ögonblink!

Sen låg han i mitt knä med flaskan och sprang rundor med den och kastade och höll på en stund tills han bara stendäckade i mitt knä med flaskan kvar i munnen.

 Peeeeeerfekt! tänkte jag. Då kan jag duscha medan han nanar, och tråcklade helt sonika in han i buren och la en fleecelångkalsong över honom. (det ser ut att bli skönare då..) Men så fort jag smög ut armen igen va han tvärpigg igen och högg tag i armen på mig med sina sylvassa jäkla tänder! Sen ville han inte alls nana längre. 

 Men stoneheartad som jag är knuffa jag in honom och stängde grinden.

Och nu sussar han sött. Med en långkalsong mellan tassarna.

Snippsnappsnut!
för längesen när han fortfarande va liten och timid. Tror Krut är den till höger. Men vi kan även ha blivit lurade. För jag tror vi valde en snäll...


Promenix.

Efter frukost bustränade vi lite på golvet med tre burkar och godis. Massa kul tyckte Krutis! Sen gick vi ut på en lite längre runda (för honom) tar 20 minuter om man är själv och får gå ostört. Idag vet jag inte hur lång tid det tog.. kanske 30 - 40 minuter. Allt nytt ska luktas och tittas på och så gick det inte så fort i snön i skogen. :P
 Nu har han hjälpt mig att slå in julklappar en stund och nästan fått näsan bortklippt, men han va så trött och ville bara sitta i knät men där gick gränsen för hur mycket man klarar av med två händer så han fick gå in i buren och han stensomnade direkt. :P

Nu är det lugnt i stugan för en stund! :P

Lilla Julklappsterroristen hjälper till ef...

img_0787 (MMS)

Lilla Julklappsterroristen hjälper till efter bästa förmåga! En fröjdefull jul? Vi får väl se.. :P


Käh?

Fan me!
Antingen är nån dålig på att förklara eller är jag trög!
 Hjälp mig!


Hjälp!

Jag vill verkligen ha hjälp att kunna lägga upp en youtube film!
 Hur gööör man?!


jobbig tid..

Krut ligger just nu ihopkrupen i mitt knä med huvvet instucket under sig på nått mystiskt vigt sätt och bakbenen är i nuläget utsträckta ovanför huvvet..
Han har haft besök av mig och Johan, mamma och sketgubbe, Sofie och hyresvärden. Mycket att ha koll på, många att busa med. Mycket hyss att komma på och ännu mer att genomföra. Inte konstigt att han är trött nu!
Har även talat om för Krut att han ska få en kusin. Som han ska va snäll mot. Han tittade snett på mig och såg ut att tänka att "jag ska lära han aaaaallt jag kan!" höhö. Vilket bara lär blir rackartyg. :P
 Försökt träna på att klippa klorna med och bara taffsat och nypt i dom och visat klotången och pillat på dom med den utan att han gör nånting, men så fårt man klipper blir han totalt tvärilsk och skogstokig och verkligen hugger vilt omkring sig.

Tips?

Det blev massa goa pepparkakor (med ännu goare deg) och en massa härligt sega knäck! Avslutade kalaset med varma mackor och te.

Johan och jag hade ett ryck idag och packade ner en massa bröte i bananlådor som nu står staplade intill väggen och tar plats och nu ser det verkligen stökigt ut. Och kalt på samma gång. Men snart ska allt ut och flyttas till nya lägenheten och packas upp och det ska bli så bra! :) Längtar!


Nu är jag och my man påväg till brushan fö...

img_2505 (MMS)

Nu är jag och my man påväg till brushan för lite pepparkaksbak med mami och sketgubben. Ska bli najs med lite deg i kistan! :P Valpen, som antagligen får gå namnlös hela livet eftersom vi är av helt olika åsikter på den fronten, är en springer spaniel med 25% slovensky Kopov. Mamman va  asamysig och  va hälften Kopov hälften spaniel, men pappan va ren spaniel. Puppin va helsvart med ett vitt sträck på bringan och nån vit klo.. Och minst av svartingarna och minst hårig och mest vaken när vi va där. Och helt underbart tandalös! ;)


Seperationsångest.

Jag hatar verkligen att säga Hejdå.
 Har suttit på macken nu och pratat med Lus i en timme innan jag blev så trött att jag skallrade tänder och tvingade mig själv att gå. Klockan fyra på morgonen! Det enda jag borde tänka på är att komma hem och slänga mig i sängen och gruffa intill Johan och söka värme. Men inte idag.
 Det kändes som ett förevigt-farväl (som vi aldrig skulle ses igen) eftersom männskan ska flytta till Skåne (av alla ställen) och bosätta sig. (Ve och fasa) Fast det mest troliga är ju att vi ses igen. Rätt snart. Det bara känns så.
 Vissa människor (och deras hundar) känner man bara att man tycker lite extra mycket om.  Så pass att man kanske inte tänker släppa dom ur ens liv helt och hållet och aldrig inte träffas igen.
Vissa kan man ´bestämma med att "vi måste seeees snart och ringas sju gånger om dan och maila därimellan" osv men man vet att det aldrig kommer att bli så.

 Nu kan jag ju såklart bara prata för mig själv, men jag hoppas verkligen att vi håller kontakten! Och om jag nån gång får för mig att åka till Skåne så ska jag höra av mig.

Vissa människor är för bra.
 Tänk vad skulle jag gjort utan henne? Jag kan bara tänka mig hur tråkigt det skulle kunna ha varit på macken. Fasen som jag har trivts dom helgerna med henne. Så kul jag har haft och som vi flummat.

Fast jag tyckte hon va en bitch första helgen jag jobbade med henne. :P  Men det är en hemlis. :P
Sen mjuknade hon lite undan för undan .

Nu är det
2 helger kvar på macken.
2 veckor och 1 dag kvar till vi flyttar.
4 veckor och 1 dag till jag börjar nya jobbet.
5 veckor och 4 dar kvar till liten skrutt kommer hem!

Och en minut till jag däckar.




Sitter i soffan och är sugen på oboy och h...

img_0774 (MMS)

Sitter i soffan och är sugen på oboy och hittar den här lilla ynnesten till mjölkslatt i kylen.. ? Vaaaarfööööör?! Johan!


Japp, jag har banne mig hunnit lära känna ...

img_3194 (MMS)

Japp, jag har banne mig hunnit lära känna mig själv lite under 22 år. :P A puppy it is!! Vet inte om mitt försök att lura mig själv hjälpte men iaf. Dom säljer sig ju själva så bra dom små små söta liven! :)


Jag vet hur jag kommer bli när jag ser dom...

Jag vet hur jag kommer bli när jag ser dom, så därför försöker jag gå in i en roll med lite distans och lite agg och försvarspropaganda mot Johan. Försöker tänka motsatsen och rannsaka mig själv. För han har redan bestämt sig och allt kommer bli så jäkla bra och rosafluffigt. Det är livsfarligt att kolla på valpar! ... Åh vad jag längtar! Snuff!


Igår cashade jag in åtta nya bananlådor re...

Igår cashade jag in åtta nya bananlådor redo att fyllas! Bara jättefå veckor kvar nu! Typ två eller tre.. :) Fått schema för nyagamla jobbet också! Fan va gutt! Nästa år ska bli ett bra år! Amen!


Jag vill inte påstå det är asabehagligt at...

img_1812 (MMS)

Jag vill inte påstå det är asabehagligt att stå och vänta på skjuts i -10. Jag har knatat upp till stora vägen, samma väg som jag har cyklat i 10 år till skolan. :P


Är det ett bevis på lathet när man tar kor...

img_0768 (MMS)

Är det ett bevis på lathet när man tar kort på vädret istället för att lyfta huvvet och titta själv?


Synen som mötte oss igår.. :P Pinsam granne!

img_5649 (MMS)

Synen som mötte oss igår.. :P Pinsam granne!


Det roliga vi skulle göra idag va att koll...

img_1106 (MMS)

Det roliga vi skulle göra idag va att kolla in lägenheten igen och snacka med dom som bor där nu. Åh vad jag längtar! Vi fick hedersuppdrag av Loo som åkt på snöjouren på jobbet att rusa av Betty i hagen innan vi åkte och den hunden är så himla tacksam att busa med! <3 Det blev fika först hos Johans farmor och farfar och sen hos hans mamma och brushor och vovvarna. Massa fika hela dagen men ändå hungrig hela tiden! :P Säkert binnikemask.. Haha! Nu ligger jag i soffan hos papi med Lukas och Snurre och kollar på Beck.


Rabiata tyskjävel.

Okej, såhär'äre.

För David får Krut inte vara i soffan och inte i sängen.
För Krut ska veta sin plats och vem som bestämmer. Fair enough.

Men.

Både jag och Johan är av en annan åsikt. Vi tycker om att sitta i soffan och mysa med Bojjan och Snurre när han är här.

Så.

Krut har ägnat två timmar åt att sova när vi va hos Loo (återkommer till det.) så Liten Krut är överenergisk och nästintill Rabiat.

Resultatet.


Liten Krut blir fromm som ett lamm och timid som en liten aftonfis när han får sitta i knät. Så vad göra. Golvet är kallt och hårt och Krut är ju tekniskt sett inte I soffan. :P

Han har ägnat en halvtimme åt slakt utav ondsint petflaska och rusat runt som en dåre på golvet och dratt runt på där här flaskan mellan stolsbenen och morrat och gläffst på den som om den var en gammal grävling.

Dagen började med julshopping med Loo och Johan där Loo läste en adidas text uppochner och fick det till sepe. (CP) Mycket roligt! :D

Sen åkte jag och Johan hem till David för att hämta Krut. Som fortfarande använder kattluckan när han ska ut och in och inte David är med honom. Ska bli intressant den dagen han inte får plats längre. höhö!
 När vi skulle gå fran bilarna och in för att hämta buren och maten gick David breve mig och sa att han hade god lust att slänga ner mig i snövallen. Vilket han såklart också gjorde! Vad har man annars storbrorsor till? :P

Kvällen spenderades hos Loo och Plåtis med tacokäk, kvällspromenad med Betty och Krut och film. Karate Kid. Sådär bra.

3 av 5 toastar.

Dom har blitt välsignade med ett par mycket intressanta grannar som knappt låter snön lägga sig innan dom är framme med lilla snöspaden och skyfflar som ettriga terriers. 
 Och medan vi satt och åt kom först snöplogen och körde nerför gatan utanför, och strax efter plingar det intensivt på dörren så Plåtis och Betty rusar ut och får veta att Volvon och Saaben minsann måste akta på sig för att snöplogen faktiskt är här nu.

??

Och den kan inte köra runt eller? Enligt honom ska alla flytta på sig så det inte blir några vallar och hela vägen blir fri från snö . Okeeeeej. Man kutar väl inte runt hela grannskapet en lördagkväll för att flytta på två bilar heller?! Men Plåtis sa att han hade full koll på vilka bilar som gick in i vilken lägenhet. Måste va så. När vi kom så va de en gubbe som smög runt och kollade på oss medan vi letade parkering. Måste vatt han.

Iaf så sen när vi skulle hem och kommer ut från gatan till vägen så är själva vägen blockerad med snöklot längs med  cykelochgångbanan mitt i körfältet. I en prydlig rak linje som knappast kan ha kommit dit av sig själva.. 
 Bitter-granne.se

Nu blire sängen och imån ska vi först göra nått jag ser fram emot och efter det nått som antagligen innehåller en hel del fika. ;)



Loo och sina sepekläder! :P

img_0757 (MMS)

Loo och sina sepekläder! :P


Röstat!

Nu har jag röstat!

Jag gick in på www.ungdomstrav.nu och klickade på den rosa rutan till höger med
 Rösta på årets ponnytravskolehäst!!

Det är hur många som hellst som man bara kan bläddra förbi till man kommer till


Lucifer

där kan man läsa följande:
 
Lucifer är en nioårig fuxvalack som har varit på travskolan i Tingsryd i ungefär fyra år. Han är en fantastisk trygg och snäll ponny som gör allt rätt i alla lägen. Alltid hygglig, passar därför utmärkt till både stor och liten elev. Travskolan på Tingsrydstravet äger inga egna hästar utan har förmånen att få låna, ägare till Lucifer är Lisa Pettersson.

Sen när jag hade läst och betraktat gick jag in på mailen och skrev in

[email protected]

Skriv Lucifer och varför han ska vinna.
Typ för att han är bäst eller så.
Ni kanske inte vet det men det är han! <3

Alltså.

MIN lille fis! <3
 Min lille rackarns sötboll som kom som en liten fet, tvåårig, lurvig solstråle.

Lufsen står på sitt moln brevid en hammock med en mycket speciell person i med en katt i knät och tittar ner på Lilleman och är stolt. <3  Det kunde han nog inte tro.
 Lufsen är, var och förblir den vackraste och goaste!
Men Lilleman är nominerad till Årets ponnytravskolehäst!
De ni!




Soffhäng

Min fina kaar hämtade mig på jobbet idag eftersom han envisades med att köra mig dit i morse eftersom han ville ha lite friskluft innan han skulle plugga. Hur mycket friskluft man nu får av gå in och ut ur bilen..? 
 Nu sitter vi med massa godis och chips och har precis ätit mat som Johan lagat och väntar på Idol! Dricker vin och öl och kollar olika hundraser..
 Vi kan verkligen inte bestämma oss! Förstår inte varför det ska finnas så många!

Shiba.
Gårdshund.
Lapps vallhund. 
Boxer. 
Rottweiler. 

Gaaah! 

 

Årets häst.

Sms-konversation:
Loo: vet du vet du vet du?! :)
Jag:Nejnehnej?!
Loo: Lilleman är nomiinerad till årets häst! Inom travet! :)
Jag: MIN Lilleman?!
Loo: Doo! Ja!
Lisa: Fan vad coolt! Vilken kille! :) Haha
Loo: Ja så nu måste vi in och rösta på honom på en hemsida som jag inte har i huvvet men du ska få den imån! Så han tar hem hela skiten!

Sen kom jag på. HUR stor är tävlingen? Jag tänkte först de va kidzen på travskolan som röstat, men sen när de va en speciell hemida så blev jag tveksam.. Är det ännu större?
 Tänk vilken investering jag gjorde för 7½ år sen! En fet liten lurvig ponnyprins på två bast. Visste väl att det skulle löna sig! <3



Nu ska jag gå och nana med min man!


Straffad.

Dagens frukost bestod av avslagen cola och oströtter.

Jag känner spontant sådär att jag inte har gjort mig förtjänt av att va halvdöd och utslagen och bakfull en torsdag. Tror jag snoozade en timme innan jag kom upp ur sängen vid kvart i tolv enbart för att jag skulle hinna få nått tvättat. Satt kvar i sängen och slet dän lakanen och sorterade kläderna på gavlen innan jag masade mig upp. 
 Jag är jäävligt tacksam för att jag inte börjar förrens 16 idag! Stackars Madde och Sofie började 10..

hahahaaha!
Mohaha!
he.he.heee

Nä. Stackarna. :P

Första gången sen ingelstad jag druckit mitt i en jobbvecka på en onsdag. (Hultan räknas inte. Där dracks det gladeligen alla dagar) Men ja. Straffad bir man. Själv göra själv ha. Jag hade planerat att stanna en timme bara för att hinna med sista bussen hem sen men vi hade så roligt att jag sket i buss och tog taxi hem strax efter ett när det stängde.
 Madde hade lovat att det fanns massvis med taxisar ute men när vi kom till stationen va taxiparkeringen helt öde! Jag fick helt sonika ringa efter en och dom skulle skicka en bums och precis när jag lagt på rullar det fram en! Madde sparkar iväg mig till den och jag hoppar in!
 Men det va tydligen inte jag som hade bokat den. :P Men jag fick åka med iaf. Så när dom andra hoppade in och frågade mig om de va okej att dom åkte med så svarade jag bara sjäääälvklart! Vet inte om dom visste att de va deras från början. :P Men det behövde dom inte få veta tänkte jag. :P

Jag va tvungen att köpa mat till Bojjan idag me. Helt slut. Och samtidigt köpte jag clementiner till mig själv.

Som visade sig vara blodclementiner! Och jag som inte tycker om blodisar! Tusan!
 Men jag skalade iaf klart och smakade. Och det va inte så farligt. Men den va fylld med kärnor som jag sitter och försöker spotta prick med i chipsskålen som står framme sen förra helgen. :P

Jag gillar att jag framställer mig själv som jordens äckel. :P


drunken

Jafaars återkomst.

Jag trodde bara Jafar fanns i disneys värld men idag kom han in som en uppenbarelse på macken och skulle hämta packet! Tyckte jag va mycket roligt! Så roligt att jag bara koncentrerade mig på namnet och glömde löpnumret påväg till paketen så jag fick gå och fråga igen. :P



Det blir ingen julklappsshopping med mami imån för hon föredrar tydligen att strutta runt i andra städer med skitgubben. Biatch. 
 Men hon frågade om jag ville följa med till IKEA i Kalmar på måndag istället.

Ikväll blir det kanske utgång med fina flickorna från köket. En ska iväg och resa och det är hennes sista vecka! Och jag blir så avundssjuk! Fast jag har inget resesug. Men jag blir ändå lite sotis.

dålig kompis

Jag och Loo satt på väg hem från pappa och försäkte planera in nått att göra i helgen. Vi har inte setts nånting på asalänge så vi måste typ planera in dagar för varandra. :P Jag jobbar märkliga tider och hon har nästan alltid saker planerade på kvällarna om jag skulle va ledig. Just typiskt. 
 
Bio och resturang kom som förslag eftersom Loo inte riktigt nappade på mitt utgångs förslag eftersom hon ska ha snöjouren i helgen men hon va snabb me att påpeka att jag inte skulle få välja film! Har inte gått så bra när jag gjort det... Två gånger tror jag det är som jag misslyckats radikalt och vatt världens sämsta människa. Mitt försvar va att det inte hade vatt nån varningstext på baksidan.

The last song va ingen bra idé. Minns inte den andra.
 Får hålla oss till barnfilmer i fortsättningen och smyga in under reklamnen.. Gick ju så himla bra när vi skulle se Horton och blev tagna på bar gärning av Annica och Hannah. haha, så snopet. :P



Fått hem bananlådor nu. Blev bara fyra stycken till slut. Så i veckan är det bara att börja packa. Fast inte när jag ska hinna. Imån jobbar jag från 10 till 20. På torsdag ska jag träffa mamma och jobba vid 16 och på fredag jobbar jag från morgon till 16 sen kommer Johan hem och då blir nog inte packning så hårt prioriterat. ;)
Vi ska kanske åka och hälsa på i den nya lägenheten i helgen!! :D

SnällKrut.

Har han gått och blitt snäll på äldre dar? Hmm.. det kan va en kupp. Jag vet inte om jag kan slappna av än. Men inga större inviter än såläng och han har vatt här sen halv sju.. 

Och jag mitt dumma arsle tänkte för en gångs skull åka i god tid till valpkursen. Gick ju käpprätt åt helvetet. 
 En timme senare är jag framme. Och då har jag kört vilse, följt kartfunktionen i Iphonen och fastnat på en oplogad sketväg mitt i böle skogen. Eller. Vägen låg mellan åkrarna men ja. Långt ut va de iaf. Och fast satt jag! Rejält! Fick frossa och blev så arg att jag skakade. Faktiskt. Jag skakade.
 Hade min kära man vatt med hade han sett en enda utväg och det hade vatt att sätta eld på bilen och lägga sig på åkern och frysa ihjäl. :P Men det hör ju inte hit. ;) 
 Fick gå tillbaka till gården jag kört igenom och leta infödingar. Tur det va nån hemma annars hade jag fått gå huuur långt som hellst! Kopplade på charmen och frågade snällt om en taktor att dras loss med. Viola hade plogat upp värsta vallen såg jag när jag blev bortdragen.. Stark är hon.
 Harrejistanes vad jag va irriterad sen. Inte på bonnen utan på mig. Kunde jag inte bara stått kvar och väntat på på den rätta vägen tills stoppet hade lösts upp? Då hade jag ju sluppit allt krabb och vilsenhet och fastkörningar.

Note to self: Lita ALDRIG på Gpsen i Iphonen. Never. Under några omständigheter!

Och hellst inte på din fyra år äldre  bror som borde ha lite mer livserfarenhet och veta att jag inte fattar vägbeskrivningar som tar längre än en minut att förklara.

Orsaken till allt ondt. :P



Måndag morron!

Huajistanes vad jag är trött!! Sitter i soffan med en fisande Bojja i knät och försöker att inte falla i koma. Om en och en halv timme ska jag infinna mig på tremånaderskontroll på ögonen. Tänk att det va så längesen jag upplevde den ondaste smärtan i mannaminne! Men nu är allt frid och fröja och jag minns inte ens hur ont det gjorde. Jag bara minns att jag hade jävligt ont och trodde jag skulle föda genom ögonen.
 Minns att när det gjorde som ondast och jag satt i sängen och inte såg ett jota och försökte pressa fram några tårar tänkte att det måste va såhär det känns att föda barn. :P 

 Fredagen bestod utav jobb både i disken och på macken. Hade planerat in ett par timmars sömn där emellan innan Johan kom hem men lyckades jävligt dåligt. Så fort jag lagt huvvet på kudden och börjar känna mig avslappnad och slumrig så börjar ett jävla helvete till fordon föra ett förbannat liv nedanför på parkeringen. Jag tror meningen var att skotta snön som fallit under dagen men han hade kunnat höja plogen iaf en centimeter så han hade sparat lite på asfalten.. Förstå ljudet av plåt (eller vilket material det nu är på sånna dära nuförtin) mot asfalt som varvas med backpip i minst en halvtimme när man försöker sova?! 
 Trött blev jag inte. Därimot växte en enorm irritation och ett hat upp mot den där saten som körde sattyget. Lyckades inte somna efter det.
När Johan kom hem gick vi till Wh. Sen drog jag till jobbet.
Trött som ett as

And guess what?!

Jag sa upp mig.

Lördan gjorde vi ingenting förrens på kvällen när David kom hit med Krut. Som bara växer och växer! Han ställde bara till med hyss och va överallt hela tiden. Han bits hela tiden och tycker inte om att va ute. Stackarn har ju varken underhudsfett eller hår på magen! 
 
På söndamornen när jag kom hem efter natten så vaknade Krut och skällde inifrån sin bur och sen skulle han morronmysa i knät. Snuffsade på halsen och gäspade så det skrek i käkgångjärnen och burrade in huvvet under armen. Låt han va nyvaken för alltid! Efter han hade stretchat så gick vi ut och han gick bara till andra sidan vägen utanför porten innan han både pissa och sket. Allt för att va uta så lite som möjligt. Men jag tvingade ändå med han runt kullen och sen ville jag bara att han skulle vilja sova med en gång för det ville nämligen jag! Men nähä! Då va minsann Krut en pigg hund!
 Tillslut orkade jag inte med han mer utan slängde in en hushållsrulle med godis i buren och stoppade in Krut däri och la en filt över för att det skulle bli mörkt så han skulle fatta att han skulle sova och så han skulle hålla värmen och ställde han i köket och gick och la mig och däckade precis på stört! 
 Sen vaknar jag av Johan som frågar när jag tänker vakna (typ då) och sen ett "Jävla hundjävel"! när han gått ut i köket  efter ha vatt på toa. 
Då har Krut precis vaknat och vatt jättekissig och visat det genom att sätta sig och pissa på köksmattan.. då  kände jag att de va dags att gå ut och rädda situationen.

Nu  hade jag gjort vad som hellst för att få gå och lägga mig.
Bojjan har legat gömd hela tiden Krut har vatt här men nu ligger hon hos mig igen. Nöjd som fan.












Rädda sig den som räddas kan..





Snackar gojja!

Alltså. P3...? 
Är det nått att ha verkligen?
Jag menar, ikväll när jag jobbade så lyssnade vi på den kanalen iaf. Och idiot efter idiot ringde upp och klämde ur sig den ena dumma kommentarem efter den andra. (vet inte om den meningen blev rätt) Gång på gång.
 Först var det om att bloggare va dåliga förebilder.
Men väljer man inte själv sina förebilder undrar då jag? Jag väljer ju typ inte att ha Kissie som praktexemplar på hur jag ska leva mitt liv. Jag kanske inte tycker att det är supersnyggt med bröst som vattenmeloner och läppar som är så stora att man inte kan gömma sig bakom ett träd. Typ. Hur jäkla snyggt kommer det bli när hon blir tant? Om hon inte fortsätter att operera sig. Men en kärrings kropp men med asastora, fasta lökar?
 Nä skulle inte tro det.
 Kommer läpparna skrumpna ihop till små silverfiskar?
 Nä, skulle inte tro det det heller.

Fan va nöjd med din egen kropp!

Sen för att återgå till P3 (som va tanken att jag skulle bojkotta) så va det en snåler jävel som sket borta för att spara på papper, och som vek det på ett särskilt sätt för att det skulle gå åt så lite som möjligt. Som köpte familjepacksschampo men hällde det i pumptvålar och spädde det med vatten för att det skulle gå så lite som möjligt.
Massa sånna ticks hade han för sig! Han skrev en blogg om det. Hörde dock inte vad den hette.

Sen undrar jag en sak till när jag ändå är på G.
 Varför ska dom bygga en ny jävla OS-arena till varenda nya land som ska ha det? Lägga miljoners miljoner på nått helt oviktigt. Som när Ryssland ska ha det som tvingas bygga en ny? Hade det inte vatt bättre om dom enades om EN arena i ETT land så hade ju dom miljoners miljonerna kunnat användas till nått bättre.
Typ tågen som dom skulle dra ner miljoner på. Eller kirra nått så alla kidsen har det bra i jul, utan föräldrar som super och slåss eller utan julklapp eller utan julmat eller utan värme i stugan. Eller fixa så man kan få ett hederligt jobb och uppväxt och skolgång och skolmat och så att jorden inte går under om 28 dagar eller vad det nu blir. :P Men iaf fixa så jorden är frisk och mår bra och håller längre.
Kan dom fixa ett vaccin mot kronisk trötthet kan dom la svänga ihop lite nyss ozonlager me kan man tycka.
Eller är det bara jag?

Det blev inget jobbintervjuande idag. 
Fick ett sms en halvtimme innan jag skulle va där.
"International Atis hälsar oc tackar för visat intresse, men måste dessvärre avboka er intervju, pga trafikproblem. Du är välkommen att skicka in en ny ansökan."
-Vad fa-an har ni gjort med den jag skickade för tre dar sen undrar jag? Använt som tände i brasan eller torkat er i röven med? Duger inte den kan det lika gärna va. Fuckers.
Eran förlust!

Sådäså!


Ketchupeffekt

Mitt H håller på att fucka upp på tangentbordet. Det höll på att bli ketcup i rubriken. Men jag tyckte te'na så smulan där under måsta ha krossats. hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
 Jo nu funkar den nog.
hhhhhögtryckandades där under några gånger så katthår oc kaksmulor flög all världens kos. Men dom byggde väl bara bo under dom andra knapparna. Och jag pallar inte lyfta upp alla oc blåsa. Då får jag ju världens skallavärk!

Men enligt rubriken så skulle det ju andla om ketcup effekt ju. oc de ska de bli!

Men jävla !! hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhbhhbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb                      
 nu ska vi se. Upprop i klassen. Kan h svara? Hhhhhhhhhhhhhh

Dåså.

Jo. Så här va de.
Jag satt hemma i måndags och sökte jobb ju. Så jävla många jobb sökte jag! Typ sex stycken.
 Idag ringde teliofonen från dolt nummer medan jag va hos vetrinären med Betty men sen när jag stog i lekhagen med henne och höll på att smsa Loo (som förövrigt började på nytt jobb idag!!) så ringde det igen. Från dolt nummer. (Jag hatar dolt nummer, sällan jag svarar faktiskt) Men eftersom jag hoppades på jobb så svarade jag.
 Så riktigt så.
Jobbintevju blev det. Imån klockan 10.

Men!

Jag minns inte vad hon sa företaget hette. Nånting International vill jag minnas.
 Men så kollar jag skickatmappen i mailen och där finns minsann inget med international.
Men det va ju bara ett i lenhovda och så nått med vatten jag mailade så det måste va det med vatten som ringde. Jag hoppas på det. Annars blir det lite pinsamt imån.. :P

Men så tio minuter efter jag pratat med skåningen från vad jag hoppas i sånna fall var vatten tjofräsen så ringer ett 0474 nummer. (Mina gamla kvarter) Och jag svarar. Såklart. 
 Så är det min gamla chef från köket i norrhult som säger att dom sitter i knipa med tjocka och gravida och sjuka och opererade och allt möjligt som gör att folk är sjukskrivna och lediga.
Och eftersom jag trivdes så himla bra där dom två senaste gångerna jag var där så är jag fruktansvärt sugen på att börja där.. Visserligen va det bara 70 % till i mars till en början men som hon sa så var det en stor risk för både förlängning och förökning av % efter det.

Och blir det så så kanske det är läge att skaffa puppy? :)
 Jag vill! Jag vill! Jag vill!

Men man ska ha råd med!

Men frallebäbis har jag nästan bojkottat nu. Inte för rasen utan för priset. En uppfödare ville ha 18.000 för en valp.


18.000 kronor. 18 tusen. Arton laxar. Etta.Åtta.Nolla.Nolla.Nolla! För EN liten VALP!!

Så nu lutar det mest åt en gårdshund  för det är det närmaste trassel jag kommer komma tillsammans med Johan som vägrar trassel. (som förövrigt håller på att sluta snusa!!! :D melkerssonjohan.blogg.se) eller en byracka. (blandras) Johan vill ha en shäfer eller tax  men det vägrar jag!
Tax för dom är så jävla fula och raggiga och shäfer för dom är blodtörstiga och livsfarliga.

Så är läget.

Läget med dig då? :)
Vad ska jag bli när jag blir stor? Vad skulle jag passa som?

Nu ska jag fortsätta läsa min läskiga bok om otäcka snögubbar som tittar in på barnen..


RSS 2.0