kurs!

I morse hade jag frost på rutorna på Viola för första gången denna säsongen. Hua! Då va de kallt!
 Jag satte Viola och vred på fullt blås i fläktarna och sprang ner med hö till hästarna. Sen bar de av mot Lenhovda med rövvärme på på båda sätena för att hämta upp två ko-legor. Vi skulle på kurs!!

Och fy vilken tröttsam en. Höll på att nicka till där i första raden flera gånger.. Jisses.
Men nu vet jag att röd mjölk är den minst nyttiga, för i den finns ingen D-vitamin, som det gör tillsatt, i dom andra.. Och dom gamla kan inte ta upp D-vitamin av solen längre för dom är så vrålgamla.
Tänk på de när ni blir gamla och skröpliga och taniga som sklett. Drick grön mjölk med grädde i! :P
Eller de sa hon visserligen  inte, men jag kunde läsa baktanken där från första parkett. ;)

Diskningen igår gick nog bra, rätt mycket mer disk än vad jag är van vid men med en äldre maskin. ??
När jag skulle gå hem och går fram till bossen och säger att jag tror att jag är klar, grabbar han tag runt min nacke och frågar om de har gått bra och säger att han ska prata med hon jag hade vatt me om jag vatt snäll eller inte och sen att jag ska ringa om jag vill jobba fler gånger och att det är ju så många som vill va där. Höhö.
Amäh!! JOBB?!! Kunde karln inte sagt de från början?!

Backade med släp inne i växjö två gånger igår!! En gång på en grusparkering, inte överdrivet svårt, sen i ett bostadsområde mellan en massa hus (läs: två) i backe och en snäv 90graders sväng. (sant)
Jag va såå stolt över mig!! :)

Nu ska jag ut till kusarna och försöka fånga dom i gräshagen för fastan i den andra hagen. Dom kommer bli såå glada!


eeeeww

mår asailla.
KAN man va så nervös för en provjobbning?!
Jag ska ju bara diska liksom. Det är ju inte första gången..
Men massa nya människor, nytt ställe. NYTT ALLTING!!
Gash!

pågående panikattack

MAj GAaaaad!!
JAg ska provjobba!! Imån! Fick jag reda på. Nu.

analys:
Jag ringer med min väldigt mynidga och trevliga vuxenröst till stället idag på förmiddan, får prata med en lika trevlig kille som säger jag ska ringa sen.

Nu.
Ja du ringde förra veckan också va?
Ja.
Ja jag har haft så mycket att göra så jag har inte haft tid att följa upp det men du hade jobb till november eller?
Nja, slutar i slutet på oktober..  men jag jobbar ju bara 65% nu..
Är de uppdelat på alla dagar eller?
Nä, jag är ledig flera dar i veckan.
Det hade vatt bra om du kunde provjobba nån dag. Kan du imån? Klockan 8?
Nej jag skulle hjälpa till att städa då..
hur lång tid tar de då?
inte så lång.
men 11 då?
ja de ska nog gå.
Bra!!
Kul..
Hittar du hit?
Näpp.
bla bla bla.


Så imån. Ska. Jag. Prov.Jobba. Börja. I. Disken.
HJÄLP!!!


Checka!!

Btw folks!! Check this out!!
Gives me goospumps!! (stavas?) gåshud iaf.
Det fränaste av allt är att jag sett spektaklet LIVE!!

http://www.youtube.com/watch?v=twoDBsJwRmg&feature=PlayList&p=088F9A8A2D451FF7&playnext=1&playnext_from=PL&index=16



Bugelibugg

Idag va våra ordinarie ledare på tävling så foxledaren och hennes dotter hade oss istället och kommit på den fenomenala idén om att det skulle va roligt. Jag brukar sannerligen ha väldigt roligt under den oehört jobbiga och svettiga timmen men det räckte tydligen inte.

Nä, för nu skulle vi släppa loss... Showa och bjussa på oss själva.
Jag är säker på att jag sagt att efter några glas vin (några glas vatten i rätt sällskap) och en 50 års fest och några favoritkusiner så släpper jag loss ta mig fan så det räcker och blir över åt hela släkten!!
 
Men ja, inför ett 20 tal totala främlingar är inte det det första jag gör. Inte så gärna iaf.
Vi skulle vänta 16 taktdelar med att börja dansa med varann utan dansa för varandra (typ) den stunden. Ehm, KUL!! Nej. Sen skulle vi juxa (ett annat vuxet ord för jucka?) i en paus i en tur. Inte heller helt lätt, utan musik och med en främmande karl bakom som helt ostört kunde spana in mina väldigt stela och högst osexiga höftrullningar... Hrm.

Lite lättare med lite alkohol i kroppen på en fest med en kompis liksom!

Jobbat helgen me. Igår va de jävulskt hektiskt ett tag.
Idag har de mest vatt rätt lugnt.

Mini och Loo tävlade i H-stad och det hade inte gått bra. På att igen i Kalmar!!


Men tjena!!

glömde ju för tusan att det är exakt 4 månader sen moi und my man va på spädway idag!
De va då jag fråga chans på han, skickade en lapp och la i hans ficka.

Nej, inte riktigt. Men de va då som han och jag blev Vi. Typ.

4 månader ni! De är inte illa pinkat! :)
Lyckliga jag. <3

Oböy!!

Idag fick dom lyckans ostarna till pensionärer köttbullemackor och varm hemmalgad oböy till kvällsmat! Kändes nästan som en ruggig vinterdag i sinnet. Saknades bara en soffa, en bra film, ett täcke och så gärna en fin man. (den där fina mannen har alltid vatt en dröm i alla sammanang men nu FINNS de en!)
Men dom fick minsann nöja sig utan både film och män, eller ja, det vet ju inte jag. Det är ju två senila som raggar på varann. Himla bra kan jag tänka, man hinner ju liksom inte tröttna  på varann så fort.. :P

Kom hem och somnade som en gris i en hel timme innan David kom och ruskade om mig och sa att Majsan va mörkrädd och inte vill springa i skogen när det va mörkt..
???
Och han vet allt om Majs eller?!

Nu går alla tre och sväljer gräs i en ny hage. De där viktiga tuggandet skiter dom blanka fan i i dessa kristider. 
Tänkte låta Majsan gå där en stund med och äta själv under tiden, men jäklar i havet så mörkt de blev så fort jag kom in! 
Hua!! 

Imån ska Mini tävla i Halmstad!! 
Hoppas på samma lycka som förra veckan. 
Jag jobbar så jag får inte va me och se de live... :( 

Tjing tjong!  


You'll be in my heart

You'll be in my heart
now and forever more!



Älskade Lufsen!
En månad och en vecka sen nu. Du fattar inte vad jag saknar dig! Vad jag önskar att jag hade kunnat rädda dig från smärtan. Min bästa ponnykung! Du fattas och saknas. Det finns inte med på världskartan att någon ska stå ut med det du gjorde. Mitt älskade allt. Du är bäst och jag saknar dig som innutahelvete!!
Det va ju du och jag mot världen, remember?!
Det saknas någon brevid Lilleman.
En kolsvart liten skrutt med rufsig man och busiga ögon.
Du hänger ovanför min säng nu, älskade du. <3



Pjuuh!

Han märkte inget!! Inte så han sa nått iaf.. :P Väluppfostrad eller bara rädd för att få mig på dåligt humör...? :P

Därimot så hade han fortfarande dåligt samvete för vårt lilla gräl i helgen (som jag förövrigt nästan glömt bort och förträngt) och hade köpt blommor och senaste LW skivan och hatt sig. =) Blir man glad eller blir man glad?!! =) Jag blev asachockad och sketglad! Det lever jag lite på än. <3 
Så efter det och min förlovningsdröm inatt bestämde jag mig till 110% att flytta me han, till stan. Till en lägenhet. Hujedamej! :P 
 
Vi lagade tacos innan vi åkte på bion.
 Flickan som lekte med elden va kanonbra! Har ett svagt minne från böckerna som jag läste för ett bra tag sen så i slutet blev jag ashispig när jag visste på ett ungefär vad som skulle hända men inte mindes redigt hur det skulle gå, satt och klämde sönder Johans hand och bet på naglarna. Jag biter aldrig på naglarna annars!!

Nu sitter jag här, ensam och övergiven, utan man men med en hund som just hetsätit sin kvällsmat och nu ligger och tuggar på en bajskorvsgodis i pappas säng. Jag väntar på att Idol ska börja och pappa kommer hem.

Ciao!

tror ni han märker nått?

Till middag idag åt jag mandelpotatis och köttfärssås. Alla delikata rester som fanns att tillgodose i kylskåpet. :P  Jag toppade dessutom hela kalaset med att rosta bagetter med starkt hemmagjort vitlökssmör på. Väldigt delikat. Jag svimmar nästan av min egen andedräkt.
Men den stora frågan är om Johan märker nått på bion? :P

Att vara eller icke vara, det är frågan!

Lyckades med Mli hjälp att vända på korthelvetet. Höll på att få krupp.


Love don't let me go.

Lyssnar på den låten nu. Rätt så asabra faktiskt. (finns de nån enkel förkortning på ordet faktiskt?)
Schyst sound. (schyst? Juste? Hur FAN stavas de?!!)
Movien är väldigt bra. DIggar dansarna. Movien? Vad heter det? När det är en video till en låt? Videolåt? Låtvideo? Men herresatan! Jag har brainfreeze!! Jag vet ju INGENTING!!

DIggar? Jag är för långsam i lillfingret. Jag släpper inte pilknappen tilräckligt fort ibland. Jag tillåter mig själv att ha överseende med detta faktum. Ibland dubbeltrycker jag inte på en tangent om det ska vara två L tillexempel. Himla irriterande.
Men jag har leget på sidan i sängen och nästan önksat att jag hade en manlig förkylning så jag hade kunnat ligga där med gott samvete och läst spiderchicks gamla blogginlägg så mina ögon har blitt lite snea och torra och suddiga. Jag TÄNKTE faktiskt tatt av mig linserna igårkväll. Men jag tror jag somnade ifrån det.. Igen. Jag är e dålig människa.

Nu ösregnar det lite ute.. och jag som ska köra en långrunda med Mini idag... Räkans bananer! Tur för mig att jag inte kommit ur sängen än.. Mini har täcke på sig så hon kommer va nästan torr iaf. Majsan som sprang som en lite shettishind igårkväll och blev illsvett över hela kroppen fick dubbla täcken på sig för att inte bli kall inatt är nog inte så jättekall skulle jag tro..
Barnet åkte med igår igen.  Vi körde ifatt familjen när dom va ute och gick och barnet kastade sig ur vagnen och ställde sig med hela handen i munnen och tittade med stora uggleögon och sa inte ett ord och  rörde sig inte ur fläcken. Sen frågade hennes pappa om hon fick åka med igen. Det fick hon. Men hon hade ingen hjälm och jag fasade lite för att hon skulle börja frysa. JAg gjorde det nämligen. 
När vi höll på att trava och Majsan hade sånt flow så jag inte vill sakta ner och ungen började luta sig ut för att peta på hjulet och slängde sig efter handtaget på tömmarna (helt självmant och utan ett ord) och satt och lutade sig fram för att nå dom ordentligt och inte skulle tappa dom blev jag halvt livrädd och iskall. Hon ville inte att jag skulle hålla om henne, hon bara slängde undan min arm och när hon upptäckte att jag höll ett krampaktigt tag i jackan på henne bliv hon lite kinkig så jag hivade upp henne i knät så hon skulle sitta stadigt och inte ramla ur och slippa frysa och kunde hålla i tömmarna blev hon helt vild! Får fixa ett bälte till henne om hon ska åka me fler gånger..
 Det är en nackdel med att köra häst och inte rida. Rider man blir man ju varm och svettig som en gris vare sig man vill det eller inte. (förutom när man gick på ridskola och frös som en iller om tårna och höll på att bryta halva benen när man hoppade av bara för att man hade två isklampar i skorna när man nådde marken bara för att man inte red utan mest bara satt och åkte med för att man inte visste bättre. Men hade lika kul för det. Min jobbarkompis son rider på ridskola nu, och hon säger att hon är så nervös och rädd när hon ser honom rida för hon är så rädd att han ska ramla av och slå sig. Först tänkte jag bara, an vilken mes du är! GE dig! Ramla av gör man ju! Ideligen. Men de sa jag inte. Men nu har jag gått och tänkt lite på det och kommit fram till att ´man är nog lite smått skitskraj att se sin lille unge guppa runt där nere i spånet på en fet liten uttråkad häst och inte kunna göra nånting om det skulle hända nått.)

Chancing of subject:
JAg borde vara en god dotter och måla lite brädor till grannhuset. Men pappa är på kurs idag så jag vågar inte ringa och fråga om det ska blandas ut med nått.. Har ett vagt minne om att vi gjorde det med vårt hus... Och börja rjag måla utan spä me nått är de klart fel och improviserar jag och spär me nått måste jag ju komma på nått att göra de me. Har för mig vi hade lacknafta i vår färg, men är inte de sånt man tvättar bort färg me?! HAde ju vatt lite jobbigt sen när man smäckt upp brädorna och det börjar regna och all gul färg bara rinner av... Himla onödigt..

Nähä, om man skulle palta på sig lite kläder och ta sig ut?



Och för bövelen!!
I söndags var vi ju i T-ryd med Mini och tävlade! Eller inte jag. Men Loo, och hon va så nerövs så hon ville kräkas och åka hem och jag minns inte allt hon sa. Men som den goda vän jag är sa jag bara att hon skulle skärpa till sig och ta sig samman och inte stå mitt i solen utan att varken ha druckit eller ätit sen kvällen innan.
 Mini va lika lugn som en död ko. Stog i boxen och sov medan dom andra ponnysarna runt omring sparkade och skrek och hade sig. Förde ett jävla liv.
DOM VANN!!! Helt underbart!!
Dom låg tvåa i två varv från start till sista målrakan där dom knappade in, gick upp breve och gick om och vann med ett huvve!!
Jag fick tuppskinn och nervösa ryckningar och blev kall i hela kroppen.  Det va de värsta jag vatt me om.
Men sen när hon vann började blev jag helt fuktig i ögonen av lycka! Loo hade haft ett känslomässigt sammanbrott när dom sagt i högtalarna att hon vunnit.
Bästaste Mini och Loo!

Mini är den tredje hästen från höger med gul brösta.    första varvet..

upploppet..    går om..

Mini så trött och Loo så glad!

påväg hem lyckliga och glada!




Jag bara äälskar Ben&Jerry!!

Maaaams på den glassen!!
Älskobabe kom hit med två sånna burkar igår, (rea:2 för 99) efter att först ha ringt och frågat om jag fortfarande va sugen på det.

???

Ja det kan förståss inte va lätt att veta att glass är man alltid sugen på. Oavsett väder och humör. Glass är glass. Ben&Jerrys är glassarnas glass!!
Men de är lugnt babe, du är sååå förlåten för ditt lilla sidestep. Det kan ju hända den bästa.

Den me chokla och brownie i den är så orgasmiskt god så det liksom riktigt "knullar i munnen"* när man äter den!
                                                           
                                                                 ((OBS!!! BÖR smakas!))

Den första skeden är som en hägring, som en uppenbarelse, man får sån inlevelse så man liksom sluter ögonen lite halvt och måste skjuta ut hakan en liten, liten bit bara för att känna godheten komma krypandes.

Jag smäckte i mig halva(!!) burken innan jag blev proppmätt, (vi stoppade filmen som Johan hyrt så han kunde springa ner med min glass till frysen i källaren..) sen blev jag så svullotrött så jag somnade och därav missade halva filmen.
Vaknar av att han viskar i mitt öra att han går upp och lägger sig nu. Mmm.
I sånna stunder önskar man att man mycket att man va sisådär en 7 år och så sketalätt så man hade blitt uppburen och sluppit vakna och sen bli skitpigg igen så fort man lagt sig i sängen..


*hördes utanför järnvägsgrillen med Loo efter en utekväll utav den tjucke kocken.
(som Loo efter det har vatt hemma hos och lagat nått.)


vem kom på ordet lagom?!

för det finns ju egentligen inte i det verkliga livet.
Inte i mitt iaf. Inte den här helgen. Och nej, jag är inte alls bitter. Men jag har VARIT. DET är skillnad!!
Såfort vi kom fram till sjön med husvagnen igår eftermiddag började det regna, vilket reuslterade i blöta kläder, fukt i husvagen och en massa kyla.
Frös som en bäver fram till klockan 11 i förmiddags när jag äntligen anlände till Loos dusch, vred på högsta värmen och stog i säkert en kvart. Där grep mitt samvete eller undermedvetna in och sa att nehedu Lisa! Nu får du bannemig inte duscha mer! Då tar varmvattnet slut!!
Men då hade jag tinat iaf en bit in. Kände mig lite som en tjälknöl ett tag..
Sen bar det av mot T-ryd. Skulle va totobud. Halleluja!! Väldigt lugnt och lite halvt skitsegt på den fronten. DESSUTOM blåste det halv orkan och fnysregnade det. Det värsta av allt regn. Ska det regna kan det lika gärna göra det ordenligt.
Så då frös jag igen. Sen frös jag är vi åkte hem. Sen frös jag inte mer för då va de dags för buggen.
Tio minuter in i timmen hade jag fått en kroppsvärme som hade gjort en isbörn avundsjuk och stigit ett antal nivåer i rödhet i fejjan. Sen blev det bara värre. Och värre.
Det är den enda formen av motion som jag utövar nu som jag blir svett av. Alltså vi snackar riktigt supersvett. Så jävla äckligt svett så det rinner. Och nu delar jag inte med mig mer information om mina svettningar. Tragiskt jag vet. Ni vill säkert veta VART det rinner också, men det får ju finnas gränser för alla. Dessutom, jag ser nästan blå ut i asiktet till på köpet.
Idag skulle vi röra oss i hela magen, sen höfterna, sen axlarna, sen armarna, sen benen. Sen blev det bara för mycket.
-Släpp loss! Våga göra bort er!
(Ge mig ett par tre glas vin och en kusin att fjolla runt med och ett femtioårskalas så ska ni se att jag både släpper loss och gör bort mig. På samma gång!)
Sen började jag åsklart frysa på vägen hem också. På med röv-värme och sisådär en 26 grader luft.
Maaah!
Nu har jag duschat. Igen. Men bara 5 minuter, för sen tar vamrvattnet slut, sa inte mitt samvete utan min käre far.
Nu ska jag lägga mig med dubbla täcken och en hund och tjocka strumpor och längta till tisdagkväll, för då ska jag ha kvalitetstid med min kära man, och jag hoppas att jag sa till han att jag ville va hos han så vi kan duscha riktigt, riktigt länge och ha så varmt så man nästan flår sig, och sen lägga oss i soffan och äta kall och asagod ben&jerrysglass med massa chokladbitar i och kolla på film och ligga under ett täcke sådär snuskigt nära varandra och bara känna vilken jävla tur jag har haft som hittat en sån underbar liten go toyboy. <3
Alltså, vi ska ju ses imån me. Men de är bara på kvällen och natten. På onsda  är jag ledig och han börjar inte jobba förrens 21. Så vi har en hel dag också!!
Besatthet har fått en helt ny innebörd.

Godnatt!

skyndar sig för att slippa stressa?

en bäbis!!
Fick spontanbesök av en liten Signe på två år i vagnen när jag och Loo va ute med Majs och Tyo. Urgullig!
Världens blåaste ögon som tittade på mig och log världens största leende! =)
"Titta hetten!" Titta kossan" Oppa"
Varje gång vi körde ner i en grop och de hoppade skrattade hon och sa "oppa!!

Sen när hennes pappa kom och skulle hämta hem henne grät hon en skvätt. :P Sötbarn.

Har aldrig träffat ungen innan, men hon fann sig i att sitta breve en vilt främmande männska och åka häst för första gången i sitt liv. En sån ska man ha! =)

Va på föreläsning i A-mo idag. Asarolig!!

Min man har  nyss fotmassagat mig.
Do I have to tell you all I really love him?! :)


Ösregn.

häpp! Idag efter jobbet åkte jag raka vgen hem till mamma!
Fast speciellt bra gick det inte, började med att köra vilse, (hur GÖR jag liksom?!) Kör vilse till sin egna mamma?! Detär ju liksom inte första gången jag ska till henne. Fast de e klart.. utgångspunkten va ju en annan denna gången. Men nåja, fram kom jag tillslut iaf.

Väl där bjussa hon på beasås och annat massa gott! Sen gick vi ner till minste barnbarnet. Evigheter sen jag såg henne och gudars va hon växt! Gick en runda i ösregnet och passade på att hoppa vattenpölar. Men det funkade inte för mig i början då jag hade gubbens huggarstövlar och det blev liksom inget plask med dom. Mamma därimot lyckades alldeles utmärkt med att blöta ner både sig själv och mig.

Imån är de full speta som gäller, tvätta och packa för en helg i örebro, köa två hästar och tvätta en bil..
Sen bär det av! :)

So long fuckers

September..

min farmor sa att september är en höstmånad.. men jag tycker mycket bättre om att kalla den för sensommarmånad. Jag menar, det är ju fortfarande varmt och solen skiner iaf lite i taget halva dan.. Som idag! Snorkallt på mornen och runt 33 grader celicius strax efter lunch, (eller nej, fel av mig, i diskrummet va de 33 grader, ute vet jag inte..) sen har de vatt fint hela eftermiddan när jag kom hem.
Gick en runda me Snurre me mina supersnabba reebockskor. Alltså, man studsar verkligen fram asabra i dom! Det kniviga med dom är att jag inte kan gå mer än 30 minuter inna jag får skoskavskänningar, efter 40 minuter börjar lilltårna oja sig där nere i hettan och efter en timme kryper jag hem tills mina knän är alldeles såriga och det är massa smutsigt grus och eftersom det svider så räkans när  man tvättar så skiter jag i det så sen sitter jag där, ångerfull och dålig, med variga infektioner i båda knäna..

Eller.

Kanske inte.

Men skoskav får jag.
Hade dom me mig i Asien och en dag i Nha Trang skulle jag ut och gå en sväng längs me stranden och gick och gick och gick, säkert en halv timme. Observera att jag inte hade haft annat än flips på mig på två veckor..
Dom blåsorna va inte att leka med!!

Majsan fick på sig käket idag, väldigt löst spänt för att testa det, mest för min skull, har aldrig kört med sånnt innan.. tycker inte riktigt om de men tydligen så är de ju till för att hjälpa hästen och både Mini och Tyo går bättre med det.. så okej då.

Nu sitter jag inne i min ensamhet och har nyss avnjutit omelett från äggen jag hämtade hos hönsen jag passar.
Det är tänt överallt och alla djuren är inne, utsvultna och magra (enligt dom, mest Lukas) erbjöd dom stuvade makaroner men det va ingen vidare superhit hos Lukas.
Nyss hörde jag att trappen lät som nån gick på den och nu står Snurre och tittar på dörren, men jag bara vägrar att öppna.
Ensam hemma hela natten.. fy fan!! Kan någon anmäla sig som frivillig sällskapare tills imån, eller ligga och läsa en saga och klappa mig på huvvet tills jag somnat och sen försiktigt tassa ut och låsa dörren efter sig.
Det är så möööörkt!!
Det är kanske lite fel av mig att sitta och måla upp dom värsta scenarion man kan tänka sig istället för att typ gå ner i källaren och slänga in en maskin med tvätt, (uteslutet) eller gå upp och duscha så man slipper se ut som den föräldrarlösa utan tak övver huvvet som jag känner mig..

Hoppas Johan ringer och håller mig sällskap snart, han borde ha slutat jobbet nu..
Han skrev förresten kontrakt på lägenheten idag. =)
Lite sugen är jag på att hitta jobb där inne och bli inneboende på heltid...

So long!

ska de va omöjligt?!

skulle hänga me Loo till stan och hitta en bröllopsklänning idag, men de va ju stört omöjligt!! Ingen som dög, passade, va tillräckligt snygg eller på nått annat sätt inte dög för damen. Man ska ju ha VISSA krav, men ååh.. :P De får ju finnas gränser! :P

I söndags va de buggstart igen! =) Hösten är räddad!! :D
T om David hedrade alla med sin närvaro! Helt oförhappandes när jag kasade mig förbi dörren och sneglade ut såg min käraste bror stå där ute och flinade som en hingst på sommarbete. Eller nått. :P Jag vet inte. 
 På tal om bete har Majsan det bästa rymningstricket. Ägna fem år åt att odla en rejäl manväst och minst lika myckeet lugg, sen ställer man sig med huvvet i lagom höjd så den understa tråden ligger mitt på de tjockaste delen på luggen, sen siktar man in sig, ställer sig i startposition och så dyker man under snabbt som attan och så vips! Så va man ute!! (do not try this at home!)
Nu har jag vatt så grym och backslick flätat kaluffsen på henne så hon ska känna strömmen. Hästas.

På fredag drar jag och viola med oss min käraste man och hans lillabrorsor till deras pappa i örebro. Var där när de va så sketans varmt i somras och man höll på att dö av värmeslag och fick vätskeförlust i form av konstant, ofrivilligt svettande. Sen va de ju mitt i höskörden så en jävla massa balar skulle ju in i ladan och rullas upp  och slängas ner.. håhåjaja..
Men hoppas man kan bada lite iaf...

Nästan så man längtar lite efter hösten nu.. massa mys.

RSS 2.0