Det sägs ju att kärleken är blind och att ...

img_5249 (MMS)

Det sägs ju att kärleken är blind och att det är insidan som räknas men ibland börjar man ju undra....


Vilken vecka!

Jag har gjort så himla mycket denna veckan! 
 
Jobbat.

Sovit.

Jobbat.

Sovit.

Vatt hos David och ätit.

Jobbat.

Sovit. 

Vatt hos David och ätit.

Jobbat.

Sovit.

Fikat med Loo.

Gaaaaaaaaah!

Pliiiiis give me my life back!!

Nattens natt va ett rent helvete.
 Från början till slut!

Borde ha anat nått redan efter att ha sålt två (2) paket kådisar under en (1) timme! Varav en cyklade expre (finns det ordet på riktigt ens en gång? Mina kusiner påstår det iaf. Vet nån vad det betyder? Ni kan väl googla?) enbart för ett paket Profil. 
 Helt svett va han! Tyckte jag va rätt roligt. Tänk va desperat.. Han hade säkert tjejen på rygg på köksbordet och så kom han på att "Fan! Den här vill inte jag smittas eller föröka mig med.."
"-äääh. jag kommer snart.. måste bara... eh... fräsha till mig lite.. ehe... "
 zooomettpaketprofiltack!!zooooom
And he's back on track!
Juuubel!

Sen tappar en sommarlovsledig tjej en Puckoflaska mitt på golvet så den går i hundra bitar och allt sliskigt pucko rinner ut..
 "Ooooj förlååååt! Vad piiinsamt!" flinar hon och flinar åt killen hon är me.
"Väldigt pinsamt. Att du inte skäms."
sa jag inte.

Jag kände hur jag tappade ett kilo luft, och fick ett ton på mina späda axlar medan jag gick och hämtade sopskyffel, mopp och hink och städade upp förödelsen.. Eller det värsta iaf. För sen kom det en massa människor. Sen märkte jag hur halt det blev av utsmetat pucko så då fick jag städa lite seriöasre.
 Jävla brud kunde väl iaf ha erbjudit sig att städa lite?! Kan man tycka. Men hon va la för fiiin för det! Eller det kanske hade vatt för pinsamt?!

Efter detta känner jag hur panikpissenödig jag blir, låser dörren och kutar ut.
 Sen när jag ska låsa upp dörren igen går det inte! Åååååh! Ve och förbannelse!
och folk kommer det me! Massvis! Säkert fem tio stycken. Och alla går rakt in i dörren, som fortfarande är låst för doshelvetet inte funkar, vissa prövar att sparka på den, funkar inte. Många småtjejer som har ett överarm som är lika bred som min stortå brukar försöka bända (jag är egentligen emot det ordet, Bända, men jag visste inget annat som betydde samma sak) upp den. Alltså försöka få in fingrarna i skrevan i dörren och dra isär den.
^^
I en låst skjutdörr.
Hur tänker folk?

Tillslut har allt folk dratt vidare och jag börjar operation doshelvete.
Går fram till dörren och trycker på dosan och när det klickar i dörren springer jag och kastar jag mig upp på kassadisken och trycker på låsuppknappen under disken. Tar några gånger inna jag fattar att den låser upp sig av att jag springer som en idiot vid rörelsemojängen.
skit itdå!
Fram med skruvmejsel och skruvar upp den och hittar dom minsta batteriera jag skådat. Och såklart har vi inga sånna. Nejdå. Öppnar den andra dosan och byter batterier med den. Stendött. Byter tillbaka och svär så jäkla mycket att jag borde fått dödsstraff. Ser att en liten grönrandig platt kabel har hoppat ur sin skreva och mölar tillbaka den. prescision! Sen funkar den!!

Halleluja!

Som om natten inte va över här så kommer det in en tanta som är det segaste på denna jord.
 Inatt va hon segare än en torkat tuggummi under skosulan.
Gick runt i hela butiken och vinglade, gick in i grejjer, plckade p sig grejer i fickorna, öppnade godispåsar och började äta, började plocka i lösgodiset innan jag fick stopp på'na och försökte öppna en kakburk. Hämtade en brassestol som hon ville ta ur påsen och se om hon fick plats. Hon visste inte hur den fungerade. Kunde man ändra lägen? Kunde man fälla ihop den igen?
:O
Pratade så lågt att jag inte hörde och fick säga till henne att prata högre.
Velade som fan.
Gick iväg igen.

Ungefär för tio minuter sen här hade jag börat fundera på att ringa polisen. Hon körde liksom bil. Och med tanke på hur vingligt hon gick och att hon nästan sov kände jag att min förbannade plikt va att se till att kvinnfan inte satte sig i den och körde ihjäl någon.
 Sagt och gjort.
Andra gången på två nätter ringer jag 114 14 och blir kopplad till växjöpolisen.
 Jag får berätta hur hon beter sig och att hon körde bil hit och att hon känns påverkad av nått. Luktar inte sprit. Pratar i nattmössan och är allmänt efter.
Hon velar vidare och ska komma och betala. Men med vilka pengar? Tantan har ju ingen jävla plånbok med sig!!
åååååh skona mig snälla!
Har polisen i luren hela tiden och han hör vilket sjå jag har med att höra vad hon säger och jag hör hur han rapporterar till nån annan. Hon ska gå ut och kolla i bilen.
 Polisen får tuppjuck och gormar "KÖR HON?!"
neeej. Hon försöker hitta sina nycklar. Hon kommer tillbaka . Spankulerar runt lite till .
 Jag får tuppjuck och känner att jag inte orkar med sånnt här mer. Frågar när dom kommer.
"A vi har ställt två bilar utanför lite undangömda?"
"Undangömda?! Kom hit och plocka skrället istället!! Ta ut henne härifrån! Gör vad ni vill bara jag slipper henne!"
tänker jag samtidigt som man ska hjälpa alla kunder.
"Du har väl en gräns för hur mycket du tål?" säger polis.
"Ja, jo det har jag väl."
"Säg till henne att hon ska gå, för vi måste se att hon rullar innan vi kan ta henne"
"Men gud! Varför har ingen sagt nått?" (tänker jag)
"Ska du betala det? För nu måste du gå ut för nu måste jag börja jobba här. Har du ingen plånbok med dig får du komma tillbaks senare och handla för vi har öppet hela tiden. Nä jag har INTE din plånbok. Du har säkert glömt den hemma hos dig. Kör hem och hämta den så får du komma sen istället. Nej du får lämna det här. Nej du kan inte ta med det. Du kan inte betala. Du måste ha pengar. Kör hem."
Tillslut lyckas jag få ut henne och meddelar polisen att hon är utanför dörren.
Går mot bilen.
Tar fram nycklarna.
Låser upp.
Nej det va husnycklen.
Nu låser hon upp.
Nu tappar hon bilnycklen.
Nu faller hon!
Nä hon klarar sig.
Öppnar bildörren.
..
Nu sitter hon i bilen.
"KÖR HON?" (Polisen)
stänger dörren.
Försöker hitta nyckelhålet.
Nu lyser lamporna!
"KÖR HON?"(Polisen)
startar bilen.
..
släppte nog handbromsen..
"KÖR HON?"
Nu rullar hon!!
Nejnejnejnejnej! Hon kör in i pumpen!!
Nej hon klarade det..
Hon kör ut från planen.
"förbi tvätthallen?"
Nej ut i fel avfart. (Vi har en in och en utfart, det är en förbjudet skylt)
Nu kör hon vänster ner mot teleborgsvägen.
Nu är hon vid buss hpl.
"Jag har kontakt med bilarna."
Jag ser en polisbil. Dom möts i korsningen!!
Hon svänger höger och dom följer efter..
"Så, nu tar dom hand om detta. Vet du hur länge vi har pratat nu?"
En evighet?
"46 minuter.. Det tiillhör inte vanligheterna det här ska du veta. Du har vatt dukti och vilket tålamod du har!"
Mm.. tack tror jag.
"Jag hör av mig om hur det gick"
Bra.

Ungefär här släppte all jävla spänning och press jag kännt under hela kvällen och hade jag vatt hemma hade jag börjat lipa. Men kl va typ halv tre och jag väntade på rushen.

Djupa andetag och så på med pokerfejset.







Sitter i tvättstugan och inväntar knäppet ...

img_6807 (MMS)

Sitter i tvättstugan och inväntar knäppet från maskinerna när dom är klara. Nu går centrifugen på full hastighet och det är nästan man tror man sitter på ett plan påväg att lyfta! ;)   har vatt ute och gått med favvogranne nr 1 och pallade inte springa uppför alla trapporna igen. :P Latkorv!  Nu kom knäppet på den första!! :)  Inatt ät det jobb.. Och en vecka framåt. Suck.


En kanonhelg!!

Har haft en kanonhelg med bästefavoritkusinerna! 
 Hm.. vart ska jag börja..? :)

I fredags kom Jossan och Linnea hem till pappa där vi började förberedelserna med att kolla på påskfilmen vi spelade in 2oo4.. 14, 15 och 16 år gamla och jävligt uppfinningsrika!! ;)
Efter det begav vi oss för att näcka i <3-sjön. Finns de nått bättre än att bada naken egentligen..? :)
 (Linnea va den enda som hade kamera så hon fick äran att föreviga vårt moment. :P )


tre år sen... haha vilka minnen!

När vi blev tillräckligt hungriga drog vi hem och grillade med pappa och sen fick vi bråttom till Åseda innan systemet stängde! Tio minuter innan stängningsdags flöjde vi in som dom värsta alkisarna och handlade det vi behövde för en kväll i varandras sällskap. :P Första förfesten ägde rum i mammas och gubbens kök ätandes massa chips och godis. Musiken från mammas 50 års kalas åkte fram och så började dansen. För att vara ett så litet kök tycker jag ändå vi lyckades vara förvånansvärt många till att dansa samtidigt. :P
 När Emil ringde i dongdongen for vi tillbaka till Åseda för förfest numero två!
Massa klasskompisar till Emil från ryssbytiden va där (och en från min klass på högstadiet (som förstörde olsmässan för mig förra året) men som överraskade med att eventuellt (äntligen) ha vuxit upp.) och i slutet dök även en forna kollega från köket från förra sommarn upp och det är ju alltid roligt med återseenden! :P 
 
Det va en hyvens tillställning vi hamnade på med massa kul folk, och jag och Jossan fann att vi hade väldigt mycket att prata om medan vi va på dass, så medan hon gjorde vad hon skulle satt jag i badkaret och så samspråkade vi. :P 
 På självaste huvudfesten, Olsmässan alltså, va det som vanligt massa folk man känner och känner igen. Skaka tass och kramar som hivas ut och "åååh va längesen! Hur är allt?" konversationer.

Men man blir ju rädd!
 Hur gammal är jag egentligen? Typ 100 eller? Jag känner mig iaf inte en dag över 20!
Alla småkids! Vad gör dom ute! Mitt inatten helt onyktra? Vet deras arma föräldrar vad deras ungar gör nu föör tin? Dom borde höja åldersgränserna! Det är småkidsens fel att jag känner mig gammal för att jag är 7 år äldre än dom minsta som ska kunna komma in där. 7 år. Jag gick i ettan när dom föddes liksom!

IALLA FALL!!

Som den mycket kloka, visa och gamla tant jag kände mig stundtals köpte jag ju inte alls för mycket vin och bad inte alls om att dom skulle fylla ända upp och dansade inte alls omkull med Jossan på dansgolvet och undrade inte alls hur vi hamnade där och tyckte inte alls att det va pinsamt.

Inte alls.

ööööh...

hahahahahahahahaha hah ha ha

Okej. Jag tyckte faktiskt att det va pinsamt.
 Men resten va sant.

Maj gad.

Men SEN!
När vi kom hem till mamma igen (där vi skulle sova) satt vi och efterfestsnackade och drack massa vatten och åt upp alla chips och hittade varsin handduk på handfatet på toan och sen smööööög vi upp och hittade mamma och gubben i bäddsoffan i tvrummet (allt enligt avtalet) och kom in i sovrummet och såg hur mysigt mamma hade bäddat åt oss!!
Då dog jag en smula.
 Min söta mami! <3
Varsitt täcke och så massa gosedjur och myspysbelysning! :)
Jossan va snabbast me "pixpax för å ligga i mitten!!" och Linnea va kvick me innern men jag hade inga problem me yttern. Mamma vaktade ju trappen. ;)
På den gamla goda tiden va de Linnea som ALLTID lyckades norpa åt sig mittern. Jag fattar inte hur hon gjorde! Det va ytterst sällsynt jag klarade det. Att Jossan gjorde det är nog fridlyst i sånna fall. Men jag paxade alltid innern och Jossan, ja hon fick yttern vare sig hon ville det eller inte. :P 

 Vi låg där i mammas dubbelsäng och goste ner oss under täckena och buffade ner oss i kuddarna och blev lite fnittriga en stund och efter en stund kom mamma in och tittade till oss. :)
Sen däckade vi på en sekund.

Mina fina mami!

På morronen steg vi inte upp förrens två tiden och åkte efter en stund till åseda och handlade picnickmat och hämtade Johan vid bussen och sen hem till pappa och Snurre och picknickade inomhus till en Luftslottet som sprängdes som Erik kom med. En kanonbra bakfylledag!

Vi hann med ett näckbad till i ån och våffelfik hos Emil innan jag och Johan åkte in till stan med Snurre.

Kanonhelg! :D


Har lirat lite fotboll med Snurre nu. Kill...

img_6807 (MMS)

Har lirat lite fotboll med Snurre nu. Killen kan allt! Dribblar bort mig som ingenting! :P


Efter att ha spenderat en hel jäkla dag på...

img_6807 (MMS)

Efter att ha spenderat en hel jäkla dag på Boda Borg är jag nu allt annat än pigg! Så förlamande trött så jag tror Johan får bära ut mig till bilen sen, för han hade inga planer på att ta en lugn kväll hemma inte.   För tillfället sitter vi (eller ska jag säga dom) och kollar på peruker till en maskerad Johans jobbkompis ska ha hos Ab och Sanna som vi lyckades locka med igårkväll och dom va helnöjda! :)  Och hörrni!  Alla som inte satt sin fot på BodaBorg innan, GÖR DET!!  Finns inget som är roligare tror jag! Vi va elva pers som delades upp i tre precis lagom stora lag. Ju fler man åker dit me, desto roligare och mer taggad blir man! Man vill ju vinna! ;)   Det är lite som Fångarna på fortet fast utan allt äckel men man blir grymt varm (svetten bara rann på oss allihop och tröjor och hår klibbade fast på kroppen), knäna ömmade efter allt krypande i alla tunnlar, (Sanna har ont i fingertopparna) och MAN HAR SÅ JÄVLA ROLIGT så det finns inte! (dock delar Johan och jag inte samma entuaism... dåliga förlorare finns de gott om! ;) ) Men nä, hem och sova nu. Mina ben bär mig inte länge till. Fem timmars intensiv lek är förbaskat jobbigt! Vi glömde helt bort klockan och blev inlåsta och allt släcktes när klockan va 17 och vi nyss hade knäckt hur man skulle lösa sista rummet! Så jävla typiskt!! :P Nu. Sängen.  Gonatt!


det är nog bara en mardröm

Tror det. Hoppas verkligen det. Det här finns ju inte! 
 Vaknar snart och inser att allt bara är en mardröm. Bara glömma allt och tänka på hur sjukt man kan drömma.
För visst är de väl en dröm? En mardröm av värsta sorten. En som man vaknar upp och är helt kallsvettig av.

Mitt hjärta. Min wingman. Min fina underbara vän.
 Vad jag önskar att jag kunde göra nånting åt det. Att allting bara va på låtsas.

Mina tårar rinner i otakt med dina snabba andetag och djupa snyftanden. Hela din kropp skakar av gråten. Jag vill inte veta, men jag vet ändå hur det känns. Att va helt utlämnad till gråten. Att inte kunna stoppa det. Att veta att det aldrig tar slut. Att det hela tiden kommer nya. Att veta att inga ord hjälper. 

 Jag kommer finnas för dig vid din sida på samma sätt du fanns för mig när jag behövde dig som mest.

Fans helvetes jävla skit!
 Varför?
Varför straffas dom goda?

Jag vill inte detta. Snälla väck mig nu och säg att jag bara drömmer. Snälla säg att jag kan ringa och säga att vi bara har drömt samma dröm och att vi har vaknat nu och allting blir som det ska vara.

Snälla då.
Inte?

Gamla tårar väcks till liv och den där dagen för snart ett år sen känns som den va igår.
 Man glömmer aldrig nån man älskar.

Redan paxat!

Oh no! Fuck me!!
(Fast me ska uttalas mä, annars blir de ju fuck me, som i mi=jag, och det menar jag ju inte! Bevare mig väl)
När vi kom tillbaks från kansliet idag hängde en lapp på tavlan att B1, B2 och B3 ska bjussa på fredags fika på fredag!! :O
 Ska jag inte få avgå lite hederligt med flaggan i topp? Ska dom beövra mig den chansen? Vad är dom för enna taskmörtar?! 
  Ska jag bara bju storstädsgruppen medan vi är kvar på kansliet så vi får nått att fika på eller ska jag göra en fuling och komma me min kladdkaka iaf?!
 Eller ska jag skita i de?

???
 
Spänningen är olidlig!


Majsan bjuder på fredagsfika!!


Majsan är då det interna namnet på mig på städet. Och eftersom jag offeciellt har min sista städdag på fredag känns det som att jag borde bju på fredagsfikat! Jajemän! Gäller att sluta på topp vet ni ju alla! :P 
 
Så den stora frågan nu är vad jag ska baka?! 
 
Kladdkaka känns som ett säkert kort. Fast man kanske skulle späjsa till det lite.. ?
Eller vad tros?
Förslag modtages tacksamt! :)





Kanske en kladdkaka ala favoritkusin Jossan och mig i Gbg förra våren?
 Såååå sjukligt gott med hemgjord kolasås i!


Idag blir det storstädning på kansliet. Fi...

img_6807 (MMS)

Idag blir det storstädning på kansliet. Fick sitta i skuffen och passa maskinerna på väg hit för att få komma med. Jisses vad varmt det är! Öppnar fönster på alla kontor för att få syre. Men sommar! <3 Bara det håller i sig nästa vecka också.. Hoppas!   Igårkväll va de grillning hos Wh. Massa mat, vin och även testat haloumi nu. Gnisselost! Rätt gott faktiskt! :)


Känner ni hettan ute idag?! Helt sanslöst ...

img_6807 (MMS)

Känner ni hettan ute idag?! Helt sanslöst varmt! Jag föreslog mc-åkning för att svalkas lite men hade fan vatt bättre med en bil med fungerande ac. Jag va tvungen att lägga mig ner på den stekheta asfalten så David kunde skala av mig brallorna som hade klistrat sig fast    på benen när vi kom fram till Oknö för lite behövligt matintag. :) Tjusiga hus finns de här!!  So long!


Fredagsmys!

Hade en flummig dag på jobbet med Melissapissa idag. Sjöng fredagsmyslåten i korridorerna och försökte laga en tvåltjofräs utan framgång. Städade upp en runda efter två andra som inte verkar ha kläm på saker och ting och återigen kommit underfund med att jag inte ska bli ficktjyv eller brottsling av högre rang.  :P Just my luck! 

 När jag cyklade hem tog jag omvägen om blomaffären för att köpa en tröstelse blomma till min fina och duktiga och underbara man som inte va så glad idag. Lyckades nog förvåna tjejen med blommera me vår orkidé incident me ihoptorkade blad och rötter.. Hon som sa att de va en av dom tåligaste blommorna! Jomen tjena mittbena liksom! In my ass att dom är! Livssvåra! 
 Spankulerade runt och kollade och  lyssnade på hennes utlägg i säkert en kvart innan jag äntligen lyckades bestämma mig. Man måste ju ha vissa krav. :P
 1. Lättskött.
 2. Tålig. 
 3. Färgglad.
 4. Rolig.
 5. Inte klätterinspirerande för Bojjan. (när hon föreslog en mugröna på två meter...)

Hittade ett litet blomsterarrangemang i en ASASÖT kruka med rosa rosor på! Huuur gullig som hellst! Funderade starkt på att köpa den men sen så slog de mig att de va till Johan och jag vet inte hur uppskattat de hade vatt..

Gissa vad det blev sen i slutändan då?
:)

En orkidé.
En mörklila.
En liten ras.
Hade en svart kruka hemma. Hon sa man kunde ha dom i det fast jag hört hundra gånger dom ska stå genomskinligt. JAg vet, man blir inte klok.
 Sen skulle man typ torka ut dom mellan vattningarna och då skulle man doppa dom tills dom slutade bubbla och sen låta dom torka igen. Så länge det är immigt i innankrukan behövs det inget nytt vatten.

Han blev nöjd. Tror jag. Han vågade väl inte säga annat.. :P 
 Men den lilla krukan... åååh! <3

Sen gick jag till Klyftan och hjälpte henne skruva ihop ett träningsredskap hon skulle ha i sovrummet. Ett stort schabrak med massa olika delar och instruktionsboken på danska! Va värre än Ikea beskrivningarna för tusan! :P

Åkte med Loo till Gårdsby och badade Betty. Tillslut hittade vi ett ställe vi kunde bada på alla tre. Betty är inte jättenoga med hur botten ser ut så länge det är vatten ovanpå liksom. ;P JAg och Loo är lite kräsnare.
 Sen åkte vi hem till Loo och åt grillat. Mams!

Min lilla Loo. <3 Vilken orättvisa. Allt jag önskar är att kunna göra allt bra! Du är inte värd all skiten. Screw the shit!

´
an old but beautiful picture on my best friend <3


Dagens.

Dagens humör: lite halvdant och väldigt omväxlande. 

Dagens längtan: kusinkul och Olsmässa vecka 29 och Gotland vecka 31.

Dagens vill ha: fins och soligt sommarväder. Ett hus. (alt. gård) En hund (som inte skiter inne)

Dagens klädsel: korta jeansshorts och linne innan och efter jobb. Asavarma svarta jobbbyxor och tischa me tjusig Landstingslogga på jobb.

Dagens irritation: aset på jobbet. (har kommit på att han är smått hatad.) och en nörd till som tjatar om jävla frimärken från macken! Döö!

Dagens önskan: en resa..

Dagens behov: bada och mat. Och skita!
 (haha, vet ni en sak appropå ingenting? När jag va på toa nyligen gjorde jag en såndär långsittning med en ny tidning på en okänd toa och spolade medans jag fortfarande satt kvar! Men jag vet inte vad som va felkonstruerat på de skethuset för allt spolvatten åkte upp i röven på mig och det va inte tempererat vatten! Höll på att få en akut utinvägsinfektion!! Obehagligt!!) :P

Dagens bästa: morronpromenaden med Snurre.

Dagens sämsta: blodsockersänkan som varade från 15 till 18.

Dagens middag: "hemmagjord" pizza, micrad på jobbet från gårkvällen. Hawaipizza med vitlökssås, akut behov ikväll. (jg behöver ingen mer pizza på ett tag..)

Dagens skratt: de va me Fia på jobbet när hon välte ut en toaborstskopp med snuskvatten över min fot hos en gravt deprimerande tjej på en avdelning. (de fick bli ett inombordar-asgarv) Vi har samma taskiga humor. :P

Dagens gråt: i bilen.

Dagens minne: gårdagen med Loo vid sjön. Sååå najs! Hela helgen va förresten suverän! :) 5 av 5 solar!

Dagen summerad: 4 av 10.




För exakt ett år sen åkte jag och Loo på roadtrip till Öland för att hälsa på Johan och Ab på deras husarebilssemester. Detta va den enda bilden som följde med därifrån. En upphittad tröja precis i rätt storlek! :) Loo hade långt hår i allsindar! DET va JOBBIGT!





Det finns en helgo bibliotekarie på Sss so...

img_6807 (MMS)

Det finns en helgo bibliotekarie på Sss som tog hem alla dessa böckerna åt mig av braiga, nästan bästa författaren all time! Katarina von Bredow. Har ni inte läst hennes böcker måste det göras snarast!   Gick i sexan när jag kom över -Knappt lovlig, sen va jag fast!   Nu har jag fyra böcker till hands, två som jag nu när jag ser dom, vet att jag har läst, en jag känner igen titeln och framsidan på men inte handlingen på baksidan, och en jag är helt säker på att den är helt okänd! :)   ska börja med okändingen -Som jag vill vara.  Gonatt. :)


RSS 2.0