Vi kände oss säkra när vi va i källaren oc...

img_6807 (MMS)

Vi kände oss säkra när vi va i källaren och städade.. Tur de finns larmknappar. :P Synd man måste hålla in dom en stund. Kan ju bli lite kämpigt kanske. Tur dom är hela. :P


Haha, jag höll på att glömma vad som hände...

img_0581 (MMS)

Haha, jag höll på att glömma vad som hände i morse! Jag skulle in och pussa hejdå till Johan som fortfarande sov och beckmörkt som de va va jag tvungen att tända lampan för att hitta rätt. Och när jag hasat mig fram till tändknappen och tänder är detta synen som möter mig! Livrädd blev jag! Hon bara satt där som en jäkla egyptisk staty och glodde som ett fån. Helnöjd med sin insats. Och på natten hade hon legat breve mig med magen i vädret och utfört nån telepatisk kontakt så jag kliade henne på magen. Hon vet vart hon har mig den rackarns kattrackan! :P


Dagens I-lands.

Vaknade för en stund av att Loo ringde och väckte mig. Vilket va rätt bra jobbat, för klockan skulle ringt tio minuter senare men känner jag mig rätt hade jag inte kommit ur sängen på halva dan, nu gjorde hon mig pigg och vaken så jag kunde känna efter tillräckligt hur jäkla pissenödig jag va. :P
 Ska med henne och hämta och leka med boopisen efter hon slutat jobbet. :)

Nu sitter jag i mina nytvättade svarta inte fullt så skitsnygga men ack så tighta stuprör som blitt helt randiga i tvätten eftersom jag inte tänkte på att vända dom utochin och ett par stövlar jag köpte flera år sen i hopp om att jg skulle krympa några centimete så jag skulle kunna ha dom utan att behöva åka rullstol för att hamna i samma höjd som flertalet av mina kära vänner och därmed höra vad folket sa utan att behöva sänka mig till deras nivå. Helt jäkla hopplöst att va längre än alla andra. 

 Åter till ämnet: så tänkte jag iaf se och testa om jag pallar ha dom på mig, om jag kan hanka mig fram i klackarna som äkert är tre centimeter, om inte mer?! :P Jag förstår inte folk som kan gå i klackar som i princip är lika höga som dom själva! Hur gör man?! 

 Måste till hm och köpa en sporttopp eftersom jag och Loo ska börja träna imån!! Jisses. Ett par nya pjuxs behövs också. Alla tårna smiter snart ut. :P
 Men nu är jag taggad till att träna! Ska bli fett nicke att komma i form efter sommarn. Ja-a!
I nästa vecka joinar Simone också och då kommer det bli ännu roligare att träna! Ju fler man är desto bättre! Fler att peppa och fler att prata med. Fler som kan när man vill och fler att skratta med! :)

Men nä.
Up and away!





Hela jag får inte ens plats på samma bild. :P Fruktansvärt.
Helt otroligt vad dum man känner sig när man fotar sig själv.


köpa hund

Jag är så himla sugen på att köpa en hund. Eller sju..
 Nä men helt allvarligt. 
Valpkiss överallt och sönderbitna stolsben.. Ingen regelbunden nattsömn och promenader i ösregn.. Vara bunden hela tiden och inte kunna åka iväg utan planering.. Veterinär/försäkring/foder kostnader.

Men så himla värt det!
Jag vet!!
En liten hundpuppy hade vatt såå mysigt. En knubbig liten mjölkmage och valplukt.. Maaw!
 Börja valpkurs, lära den massa trix och konster. Agility. Långa skogspromenader och cykelrundor och mys i sängen. Sällskap och nån som blir glad när man kommer hem. Nån att skämma bort en smula och leka med.
Så kul att bara börja på hundkurs. Nästan det jag vill mest. Plus allt det andra, men blev så himla sugen när jag va med Loo och Betty. Och busa runt i skogen och kasta pinne och ha dragkamp. Bada i dypölar och simma i sjön. Åka på semester och utforska Sverige.
 Jag kan knappt sluta. :P

Men!
En hund i en lägenhet i stan, tre trappor upp!
 Springa i trappor sliter säkerligen endel på lederna och ehm..

Ser jag trppor som ett hinder?! What's gone into me! Trappor! Gratis motion ju! :P Hunden är ju rastad innan man ens kommit ut! ;P

Men en liten trassel valp! En liten Snurrehund!

Snurre som liten, liten nyhämtad bäbis. Lisa som 10 åring med en jäkla massa färgglada kläder..
 (jack russel terrier, 13 år i januari).

Eller en bastant rottis kanske? En Falcon, Bosse eller Baxahund.

Baxa och thebagintheboxen.  

 
Eller en bulle kanske? En överenergisk Mini.


En fralla? En Majsan eller Berta..

Majsan (doggen) och Hilda (bäbis) chillar.

En amstaff? Aldrig träffat någon. Men dom är fina.

bild från google. Hittade ingen wowbild men denna puppyn va söööt!

Jag vill ha en bernersennertik också. Som ska heta Selma.

bild också från google

Men det får nog bli lite pluggande och rekande innan det blir nått av det här.
Men jag vill så gärna ut på landet! Ut från stan och ut ur den här foraskade lägenheten! Jag vill ha gräs och hus!



Eftersom min kära sambo gick och köpte sig...

img_0545 (MMS)

Eftersom min kära sambo gick och köpte sig ett beroende- och aggressionsframkallandespel till sin himla Xbox igår och inte kan slita röven ur soffan annat än under dödshot tvingade jag med honom på en promenad ikväll. I gengäld skulle han få sitta och spela Hela kvällen - ostört. ;)


Omöjlligt att få ro.

Det går ju inte somna när man jagas av dåligt samvete!
 Tänk att man inte ens ska kunna bete sig som en kompis. Tänk att man inte tänker efter, före.
Jag blir så trött. På mig själv! Skärpning Lisa!


inte den skarpaste kniven i lådan..

Just typiskt!

Tacos, vin, kladdkaka, grädde, glass, godis, choklad, chips, läsk, Johan.

Jag kände på mig att kvällen skulle bli grym! Just så förbaskat mysigt och svulligt som jag planerat hela dan. 
 Och det blev den också! Vi såg på Idol och åt tacos (med sötsur wok sås för tacosåsen hade det blitt kolsyra och rök i..) och myste och började duka av när dom börjar visa hocky på teven!
Hur höga är liksom oddsen?!
Att dom ska visa ett lag som Johan tydligen hejjar på också! På fyran?! En fredag?!
Fredagar är heliga för filmmys! Inte hocky..

Jag ska skriva till kungen och klaga!
 Eller Reinfeldt kanske skulle passa bättre till jobbet. Han är ju rätt aktuell i dessa tider också.

Så får det bli.

"Kära Fredde." skulle jag börja (för att hålla det på ett personligt plan.)
"Vad tror du om att ta och införa en liten ändring i lagen, för allas trevnad? Inte nån jättestor, bara så man slipper fler skilsmässor som är så många nu. Och tänk på alla små barn.." en liten teaser för att han ska börja tänka på hur mycket hans små barn betyder för honom och Filippa. Frugan heter Filippa va?

"Så för alla små barns skull skulle du väl åtminstone kunna fundera på att avskaffa hockyn.
 I alla fall på fredagar. Klockan 21 när du vet att det är så många fruar som sitter hemma med sina hopplöst oromantiska män och hoppas på en filmkväll och kanske lite samvaro i sännghalmen när barnen somnat."

här skulle jag känna att nu måste väl Fredde känna lite förståelse! En smula bara.

"För visst har väl inte ens isen lagt sig? Det är ju inte ens vinter än. Jag har nte ens tatt avsked av sommaren ju!Så snälla herr Reinfelt! Du kan väl göra barnen och fruarna glada och ta till dig min önskan så lovar jag att rösta på dig på söndag. 
 
Med bittra med önskan om att bli vänliga hälsningar
din högaktningsfullt oseriösa efterträdare till ironiska anhängare som skiter fullständigt i politiken och som inte har en aning om vad hon ska rösta på"

Exakt så skulle jag skriva!

"Ps. Jag vet vart din postlåda bor!"


min man är lika aggressiv med skällsorden i soffan som i skridskorna på isen.


Åhnej! Typiskt att dammsugaren skulle vara...

img_0534 (MMS)

Åhnej! Typiskt att dammsugaren skulle vara inträngd bakom alla kassar med pantburkar! Så om jag ska ut med den måste jag ta ner allihopa och arrangera om det igen sen, och vem har sagt att det kommer bli lika bra som det är nu? Nä! Jag visste de va en dålig ide innan jag ens kom på den. Värdelöst att ta me sig jobbet hem. Ska aldrig upprepas- Ever again!


Jag vet inte.. Kanske är det första gången...

img_0533 (MMS)

Jag vet inte.. Kanske är det första gången det dammas i det Bojjanska hemmet. Skulle kunna va det. Troligtvis är det det..


Har en osmaklig odör av  blöt ,träskbadand...

img_6807 (MMS)

Har en osmaklig odör av  blöt ,träskbadande hund i näsan. Lite blandat med bebisbajsblöjor och rökrum från jobbet och svettiga och blöta strumpor. Jag tänder ju inte på mig själv just nu eftersom det är jag själv som stinker som ett jäkla avlopp. Men jag hat haft en förhållandevis bra dag, tackar som frågar.


Onsdag



Bojjan och jag! Vi är goa vänner fastän mycket olika! 
 
Och med detta inlägget vet jag inte riktigt vart jag ville komma. Mer än att jag tycker så himla mycket om min katt! Och att vi snart ska sova. Och det ska bli skönt.
Sov inte jättebra inatt, fick ha en kall trasa över ögonen och tinningarna för att det skulle funka. Fan. Jävla skitvärld egentligen. 
 
Kom ihåg en sak!

Livet är kort!

Och med det tar jag och går in i duschen..

Vad tror ni jag hittade i mikrohatten när ...

img_6807 (MMS)

Vad tror ni jag hittade i mikrohatten när jag skulle göra te, om inte ALLA papper till min stölna cykel?! Just typiskt.. Som jag letat! Tom åkt dit och fått ett nytt kvitto.. Daaah!  Och vilken idiot va de som la dom i mikroskvättskyddet sen då?! Säkert nån smart jävel som hade tänkt länge. Häääär kommer jag bergis börja leta efter det. Helt logiskt ställe. Varför lägga det I pärmen eller bland dom andra kvittona me en gång när man kan lägga det häääär!! I köksskåpet bland theena. Logiskt.nu  Skjut mig!


Så mycket enklare

ATT det ska va såå svårt att få en sablans tvättid när man ändå bara går hemma och drar benen efter sig!
 Bokade om till klockan 14 i (vad jag trodde va) idag och kånkade ner kläderna för tre trappor till tvättstugan och stämplade in. Ingen tvättid bokad

Vafalls?!
Nähäänä. Nästa måndag klockan 14.
Tyypiskt..

Bara att kånka upp skiten och en motsträvig hund som är på snabbvisit för alla trapporna igen och sätta igång att boka en ny tid. Denna veckan.
 Jamen det gick ju också jävla bra!
Ditt användarid och pinkod är inte tillgängligt.

In my ass! Det SKA de va! Försökte flera hundra gånger innan jag slängde iväg ett ilsket sms till min kära man som befinner sig i norrköping och pluggar och gnäller lite.
skriv 38''''' och lösen ''''! De har ändrat systemet.. =) Puss!
blir hans svar..
Ändrat system?!
Sen ringer han upp en stund senare och förklarar att han sagt detta till mig i helgen.
VIlket jag såklart inte har ett endaste litet mikrominne av.
Men nu ska jag iaf tvätta imån 18-22 istället.
Och snart kommer min pappa hit och äter potatis och pöjolökssoppa som jag har lagat.
Och hämtar Snurre. Och så skulle vi hämta en ny cykel till mig. Äntligen. Ska köpa två extra lås också. Och rörelsedetektor att fästa på den och ett tjutsystem.


Fråga?

Jag har en film som jag gärna skulle vilja kunna visa men den går inte att ladda upp..
 HUR ska man göra?!
Snälla hjälp mig!

Övertrött.

Mormors systrar är ju för goa! :) Man kan ju inte annat än att skratta med dom. För det första har dom så rolig dialekt och för det andra och tredje och fjärde, osv, så är dom så himmla underbara och roliga. Berättar historier och skrattar och har sig. :) Dom berättade om en 91 årig tant som hade flyttat in på hem "å träfft sig en kaaar som ho minsann gått och gift sä mä å ho va löckligare än aldrig förr" och så vågade dom inte säga mer. SAA dom. Men så vänder sig Stina eller Dagny eller Mainy eller Doris (vem håller koll) till mig och säger först "mer vågar jag knappt sää, mänske!"
 Men sen så "ho fick ORGASM!!"
 JAg vet inte vem som rodnade mest, hon eller jag. Hon för hon sa det eller jag för att jag blev totalt överrumplad över att hon sa det, liksom viskade det rakt i örat på mig medan jag höll fokus på resten av gänget. När jag bestämt mig för att jag hört rätt tittar jag på henne med stora ögon och ler och hon nickar allvarligt.
Jojo. 91 år och får orgasm. haha!
Och detta hade hon då berättat på radion. :P


Åh jag blir så trött på mig själv ibland!
 Min bror hade inga som hellst planer på att köra hem till varken sig själv eller köra hem mig efter kalaset idag utan tänkte slagga hos pappa inatt. Fick jag reda på en stund innan han tänkt vi skulle åka.
 Jag blev tvärilsk på två röda och ryade på om Bojjan och kläder och svält och obekvämt och oskönt och ensamt innan mamma kom till undsättning och erbjöd sig att köra hem mig. Vilket hon också gjorde.
Tack Mamma! <3
 Men så när hon åkt igen och jag sitter med Bojjan på golvet och inser att här fanns ju inget kul att göra. Komma till en stökig lägenhet med noll motivation att städa och är helt slut i huvvet.  Dööödens!
 Varför åkte jag inte med David till pappa?

Åååååh!!

Tur jag har den rackarns lilla katten iaf. <3

Loo ringde mitt i kalaset och va förstekommentator från Majsans upplopp i T-ryd idag.
 -Majsan ligger två med några längder kvar till ettan med Olivia i tätt i ryggen med ett halvt varv kvar.
(lite mellansnack)
-Nu har hon bara en längd kvar till ettan!!
-Wah?! Hon ligger i rygg på ettan!!! 
-Aaah! Hon går upp på sidan! Hon tänker försöka gå om!! Nej ramla inte nu. Stå upp!
va? Ramlar dom?
-Nä jag är barnvakt... (låter olycklig)
hahahahaha! Är DU barnvakt?! Skojar du? Åt VEM DÅ?!
-Hjääälp! Majsan går om! Hon tänker VINNA!! -Nej stanna här nu, vi måste kolla klart! (till ungen)
-JAAA! Hon vann!! Lisa hon VANN! MAJSAN VANN!! -Nejmen klättra inte där! Går ner.  (till ungen)

JAg stog och skrek lite där bland kusiner och mostrar och började nog tammefan fälla en liten glädjetår.  :)
 Tänk att förra våren kunde hon inte ens göra en jättevolt i skogen utan att börja studsa och ha sig. Nu går hon och vinner tävlingar!! :D Mästershettis!


Majsan fortfarande ung och oförstörd.. :P


Imån blir det utplockning av bandagelins. Hoppas på att smärtan är lika med noll...


Lyssna!

Anna Bergendahl
The Army.

























































It was the calm before the storm and she was taking up the torch She saw them riding for a fall, blind to the spirit of the lord They sold their bodies and their souls but she held on to keep her own Cause there were something in the air that told her just fall in the stairs Don't lose your faith, the light will shine on your way and listen - don't change your heart The day will breaking you, stand tall And so she builds an army with all her friends All prepared to fight til the bitter end and they started marching irrespectable It's the only dying in the name of love, love And they were heading for the hills She filled her caution to the wind and travelled off the beaten track The one with shuttles of the past Don't lose your faith, the light will shine on your way and listen - don't change your heart The day will breaking you, stand tall And so she builds an army with all her friends All prepared to fight til the bitter end and they started marching irrespectable It's the only dying in the name of love, love It was the calm before the storm and she was taking up the torch She saw them riding for a fall, blind to the spirit of the lord

Gosh!

My godness!
I'm in shock!

Jag har 10 unika besökare?! :D Häftigt!!
 Vilka är ni?! :)

Störtkul ju!!
 höhö, Blondinbella här kommer jag!! :P
eller inte.

Loo och jag hade en svullarkväll och sorterade alla hennes kort i album. Mindre kul när det va bilder på mig från hultan förra året. Sådär snygg va jag.. Har ju haft bättre dagar. :P Uscha! 
 Och Majsan då! En bild från kvalet 2009 där vi tyckte vi hade henne i bra form. Jo jag tackar jag!
En bild från tävling 2010 vittnar om att så inte var fallet. Där hade hon minsann ingen rundbulle till mage inte! :P Söthäst! <3



detta trodde vi va bra form..

När jag kom hem från Loo stog det typ fem polisbilar/bussar utanför parkeringen med fulla laster med poliser i korsningen.. Hua! 
  Vad har hänt nu?! Det va ju bråk i grannhuset inatt och en dog, och det va inbrott längre ner på gatan nån eftermiddag sen.. men nu är det väl över? Nu räcker det väl ändå? Kan vi inte bara skaka tass med varandra allihopa och va vänner?
 Sånnt hära är ju inte roligt. Bara otäckt. Det är nästan så man vill skaka på huvvet och säga "dagens ungdom".. Men jag har nog inte åldern inne än..
 Men sluta nu!
For godsake!

Inget mer! Jag blir rädd.
 Jag vill bort från stan. Ut på landet igen.. Skaffa mig ett koppel med djur i varierande storlekar och raser och bara känna mig trygg. 


trygghet...
och så hiiimla mysigt!! <3


Peace, Love and Understanding!!
<3

Nochalant katt.

Här går man och köper en laserpenna för 59 kronor på Tassar och Morrhår som tydligen ska va jättebra träningsredskap för en katt! 

"VET approved & recomended". "Great exercise for pet chase the Laser Bearn".

Taget! Som hittat!

Synd bara att kattrackan inte höll med. 
 Med ett iskallt intresse bevittnade hon hur jag körde med den framför ögonen på henne på soffkanten. Sen gick hon fram till handen som höll i pennan och strök sig mot den som för att säga "matte, det är lugnt, det var en kass leksak, men det va en snäll tanke och jag tycker om dig iaf, men ska vi inte kela lite nu istället?"

Biatch!


bevis på att hon kan leka!


Äntligen hemma!

Nu är vi äntligen hemma! Alla tre. Familjen är åter samlad kring brasan!
 Johnny Depp på tvn och han är såååå Meeeeeow! ;)

Bojjan tyckte också de va skönt att komma hem. Slippa den uppmärksamhetkrävande hunden och dom främlingsfientliga katterna.  

pöss

Nu ligger jag och Snurre i sängen och vila...

img_6807 (MMS)

Nu ligger jag och Snurre i sängen och vilar frukost. När vi sovit en stund var går vi nog ner och fikar lite. (och tar alla dessa jäkla ögondroppar) Sen blir den nog en siesta på det. När pappa kommer hem från jobbet blir det storkäk. Sen vet jag inte om de blir att åka till stan, promenix, sova eller siesta.. En sover rätt mö vill jag lova. Jag har knaprat klart på tabletterna och därmed blitt av me di märkligaste drömmarna och är en promille piggare. Inatt drömde jag tex om att dammsuga en studentkorridor med en grön heltäckningsmatta.. Och om Tom Cruis unge. hon va me som ängel på en cirkus. Sen satt jag längst uppe på ett isberg med ett rockband helt plötsligt (oklart vilket). Jag glider fortfarande runt i mina glajjor och lider när det är för ljust. Nu är det precis lagom när det är regn ute och rullgardinerna är fördragna.  Och Bojjan den lilla svullsten hade gått ner till pappa inatt och klivit på hans kudde så han hade nästan slängt ut henne, men han hade (tackochlov) känt på pälsen att de va hon! Tänk om hon åkt ut! Hon hade ju blitt kråkmat direkt!!


Det finns risk att jag aldrig haft tråkiga...

img_6807 (MMS)

Det finns risk att jag aldrig haft tråkigare. DödsångestSmärtan från första kvällen har gått över. Det enda jag gör är lyssnar på radio. Dygnet runt.


dommedagen

Idag är dagen. Jag är just nu dödligt nervös och flänger runt som en nackad höna och försöker packa ner det viktigaste till Bojjan, (och kom på nu att jag inte ens tagit med hennes mat.. ) och kläder till mig. Måste komma ihåg att ta med mig mjölken och risgrynsgröten ur kylen. Alldeles för värdefullt för att slängas om en vecka.. MÅSTE vattna blommorna! Kom ihåg! 
 
 Det känns som jag väntar på mig egen avrättning. 
Näst intill dödligt nervös. 
Men det kommer gå bra. Det är bra att vara lite nervös. Och dom vet ju vad dom gör. Jag är ju knappast den första. Och tänk vad skönt att slippa linser och glojärn. Och det som inte dödar det härdar. Och det kommer vara värt det i slutändan sen.. Ja det kommer det! 

Tänk om jag kunde tro på det. Nästan så jag gör det. 

Men aah! 
Nu måste jag sysselsätta min hjärna med annat än självömkan..  


Bojjan har tur som har bra syn!

mästarfrukost!

Min käre hane slog på stort och gjorde sconesfrukost till mig idag! :D
 Ibland får han bara sånna där succéiska "onesinalifetimehitwonder"infall. Sånna som man kan tänka sig att han gärna kan få fler gånger. Gärna en gång om dan eller så.

Men när han stog där och mojsade med smeten kände jag att jag hade hittat rätt. Tammefan! En man som lagar scones? Hur bra är det inte? Snart står han och bakar bröd och bullar.
Jag kan helt klart se mig honom om 50 år med 14 roskindade barnbarn kring benen och ett blommigt förkläde kring magen med en stor bulldeg på jäsning och en mustig köttgryta på vedspisen. 
 Jag kan se det såå tydligt! Jag befinner mig dock nånannanstans.. Får ingen tydlig bild av var.. Typ stallet tror jag.. Med djuren.. kanske hälften av barnbarnen är med och matar åsnorna. :P Och mockar hos grisarna. Det är väl sånnt man har barnbarn till va? :P

Iaf, för att komma tillbaka till sconsen, så blev dom jättegoda och precis sådär äckelmättiga som dom ska vara.


MAMS!!

Dagen D närmar sig. Nu är det bara 25½ timme kvar..


Nu blir det hem till pappa!


Vad tror ni? Finns de liv finns de hopp el...

img_6807 (MMS)

Vad tror ni? Finns de liv finns de hopp eller är dagarna räknade för den här..?


Hälsat på min fina ponnyprins idag. Mulen ...

img_6807 (MMS)

Hälsat på min fina ponnyprins idag. Mulen är lika mjuk och luktar lika gott som den brukar och som den ska. <3


Stressat som en sate hela dagen. Dammat ko...

img_6807 (MMS)

Stressat som en sate hela dagen. Dammat kontor och sprungit som en gnu mellan alla ställen. Inte klokt att man får känslan av att man ska hinna med ett tvåmans-jobb. Ensam! På macken har jag pratat MASSA engelska. Nyttigt. Och blitt irriterad på tre negrer som skulle låna släp. På engelska. :P Gaah!  Linserna är ur, tänderna är lika rena som det nyskurade handfatet och håret ligger och klibbar mot axlarna sen duschen. Jag överväger skarpt att ta till olivolja att smo in mig i för så här jäkla torr i skinnet jag är nu är knappast bra för någon. Det är dom där jäkla laserna på jobbet som gör de. Fast jag får inte säga laser. Inte ens trasor går dom me på! Fast alla fattar vad jag menar ändå! Nädå. Mikrodukar.  ? Vem. Pallar?!  Sen är dom lika griniga med mopparna.  GARN heter det.  Helsike heller! Moppar! Moppar! Lalalalalala!!  Olivolja va de ja!  Gonatt!


RSS 2.0