Måndag.

Härligt att va ledig på en måndag! 
 Har massa jag måste göra idag och ska snart sätta igång. Måste bara skriva ner allting så inget glömms bort.. (senil)

- åka och handla, har ingen frukost och så måste jag ha ingredienser till att baka* (ensamtid hemma för Z)
- plocka, städa och dammsuga.. (dödstråkigt) **
- hänga tvätten (torktumlare är en hyvens uppfinning)  
- åka till stan med pajen och ev. köpa ett nytt halsband och koppel till Z.
- kl. 18 (prick) ringa och anmäla Zypher till valpkursen! Kommer vi inte med avlider jag. Jag kommer säkert glömma bort det lagom till 18 och komma på det ungefär när jag ska gå och lägga mig.. FÅR inte hända! Och nu har jag hållt den 28 mars kl. 18 i huvvet i säkert två månader och nu när det änteligen är det så skulle det väl va höjden av maximal otur att glömma det.. (eller jag menar typiskt mig)


Favvoräven!

*Loo behövde hjälp att göra efterrätt till hennes mans kalas ikväll och som vanligt har hon fullt upp 24/7 så jag lovade att baka ananaspaj (hur svårt ska det behöva va att stava till ananas egentligen?), gör kanske en kladdkaka te'na me.. En vet ju inte hur mycket dom tänker äta och så kanske det är nån som inte äter ananas..

**Zypher är under inlärning på att plocka. Känner att det blir enorm överkurs att lära honom att dammsuga..


Afterbliven.

Jag vet att jag är lite efter. Typ hundra år eller så..
 Men anyway, lyssna och njut. Tänk att det ska behöva komma en liten hoppa till Idol och göra en cover för att jag ska fatta att en låt är bra. 
 Såg ju t.om kvinnan på Hultan men fattade ju inte ens då att det va bra skit. Eller.. hörde jag ens Samson då..? Knappt troligt.. eftersom jag tyckte det va tråkigt och konstigt.
 Men jag ska ge henne en chans till.

Här är iaf låten. Regina Spektor-Samson

Ensamträning och vinterflås..

Ja, jisses vilken kondis man har! Eller brist på kondis..
 Lämnade Zypher i sin ensamhet och cyklade till Ica för att handla mjölk och bullar (sista dan på en gratiskupong). Men när jag kom fram? Stängt. Satans! Det var visst söndag idag ja.. Tusan me. 
 
 Men vad många vägar jag hittade i skogen på väg hem när jag tagit mig ut ur Bråas!
 Alltså fattar ni vilken mördarbacke man måste ta sig upp för när man ska ut ur Bråas? Dom tänkte säkert på det när dom byggde den hålan, så att ingen skulle kunna ta sig därifrån.. Bra för statistiken.
 
 Men iaf så måste jag pumpa bakdäcket innan jag ger mig ut med cyklen igen, för jag misstänker att ena anledningen att det var så tungtrampat va dåligt rull. Och så många vägar sen! Måste ha en långtgående vän och hund med mig så jag kan utforska dom lite mer. Och lära mig kartfunktionen på Iphonen.. ibland funkar det och ibland inte. Värdelöst! 

  Zypher hade iaf skött sig under den halvtimmen jag var iväg. Han var lite ängslig när jag kom tillbaka, men det är nog inte så allvarligt. Han är likadan när man kommer med famnen full med ved, helt ängslig och stissig. Undrar om han blir rädd för en..?

Mwepp. En eftermatenpromenad med lillnassen nu. :)


Bojjan med full koll på koppelförningen..

Ny frilla.

Jag har kommit till instikt om att en drastisk åtgärd med mitt hår måste göras.
 Snarast.
Jag har aldrig haft såhär långt. Och aldrig såhär slitet!

Och jag har aldrig håret utsläppt och fixat. Brukar mest bli en bulle eller inbakad fläta.. Precis dödstråkigt men man får ju inte ha utsläppt på jobbet och vet inte om mitt hår är speciall edition eller nått men så fort det är utsläppt blir det bara en enda stor bamsetova i nacken.. Inte skönt!

Så jag skulle vilja våga klippa kort.


 
typ såhär mest bara för att hon var så jävla snygg..


eller nått sånt här simpelt..


men jag skulle vilja ha så kort så de blir såna här små knuttetofsar högt upp i nacken..
 fast inte riktigt så tunt... Men så kort vågar jag nog inte.


Mitt hår växer så satans långsamt!!

Så tips och idéer mottages tacksamt!

Krav: praktiskt, snyggt, lättfixat, får gärna vara fixat när man vaknar, får gärna tvätta sig själv och får gärna ge spontan hårmassage varje kväll, måste gå att sätta upp, och det måste se bra ut på mig. Ehm.. ja det var nog det hela..


Earth hour

Sorry för min odelaktighet i det, men jag avlider av tristess och mörkräddhet om jag ska släcka och stänga ner allt när jag är själv.
 Funkar ej!

Har inte ens min lilla puppy hemma inatt!
 Det är så lugnt och stilla..



Bojjan är dock helnöjd. Ligger i mitt knä och är eldvakt. Va bara 17 grader när jag kom hem idag och såklart va det knappt att jag fick det att börja brinna. Men nu så..
 Måste därimot ut och hämta mer ved innan jag går och lägger mig så jag kan elda innan jobbet imån. Scaary!!

Och det här med sommar och vintertid! VEM kom på det?! Maken till förvirrande har jag då aldrig varit med om! Eller jo, jag har ju det.. Typ jämt.
Och så jobbar jag ju denna helgen med! Huuur ska det här sluta?

Åkte hem till pappa efter jobbet idag och letade reda på han och David i skogen och gick sen hem och lagade våfflor. Men det va ett misslyckat våffelbak. Dom tre första bara särade på sig. På mitten, så det blev som en dubbelvåffla.. Inte förrens pappa åkte upp till grannen och lånade smör blev det bättre! Så det blev bara 6 våfflor. Det skulle blitt nio till tolv... Men vi blev mätta iaf! 
 
Loos haflingerflickor går hemma hos pappa och behövde ny halmbale idag så vi ringde till grannen (inte smörgrannen)(det finns faktiskt många grannar att välja på) och frågade om vi fick ta en. Och när vi gick in i ladan så brast golvet i hur många meter som hellst och tillslut plaskade det till när vi gick igenom.. Bra kvalité.
 Så balen va lite fuktig i underdelen som vi slet bort sen när vi kom ner till hagen och eldade upp.

Bojjan satt i fönstret och höll vakt när jag kom hem. As usual. Vaktkatt!
 Ställde nyodlat kattgräs i fönstret så hon kan låta bli palmerna och sluta sabotera dom i fortsättningen.

 



Såhär ser det nästan alltid ut när man kommer hem. Och så kommer hon och möter i dörren. <3 


 



Äntligen!

Tillåt mig presentera mitt absoluta favoritprogram!

Så ska det låta!

Kalla mig gärna gammalmodig eller vafasen som hellst, men jag står fast vid mitt beslut. Dessutom är dom nya pianobrudarna störtsköna.

Sitter i soffan med Zypher under benen och Bojjan och datan i knät. En stor chipsskål, naturgodis, cola och varma mackor och en brasa. 
 (Skulle tänt ljusen men det glömde jag visst kom jag på..) (Laddade ju t.om om dom!)

Beach 2011 här kommer jag!

Zypherbäbin har vatt hos mamma idag (min mamma alltså, hans mormor). Vi sov där inatt, ubermysigt. När jag hämtade honom efter jobber satt mamma och sydde på en ny kaffeväska. Som va till mig!
 Så nu har Z en ny väska att ha sina saker i när han är hos dagmamma. Typ matskålen, matlådan, handduk, räven eller ånkan, bajspåsar, tuggben... you name it! 

 Och medan jag och mamma står och pratar kommer Z med nånting i munnen som han vill ge mig och så är det mina nycklar(!!!) som jag måste ha tappat när vi låg på golvet oh busade.
Och som vi tränat på att han ska ta dom från golvet! Trodde aldrig han skulle lära sig det, måste ju va helsikes obhagligt att ha i munnen!
 Men han gjorde det! Min lilla bäs! Utan att jag ens visste att dom va där!
Och igår tränade vi på att lägga klossarna i lådan istället för att ge dom till mig. Han är så duktig!



Men barn funkar inte. Idag träffade vi en liten knodd på typ ett, två år som han blev fullkomligt helhispig på. Morrar och skäller och gömmer sig.

Är det nån som har en stillastående barnunge att öva på?

Men Snurre därimot älskar ju allt på två ben, oavsett storlek, så när ungen tog tag i Snurres koppel trippade Snurre iväg lite långsamt med ett stycke överlycklig unge efter sig. Snure bestämde vart dom skulle och ungen gick efter. Det var dock lite svårt att få dom att komma tillbaka till oss, Snurre halvt döv och ungen totalt ointresserad. Men när jag ropade "Snurre, gooodis?" så kom han.

 Och nu ligger vi då här.
Min underbara lilla älsklingsvalp och min fina, goa, keliga pratglada kissekatt och jag och har fredagsmys.


Kärlek <3

Beachen 2011

Inte för att jag börjat kämpa för det redan men ändå!
 Min favoritkusin har efter (snart) 24 år tagit sitt förnuft till fånga och äntligen skafft sig ett sommarjobb i småland! Alltså, vid deras stuga.. Varför dom säger småland så fort dom ska hit ner vet jag inte.. Jag säger ju liksom inte att jag ska till Västergötland när jag ska dit..

Men iaf!!

Med fyra veckor (betald) semester, och en vecka i Norrland, midsommar troligtvis på Öland och en kusin extra här nere så kommer denna sommarn bli storslagen
 Hoppas på att jag är ledig iaf på en parkfest så man kan parta lite i sann kusin-anda.


Jossan minns du denna Olsmässan?! Nej det gör du inte för vi va lika asfulla bägge två när vi ramlade runt i nåns brännässle-trädgård och skulle slå en hederlig drill.. ;P 

 
Favoritkusinerna på "förfest" i skogen innan Hasselbacken.. År 2oo7... Galet längesen!




Fick åka till vetrinären med Snurrebus idag. Pappa va orolig för hans trötthet. Han är inte sig själv.. 
 Vet. visste inte vad det kunde va för fel på honom men han fick en smärtlindring och blev tappad på blod, jag fick ta ett pisseprov och fick piss på handen, sen när vi skulle gå skulle Snurre skita men kom inget så jag gick tillbaka och sa de så då fick han praffinolja.



Funderar på om man ska förstora upp denna bilden.. ? Den är såå Snurre.

Så givande!

Nyss va en försäkringskille här och skulle prata förstånd med mig.
 Det va så himla givande! Nu vet jag precis vad som ingår och hur man ska pensionsspara och bilförsäkra och tänka och spara i kapital och..

Stoppa pressarna! För i jössenamn!

Eller nej. Spola tillbaks..

Givande?


Inte ett dugg! Jag fattade ingenting
 Tur det va gratis!

För det va det väl?

Komma hit, för det första en halvtimme försenad, och under tiden jag försöker få pli på Zypher och förklarar för försäkringskillen att han kissar på sig när han blir excalterad, så han får vänta med att hälsa tills han är lugn.

Vad gör männskan då tror ni!?

Självklart klampar fram och sträcker sig över mig för att hälsa på Zypher när han han är helhispig och såklart pissar på golvet...

suck!

Kan folk bara inte låta andras hundar vara ifred?! 
 Jag vill inte att främmande människor kutar fram utan tillåtelse från min sida och tafsar på min hund!
Jag vill att han ska kunna gå på en gata med folk utan att bry sig om människorna runt omkring, hur bra tror ni det går om han ska hälsa på precis varenda en?!

 Fan, hur svårt ska det behöva va?!

Nästa gång nån frågar ska jag säga att han är folkilsk och bits.

Nu såg jag att min lille folkilskna jycke har tappat fyra framtänder och ser ut som en liten 6 årig unge!
 haha, lillen! <3


redan på uppgång! :) Glestandad eller vad? Tandställning nästa? :P


Simone kolla nu då!

Simone du måste kolla nu så du ser hans storhet! :P Och tack för i lördags förresten! :) Ser du?! Fem av fyra toasters!! :D

Allting löser sig till slut..

Efter att ha mässat "allting löser sig tillslut, förr eller senare" för mig själv ett antal gånger per dag dom senaste veckorna har jag nu äntligen fått det bekräftat! 
 
Idag har vatt en dag då allt verkligen släppt. Jag har nästan varit så glad att jag nästan lipat.

 Har fakiskt fixat ett nytt boende. Som jag vatt och tittat på och vill ha. Som jag först trodde jag skulle få, men så grusades det igen, sen idag fick jag reda på att jag fick det!
 Lär bli tipptoppbra med Z.  
Inte som Bibbetorp men en stark andraplats. Ska ändå bli skönt att slippa tänka på eldandet. Mäckigt när man är själv om att. 
 
Så nu håller jag tummarna för att Z löser sig också. Kändes som det idag.

Och så bara slog det mig som en blixt från klar himmel när jag stog i diskbaljan vad jag ska bli när jag blir stor. 
 Varför har jag inte tänkt på det innan liksom?! Står ju skrivet i pannan för tusan!

Så nu känns det lite bättre.

Ensam är stark.


Så himla mallig!

himla räcker nog inte..  Så jävla mallig är jag!
 Min lilla lillfis har vatt på spårkurs för valpar idag och han va såå jävla överbra!

Han va den yngsta och minsta på knappt 4 månader och sen kom Krut på typ 7 månader och sen va resten 9 månader till 1 år.
Och Z-bäbin klarade allt lika bra som dom "stora barnen"! Helt överjävlig! En golden som va me va 1 år och så jävla dryg! (Vem vill ha en tråkig golden btw..) Tog hur lång tid som hellst innan han ens fattade att han skulle köra ner näsan i backen och anstränga den! suck! 
 
Men Z. Ååååh! Han va lika bra som sidorna längst bak i matteboken (facit..) och bara gjorde precis som han skulle och bara ägde! Lilla svansen rakt upp och näsan rakt ner. Och följde spåret som en klocka. 
 
Kanske ska förklara lite hur det hela gick till.. :) 
 
 Johan gick spåren då.
 Så då satte han en snitsel där spåret började sen gick han spikrakt (med modifikation) med små, små steg och la små, små godisbitar i ungefär vartannat, varttredje steg och snitslade under tiden i ungefär 10 meter. Sen la han Zyphers räv i lite gömme i slutet och satte en snitsel.
 Sen gick han rakt fram några meter och sen 90 grader åt ett håll och sen 90 grader till. Så man inte gick i spåret.. Okej?
 Sen gick vi och fikade och sen tog vi fram en hund i taget och när det va Zyphers tur gick Johans tur gick han fram till där spåret började och stannade tills Z tog upp spåret, men då hade han inte riktigt fattat grejen utan gick utanför och hittade en rolig pinne eller nått, men då tog Johan ett steg i spåret och när Z tog upp spåret igen följde Johan bara med och Z hittade godis och va så nöjd så.. Sen small det till i hjärnkontoret och han satte en tiopoängare och hittade sin räv och han va så himla glad!
 Sen ville han fortsätta i spåret men då skulle man snedda tillbaka utanför spåret.

Sen åkte vi hem och åt och pratade och när vi kom tillbaka till skogen så la alla varsitt nytt spår och gjorde som innan fast lite längre. Och alla va så himla duktiga! Poletten hade verkligen ramlat ner på allihop och Z och Krut va så jävla bra! Så jävla bra!!
 Krut är ju inte som andra barn och såg mest ut att va ute och promenera. "Lätt som en plätt" sa han.

Sen gjorde vi ett tredje spår och då fick jag göra hela proceduren och satan vad det var svårt! (När vi hade lagt spåret var det en som sprang tvärs över allas spår för att försvåra, men det fick vi inte säga..) (så tänk att min lilla 4 månaders valp klarar att spåra med en sån störning!) Och som vanligt ägde han! :) Jag bara gick där bakom honom och han låg på och viftade på svansen och såg hellycklig ut!

Så all kärlek till mitt lilla djur som är så bra att hjärtat svämmar över på mig!


Zypherisiskt dampryck

Haha jag gillar McDonalds Svenne-lagom reklam!

Nu blir det snart sängen, och jag vet att ni gillar mitt oehört virriga spårinlägg. :P

Muntergök.

Tjecka killen. Grymt bra!

Sura mattanter.

Alla är väl vana vid att ha sura mattanter som står i förkläde och huckle och skopar upp grå och smaklös sörja på barnens talrikar?
 Gänget i mitt kök är nog dom osuraste jag vet. Speciellt dagar som idag. Asflabb hela tiden och alla driver med alla, men känns som att jag som är den enda under 40 (tror jag)(35 iaf) så får jag nog ta mest skit. :P 
 Men idag var jag en riktig bitterfitta mot två kidz. I admit! 
Men alltså, lärarna tjatar dag out och dag in om att dom måste ta sallad. Inte så svårt. Sen när en halv klass kommer in utan lärare och två styckna går förbi salladen så går jag fram till dom och liksom påminner dom och dom försöker med att "dom inte brukar äta sallad". 
"In my ass att ni gör!" Sa jag. 
Inte. 
Men jag sa att dom skulle ta lite rivna morötter iaf. (asagott och lättätet)
"Jaja..." 
Tar skitungarna sallad när jag går därifrån? 
Såklart dom inte gör för dagens bortskämda småglin har inte någon respekt och är nonchalanta och gör som dom vill. 
Jag blev totalt tvärilsk men kände samtidigt att dom inte är mitt ansvar. Egentligen skiter jag i om dom äter sallad eller inte. Men att dom passar på att smita undan när lärarna inte ser stör mig. Nått så förbannat! 

Nog om det.

 Vi hade konsistenskurs idag. Som Apt-möte.
 Jag hoppas innerligt att jag aldrig, aldrig behöver äta sånt. Så grumlig mjuk mat som man bara trycker till mot gommen och sväljer. Tvi! 

Loo, Betty och Jonas va här och åt mat ikväll. Spagetti och köttfärssås blev det. Faktiskt rätt så lyckad. Tre matlådor också! Kalasbra!! Rakt in i frysen!! 

Min kära vän Fia är ju underbar. Förstör en fenomenal överraskning så totalt. :P Jag hade roligt åt det i flera timmar faktiskt. Gick och skrattade åt mig själv hur länge som hellst och när C fårgade vad det va me mig började jag asgarva. Hon och L bara titta på varann och skakade på huvena.
 Jag nominerade nämligen Loo till mixmegapols tjejplan igår, men kom på att vi knappt får in den kanalen på jobbet så jag mass-smsade Fia, Simone, Mli och Annica om lite stöd i form av att hjälpa till att lyssna och sen säga till Loo att ringa dit när dom sa hennes namn. 
 Alla nappade och förstod, utom Fia som förstörde hela min plan genom att skicka ett sms till Loo och säga att hon skulle ringa dit när dom pratade om det. Loo undrade varför och fick ett "bara gör det" tillbaks, så lydig som hon är ringer hon och när nån svarar säger hon (typ) "Hej det är Loo, jag vet inte varför men jag skulle ringa hit.." 
När jag satt på lunchen och Fia och jag konverserade och hon berättade detta fick jag ett litet bryt. :P 

 Så nu vet hon om det big time eftersom hon frågade om jag hade hittat på nått hyss. 
Vilket jag såklart inte har. Men ja.. Så kan det gå. :P 



Nu är min bäs och jag och Bojan, som gömt sig uppe trötta. 

Nighty night.  


Tjejtjusaren

Igår eftermiddag hade Zypher fullt sjå med sina flickor.
 En ny kärlek i form av en dobbermandonna på elva veckor som han blev överförtjust i. Så förtjust att han kissade ner sig när hon kom och så exalterad när dom efter en stunds lek i hagen kom in och han kissade på mattan. Hann inte mer än kasta ut han med huvvet före ta ut honom innan Vectra också satte sig på mattan och gödde den.
Valpskrällen.

Sen när Vectra hade åkt hem hann jag precis bara hänga upp tvätten och Z somnade på golvet och gå ner och sätta mig tillrätta i soffan med Z på rygg längs me benen, förrens det knackade på rutan och Loo visade sin fina nuna och ville att vi skulle komma ut och leka. Loo och hela familjen va me så Zypher fick ställa om från dödstrött till tokpigg på mindre än 20 sekunder för Betty vill leka! Men Z orkade inte så länge så Bettan fick leka själv. :P 


 



Husmorstips.

Nä nu drev jag med mig själv. ;P
Inga husmorstips här inte. Därimot tänkte jag slå på stort idag och tvätta, städa (iaf det värsta och dammsuga) och baka KATTKAKA!!

Och leka massor med Zypher. Som förövrigt lät mig sova till halv nio idag. Med vissa uppehåll för lite valp-uppmärksamhet.

När jag kom hem igår från mamma så stog altandörren öppen.
Jag hann inte ens tänka att det hade vatt inbrott. Det första jag tänkte va FAN!! BOJJAN! det andra. HUR kunde jag GLÖMMA stänga dörren?! FANFANFAN!
 Sen sprang jag runt inne och kollade om hon va inne. Men nej. Så stack jag ut och letade under altanen med pannlampan.
Men ingen katt där inte.

Men i ett träd. Tre meter upp.
Där satt det en svart skepnad med stora ögon och försökte göra sig förstådd med uppgivna mjauanden. Kattracka!

 Så medan rävarna och rådjuren skällde och ugglorna hoade (jag hoppas det va dom iaf)i skogen så hade jag räddningsaktion på en katt mitt under Solsidan. Missade precis hela.


Denna bilden kom jag på att jag nog ska förstora och göra en tavla av.
Den är sååå Bojjan liksom. :)

Är de nån mer än jag som saknar nånting dä...

img_0979 (MMS)

Är de nån mer än jag som saknar nånting där på Sc? Typ nått som är gott på morgonen med smör och marmelad och ost? Som man har i ugnen och som är extra gott på helger? Någon? Tänkte väl det!


Bästa just nu

Har ni inte hört denna låten by the most perfect women her self så har ni chansen nu.

Ta den!

Men man måste skuva upp asahögt. Man ska nästan få tinnitus.

Och så ska man hellst sitta i en bil och dunka satan eller agera ut alla aggresioner på bästa möjliga valfria sätt. Tips från coachen.


I like to think that I'm a pretty good kisser
I like to think I maybe broke a few hearts
But since I met you I'm a victim of disaster
I like to think I got it down to an art

So here's where the problem starts
You're shitting on my heart
Oh I can't take it again and again and again

All I wanted from you
Was a night maybe two
You beat me at my own game
No it's not okay
I'm the one that's missing out
All I needed to do
Was get just a taste of you
And now I'm sick all in my head
You poisoned me instead
Trust me, trust me, I think I got heartbreak down

I like to wake and go to bed around whenever
I like to maybe come and go when I choose
But now I'm waiting for a text, call, whatever (Ugh fucking call me, fuck)
What's gotten into me, besides you (Oops)
You're like a rush, you're like a drug, it's just the sight of you
I like to think that I could kick you but it's what you do
When you wink at me
What's the lord think of me
For being so fucking weak? I find it hard for me to breathe

So here's where my story ends
I've got to make amends
I let me down
Again and again and again and again

All I wanted from you
Was a night maybe two
You beat me at my own game
No it's not okay
I'm the one that's missing out
All I needed to do
Was get just a taste of you
And now I'm sick all in my head
You poisoned me instead
Trust me, trust me, I think I got heartbreak down

Here's what we have to do
Say it again and keep it true
Can't be strong too late for cool
I won't live without you
(You are not rid of me)

All I wanted from you
Was a night maybe two
You beat me at my own game
No it's not okay
I'm the one who's missing out
All I needed to do
Was get just a taste of you
And now I'm sick all in my head
You poisoned me instead
Trust me, trust me, I think I got heartbreak down

Granulkul med Lisa och Mimmi

Harrejisses vilken dag. Kaos från första stund.
 Efter lunch urartar det dessutom när grovdisken helt sonika bestämmer sig för att ta helg och kapsejsar.
Ett jäkla grummel va det bara på den. Sprutade inte vatten eller nånting. Skitmaskin.
 Så Mimmi och jag beslutar oss för livlinan 50/50 och stänger först av hela aset med huvudströmmen för att se om det hjälper med lite kvinnlig list.

Men nej.

Så vi tar mod till oss och tömmer åbäket på 750 liter vatten (typ) och när den börjar spotta ut vattnet i golvbrunnen hör vi hur det skramlar och tittar dit och ser alla granulerna åker ut!
Mimmi får krupp och slänger sig ner på marken och skriker:

"Neeeej! Inte granulerna! Det är ju det dyraste i hela köket! Stoooopp!"

Jag ligger nu på knä i mitt galonförkläde och diskhandskar och asgarvar. :P

Så sen fick vi ligga på golvet och försöka meta upp granulhelvetena ur golvbrunnen, typ 2 liter..

Sen fyllde vi skiten igen och den funkade ändå inte...

När dagen lider mot sitt slut måste vi tömma ut allt vatten igen för att rengöra åbäket och jag förbereder mig med en liten sil för att samla upp granulerna om det skulle komma ut några få denna gången också.

DET gjorde det. Min lilla sil hjälpte i ungefär 10 sekunder. Sen rann det över. Med råge.

 Förutom att jag har svinont i huvvet av allt skrammel av kantinerna eftersom jag fick diska alla för hand har dagen inte gett så mycket mer än nybakt kringla med smör och ost till efterrätt och en date mellan Mimmis valp och Zypher på söndag.
 Och ett asgarv, och ett snöbollskrig vi la ner innan vi han slå slag i saken när vi fick frosta av en kyl..

Men annars. Nää.

Snart ska jag iaf möta upp bästa vännen och bästa Betty hos bästa pappa för käk.


Från när vi va hos Tette i Uppsala(?) och shoppade upp alla pengar, innan P!nk!

Nyduschad och varm valp.

At the moment sitter jag i sovsärken och tittar på one pieces och har en trött och varm valp mot benet.

(Obs! Trodde aldrig jag skulle gå så långt..! (Med one pieces alltså) Valpen mot benet borde inte va nån nyhet.)

Det måste va nått så gudens skönt! En lila.. Eller med stjärnor..



Mja. Kostar ju ändå några hundra. Typ 9. En krona från 10..
 Alltså jag fattar inte meningen med 99 priser! Kan dom inte göra 99, 199 och 499 kronors sedlar istället för att man ska hålla på att få tillbaka en sketkrona varje gång man handlar nått?

 Anyway.

Vi va hemma hos pappa och åt idag och David och Krut va me där så det var en hel hel bus/bråk. 
 När lugnar dom sig?
Förhoppningsvis snart. Z kommer ju växa om honom och förhoppningsvis sätta han på plats. 
 
 
Inte fullt så liten längre. 
 
Tänk att han va så tiny! <3

Min bäb

Och ändå sitter jag här och bara vill kasta in handduken och gråta mig till sömns med ett par armar omkring mig..


En saga utan lyckligt slut.

Så känns det lite nu..

Piss.

Skräpreklam!

Nu har jag hållt på i säkert en halvtimme med att försöka få fjutt i brasan så jag kan gå och duscha och sen sova.
 Men dom jävla reklambladen som skickas ut är ju bara av sånt dåligt jävla blankt skitpapper som inte duger nånting till! 
 
Ska man behöva prenumenera på Smp för att få värme i huset eller?!

Dagens I-lands.

Idagens har Mli vatt och hälsat på oss. Vi gjorde en asagooood broccolipotatispurjolöksochpersiljesoppa! Och hon hade köpt semlor som vi kalasde på efteråt. :) Mumma! 
 
Sen åkte vi till Simone och skulle va Bodyguards för en snubbe skulle komma och kolla på hennes tv. Men när han väl dök upp skulle han ändån inte ha den.
 Men vi fick träffa vår Simone och det va ändå värt det! Och vet ni? Hon bjöd också på semla! :) Och så kollade vi på student och bal bilderna. Fyra år sen..

När passerade dom åren..?
Nästa år hoppas vi på en reunion! Häst 3 Eliten!! <3



Idag har Bojjan donnan vatt ute på upptäcksfärd i solen. Smög bakom huset och sen kom hon fram på grannens sida och spatserade iväg neråt, mot vägen men då kände jag att det va bäst att rycka in och kubbade efter henne och fick med våld tvinga in henne. MÅSTE hitta hennes jäkla sele så hon kan va ute mer!


Det är ju inte kokt!

Gissa hur länge vi sov idag?! 
 Halv nio!
Jag vaknade vid halv sju och va illpigg en stund och såg solen skina och blev glad, men jag somnade visst om igen.
 Sen när vi vaknade så hade jag fått sms av Mli att vi hade dejt idag! Och det hade jag precis förträngt! Så då blev jag illglad igen! :)

Så innan jag ens stigit upp va jag glad två gånger! :D

Tack vare solen och Mli!



Sen ikväll ska vi åka till Simone och va hennes personliga bodyguards. Och Z ska va me och va vakthund.
 Simone ska sälja en tv och har sett för mycket på tv och vågar inte va själv. :P (true story) Jag förstår henne.

Så innan Mli kommer måste jag städa. Och hellst va ute i solen samtidigt. Men först måste jag kolla klart på Madicken!

Betty och Zypher = sant

Jag blir liksom rörd i mitt valpmammahjärta när jag ser dom två leka.
 Zypher helt tokglad och gör allt han kan för att brotta ner henne och Betty varsamt hårdhänt när hon lägger sin tass över hans rygg och trycker ner honom i marken. Hon gruffar på honom och visar tänderna men ack så duktig lektant hon är! Rättvis men hård.


Hård men rättvis? (Lät lite bättre va..?)

Iaf så fick Z bada när han kom hem från morfarn och Isak idag för att han luktade piss och va helt sträv i nacken. Så antingen har han kört in huvvet under Isak när han har pissat eller har han hittat nått smarrigt att rulla sig i. :P Men han va inga problem att duscha iaf. Klarade det med en hand eftersom David ringde mitt i och tjöta en bra stund. Som vanligt hade Krutmonstret hittat på nått jävulskap och tuggat sönder sitt koppel denna gången så David va påväg till Annica i djuraffären för att investera i ett nytt.
 En ungdjurskedja hade nog vatt det enda rätta till den hunden.
Annicas affär går nog runt tack vare David som han är där och ränner hela tiden.. :P

Efter Z bad låg vi i soffan och tog igen oss lite, Z frös så jag bäddade ner honom i några filtar och så däckade han så jag passade på att klippa klorna på honom med.
 Lika så bra att passa på.

 Körde på lågorna in till stan och helt ärligt trodde jag att jag skulle få stopp sista biten på motorvägen för hon va jäklar i mig inte så villig i backarna. Jag blev toknervös och spände mig så jag fick kramp i röva! Men fram kom jag! Med nöd och näppe! 57 liter fick jag i. Stoooort hål i plånboken.
 Att bensinen ens få vara så dyr! 13.44 kronor! Rena rånet!

Storhandlade på grossen. 10 kg valpmat. 7 liter kattsand. 10 kg tvättmedel. 28 dentalstix. Liten bale dassapappaer och två billiga hushållsrullar. Pjuh! Hade vi haft en vagn hade de vatt en lätt match me eftersom ingen av oss hade ens en krona (som det hade hjälpt) i växel till just vagn så fick det bli korgar istället.
Jäkla kånkande!


Lilla sessan.

Nähä, brassa på lite i brasan nu och sen natta oss.
 Hoppas djuren är med mig på en fet sovmorgon imån!

Till nio iaf!

Åtta då? Halv åtta?

Sju? Snälla?


Jobbig jobbhelg.

Nu har jag bara tre av åtta dagar kvar! Gött moos! 
 
Idag spydde lilla Z-bäbin upp halva sin lunch. I soffan. Som inte är skinn.
Och på mattan. Som inte är tvättbar i vår tvättmaskin..
 Bra val av inredning där! 5 av 5 toasters!

Mamma kom och lämnade gardinerna som äntligen är klara nu! Så nu är det så romantiskt så. (Spelar nog kvitta egentligen)  Hon fick springa ifatt mig på vägen för jag va påväg ut med Z när hon kom, men jag va så koncentrerad på honom så jag uppmärksammade inte vem de va som kom, bara att det var en röd bil. :P Så hon fick gå me en liten runda och han va så duktig!!
 Gjorde mycket tempoväxlingar. Spring, sakta, stanna, sitt, ligg, slalom och vända. Det går jättejättebra några hundra meter innan han får nog. 

Igår va jag med Loo och Betty på deras träning och då anmälde jag Z och Johan till en endags spårkurs för valpar! :) Ska bli så kul! Följer nog med som Z:s huligansupporter! Får heja lite på Krut med som också ska va me. :)

Satte på Lets dance nu och hamnade mitt i i Rybaks eftersnack och fasen va tjejen klänger och håller hand! Har inte dom nått på gång så vet jag inte..
 Och Tinas Tobias är så slemmig så jag avlider.


finaste puppin. <3

Skallabank och ryggont!

Jistanes vilka högljudda kidz det va i matsalen idag! Igår va dom mycket tystare.
 Hade sviiinont i huvvet och ryggen kändes som den skulle gå av ett tag. Jäkla disk te att va tungarbetad.

Sen lovade jag att jobba helgen för en som har blitt sjuk så nu kommer jag jobba sju dar i rad. Hurra..

Igår åkte jag och Loo och Zypher till Annica och hälsade på. Träffade katterna och åt goemat! :)
 Påvägen dit stannade vi i Eneryda och hämtade Sofia från bussen. Under tiden vi väntar på Fian står Annica breve oss på parkeringen och så pratar vi mellan bilarna. Himla trevligt och underhållande. Som vanligt med Annican. :)
 Men (såklart kommer det ett Men) helt plötsligt börjar Annica rulla. Och hon liksom bryr sig inte, bara sitter där i bilen och åker iväg. Ser helroligt ut och hon vrider på huvet för att kunna fortsätta prata med oss.
 -Men vart ska du?!
-OJ?! Är det jag som åker iväg? Jag trodde det va ni!

Asgarv utbröt.

Och påväg till Eneryda springer en hare ut framför Annicas bil och vi som åker bakom ser inte om hon bromsade så vi blir lite fundersamma på om hon sett den eller inte. Vi såg den ju jättelångt framför och hur tydligt som hellst. Så när vi konfronterar henne med harinsidenten och frågar om hon inte sett den svarar hon:
-Jo såg ni med den? Jag blev så himla glad! Såg ni att det va en svenskhare? Den enda jag sett i år! 

Asgarv igen. 

Ja, egentligen kan jag ju skriva hur mycket som hellst som fick oss att skratta men nånstans får man ju dra en gräns. 
 
Katterna skrattade vi rätt mycket åt. Speciellt Basse. Han va one of a kind. :P Hemskt konstig. 

Jag hämtade Linn och Zypher efter jobbet och så köpte vi semlor som vi gruffade i oss när vi kom hem innan jag färgade hennes hår. Himla nöjd. :) 

Zypher vill hellst inte följa med hem när jag hämtar honom. Han vill stanna och leka med Isak och morfarn. Och han blir så glad när vi kommer dit. Han viftar på svansen så hela kroppen gungar. 
 Men nu är han trött. Som attan! 

 
Bästaste bästa bästis. <3


RSS 2.0