Älmhult.

Va på kalajs hos Fia och Annica igår i Älmhult. I en lokal på en bakgata till Ikea typ.
  När vi kom fram till Ähult va vi dödshungriga båda två så pizza intogs på Amigos innan färden fortsatte till kalajset.
 Vi kom först. Eller två tjejer med svart hår, solariebruna kroppar, illröda läppar, vasin mobil, svarta leggings och vit tröja kom först, (man såg att dom höll ihop) men begav sig in  på toan innan man fått en skymt av dom va egentligen där innan oss. Så tekniskt sett va vi först. :P

Efter några tappra försök till att dansa (efter halva låtn va de oftast någon som hade tröttnat på den och bytte) kom vi fram till att en typisk Älmhultsbo lyssnar på techno och dansar nått som jag skulle vilja kalla "friskis&svettis-style".
-Jaaa ´kom igen nu då! Och så hööööga knän! Bättre kan ni!
Och så hoppar vi lite nu då! Ja och så några indianrop på det!
Ni är så bra! Där satte ni den!!

På natten när vi skulle hem kom Phia och talade om för mig och Loo precis hur vi skulle ta oss in i hennes lägenhet.
-Ja så trycker ni bara koden **** och går in i hissen och trycker på femman! Jättelätt!
-Men vart ligger den då?
-Jamen tryck bara koden så kommer ni in!
-Men vart ligger lägenheten?
-På femte våningen. Tryck bara femman i hissen så kommer ni rätt! :D
Så efter att ha irrat runt på Älhults gator halva natten och frågat alla fyllon och luffare som vi kunde hitta kom vi slutligen rätt.


Nä! Inte då.
Snälla Hannah följde oss hem och visade precis vart vi skulle! Sen när vi väl fått ordning på soffan och lagt oss tror jag inte ens vi hann säga gonatt innan vi sov som grisar bägge två. :P
 MAn sover väl ändå bäst på fyllan, right? :P

Idag åts en sen frukost, brunch, midda på en pizza mitt emot Amigos tillsammans med fyllaår flickorna, och Phia och Hannah. Sen åkte vi hem.

Tack Finaste Fian att vi fick komma! :)
Tycker synd om er att ni inte fick så mycket sömn men hoppas ni hade de lika kul som vi! :)

Hare!


Då va de dags för bäbismat..

Satt och massakerade en hamburgare på lunchen idag. 
 Allt blev en underbart härlig sörja som avnjöts med kniv och gaffel på en tallrik.
Anledning?
 Har så rövens ont i tandköttet bakom framtänderna. Smärtar konstant och precis hela tiden!!
Det gör verkligen apaont! Kan inte äta, inte tugga, inte stänga käften ordenligt. Ja de va väl det hela, men förstå min smärta när jag inte kan ÄTA!! Inte ens en liten, liten lysmelk är en njutning! Mosar sönder det i gommen och sen svälja det halvtuggat. Jo jag tackar jag.
 Gissa själva hur man känner sig i magen med halvtuggad mat.
Gissa själva hur gott det är med mat som man inte kan tugga.

Igår hade Johan lagat biffar med potatis och massa sås.. Tur va de, mosa sönder allt i såsen och tugga de me gaffel innan man stoppar in i munnen och sväljer.
 Min underbara man är bäst. Minsann.

Är det inte bättre till efter helgen är jag första man att kontakta tandläkare, läkare, ja vad som hellst, bara smärtan försvinner!!


Heliga birgitta vilket väder!!

Jajemän! Inatt har det minsann vatt kallt grabbar! 
 Minus 20 celcius rapporterades tidigt imorse.
Jag upprepar!
Minus 20!!
Innan jag gick hem va de runt 17.

Som ni alla säkert har märkt, eller kommer märka så kommer de va svinigt kallt utanför dörren. I bilen, speciellt ratten! Svärsmorsvantarna är att föredra! ;)

Klockan 6 imorse började hockeyn mellan sverige och nått annat lag i OS.
 Det var den andra stora snackisen.
Mellan kl 5 och 5.55 kom de in pojkar, killar, pappor, smygalkisar, gubbar, för att köpa Cola, chips, godis och mikropizzor. Jag lärde mig tyda tecknen och dra slutsatser mellan inköpet och vad dom hade i baktankarna. :P

Bojjan den lilla skatan har ju vatt själv i helgen så hon va ju duktigt kelig igårkväll när vi kom hem.
 När jag höll på att göra mig iordning för avfärd stog hon och brottades och gnodde sig mot Johans väska och en stund senare på hans laggårsjacka.

...

Kattrackarn luktar som en hel KO!! 
 Och henne ska man dela säng me! :S

På tal om säng!
Jag funderar allvarligt på att skaffa en större. Till Johan och mig alltså. Vi sov i en 180 säng hos hans pappa och m-m-m vilken upplevelse! :) 
 Först låg vi asanära, 120tänket sitter i, sen tog vi mod till oss och la oss på varsin ände och jäääävlar vilket avstånd vi fick till varann! De va ju knappt att man nåddes! Så snabbt som ögat knödde vi oss intill mitten igen, tack och lov, för att kolla på Terminator. 
 Så där låg vii som packade makrillar i en 180säng och spretade med armar och ben. Bara för att vi kunde. Och uj så skönt de va! Fast jag kunde inte riktigt sova. De va ju sånna areal så man visste ju inte vart man hade sig. Sen spökade videon och jag blev lite allmänt nojjig och ville inte sova på en stund. 
 Johans famn är den bästa. <3

Snart har vi vatt tsm nio månader!!
Fattar ni?!
Det är ju en hel jävla graviditet!!! :P


And off we go!!

To Örebroo! (egenhändigt komponerat rim.) :P 
 
 Bojjan och jag har kvalltid i soffan nu. Jag tror hon tycker att jag måste kompensera för dom timmarna Snurre har varit här idag.
 Hela kvällen och natten vi spenderat ihop, räknas tydligen inte. :P 

Dagen har Snurre och jag tillbringat i T-ryd tillsammans med Loo. :) Hemskans najs om jag får sä de själv. Vi skulle köra med Majsan och Lilleman innan sportlovet. Dom skulle va me och leka på nått. Vet inte redigt va de va. Me vi ville iaf inte riskera någon unges liv så vi offrade våra egna och satsade allt! :P
 Hem till Loos mami och hämtade släpet, bort till stallet och hämtade turturduvorna och lastade dom. Sen mot banan. Halv storm som vanligt, men nassarna skötte sig välldans bra. Tog närmare en timme att få dom startklara med tanke på all jävla man och vinterpäls. En shettis vinterpäls skojar man inte bort! Fan vad den döljer mycket! :P
 Dom blev mycket glada när vi entrade banan och Pia som höll på att sladda/harva/ploga banan såg ut att skratta gott åt deras glada små öron som stack upp nånstans under all lugg. Majsan tyckte dock Pia va scaaaary! En stor traktor liksom! Hua!
 Efter 100 meter på banan började Majs trava och Lilleman ville ju såklart inte va sämre (eller hamna i käftarna på traktorn, vad vet jag) så han struttade glatt efter. Sen kunde man skåda två mer eller mindre (mest mer) feta fuxar trava runt med glada öron och svettiga halsar. Loo och jag satt och njöt av farten (?)  och återigen få sitta i vagnen och få känna vinden i håret (eller nä, det hölls ner rätt så rejält av både hjälm och mössa) och glädjetårarna forsade nerför våra kinder (testa själv att sitta och ha motblåst och snö och kyla i ögonen!!) får ni se hur lätt det är att inte få det! :p

Imån drar jag och Melkersson-klanen till Örebro. 
 Eftersom Viola va me om en otäck upplevelse i biltvätten har hon ingen antenn så radion funkar bara i civilisiation. Ska man hem börjar det spraka runt Ekekrysset. :P
 Jag har iaf beställt skivor av småbrorsorna. Avbeställt -gälla skrik. -Sång där man inte hör orden. -Dunkdunkdunk.
Vi får väl se om de blir nått av de. Senaste rapporten löd att det inte funkade. Jag hoppas de löser sig! 

Johan jobbar inatt så efter två timmars jävligt effektivt sovande ska vi dra. Jag ska alltså köra, mestadels iaf. 
 Ladda med godis och cola. Tips från coachen. Fick tre Allers av Loo som hon blitt påtvingad av sin farmor som Loo tyckte jag kunde ha och "läsa på vägen". Får väl se de va. :P 

Nu ska jag iaf ta hand om Johans disk. (jag är bara fööör snäll),  ta ner gardinerna (mamma fixar längd och stryk) och packa. (badkläder, termokläder, myskläder, vanliga kläder.)
Hur länge vi skulle va borta?!
 Till på söndag...?

Så klara färdiga gå.
Typ.

Men först lite bilder.






tre ovan @ Mamma&Gubben.


Promenix hemma


Vi försökte lära Bojjan lite hyffs och iaf hjälpa till me disken. Men icke. Hon va måttligt intresserad. :P


Vi hade storstädning...


som slutade i en omöblering..


Made by IKEA.


Morronbusig Bojjan!


Bojjs nya favvoplats!:)


Mys!



Resultat av att inte uppdatera på jävligt länge. :P


Överaktiv katt.nu

Nånstans i den här lägenheten finns en katt.
 Katten är inte i vilket tillstånd som hellst, utan i ett väldigt aktivt sådant.
Typ lisfarlig. 
 Hon sprang runt ute i köket och jag hörde mycket väl att hon spankulerade uppe på bordet så jag tog tuffsen och band fast snöret i och jädrans vilken fart det blev på kattrackan!! 
 Verkar inte som all energi är slut så man får väl passa tårna. Ingen kroppsdel utanför täcket här inte!!

Johan har redan somnat. Hårt lutad mot min arm ligger han. Till tonerna av Barnaskrik och jäkelskap. Högt. Fattar inte hur han gör.  :P

Ikväll ska vi iaf se avatar. Efter gymmet. Faa-an va jag svullat i helgen!

Va ute och gick idag och hittade äntligen pulkabacken!
 Så i veckan ska jag skaffa ett vrålåk och försöka få ´me mig nån lycklig sate som ska få åka pulka me mig! Jhan verkade inte alltför på, men Loo sviker inte. Klyftan kanske man också kan man få me.

Nu kom Bojjan och la sig så nu blir det till att försöka hinna ikapp älsket.


De va den dagen det!

Idag vaknade jag och gick upp inte mer än tre (3) gånger!
 Först tre timmar efter jag somnat, alltså runt fem, för att gå ner och hämta Snurre som sovit hos David inatt. Snurre va då väldigt trött och följde villigt med upp och la sig gladeligen mellan mig och Johan me huvvet på kudden. (vem behöver barn när man har hund?)
 Sen väckte hunden mig tre timmar senare för att va VÄLLDANS sketenödig! Hann inte över vägen innan han la en märla. Gick en pötteliten runda på kanske en kvart innan vi gick och la oss igen.
 Kommer inte ihåg riktigt, men nånstans under dom minutranrna jag va uppe här måste han ha fått mat. Vet ej.
Sen vaknar jag en timme senare av ett morronpromenad? sms av Klyftan. Så vid halv elva efter en snoozning och försovning fick Snurre vackert stiga upp ur sin morronkoma för en morrondate me Theo! 
 
---

Idag har Emelie äntligen vatt här! :) Va typ...
hur länge sen som hellst vi sågs sist så de va sannerligen verkeligen på tiden att nån gjorde nått åt det!
 Va himla bra att hon kom, perfekt såhär dagen efter IKEA. Eftersom jag inte hittade några gardiner fick hon vackert följa med och köpa några på Hemtex istället. Presentkort is da shit!! :) I kassan hände nått vajsing och jag höll på att köpa minigardinstånar till panelländer för flera tiokronor mer än vad jag trodde jag plockat på mig. 19 kronor tyclte jg lät lagom? Efter återköp och nödhjälpsrop på annan personal kunde vi äntligen pusta ut. Både jag och hon i kassan. Förr i tiden kunde jag bli vansinnig på sånnt men nu efter att ha vatt total nybörjare bakom kassan har jag all förståelse för di små flickebarnen!! :)
 Klyftan som också va med tyckte dock jag skulle skälla dom dom att dom försökte lura på mig dyra stångar. Men äh.
---

Jag trivs som tusan i denna lyan nu. De blir bara bättre och bättre ju mer vi bor in den. Och efter Ikea trippen igår med våra mammor som tog verkligen hela dan är här nu så himla mysigt!! :) Fortfarande några saker som ska upp men de får bli imån de.
 Imån blire till att städa upp alla kartonger och påsar som ligger mer eller mindre ordningsamt mitt på köksgolvet. En totalrengörning får de nog bli. Alltså, dammsugarn åker nog fram tillsammans med diskborste, toamedel och dammtrasa. (nej jag ska inte ha diskborsten i toan.)
 Snart kanske vi även ta och investera i en mopp? ;) Efter Snurres nervösa demenspinkningar är de lite småäckligt på vissa ställen.
Självklart är de upptorkat, men det känns ändå inte som att de blir rent.
Och golvet är faktiskt inte moppat på hela tiden vi bott här. Alltså sen november... :P
 Lite äckelvarning? ;)

So long på er fuckers!!

(bilder på en nystädad lägenhet kommer kanske imån..)

Home sweet home!

Ska snart bege mig hemmåt till pappa. Blir nog t om att David och jag tar en sväng till mamma också. :)
 Familyweekend!
Pappa lät så himlens glad när jag sa att jag skulle stanna tills imån. :P 

Har haft storfrämmat tre gånger idag. Öppet hus. Först kom Johans kusin med tjej och unge och fikade. Elias gick först runt och sa mest ingenting men så bytte dom blöja på honom precis innan Sofia kom så när hon skulle hälsa stog han och drog lite i den väldigt lilla Eliasen så han fick bara en klapp på axlen. Stackars barn. :P Vad kan han va? Max två kanske? :P 
 
 Gymmet va en plåga idag, hade inte ens tänkt att följa med dit först utan gått hem från erikshjälpen istället. Men så hade vi helt plötsligt så mycket tid över så då hänka jag på och höll på att ta livet av mina ben. Tog nog fem minuter på bandet innan jag kunde öka farten från snigel till vanlig gångfart. Och efter ytterligare tio minuter kunde jag återigen springa. Tror jag satte nytt rekord idag! :)
 Tränade lite rygg men konstigt nog känns det bara i armarna medans jag gör övningarna. Får väl se om det känns nått imån. :P
 Mina ben är nu återigen i koma. Uppfarsbacken från parkeringen till huset gick lite halvdant.. kom knappt upp. Och Johan gick och bar på den nyinköpta byrån för 95 kronor så han kunde jag inte åka snålskjuts på. :P

Nu har Johans mamma vatt här och tatt dän stygnen på hans ben och mage och även tatt me honom hem till Åseda så nu sitter jag själv här medans håret torkar och jag ska använda plattången. För visst ska väl håret va torrt väl? ... ?

Lilla Bojjan får vakta huset till imån. Känner mig som en förrädare. Men har fyllt på mat och bytt vatten och fyllt på och testat ytskiktet i skålen. Funkar fint. :P Nu ligger hon i sängen och tar igen sig efter Elias kattjakt som han utövade på henne. Hon verkade inte vara ett så stort fan av den lilla mansvalpen. :P

See ya! :)


Fredagssvull!!

Idag tycker jag personligen att jag har gjort mig förtjänt av lite hederligt fredagssvullande. 
 Gick till jobbet vilket tog 45 minuter.
Diskade satan innan jag knatade in till gymmet och mötte upp Johan och tränade en timme lite drygt.

 Så tillsammans med min man blev det medveten träning av biceps med clownbrallan som närmsta granne. Alltså, hade jag hamnat i slagsmål med dom hade dom knäck ryggen på mig sååå lätt! Tror även att turken som söp ner mig och Fia för tre? år sen va där. Hemska flashbacks! :P
 Sen gav jag mig på utfall med vikter vilket fick min röv att sparka bakut av chock! Det va den inte van vid. Eller låren kanske de va egentligen.. Men att gå normalt sen va ju inte att tänka på. :P

Hämtade paketet från Lyko.se med min sprillans nya pattång i. Så imån blire testning!! Palla inte idag. 
 Och en snabb dejt med Fia för att langa över hennes grejer. :)

Fredagsmyset bestog idag av baconlindad kycklingfilé med fetaostochsoltorkadetomaterochpestofylling och pressad potatis. Efterrätten va hemmegjord "glass" av vaniljvisp och bär. 
 Sen dukades chips och godis fram. :)
Och allt åts medans vi kollade på The ugly truth med Cheterine Heigl och Gerard Butler. Såå snygga!
 Båda två satt och dog av skratt några gånger. :) 
 

Semmelfika!

Mwiiha! Någon trollade fram semlor kockan fyra idag när jobbet va slut och jag för en gångs skull va klar med allt!
Praktikanter is the shit! ;) Tänka sig att jag kan köra lite med dom.. dom tror säkert jag är värsta diskproffset. Men jag mår samtidigt lite dåligt när jag säger åt dom att köra ut den vagnen. Också. Menmen. Är man praktikant så är man. Vi fick ju utstå en hel del skit hos Anna när jag och Fia va där. Jisses. Vilken kvinna! 
 Iaf så hämtades talrikar, muggar och gafflar i en faslig fart innan vi radade upp oss vid bänken och började frossa. Fanns lika många taktiker som män i köket.
 S som brukar äta semlor till frukost såg så hinla barnsligt glad ut när kartongen öppnades och semlorna blottades, att vi va tvugna att skratta en stund åt honom. Sen när han väl började tugga blev de ju såklart semmel i hela ansiktet så då skratta vi en stund till. 
 Ar bara möla in hela semlan i käften och bet av. Såg inte alls så smakligt ut. Grädde överallt. 
An bet först en tugga i överkant. Sen vände på steken och bet en tugga i nederkant och vände igen. Bet. Vände igen. Bet. Ni fattar? Det gjorde inte vi. 
 Vi fisförnäma flickor satt på bänken med benen i kors och hade semlan på tallrik och åt först locket och doppade i grädden sen åt underredet med gaffel. Jag råkade flåsa till med locket i munnen och fick hela skjortan full med florsocker. Rakt i tvätten med den! 

Och DÄR sa jag nått! 
Tvätten! 
Jag hade ju inte alls lagt mina brallor i tvätten utan dom hängde så prydligt i skåpet och min lott låg i fickan och blev så glad. :) 
Och vet ni vad? 
Jag vann!! 

10 kronor! :) 
 Fattar ni vad man kan göra med 10 kronor eller?!

Inte de?
 Nä inte jag heller egentligen.. .
Men ÄNDÅ!!

Jag vill ha min plattång nu!! 
 Köpte en igår på nätet med påtryckningar från finaste Fian. 
Så jag fattade det som att dom skulle skicka den idag. (torsdag??) Så då borde jag ju  alltså få den imån. 
Eller? 
Så snart så kanske jag kan få nån ordning på det här jävla skatboet jag blitt välsignad med. Amen. 




 So long!


varje människas våta dröm..

tror ni inte att det är en färsk Anananas?! Anaas. An an as. Himla hopplöst att stava till!! :P 

 Är på upploppet på min fruktsallad med an-an-as, kiwi, apelsin och banan. Köpte en omogen mango också men den ligger på mogning i skåpet.



Min kvällsmat tonight.
 Kommer la bli hungrig inatt igen. :P
Iförrgår va jag tvungen att gå upp och ta en macka för magen kurra så högt så jag kunde verkligen inte sova. Somna tre halv fyra nån gång.. Nattskift i kroppen. :P 
 
Jobbigt att gå upp klockan nio nu. Min ena hjärnhalva, den som tänker på sig själv och hur trött jag är säger "go back to bed" och den andra, som tänker på jobb och pengar säger "Rise and shine!" 
 

en väldigt osmickrande bild på mig och en väldigt gosig Bojsanson tidigt på dan nån gång när min killes förstånd hoppat ut genom fönstret och männskan tar sig friheter.

Ååååååååneeeeeeeeeeeeeeej!
Jag kom precis på en himla dum grej! Himla typsikt mig.
Fanfanfan!
Åt helvete!

Fick en skraplott av chefen på Köket idag. (för ja va sååå duktig!)
 Och vet ni vart den ligger nu?

Just de.
I tvätten.

Say no more.


RSS 2.0