Fågelhund- check!

Springer spaniel är ju som dom flesta vet en fågelhund.
 Z är alltså fågelhund.

JO precis vad han också tänkte när vi i godan ro spankulerar runt i skogen och han plötsligt intresserar sig väldigt mycket för lingonriset. Han nosar runt lite och så stoppar han ner näsan i lingonriset och viftar glatt och nyfiket och lite fundersamt på svansen. Och så buffar han försiktigt med nosen och så hör jag ett piiiiip!
 Då är det en liten pippibäbis som ramlat ner ur sitt hem som Z hittat.
Han står där och inspekterar den lille spillevinken med huvet på sne och tittar på mig precis som han säger "vad gööööör han där egentligen?!" Men inte en tillstymmelse till att vilja skada den lille tarmen.

 Mitt lilla, lilla hjärtas dynamo.
Hur kunde jag få en sån underbaring till byracka? 



 Men hur är det egentligen.
Ska man bara låta pippin ligga kvar på marken och så kommer mamman och pappan och hjälper den eller är hoppet ute för den eller ska man sätta upp den på nån gren eller nått så den kan få vind under vingarna eller tar föräldrarna inte emot den längre då?
 

Lätträknat.

Nu är phånens dagar snart räknade. Och som jag väntat och längtat. När lönen har kommit ska jag spurta iväg till närmsta phånaffär och unna mig en ny i fölsedagspresent. Kan jag tycka att jag kan vara värd efter alla gånger den har brutit viktiga samtal, dött när man använder den utan att ha sladden i. Dör innan man ens kommit in på vissa appar. Den bara dör och dör och dör. Och tvingar mig att profylaxandas ungefär 17 gånger varje dag för att återhålla det lilla tålamod man har kvar och för att inte kasta den hårt och intensivt i marken. Och med mening den här gången! Det är den fan förtjänt utav!
Död åt tengil!

Krackeleringen i skärmen vande man sig vid så fort man slapp glassplittret man fick i örat och kinden när den sprack.

Nu ska vi jag sparka igång spotify och lite städarglöd och rensa mitt mansion. Det ryktades om att det ville komma folk. Och som det ser ut nu skäms t.om jag!
DÅ är det illa!


Efterlysning.

Viktigt meddelande till :



så mycket du bara vet att så är du jävulens svår att få tag på! 
 Vibe me! :D

Bara för att skryta.


vanvårdad buske påväg att ta över fönstret.


ett jävligt välansat träd påväg att se lite väl tanigt ut..


mitt lilla påskarrangemang. Jojo, här har jag kopplat på dom gröna fingrarna och varit otroligt kreativ. Köpt och planterat allt by my self. Två hårnålar fick hjälpa till att hålla vissa delar på plats. Går det inte med övertalning tar man till våld. Baske mig!


Z:s nya bollrekord! 8 bollar på en lunchrast!! Trodde inte ens att det fanns så många bollar kvar där i dungen. Han borde ju snart vara kvalificerad som legitimerad tennisbollseftersökshund tammetusan!
Nu ska jag bara lära han att leta guld, tryffel och kantareller också. Så kanske man kan tjäna en hacka på honom. :P

RSS 2.0