Efter midsommar.

15 bilar, 1 husvagn, 1 militärtält, 1 circusliknande tält, 1 partytält, 2 småtält, 1 husvagn, 30 människor, pilkastning med bestick, hästskokastning, 25 liter nypotatis, två fulla kylskåp, ett fullt hus, massa fulla människor, massa skor.
David hade fest här.
Jag va ute mitt i ösregnet och körde Majsan, va me och lekte lite, åt kallt kött me plastbestick, förbrukade 3 gafflar på en köttbit, varav en flög över hela bordet och träffade en i pannan och en fick en bit i maten. Blev kallad Elsa och blev lagledare för fel lag.
Davids väns efterhängsna mähä till flickvän (som DOM kallar henne) kom upp och skvallrade, brukar man göra det när man verkligen aldrig pratat innan? Om ens egen kompis? Vad tänker man då? Nä, jag blev mest förvirrad.
Tillringade natten me Johan. Här hemma hade aldrig gått att sova.
Kom hem på mornen och passade Tyot som hade fångkänningar och sov inne. Rackans hästkräk.
Jobbat som satan i helgen. Smarriga pengar de. Snart kommer lönekuväret. =)

Grillade hos mamms i lördags. Körde Majsan igår med Tyo på släp, hämtade och körde hem J, sov där, tog en timme att säga hejdå idag, kom hem och hjälpte ungarna me hästarna, Majsan och Mini hade bytt hage själva så dom fick vi hämta sen stack Öride från Julia. Jag gjorde mitt engelskprov. 4 jävla timmar. Sen kom Loo så vi körde Mini och Tyo.

Imån är de jobb igen, sen raka vägen till favritkusinerna som jag egentligen skule åkt till idag men blev ju aldrig klar me provet så kändes inte som nån mening me att åka ikväll.
Fixa tvätt och packa lite till Örebroet till helgen. Tusan va gett de ska bli!!

Sen snart är de ju HULTAN!! :D Och räkans vad jag har börjat se fram emot de.

Seg måndag.

fått sov me snuffset tre nätter i rad. =) Så mega mys. Inatt blir de ensamt..



Hade jätteroligt i parken i lördags. Dansa me mammas kusin som va där. Har han ätnligen blitt utsläppt tross?
Precis innan vi skulle gå hem hälsa vi på en från klassen som förpestade hela högstadietiden för mig så va den kvällen förstörd. Tänk att efter fem år har killen fortfarande inte förändrats? Tragiskt.

Töyon har fått nya dojjor idag. Hoppas för hans skull an behåller dom på nu. Annars blir de synd om honom!


Lördag.

Alltså, Majsan! Hon va så bra på banan idag! Alla mina moderskänslor för det arma lilla djuret svallade över och jag blev så stolt över henne! <3 Hon klarar kvaltiden iaf! =)

  



Snart ska jag till da big stadt af Åseda och grilla med Johan och hans kusin m. familj. (min f.d klasskompis de me) Sen blir de parken! =)

skriiver mitt önskeschema nu.. öööh!

Torsdag.

määäh.
hur kan näsan va täppt som ett avloppsrör när den rinner värre än ett niagarafall?!! Syre någon!

Lukas har installerat sig på dagens tidning här i soffan breve mig efter att ha blivit avvisad från att lägga sig på tangentbordet. Jag försöker förklara för honom att det inte blir bra, men han bara blänger på mig. :P

Dagens plan va att köra alla hästarna och sen ha hemmkväll me Loo. Kom på den briljanta idén att köra Majs efter jobbet innan Loo kom ut och sen köra Mini och Töyon ihop. Kom dock på när jag kommit iväg me Mjas att jag lovat Visan att kolla på henne när hon red idag, de va terminsavslutning och jag har sagt hur länge som hellst att kolla så idag va liksom sista chansen. Så vi skyndade oss runt och idag ble de inget efterkelande, in me Mini och Tyon och upptäcker halvvägs hem att T har tappat en framsko och ömmar. Ringer Loo som inte blir jätteglad och tillsammans bryter vi ihop en skvätt. Pappa tycker synd om Tyo under Loos och min hatkampanj mot honom och borstar av honom och daltar lite innan han bär tillbaks honom till hagen där han får gå och skämmas.
Pappa har inte hållt i en borste under hela tiden jag har haft hästar annars, de är de jag säger, han gör allt för Loo. Snart adopterar han henne. :P
Att han inte kan knyta skorna ordentligt hästskrället!!

Mini va såklart aspigg och jag testade henne i the killer climb hill. Hon klarade de galant!! :D

Imån ska jag ta mitt (läs: pappas) släp till moheda via stan och hämta byrån!! =) Johan har fått hedersupdraget att agera bärhjälp, moraliskt stöd och co-driver. =)

På lörda är de banan me hela mitt lilla harem och vi hoppas på att allt går bra och flyter på bra och inga större incidenter inträffar.
På kvällen är de Åsedadan me babe.

Tjosan


mwhip!

tss.
Jag har verkligen trillat rakt ner i träsket. <3
Inatt va så mysigt så jag ville aldrig somna och ännu mindre stiga upp vid tjugo i sex för att jobba.
Hade ensam premiärtur i matsalen hos kidzen. Klarade det självklart galant men mitt huvve är helt slut.
Kom hem och ägnade tre långsamma timmar med hovslagarn. Öride, Majsan och Mini fick nya dojjs. Alla höll på som faän och jag fick nästan skämmas ögonen ur mig för Minis skull.
Har så satans ont i benen! Jävla jobbgolv! Stenhårt!


ett stycke glad Lisa

Mr Man and my Loo!

Bauta igår va kalas. En massa härlig skönsång till Pilotkillen, Hälsande på kusiner och en massa gamla klasskompisar, tror halva 9d va där. :P Såg en massa folk  från köksligorna me. Att man aldrig kan få va ifre! :P Dansade järnet i öltältet me Therese och Simone som verkligen såg ut att va på hugget! =)  Sen kom min mammas kusin fram och hälsade, och vi har inte mer än hälsat på släktkalas innan och senast förra helgen, men han va så himla pratglad och varnade mig för sin kompis eller nått, men jag skulle va lugn och behövde inte bli rädd för han skulle hålla ögonen på honom! Vet dock inte varför jag blev varnad, visserligen snusade killen lössnus och de är ungefär de äckligaste som finns, men undrar vad som dolde sig gunder ytan. :P

Loo och jag bytte gardiner och gardinstång i mitt rum så nu ser det ut som en bordell här inne. Men gardinerna matchar sängen så kusligt bra och snart kommer en byrå som jag, Mr Man and my Loo va och tittade ut i Moheda på Plåtis kompis loppis, som jag hoppas ska trivas här lika bra och sen ska speglarna installeras och dom gamla bokhyllorna ut. Sen ska de nog ble beboligt här me. :P Aja, drömma går ju.

Igår hade vi styrt ihop en körningsdate me Öride. Så när Loo ohc jag tittade ut från gardinbytandet så ser vi Ö me amilj knata upp mot stallet så vi kastar oss ut och hämtar Mini och Töyo och när vi komme rupp och binder fast våra kusar har dom såklart börjat borsta, men Loo och jag går om och borstar, selar och kopplar på vagnar i rask takt och får sedan stå och vänta på dom i en kvart. Det ska även läggas till att dom va 4 pers på en häst.. och vi tog ut vagnen åt dom.
Men iaf, rundan gick bra utan incidenter! Alla kusarna va lugna och sprang på bra. Känns bra att kunna ta ut och köra så många på samma gång. =)
 Idag körde vi Majsan och hade Töyo på släp. Jag gick och sprang och
vartfan har min kondis tagit vägen?! Jösses. Ut och börja träna. Usch.
Pepp!

Loo lyckades sådär bra me att hålla mina nytvättade leggings som hon lånade rena när vi åkte till moheda. Hungriga och svultna som vi va tog vi Driven på donken och innna vi ens hunnit ut från området har Loo spillt ut hälten av sin citronramlösa och mitt vatten i knät. Plaskeblöt. När hon hade svurit klart över de och torkat upp de värsta me dom servetterna vi aldrig fick och den värsta blötkylan lagt sig tappar hon min hamburgare uppochner i knät och svär lite till över de, sen när hon lyfter på påsen och haft i knät upptäcker hon att den färgat av sig i de blöta på leggingsen. Trodde ett tag hon skulle slänga ut mig, för såklart skyllde hon allt på mig, som inte kärde tillräckligt bra och som nte sagt till att hon skulle hålla i vattnet.. Och då har vi inte ens kommit ut ur växjö. :P

Och en annan sak som va hyvens roligt! Loo satt och fotade allt och alla (så nu har jag värdens 10poängarkort på Mr Man!! ) så längs me vägen står en bil parkerad och två människor går längs me kanten så jag kollar efter vad dom verkar leta efter och ser en älg i diket och talar om min upptäckt för resten av sällskapet i bilen och ingen tror mig!!
Sen när vi är på Citygross och jag står och väntar på Loo kollar jag igonom alla bilderna hon har tagit och upptäcker till min glädje och förvåning att hon har baske mig tagit kort på älgen! Kändes så jäkla bra att överbevisa båda två!!

Nuså har jag installerat programmet så jag kan ha mina kort på denna datan istället eftersom pappa portat mi från hans eftersom han påstår att det är jag som drar hem all skit när jag är på facebook, men jag vet inte vad som är skillnaden på FB och typ.. blocket?
Men iaf, nu har jag alla kort från resan och framåt på denna datan! Så nu kommer de snart komma bilder igen!! :D

<3
Ni vet när man ser två stycken som är sådär äckligt nykära och typ inte kan släppa varann med varken blicken eller händerna och som man bara vill gå fram och strypa för man blir så irriterad på dom för att just dom ser ut att ha de så himla bra och pnuttenuttigt och man nästan skämms för dom och vill knappt kolla på dom för dom ser så patetiskt, äckligt gulliga ut?
Sån känner jag mig nu. Som det ena äckliga offret.
Liksom smälter i hela magen och hjärtat hoppar över vartannat slag och slår för många i de andra och får lyckorus i hela kroppen och fast jag försöker kan jag inte sluta flina som ett litet barn när jag är med han.
Harregud. Jag tror jag ramlat dit. Ordentligt.
Men de känns så bra! Och jag är så glad! Och ja. Det finns liksom alltid plats i hjärnan för att tänka på han.
'Tänk att man vistats i samma skola, samma klass, samma klassrum i tre hela jävla långa år utan mer än att prata lite me varann och så händer de här!!
Vad ska man sä. =)

Jag skriver romaner om min dag, mitt liv och mina tankar. Men jag gör de bara för min skull, ingen annans. Har någon något att invända kan ni vända er till min receptionist som jag inte har  och sen kan ni dra härifrån. För ingen är tvingad att läsa det jag måste skriva av mig. Amen.

Nä, nu ska jag försöka sova en stund. Dagen har vatt kalasbra! =)
HAr jag sagt att jag är glad..?







Min säng!

Va en seg dag på jobbet idag. För att vara fredag va de tråkigt lugnt. Undrade om vi hade glömt nått. Men inget som visat sig än iaf.

-Mänske! Tänker du snuva mig å min frukost?!

Städade matsalen idag eftersom M inte hann idag och det ska vara valvaka där i helgen så de va tvunget att de blev gjort, så jag offrade mig och tjänade 120 riksdaler. Men förlorade 1½ timme me Johan som kom hem hit när jag kommit hem. Så efter lite glass och 2 år för gammal chokladsås började vi bygga ihop min nya säng!! Den ble så himla bra! Så snygg. Gillar den skarpt. Nu kommer inte lillmadrassen kasa iväg längre och kuddarna kommer alltså inte ramla ner i skrevan och bli krumma och vinögda. Dessutom har jag en säng som ser ut som en stationär säng och inte som en som bara står där för att den snart ska flyttas på igen. Ser bara fördelar!! :)

Körde Majsan och Tyo innan. Majs va så duktig. Aaah, hon ÄR så bra! Så pigg och glad och vill verkligen göra allt hon kan! Och de gjorde hon också, fast hon flåsade som en liten älg gav hon sig inte! Hon tänkte inte förlora Tyo ur sikte!

Igår var jag inte på mitt mest solskenaste humör.. Engelskan gick åt skogen. Helt plötsligt kunde jag inte prata rent och kunde inte komma på några ord . Allt bara sket sig. Vansinnig och besviken på mig själv! Sen när jag skulle köra Mini och höll på att borsta henne öppnade sig himlen och de blev snorkallt. Tjurig som jag va skulle jag ut iaf, så jag hämtade en gammal regnjacka och la över ryggen på Mini och ett regntäcke att ha över mig sen när jag selat och spänt på vagnen skiner solen och jag ger mig av. Kommer ttre meter innan jag upptäcker punka. Och ja just, de va ju punk på Örides vagn dan innan. Så inte alltför munter vänder ajg in och byter vagn och sen bär de iväg.
Är lite smått skitbitter hela rundan och sen ringer Loo och när jag berättar om punket blir hon knäpptyst en lång stund sen bara -jag blir så matt... De är väl de minsta man kan säga. ´
Under tiden vi selade av Mini ringde de och J talte om att han va på väg ut till mig. =) Vilket betydde jag slutade stressa för jag hade planerat åka till han. Så Loo och jag bar in höbalarna ur släpet och sen kom Macke och slog på Tyos sko och kollade Örides bakhovar och filade till Majsans.
Mitt humär steg och stabiliserades efter lite varmamackor och en allmänt skitmysig man. :)

Nu ska jag öppna en cheesballspåse och kolla klart på Suburban girl.

Imån är de bauta! =)


Majsebajs!

Den hästen är min idol! Den personligheten den kvinnan bär på är fan oslagbar! Snygg är hon me! Får hon ett föl ska jag kidnappa det! Ta mig tusan! 
 Tanken idag va att köra Öride och Majsan ihop men Örides vagn hade fått punka så jag och Lovisa gav oss ut med honom som handhäst. Tuffa tider. Min arm!
Hade lite häng-och-kläng-inridning på dom sen. Julia hängde på Majsan och Lovisa på Öride. Så stolt över allahopa! =)
Jag satt på Majs i förrgår. FIlmades tom! (och jag hade tårna i marken så hon höll inte hela min vikt! (vissa kan ju bli lite överkänsliga om man inte lägger ut ett försvar me en gång har jag märkt på vissa klädesplagg)



Idag tog jag mod till mig och fyllde på spolarvätska. Men persikosmak. Hoppas nu på att det ska dofta riktigt gott om Viola och mig nu när vi kommer tuffandes på vägarna! Har vatt utan i några veckor nu så sikten har kanske inte vatt totalt jättebra och i söndags när jag åkte in till stan behagade en insekt, size xxxl, ta självmord, så sen dess har jag haft ett blodigt kadaver utsmetat i halva synfältet. Men i gårdagaens störtregn suddades det ut! =) Men tänkte ändå att det va bäst så. För allas trevnad.

Min säng har kommit nu! Så inom en snar framtid ska jag koppla på släpet och åka till Åseda och hämta den!! =) Spänningen är olidlig!
Den stationära datorn, me alla mina bilder, är återigen på lagning, tredje gången på en mycket kort tid. Så nårra bilder är de inte tal om än. Börja fundera på att slanga in dom i denna..

Jobb resten av veckan och på lördag är de Bauta. =) Hoppas på att de blir lika roligt som förra året!

Imån ska jag göra mitt muntliga engelskprov. Behöver jag säga jag är ungefär hur nervös som hellst?

So long!


Nya vecka.

Halleluja.
Sketans bra låt de dära. =)

Har beställt en ny säng. Eller, en stomme. Sängen har jag redan och den är så nedrans skön så den kommer jag aldrig byta!!

I lördags hade min morbror 50 års kalajs! Så himlans trevligt! Jag jobade helgen me så jag tänkte inte stanna hela kalaset men kom inte iväg förrens bland dom sista iaf. Som de kan gå! Sov 4½ timme innan jobbet sen. Lagom trött.
Men de bästa av allt va nästan att träffa Linnean igen! Sist jag såg henne va vi i sydney. 6 månader sen. Så skönt att krama om henne igen. Va knappt att vi släpptes. Älskade kusin! <3
Dansade loss me Jossan, Gubben och nån okänd som hoppade upp bakifrån med kommentaren "hörde du va duktig på dansa så får man prova?" Eh...? jadå. Gick la sådär.. men roliga turer hade han iaf. =)

Dagen har spenderats i Nettskis närvaro. Kört Mini, ätit och vatt i stan. Jag hittade en massa kläder.
Loo och Nettski hittade ingenting!! Såg Lisa Syrén när vi stog och väntade på bommarna. Varken Nett eller Loo visste vem de va. Lite dålig stil tycker jag allt. P4 och Ring så spelar vi har väl alla koll på! Harregud!! =P

 Ehm. hade nog inte så mycket att tillföra världen idag.

Men körde iaf ett fullpackat hästsläp med hö hem från stan! Innifrån grusparkeringen! Va halvt livrädd och lite smått nervös men det gick! =) Har dock inte fått av skrället än!! As!


RSS 2.0