Bästa combon



+



Sååååå gott att doppa i!

Bara gör't!

Jag råkade för övrigt klicka hem 4 par skor alldeles nyss...
 Nästan så jag framkallar lite ångest av mig själv nu..

Fast tre stycken fick jag för under 500 kr.
 Det är väl ändån lite bra?
Och skor köper jag typ aldrig! Och ett par som jag köpte för ett tag sen lämnade jag tillbaka igår för dom passade inte hur mycket jag än försökte gå in dom. Värdelösa skotillverkare nu för tiden!
 Så tekniskt sett är jag vääärd ett par, tre, fyra skor nu till sommarn.
Speciellt med tanke på att jag ska jobba satan som städtant fram till sommarn. Då måste man ha nått att öva posetivt tänkande på. ^^
Amen!


Inte lätt

åt helvete med två-jobb situationer!!
 Fan.Fan.Fan.
Det gäller ju bara en sommar men ändå! Man vill ju ändå jobba så man tjänar pengar. men samtidigt va ledig hela tiden när det är bra väder!! 

Imån är det jag som ska ringa städtanten och gå på Arbetsförmedlingsmöte! 
och jobba 4 timmar.
 


mentalt påfrestande

Dagens värsta skedde redan klockan halv 9 idag när växjös otrevligaste par kom in och ryade om att blinkisern inte funkade.
 Dom gick på som fan om hur himla stressade dom va. Om hur inkontinent jag va. Att jag inte såg problemet och att allt va himla dåligt. Att jag va tvungen att fixa detta, hellst igår.
 Eh ja, mentalt va inte jag förberedd för ett sånt påhopp de dagset på dygnet. Halvt lipfärdig och vansinnig fick jag ringa och väcka stackars Sus för råd och tips hur jag skulle göra.
Så nu kan jag i ett stressat och mentalt instabilt läge byta lyse på ett släp. Svära det värsta ni kan tänka er inombords och samtidigt va så trevlig dom förtjänade utonmords.
 Ska även tilläggas att under tiden jag satt där ute och skruvade, och såg kön inne i butiken (som man inte ska lämna om man själv) fann dom en vän utanför som dom va tvugna att prata med istället för att hjälpa mig.
Jävla stadsbor!
Bara lampbytet hjälpte inte så tillslut fick jag även igenom att använda lite hederligt 5-56, som herrn va helt övertygag om att det inte behövdes, men efter lite sprut på sladden så blinkade de så himlans fint och jag kunde skadeglatt säga in you'r face, asshole!
 
Sen när jag lagat deras jävla lampa bev han jävligt fromm och kunde tillochmed tänka sig att skruva tillbaks skölden och(!!) komma in med skruvmejslen!! [x i taket]

Sen va ungefär resten av min dag förstörd. Jag fick lust att bryta ihop och lägga mig på golvet och gråta, sjukanmäla mig och gå hem.
 Ringde istället Johan för lite mental återhämtning men han fattade ju ingenting. Ingen tröst därifrån inte!
Hade Loo vatt hemma och inte ända borta i Sthlm hade hon vetat precis vad hon skulle säga för att ta bort all min ångest och skuld och fått mig att skratta och hata dom ännu mer. 
 
Alltså, jag veeet att man inte ska köra utan blinkers, speciellt på vänstern, men man behöver ju inte alltid va ute i sista sekund (sagt av tidsoptimistern #1) och sen dessutom bli så jävla otrevliga! 
 Förbannat.



ungefär så pissed va jag.


Voddler.com

Johan har tydligen nyss fått årets stora happening och är himla glad över detta.
 Tydligen är det lång väntetid på detta spektakel, hans bror har väntat i tre månader. Jag repeterar. Tre månader.
 Johan skickade in sin förfrågan igår och sitter här och har glömt både tid och rum och kolla igenom alla gratis filmer som man kan kolla på. Detta fick han alltså idag. Han ringde sin bror rigt away och skulle retas lite. Men brorn sov visst. 
Ska tilläggas att Johans bror inte är som alla andra barn i 18års åldern som sover sig igenom livet. Närå, han stiger upp typ klockan 4 på morronen för att springa typ 3 mil, gärna med en smockfull ryggsäck på ryggen. 

 På kvällens agenda står G.I Jane.
Han gav mig två alternativ. Den och en annan. (obviously) :P

-Är de säkert du vill se den då?
-Mmm.
-Men är de säkert då? Vi kan se nått annat om du vill de?
-Jamen kääära nån. Det är gratis, alltid tillgängligt och en film. Inte hela världen alltså. ?
-Nää. Men..
-Jamen ja!

Jisses.

Jag kom nyss fram till att jag har jobb ändan fram till hösten.
 Fattar ni jag kommer tjäna storkovan eller?! :)
Jag kommer ha en näst intill jämn inkomst i typ fem månader.
 Fattar ni?! Fem månader?! Det är nästan ett halvår!! :D

Jag känner vibbarna av ett resesparande.. :)


Ja tack.


Jag ska förresten bli moster till en Betty på 20 veckor. :) 

Hur ser det ut med jobb och planer för dig? Vad händer? :)

Ciao!

Cåmpjuternörds!

Jäkla härligt tvåsamhetsliv vi lever, Johan och jag. Båda sitter som idioter vid varsin dator i soffan, och ja, tvn är på. Älskets dator har vatt på lagning i flera veckor och kom hem igår. Lycka. 

 Nu börjar Jurassic Park. Inte helt frällst i sånna otäcka filmer med massa spänning och otäcka djur i. :P
Jag ville kolla på Leon som jag fick hem till min dator igår. Dock upptäckte jag nyss när jag skulle börja kolla på den att texten inte hade kommit me. Himla viktigt. :) 
  Leon va min favoritfilm ett tag för typ fem år sen när mamma precis flyttat till Gubben. Men nu kan jag inte ens berätta för Johan vad den handlar om. :P



Men är det inte seriemord, blod, tragedi, sorgligt.. fast ändå ett hopp?
 Natalie Portman spelar ju tjejen som är typ... 12 bast. Snygg redan då. Vissa har det bra.
Men de kvinnan är ju extrem.



tillochmed skallig ser hon ut som en jävla docka!
 Livet är allt bra jävla orättvist ibland! Don't you think?


Summer 2o1o

Nu ska jag och min man, sambo, älskare, skötare, slagpåse iväg och träna.
 Tillsammans i allsindar!
Idag får han även en ny titel. Personlig assis... tränare.
ALLA har en pt.

...
 
Kissie..

...
 
bara för att nämna en.

Nä, men nä.
 Men har inte haft nån motivation för träning på några veckor men kände att de va åter dags att ta tag i det. Så jag fick Johan att skriva ett "träningsschema" som jag ska testa nu.
 Har inte skriit ut det än så får memorera grejjerna jag ska göra och sen försöka minnas! Shit, det svåraste idag tror jag. 
 

Sommar snart?

Har en fullspikad eftermiddagkväll! :) 
 Om allt går som jag vill så återkommer jag med det senare. ;)

Nu. Get Fit.


Gilla läget.

Aaaah.
 Min finaste man står och leker nakna kocken och korkade nyss upp en AquaTini åt mig. Ska låta alkoholen få ta kontrollen ikväll. :P När jag druckit upp den kommer jag bli skönt avslappnad, och säkerligen somna tills maten är klar. :P 
 Vet faktiskt inte ens vad det är han gör.. nått med kyckling. Jag är så trött så jag orkar inte tänka. Hittade inte ens hem från jobbet innan. :P Trött eller vad?! 
 Bojjan strosar runt och snackar lite med oss. Hon har fått en märklig vit liten prick på näsan som inte går bort. Vad har kattrackan gjort?! :P 



Denna veckan har jag gått breve tre dar på städjobbet. Har aldrig vatt så vilsen i hela mitt liv tror jag. Hittar nog fasen bättre i Sydney! Det är 17 olika våningar, hus, färger, rum, toaletter och skolor att välja på. Typ.
 Men alltså, Procivitas, vi städar deras to-or och entré, vilka ärkesnobbar! My good! Inte ens en dörr kan dom öppna själva! Nejnej, dörröppnare till 95% av mansvalparna!
 Sen har vi utbytesstudenterna. En alldeles egen sort av träsksvin. Deras hem kan klassas som tredje gradens misär. Det luktar gammal fylla av tre fulla sopsäckar med gamla ölburkar i korridoren, man klistras fast i golvet av all utspilld dricka. Tre veckors lager av smulor och matrester med suspekt färg, konsistens och lukt ingott över hela bordet och med hälften av stolarna sönderslagna. En mopp med tillhörande hink står i köket med en tjock hinna på smutsvattnet. 
 Sådär fräscht kände jag. Hade ju inte velat bo där om jag ens fått betalt! 
Och jag är inte varken renlig eller kräsen av mig! (och så lyckas jag få ett städjobb.) :P

 I dag har jag iaf märkt en tydlig förbättring och faktiskt kännt igen mig på nästan alla ställen. 
Första dagen va allt en jävla röra. Kom hem med världens skallevärk, Jeanette kom och hade samma värk. När jag sen ville gå och lägga mig och klockan inte va mer än halv 8 trodde jag att jag va halvt döende av trötthet. Minst. 
 Att jag sen inte kunde somna förrens halv 2 har jag bara mig själv att skylla. Så jävla helvetes trög ibland. 

Idag har jag fått ett vik på två månader på städet. Krockar lite me mitt mackenjobb men i två månader måste man väl kunna pussla ihop till nått bra? Och att jag kommer jobba hela veckor och varannan helg får jag också leva med ett tag. Man kan ju inte direkt säga nej till nått nu känns det som. Bra att få in en fot på många ställen. Snart står man med hela kroppen på sitt drömjobb!
 Och tro mig, det är INTE som städtant!! :P
Men erfarenhet, pengar och nått att göra! Kanon.
 Har dessutom jobb i sommar. Var, när och hur vet jag inte än. Men kommer nog kunna få jobba röven av mig. Härligt.

Jag va hemma igår och skulle försöka attackera Lotens päls. En riktig stia. Han stank röv. 
 Att bada en motstridig katt på tre kilo för mycket är ingen barnlek. Trust me!
Min hand och handled är märkt med 10 rivsår och ett bitmärke med tillhörande blåmärke runtom. Bitmärket va ändå genom en tröja. Det är en stark kattracka vi snackar om grabbar! :P

Johan har ägnat dagen åt disken och undrade nyss om vi kunde dricka i flaskorna eller om vi skulle smutsa ner glas också? ;) 
 
Är det bara jag som tror att han är lite trött på det? :P

Nu ska vi nog äta verkar det som. :)
 Fredagsmys nästa !

Vad har ni för er en angenäm afton som denna?
Super? Fredagsmyser? Jobbar? Skiter i vilket?


Oh what a beautiful morning!

och den ska ägnas åt stenhård och effektiv sovning för ikväll ska det spinnas!
 I'm gonna die!!
I förrgårnär jag vaknade upp ur dvalan fick jag för mig att ut och springa! Ja det är knappt jag kan tro det själv.
Men anyway, sprang det gjorde jag. Flera hundratals meter! Så stolt över mig själv. Men resten av rundan gick åt till återhämtning. :P Va ute i en hel timme. Kallt blev det.

Bojjan brukar vanligtvis va i sitt esse på mornarna när man kommer hem men idag lämnar hon tydligen inte sängen för en sån simpel sak som att komma och hälsa och leka. Det tar hon säkert sne när jag gått och lagt mig. :P

Tänkte bjuda på en bildkavalkad på sötnosen. :)

 

 

 

Ibland kan man hitta köksstolarna utdragna på halva golvet och går lite halvt frågande och flyttar in dom till bordet igen och muttar lite tyst för sig själv att Så jävla stor lägenhet har vi inte och ser samtidigt en svartgul liten sessa i fönstret som plirar nöjt med ögonen och ler för sig själv.
 Att han aldrig lär sig den där Johan, att katter kan faktiskt hoppa upp på fönsterbrädan utan att ta omvägen via stolen. ;)

In your faces!

Igår morse när jag, trött som ett as, skulle gå hem sa min chef citat-det är så roligt att komma hit när du jobbat för det alltid är så rent överallt-slutcitat. :) 
 Utåt sett log jag mitt charmigaste klockansjupåmorronenefteratthajobbatenhelnatts leende, tackade så mycket, (rodnade säkert) och gav mig av med ett stort asflabb inombords!
 Ibland brukar jag undra hur han den där som jobbar i veckorna är, alltså på en hel natt hinner man rätt mö.
Under OS va de tydligen knappt han hann med hörde jag. Men det va  ju under OS det. :P

 

Dom skulle bara se mitt kärleksnäste! My God vilken chock han hade fått!

Nu har jag bara tre timmar kvar och är så gott som klar så då tog jag mig friheten att använda internet lite. :P
 Lika så bra att belöna sig. ;)

---
Uppdate:



en vacker men talande bild.
Såhär ser det oftast ut. Här har vi ändå vatt rätt duktiga på att stapla om jag får säga det själv.
 I båda hoana tillochmed! :) Och skärbrädan utdragen för att utnyttja ytrymmet maximalt. Det tar sig. :P
Nästa steg är att återanvända glasen.
Mer än två gånger var. :P


vad är det för flummig jävla värld vi lever i?!

Efter nattens fajt på jobbet och misshandeln förrgårnatt började jag grubbla på vad för folk det finns där ute egentligen?! 
 I förrgår natt hade tre killar slatt ner en kille i tunneln vid busshållsplatsen vid macken. Helt opovocerat slatt ner en okänd människa? 
 Hur i helvetet tänker man?! Sparka på en som ligger ner lärde man väl sig på lekis att det gör man inte?! Då har man ju redan "vunnit". Killen på marken är chanslös. Jag fattar inte. 

 Inatt va en känd buse inne och köpte fredagsmys med sin tjej, (från början va även hans chäfer med man han fick gå ut efter frågan om ifall man inte fick va där inne om man va född i hundens år) är hur trevlig som hellst, hög som ett hus me ändå inte otäck på nått sätt, till sist inser jag att jag står öga mot öga med killen som två kollegor vittnat mot. (Han hade haft avsågade pikkadoller i baksätet på sin bil. Åkt fast och hamnat i finkan. I typ två dar. Sen kommit ut.) Nu står han då på min mark och frågar om en film. Hyr två stycken och köper lösgodis för 99 kronor. (fatta mycke!!) 
Under tiden han är inne komer tre till okända busar in och handlar läsk och ciggisar och medan dom står framme och den ena betalar sitt kommer den förste busen (med 99kr godiset) och ska ta nårra servetter och råkar tydligen nudda den här andra busen med ciggisarna så denne flyger på godisbusen och ger han en rak höger rakt över käften varpå godisbusen ger igen med samma mynt och utdelar ett slag kring ögat/pannan på ciggisbusen som knuffar tillbaka godisbusen rakt in i påsgodishyllan som står vid kassan så den kasar iväg en bit. 
 Ungefär här har jag uppmärksammat detta när A, som jag jobbade med inatt och som om tre månader är färdigutbildad polis, ryter till och kubbar runt kassan och ställer sig farligt nära dom och pekar på dom och är vansinnig. Samtidigt som dom börjar slåss har en securitastjej också dykt upp och som också går emellan. Så det hela slutade ungefär lika fort som det startat. 
Och jag missar hela alltet. 
Ska även tilläggas att alla dom övriga kunderna på macken va ungefär lika chockade som mig.. 
När alla slagen va utdelade försvann två av dom tre busarna som kommit sist och lämnar den tredje åt sitt öde i kassan med mig som blir välldigt nervös och frågar efter dom andra två, kollar sig över axeln 17 gånger på en halv minut och som sedan försvinner snabbt som attans. Godisbusen är väldigt adrenalinstinn och står liksom och hoppar på stället och hans väldigt pyttelilla tjej försöker lugna honom. 
Tillslut när alla gått kommer A och visar hans adrenalinstinnhet genom att hålla ut händerna och visar sina skakningar. 

Anyway! 

Den här världen är väääldigt främmande och ny för mig och jag kan inte riktigt fatta hur många busar det finns. Tydligen finns det en i växjö som gör egna väldigt olagliga pikkadoller som har ett väldigt avancerat namn jag inte minns och som har hur många som hellst och som säljer dom och självklart går dom inte spåra. 
 Alltså, killen försörjer sig tydligen på detta. Att sitta hemma och snickra ihop det här. 
Rätt så genialiskt i dessa kristider men ändå?! 
 
Så flickor och pojkar. Pass upp! 

Ska även tilläggas att jag gillar mitt jobb väldigt mycket och är väldigt sällan rädd. Dom få gångerna är när jag är på lagret och dörren till butiken är stängd eller jag är i frysen. När alla otäcka slurpel-ljud i städrummet och från biltvätten når mina öron och görs om till kidnappnings och misshandelsscener i mitt huvve. 
 Jag kan få dåliga vibbar av folk och få dålig magkänsla men naiv och blåögd som jag är så tror jag i regel det bästa om folk och hoppas alltid att jag är skonad från den världen och att "det händer inte mig". 
 Dörren är ju i regel alltid låst på nätterna när jag är själv och så ofta som poliser, securitas och G4S är och handlar på nätterna så känns de som att det är inne uniformsfolk en gång i halvtimmen. 

Sen kan man ju undra vart föräldrarna till alla dessa busar finns? Bryr dom sig övver huvve taget?! 
 Ibland kan det sitta 12-16 åringar inne i flera timmar på natten mitt i veckan och inte gör ett skit. 
13 åringar som har misshandlat flera gånger. Hur kommer det gå för dessa i framtiden när det redan finns "prickar i registret"?
(och nu är  inte jag helt hundra på att man får en prick i registret om man är 13 men socialen kopplas väl iaf in och försöker väl göra nån nytta)

Vad ska man säga. 
Jag är så jäkla glad för att jag är född i Sverige. Att jag är uppväxt på landet med två föräldrar som bryr sig om mig och gett mig en bättre trygghet och uppväxt och uppfostran än vissa andra har. 
 Som har lärt mig att inte slåss (inte ens med min bror men det får ju finnas gränser liksom) och som lärt mig grunderna i vett och etikett. 
 
Och med detta vill jag ha sagt? 

Take care out there. Det är en overkligt kass värld vi lever i grabbar. 
 Jag slutas aldrig förvånas. Ena skräckexemplet efter det andra. 
Fascinerande att jobba med en framtida polis som har koll på både den ena och den andra sidan lagen. 
Jag hade aldrig pallat. 

Gomorron på er. 
 Nu ska jag sova och smälta nattens händelser. Bråk vill jag inte va me om igen.
 

det här med ångest.

Jag kan få ångest väldigt lätt. Inte nått allvarligt som gör att jag får panik och hyperventilerar och så.
Inte dagligen iaf. :P
Men som i morse när jag och Snurre va påväg till Ica för att köpa mat till honom (tog slut igårkvälll) och jag skulle försöka lägga upp dagsplanen lite bra, och kommer på att jag har date med tre stycken. 
 OCH ska försöka sova och sen åka till pappas jobb och lämna Snurre när Johan slutat vid kvart över 9 och sen va på mitt jobb vid 10. 

 I sånna lägen kan jag känna mig som världens sämsta människa om jag inte känner att jag inte hinner träffa någon utav dom jag har smitt planer me. Att dom kommer tycka att jag är världens tråkigaste och elakste människa som bara sviker och skiter i vilket!! Att man inte kan lita på mig och att jag bara tänker på mig själv.
I sånna lägen när jag fortfarande försöker planera ihop nått och jag känner att inget funkar och alla hatar mig kan jag bli väldigt grinig och lättirriterad. Vilket min kära man fick erfara när vi kom tillbaka från Ica. Han tyckte inte att mitt i-landsproblem va nått problem och att det minsann finns dom som har det värre!! Klart som fan det finns. Men nu är det mitt problem och ett som jag måste lösa och som jag för tillfället inte mår så bra över.
 Då gör man bäst i att lämna mig ifred eller lösa det åt mig. För allas trevnad. :P

Men nu när jag håller på att pussla ihop en date åt Snurre med Theo, visar det sig att Klyftan tvättar och bakar och inte kan gå ifrån. Kan du senare? 
WH har skallevärk och måste handla. Kan du senare? 
Loo är upptagen just nu men ska komma vid ett så vi ska åka och träna.
Senare så tänkte jag faktiskt ha egentid och sova. Sådäså! Nu eller aldrig maddafakkers!

Så summan av kardemumman så slutar det ändå med att det är jag som sitter uttråkad och ensam och är bitter på alla andra för att dom har svikit mig?! Och känner mig helt värdelös som flickvän som blev sur på Johan innan. Så då får jag ångest över det, istället!!
 Inte helt lätt att heta Lisa och alltid vilja alla väl hela tiden. :P
Ändå bara jag själv som lider i slutändan iaf.


bäste mannen ever. (i början på vår karriär) :) Precis hur söt som hellst! <3

Men mitt dåliga morronhumör kan också delvis skyllas på Bojjan som vid tre olika tillfällen väldigt tidigt imorse spekade väldigt frenetiskt och noggrant i och utanför sin låda, även på väggen breve och över, som leder raka vägen in till sovrummet och därmed väcker mig.
 Sådär glad när man för tredje gången stiger upp och lockar bort henne därifrån (det räcker liksom att speka i en halv minut som dagtid) och ställer sig och mockar och tar dän innerpåsen som hon klöst hål på så nästan all sand ligger under.
 Sen ligger jag ju såklart och mår dåligt över detta och för att Snurre vaknar och stiger upp och oroar. Så drömmer jag att Bojjan har fått hemorojder som stiger ut ur rumpan på henne i form av pinnar som lever och rör på sig, med många färger.
 Inte helt normalt kanske. :P


Jordens goaste kissekatt. Egentligen.

På tisdag ska jag testa ett nytt jobb.
 klockan 7 på morronen!!
Giv mig styrka!


det var den natten det.

Den har vatt lång och olidligt seg. Oftast brukar nätterna gå relativt fort men idag har den bara seeegat sig fram!!
 Inte nått roligt har hänt mer än att jag har utökat min provsmakningslista på det nya lösgodiset något, jag hittade en pink-skiva i lådan och att det äntligen blev morron. :P
 Tvättade bilen innan jag åkte hem. Typ, vääldigt välbehövligt!! "Åkte med" i tvätten denna gången och passade på att torka av instrumentbrädan och dörrarna eftersom dom såg ut som skit.
Att sitta där i medan tvätten gick va ju ungefär hur jävla otäckt som hellst! Speciellt när snurrorna kom! Maj gad!

Har vatt ute och gått en minirunda med Snurre och kände för att spy ungefär hela tiden. Fan så illa jag mår!
 Har Johan smittat mig me nått vidrigt så  ... .
nä fy! Snälla, skona mig!

Nu ska vi sova.
Det kändes som jag hade asamycket att skriva när jag körde hem men har nog glömt allt. :P
Va iaf och shoppade med Loo igår. Såg Niclas Strömstedt så storgatan. ;)
Köpte jeans, skjorta och linne och beställde hem ett par skor. :)
Så sällan som jag shoppar så har jag faktiskt gjort mig förtjänt av det!! Sådäså!

Today's the day!

Solen skiner! Igen! Jag kan inte hjälpa det men jag blir så himla glad av solen! :) 

Fast sen blir jag lite sorgsen för Fians skull.  
 Aldrig roligt när djuren blir sjuka och gamla. :( 

Nu ska jag köra över golvet med dammsugarn och sen ta med mig Snurre ut på en runda. 

Hörs!  

Obviously.

Alltså, det nästan nyinkäpta 12 packet med ägg åker snart ut genom fönstret med sikte på grävmaskingubben nedanför!!

 Först nu hade en liten lapp om vad som försiggår där ute. Schysst mannen!! Stackars dom där som har sina förråd där. 
 -Älskling jag ska bara hämta grillen i förrådet! Kommer snart!
-Men du, ta med dig stegen så du kommer ner och upp ur  gropen. Ta gärna vadarstövlarna me så du inte drunknar. Ta en flytväst me, man vet aldrig, dom där groparna kan va förrädiska.

Nu ska jag kolla på Glee.
 Den första saken jag någonsin i hela mitt liv jag inte har köpt eller hyrt som visas på min dator. Men tänkte försöka kolla på hela serien. Har faktiskt aldrig följt en hel serie förr. Men nu ska vi se.
Antingen blir jag helt fast, eller så pallar jag bara ett avsnitt.
Vi får se.

Hav förtröstan gott folk.



Snurre däckade bland våra kuddar efter promenaden innan. och nu ligger han på rygg i fotöljen.

Alldeles förbi.

Nu ligger återigen i sängen lite halvt naken för jag är så varm av att ha vatt ute och gått i solen.
 Innan klockan va 1 hade jag redan gått två promenixar. Bra med hund så man kommer ut! :)

Vaknade tidigt i morse, klockan hade säkert inte ens hunnit bli mer halv 9, av att en grävmaskin satte igång och började gräva upp asfalt och gräsmatta nedanför vårt sovrumsfönster. Lite sådär lagom roligt att vakna till. Ett ihärdigt jävla brummande och oväsande.
 Innan jag ens fått upp ögonen märkte jag att solen stekte genom persiennerna och då kändes de inte lika jobbigt längre. Snurre låg fortfarande kvar i sin bur på golvet och gick inte ur förrens jag frågade om vi skulle gå ut. Han svarade tacksamt.
Gick och kisade av solen och fick ont i pannan. Tänkte att eftersom de va så fint väder kanske vi skulle åka skridskor idag så gick förbi banan och fann den under en decimeter snö och skare. Tänk om! 
 
Kom hem och väckte Johan, lagade frukost -risgrynsgröt på korv, mikras tre minuter i tallriken- väckte honom två gånger till innan han kom upp och sen började jag smida planer för dagen!
 Picknick? -Har man på sommaren.
Promenad? -Tråkigt.
Grilla? -Mitt i vintern?

Ni förstår ju att morronhumöret på kära sambon inte är att leka med. :P

Så fort han kommit in på Facebook skrev vår granne, hans jobbkompis, och undrade om vi hänga me ut på en runda i solen.
 Så nu har vi vatt ute och gått i en ån halv timme. Snurre är lagom trött nu. Jag är svinhungrig och Johan sitter vid tvspel. Allt är som det ska med andra ord. :P

Dagens sensation:
Bojjan gick fram till Snurre när vi åt frukost och nosade honom i rumpan!! 
 Är inte det ett gott tecken? :)
Hon är inte dödligt rädd för honom längre och vistas återigen på golvet, även fast han är här.

Nu blir de matlagning sen blir de en sväng till Toy's'rus.
 Vad fan betyder de egentligen. Leksaker.. och mer?!

Tjing


Lilla bus.

Snurre, Snurre, Snurre.
Varför?
Två timmar borde han klara..
Vart finns det matt-tvätt här i stan?
Och hur får man en 12 åring att sluta när han är själv i lägenheten?


RSS 2.0