mentalt påfrestande

Dagens värsta skedde redan klockan halv 9 idag när växjös otrevligaste par kom in och ryade om att blinkisern inte funkade.
 Dom gick på som fan om hur himla stressade dom va. Om hur inkontinent jag va. Att jag inte såg problemet och att allt va himla dåligt. Att jag va tvungen att fixa detta, hellst igår.
 Eh ja, mentalt va inte jag förberedd för ett sånt påhopp de dagset på dygnet. Halvt lipfärdig och vansinnig fick jag ringa och väcka stackars Sus för råd och tips hur jag skulle göra.
Så nu kan jag i ett stressat och mentalt instabilt läge byta lyse på ett släp. Svära det värsta ni kan tänka er inombords och samtidigt va så trevlig dom förtjänade utonmords.
 Ska även tilläggas att under tiden jag satt där ute och skruvade, och såg kön inne i butiken (som man inte ska lämna om man själv) fann dom en vän utanför som dom va tvugna att prata med istället för att hjälpa mig.
Jävla stadsbor!
Bara lampbytet hjälpte inte så tillslut fick jag även igenom att använda lite hederligt 5-56, som herrn va helt övertygag om att det inte behövdes, men efter lite sprut på sladden så blinkade de så himlans fint och jag kunde skadeglatt säga in you'r face, asshole!
 
Sen när jag lagat deras jävla lampa bev han jävligt fromm och kunde tillochmed tänka sig att skruva tillbaks skölden och(!!) komma in med skruvmejslen!! [x i taket]

Sen va ungefär resten av min dag förstörd. Jag fick lust att bryta ihop och lägga mig på golvet och gråta, sjukanmäla mig och gå hem.
 Ringde istället Johan för lite mental återhämtning men han fattade ju ingenting. Ingen tröst därifrån inte!
Hade Loo vatt hemma och inte ända borta i Sthlm hade hon vetat precis vad hon skulle säga för att ta bort all min ångest och skuld och fått mig att skratta och hata dom ännu mer. 
 
Alltså, jag veeet att man inte ska köra utan blinkers, speciellt på vänstern, men man behöver ju inte alltid va ute i sista sekund (sagt av tidsoptimistern #1) och sen dessutom bli så jävla otrevliga! 
 Förbannat.



ungefär så pissed va jag.


Kommentarer
Postat av: Isabel

Det var ju det som var poängen, att lamporna skulle vara släckta. Om man sedan var vaken och satt och stirrade rakt in i ingenting i ett kolsvart rum eller om man sov, det spelar väl ingen roll? Haha, du var nästan lite smart där! Jo, visst har man och göra om dagarna men man vill ändå ha ett jobb.. man vill känna sig behövd och hästar och annat, det kostar mycket money.. och det växer tyvärr inte på träd.

2010-03-27 @ 22:29:00
URL: http://lotusblomman.webblogg.se/
Postat av: Fia

Vilka jävla as. Sånna vill man inte vara trevlig mot. Och man borde inte behöva det. Även om man har ett jobb där man ska vara serviceminded. :S

Och du, inkontinent är man väl när man har problem med att hålla tätt? Inkompetent kanske var ordet? ;)

2010-03-28 @ 19:41:51
URL: http://fiagunnarsson.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0