Snabb fråga.

Hur kan en näsa gå från att vara precis nysnyten och med fria andningskanaler till att va precis igenbekad på mindre än en nanosekund?! Och det värsta är när det gäller ena borren bara. Ska de va ska de va liksidigt och ordentligt!
Sova är ju inte att tänka på iaf. Än mindre hur jag ska kunna sova utan att snarka! Som är det värsta sömnbrottet man kan göra, enligt mig.

Eller jo. Sova är nog det minsta problemet. Så trött att jag ser i kors t.om när jag blundar. xP


Bildbevis


Maaat-inlägg!

Okej mannar.
Här kommer en ny maträtt ala mig. Den är nog rätt snabb egentligen, om man har lite framförhållning och tinad grädde. Jag hade ingen framförhållning eller planering eller tinad grädde.
För mig tog det 90 minuter från planering till färdigställd och ätbar rätt. Alldeles för lång tid om ni frågar mig. Höll på att dö på kuppen när jag började kalasa på ofärdig lax. (man kanske inte dör av rosa lax, men jag vill ha min well-done i vilket fall)

Pass opp! Recept right at ya!

• 2 laxfilér
• 1/2 dm purjolök (man kan äta den gröna delen också)
• 3 dl grädde/crème fraîche
• 2 tsk lök/örter dressingmix
• peppar
• fetaost
• (tomat, citron)

Blanda ihop punkt 1 och punkt 2. Lägg firrarna i en form. Peppra och lägg över strimlad purjolök och fetaost (ostrimlad). Häll över blandningen över firrarna. Tycker man om garneringar och doningar kan man med fördel skiva några skivor tomat och citron och lägga on top.
Hysta in i ugnen i 200 grader i 30 minuter.
Koka nått att äta till. Pastaskruvar var helt åt helvete så gott!
Ät och njut!

Eller.
Ät och bli mätt..


Hör upp!

Två saker jag måste få sagt innan vi somnar här!

1. Nu vet jag hur min dröm-man ser ut!

2. Alla vet ju att fina flickor bajsar. (Och du som fortfarande inte tror det får blunda.) Men det optimalaste måste ju va att bakfyllebajsa innan man går och lägger sig!! :) Så slipper man ju all möjlig påverkan av det dan efter!

Och dröm-män och bakfyllebajs är väl inte så passande i samma inlägg men nu var det så att det hinns inte med mer. Nu ska vi sova!


Osunt.

Känner mig inte riktigt så frisk som jag skulle önska inför en tredagars-helg.
Sitter i soffan med två filtar och dricker thé och fryser.

Men är det inte alltid så att så fort man håller på att komma igång med nån slags seriösare träning så ramlar man dit med en trasig hals?
Whyyy?!

Enligt experterna (v.g läs: kollegorna) så har jag antingen "sovit med rumpan bar" (skulle inte tro det! Full mundering på, all night long) eller så tålde jag inte husvagnslivet (mer troligt).
Dom hann iaf säga att jag skulle hålla mig stilla och lugn och inte vara ute och flöja halva nätterna. (Försök att va stilla och lugn med Z i huset liksom. Försök också att inte ha nått liv.)
Jag ska iaf ut på lördag! Sjuk eller inte! Har jag taggat i flera, flera veckor ska jag fan ha ut nått av att också.

Jag blir lycklig ända in i hjärteroten när jag sitter på gräsklipparen och ser Z galoppera fram över vidderna med grannens övergivna gamla hundleksaker i munnen, precis som om det inte fanns en morgondag.

Hur har jag gjort mig förtjänt av honom egentligen? Han är verkligen det bästa som trampat in i mitt liv, någonsin. <3
Jag skulle önska att alla hundar fick ha nån som älskade dom så mycket som jag älskar Z. Ibland skulle han nog tycka att hälften hade vart nog. :P


Whatta fack!

Loo min goda vän fick lov att förklara för mig att folk som inte känner mig kanske inte förstår mig när jag skriver. Att jag brötar på och använder ord och formuleringar som ingen annan använder. Såna ord som hon trodde begravdes med Emil i Lönneberga.

???


Men Emil är väl inte död? Jag såg han ju senast för några veckor sen..?

Och vaddå att ingen förstår mig? Är man dum i huvvet har jag ändå ingen nytta av personen som inte förstår. :P Ska man skämta får det väl fanimig va på mina villkor så jag vet att vi kommer skratta! :P


Det kostar att ligga på topp.

Jag har inte frusit så här mycket sen...

...

...

Sen typ istiden!

Mina fötter har inte vatt djupfrysta på hela vintern. Men nu! På sommarn. Ja då jävlar i havet gör dom revolt och fryser som aldrig förr!

Halvvägs hem i bilen på fullaste värme börjar dom tina upp och börjar stickas.
Nu har jag full sovmundering på inklusive tjocksstrumpor. Mitt i sommarn!

Jag önskar att jag hade fler än fyra sovtimmar på mig innan jag skulle upp igen..


Eller .. ?

Vet inte om mitt morgontrötta jag tycker att det är en så värst vidare god idé att tagga om för kalejs ikväll också.

"Man är ju trots allt inte 20 längre."

... Säger hon efter en liten tupplur på sisådär en timme. ...

Sålänge man KÄNNER sig som 20, i vaket och utsövt tillstånd, är det väl okej?!
Ja, okej, inte ens då känns jag som 20. Men jag skulle gärna vilja tro't.

Hä'på're!


Tror jag på mig själv eller?

Gissa vad jag gjorde imorse när klockan ringde kvart över fem?

Ja inte fan steg jag upp och gick ut och sprang iaf!
Men den där extra timmen sömn var nog allt skön iaf!

Haha, snacka om att ha för höga tankar om sig själv!

Var på examenskalas och hade med mig min nästan tomma Ap-dunk. Prick ett öl-plastglas blev det! Så ett glas vin (med lite modifikation) och några timmar senare gick jag och min kniv-i-magen-smärta hem och la oss för att ladda inför morgondagen istället. Jag låtsas inte om min jobbhelg den här helgen.
Antigen kör jag, eller så gör jag att inte. Men imöra ska jag ut och dansa! Det redigt spritter i föttera på att få svänga om i en hederlig gammal bugg!


RSS 2.0