Krut hade inga problem som hellst att char...

img_1823 (MMS)

Krut hade inga problem som hellst att charma hela familjen! :) Igår va han med på kräftskiva och idag va han med hos farmor. Barnen på kalaset igår skrek så mycket så han satt i bilen tills dom hade gått hem så fick han komma in en sväng i slutet och hälsa. :) och stunden hos farmor sov han sig igenom. Snuffen.


En tråkig men näst intill exemplarisk bädd...

img_6627 (MMS)

En tråkig men näst intill exemplarisk bäddning, utförd utav moi! För att aldrig bädda tycker jag att jag är grym! :) Jag försökte hetsa gamle mannen jag jobbar med att klippa en cyklist med huven medan jag skulle ta en gubbe med dörren, men han tyckte jag skulle köra med ett hästabett i röven istället. Himla bra plan tycker jag. Hade vatt nått att berätta för barnbarnen om inte annat. :P


Jag visste väl de va nått som va orsaken t...

img_0660 (MMS)

Jag visste väl de va nått som va orsaken till stanken i köket! Men de va inte förrens jag diskat upp en veckas disk och inte hittat anledningen som jag hittade den. Orsaken. Synd på en annars så god ananas!


Fruktansvärt lyckat.

Är jag den enda som lyckas söpa bort en hel nyckelknippa mitt på dan, spiknykter och utan stress? 
 Egentligen borde jag ha senilsnören på allt. Eller nån form av gps på alla grejer som kan försvinna.

Kom inte på att nycklarna inte va me förrens jag stod utanför Skåres. Vad gör man? Jag hade inte lust att lämna den där utanför med tanke på att den blitt stölen förr. Så när Buddy kom gick vi inte och köpte fika och gick sen hem till mig igen. Lite väl nervöst att ha nycklar nånstans man inte vet vart dom med fullt tillträde för vem som hellst att ta dom. 
 När vi kommer upp till förrådet, där jag hoppas dom ska vara, efter att ha cyklat på fel sida vägen, på trottoaren och skjutsat buddy i nerförsbackarna, och kommer på att jag inte kommer in i förrådet heller. Ååååh!! Frågar två utländska tanter om dom har nyckel, men dom bara skakar på huvvet och låtsas som dom inte förstår. Puckon.
 Så det enda rätta va att sticka bort till vaktmästarna och be dom öppna, och tror ni inte jag har sån tur att nycklarna hänger där inne? I det låsta hänglåset. Så jävla ordentlig!
Så slutet gott allting gott!


Den lilla puppin ska bli jakthund så det ä...

img_7931 (MMS)

Den lilla puppin ska bli jakthund så det är lika bra att börja öva i tid. :) Istället för Davids idé om att öva på min stackars gamla Lukas får han träna på ett pipande tyg-vildsvin. Perfekt!


Ingen anstormning här inte!

Fick höra igår att klockan tolv inatt skulle det komma massa folk och det skulle explodera på macken!

Oh my god!! tänkte jag!
Jag som hatar raketer!! va nästa tanke.

Va e de för idioter som ska spränga på macken? Och ingen gör nått? Hur kan fok veta det utan att nån reagerar? Har det gått ut på internet?
"Kom till macken så ska vi spränga lite!! Kommer bli fett kul!"

Ja, ungefär så gick mina tankar. Hann tom bli lite kallsvettig. Lite genuint orolig! Jag vill inte dö!

Sen kom resten av sanningen fram.
 Och jag trodde jag skulle behöva flyga i luften på arbetstid.

Men nej.
 Det är ju tydligen den 25 idag. Då får kidzen på campus pengar på kontot igen. Då kommer dom till macken och köper upp alla matpengar på en natt. På det dyraste stället i stan. Istället för att ta sig femhundra meter längre ner mot stan och handla på Willys istället så pengarna kanske räcker lite längre. Och så behöver man ju inte suuupa upp alla pengarna! Doh! Plugga hundra år för att Bli fattig och dum i huvvet. Jag tackar jag! Så läser dom till lärare och ingengörer och sket. Ska man inte ha en liten plattform av smartskalle i sig då?

Jag hade lite ångest innan jobbet igår. Stryparn nästlar sig in i min skalle innan varje jobbnatt. Jag kör på dubbla larm på två olika ställen och låser dörren så fort jag kan. Nojjig. Japp. Nervös. Ja. Orolig. Jaaa. Rädd? Vet inte.

Min chef visste inte om händelsen så jag drog den lite snabbt mellan kunderna i ciggrusningen. Trodde jag hon gjorde.

Anyway. Nu ska jag sova.

Grubbeltrubbel!

Min hjärna! Att den inte går sönder snart!

kaaaabooom!

En explosion är nog vad den behöver. En riktig hjärntvätt helt enkelt.
 Massa tankar som inte kommer nånstans är tammefan värdelöst! Ut med att!

Så jobbigt att jobba med Luc för hon är så jävla klok hela tiden. Hon sätter alltid griller i huvvet. Hon har alltid rätt. Man får psykbryt på sig själv. För man är så trög och naiv. :P Men hon ligger några år före mig så hon har försprång. :P

Men hon och hennes kompis som har en fralla, fick mig att inse att frallor kanske inte är en så bra ras.. Dom blir sjuka mest hela tiden och har dåliga höfter som inte kollas upp, eksem och svamp i huden, får lätt skador på ögonen, allergier, trånga i luftvägarna..

åååååh!!

Jag som trodde jag hade hittat min ras!! Icke!
 Jag vill ju ha en frisk liten krabat som är med på allt. Inte som måste åka till veterinären stup i kvarten.
Så nu får jag börja om med funderingarna igen.. Fan!

Jävla Luc! Tur hon snart ska flytta.

Nää! Vem fan ska jag jobba med då! Säkert nån imbicill idiot som blitt över. Nån som inte kan nått. Nån som inte kan tass med folk. Fast nån som inte springer rakt in i ett gäng, på 10 killar på 1.80 som drar lott om vem ska få stryk, och ska medla. Typiskt henne. :P

Lilla stora Luc. :)
Kommer saknas massor!

Näpp. Nu ska jag dra hem till katterna! <3




David och Snurre hämta upp mig på tåget i ...

img_3150 (MMS)

David och Snurre hämta upp mig på tåget i Hässleholm så drog vi och kollade på puppies. Kärlek på dom! Så goa! En sån får jag nöja mig med. Så länge. :P


Snöig torsdag.

Helvete vad snö det är!! 
 
Jag vet dock inte om jag tycker om det eller inte... Inte just idag. Jag ska till skåne och då är det väl bara et enda slask utav alltihop. Och jag som inte har nårra vinterpjux. Jag räknar inte med mina goretexkängor. Dom är icke för stadsmiljö-bruk. :P Lär bli rätt blöt om fötterna i converse. Men det är det enda jag har..

Anyway!
Jag hoppas på att det är tillräckligt bra väder för att David ska köra ner till hässleholm och att hans tjej inte har alltför stort intresse av att följa med, för då ska vi åka och kolla på en valpkull ikväll.
 Fast det lät på honom som att han tar de på fredag istället när Sofie är med. Just typiskt. Att hennes ord ska väga tyngre än mitt! ^^

Nu fattas bara att tågen är inställda pga snökaos. :P Hade inte förvånat mig. Ett dugg.
 Jag tror det är så att tåg gör det. Krabbar. Bara för att. Retas med folk. Skapa lite rubriker i Aftonbladet. Hänger med i svängarna fast på ett helt ännavännt sätt. Hade det inte vatt för roligt om nån jäkel kom på det en dag? Att hälften av alla gånger tågen ställt in eller blitt försenat  att det inte vat nädvändigt. Att dom bara gör det för publiciteten. För som Kissie säger. (eller om det är Dessi, Paow, eller nån annan) all publicitet är bra publicitet.

Med det avrundar jag det här och går och förbereder en tjurig man (som praktiskt taget legat på mig inatt. Och en katt ovanpå det. ) på att stiga upp och köra ner oss till stationen.

Hur är vädret hos dig?

Nu händer det minsann grejer!

Vi va och kollade på en ny lägenhet i måndags kväll som vi blev tokförtjusta i. Så gott som perfekt. Enda nackdelen är väl uppvärmningen och kallhyra, men mah! Allt andra!
Inflyttning januari/februari. Can't wait!

Sen ska David ner te skaune på freda och kolla på en valpkull. Jag kunde inte följa med för jag ska jobba, så jag får försöka lita på hans goda omdöme.. (som om det någonsin funnits nått sånnt i den karln)
 Och om det blir nått utav det så ska  hämta en puppy i slutet på november. Och då ska baske mig jag också följa med! Det blir i sånna fall efter Göteborg. Massa kul i en tråkig månad! :)
Davids byracka.                                                Min önskebyracka
(Inte precis just den, men samma ras)                (Inte heller precis exakt den, men rätt ras och färg)
                               
                                         

Men jag hoppas iaf på en egen valp. Till sommarn kanske..

Idag blir det inte jobb förrens i eftermiddag och innan dess ska jag hinna med att tvätta och städa lite. Och vid ett tiden ska jag träna med Simone! 
 
Och nångång måste jag ta mig ner till stationen och hämta ut en massa tågbiljetter.
 Ska till Malmö imån.
Och Götelabörg i november. (som jag längtar!)
Kanske kan be Johan hämta ut dom efter jobbet..

Hade så galet sjuka drömmar inatt!
Fast nu kom jag bara på en med hästar och snoppar. :P Hur fungerar man egentligen? Jag har väl inte gått och tänkt på hästballar de senaste åren iaf. Annat va de i ingelstad när man fick beskåda en betäckningar live och då va de minsann hästballar med stake! :P
uusch!!

Nä fy. Nu ska denna dagen betas av undan för undan!

So long!


väntar på medium.

Jag hann skriva klart rubriken innan jag kom på att det visas på tv4+.
 Har vi tv4+ ?
Svar nej.

Kan jag då se på medium?
 Eh... nej.

Fans helvete!

Det blir ingen frallebulle. 
 Det blir en tyskfan istället.
Som inte ens är min.
Men Davidfan har lyckats nöta in i mitt huvve att jag inte kan ha en hund nu. Att jag ska vänta tills jag vet vart jag ska bo och vart jag ska jobba.
Men det är så jävla tråkigt att vänta! Jag vill ju veta NU!! 
 
Vi kollade på en ny lägenhet ikväll .
 Som vi vill ha! Hellst igår. Helt perfekt.
Lagom stor. Lite att växa i. Tillräckligt mycket på landet.
Nu hoppas vi!

Sen gick det inte jättebra hos vetrinären.
 Snurre blev tokilsk när hon sticka honom i benet. Började gläfsa och hugga efter hennes hand.
Jag vet. Helt galet. Snurre liksom. Världens snällaste. Sen fick han en munkorg.
Min lilla tuss.
 Sen va det lika illa som mina värsta farhågor.
Men inget är säkert än och vi håller tummarna.
Lilla bäs. <3

och idag säger vi Grattis till världens bästa mamma!! <3


Denna bedårande lilla frallan ligger ute p...

img_7894 (MMS)

Denna bedårande lilla frallan ligger ute på annons nu. För 20 tusen.  Det är några tusen mer än jag har råd med. För jag antar att försäkring inte ingår..? Men det blir ingen frall förrens nästa år. Om folk kunde sluta motarbeta mig också! Harregud! Ser jag ut att va fem år, aldrig haft ett djur i hela mitt liv, va helt imbicill och fullomligt dum i huvvet eller?! Snälla nån. Jag veet att en hund lever många år, är ett enormt ansvar, är bindande, blir sjuka, tar en massa tid, kräver träning, kostar pengar, behöver barnpassning Nått jag glömt? Just de, är helt underbara, ger tillbaka tusenfalt, alltid älskar en, alltid vill följa med, vill gå ut i skogen, vill leka och träna, vill kela och sova i sängen, alltid blir glad när man kommer hem, alltid finns där. Jag kan hitta på massa saker!! Ska jag nöja mig med en blodtörstig terrier för andra inte tycker jag ska skaffa hund, som inte ens är min egen?!


Säg hej till senaste nyförvärvet. Eller fö...

img_9021 (MMS)

Säg hej till senaste nyförvärvet. Eller fördärvet. Jag vet inte. Angående hundköpet så har jag tydligen varit lite otydlig med vilken ras det lutat åt. Men det är såklart en Fransk bulldog jag vill ha!! :) Perfekta sällskaps- och promenadhunden! Fast nu har jag fått jobb ända fram till jul så nu får jag lugna mig med hundköpet tills nästa år. David är lika seriös med sitt hundköp han också, så vi får väl se vem som hinner först! Planen va ju från början att jag skulle ha hans men sen blev jag sugen på en egen fralla. :) Vi får se. Vi får väl dagisa varandras tillsamans! :)


Är hos min killes plastbrusha och hans tje...

img_0632 (MMS)

Är hos min killes plastbrusha och hans tjej. Det är lite problem med kommunikationen. Ho e från Norge se'ni! Där spisar man maten istället för äter den. Och tydligen pyntar hon sig medan jag gör mig iordning/sminkar mig.. Och så sitter hon och suger på is.. när jag tycker de är möer goare me glass.. Äe, jag vet inte, imån när vi ska hem kanske jag har börjat förstå henne. :P Nu ska vi iaf till Örebro och bowla.


Mysig kattracka hemma hos mammas grannar. ...

img_0620 (MMS)

Mysig kattracka hemma hos mammas grannar. :) Fäller och dreglar som fa-an! Men annars helt okej.


Fredagmorgon.

Steg upp kvart i åtta för att ringa veterinären för Snurrebus har fått nårra knölar. Så antingen ikväll eller på måndag morgon ska vi dit. Topp!

 Eftersom jag inte börjar förrns halv elva idag och inte kände att de va nån bra idé att gå och sova igen så har jag nyss vatt ute och gått en runda. Pepp! Skönt väder ute. :)

Jag fick ett svar på ett utav mailen igår om en hanvalp som "hade blitt över" som jag skulle ringa till. :) Va överlycklig från dess att jag läste mailet till jag kom hem, lite väl sent för att ringa, så jag skickade ett sms och bad henne ringa upp om dom va vakna. Men så svarar hon med sms, att han har blitt såld! "Men kul att ni var intresserade av honom."

??

Visste hon inte det mitt på dan eller?!

Blev ilsk.

Sökandet fortsätter.
David vill samtidigt köpa en jakthund som han tycker jag kan passa och gå på kurser med, som jag sa till honm från början att jag skulle. Men så kom jag på att jag vill ju ha en egen. Och där fortsatte min längtan och mitt letande började. Han förösker va emot frallan, men han vet ju själv att dom är bedårande! :P

En tysk jakt terrier vill han ha!
Snurre kommer ju va dead meat inom en kvart!


En ny fas.

Jag har börjat maila uppfödare nu. Heelt galet! Jag ska ha en hund! 


bilden är stulen på http://fbksverige.se//

 Jag kommer inte dö lycklig förrens jag har en liten puppy. Typ. Så allvarligt kanske det inte är, men nästan!
Jag minns tillbaka till jag va liten och hade gett mig fan på att få igenom nått.
Gav jag mig?
Eh. Nej. Jag kämpade till sista blodsdroppen och rätt ofta sprutade tårarna. :P Jag va en förbannad snorunge och jävligt bortskämd. Men det är över nu. Det mesta. ;) Men när jag vet vad jag vill gör jag som jag vill!  

Nu behövs lite jävlar anamma och handlingskraft!
Lite planering och översikt av ekonomin.
(planering i form av jobb och "dagis")

Lite letande efter kennlar i närheten. (södra halvan av sverige iaf) Lite koll efter hundkurser. (som faktiskt har plats).

Jag har skickat fem mail bara igårkväll och nu på morronen. Vågar knappt kolla mailen. :P
En som redan svarat och inte haft någon ledig valp eller ens ny kull planerad. Just typiskt! 

Det ska va utställning i växjö den 5-7 november. Just den helgen jag jobbar långa nätter. Men jag tror jag får masa mig upp då iaf och gå och kolla. :) 
 Kanske ska ta me pappa så han fattar vad han har att vänta. Mohahaha! :P

Frukost nu och sen trampa iväg och diska. Hurray!


Ny dag.

Igårkväll gjorde jag en romantisk middag bestående av korvstroganoff och ris med tilhörande efterrätt i form av chokladpudding med grädde.
 Succé!

Idag ska jag hem en sväng till pappa och sen en nabbis till mamma.
 För sen ska jag baske mig träna med Simone! En hel vecka sen sist, och vad jag hört räcker det itne med att träna en gång i veckan för att bli fit! Icke!


söta Simone! :)

Spänning.

Försök att ha en male i koppel. Samtidigt som du ska nerför tre trappor. Och överleva.

Tänk dig sen att du pratar i telefon med malens mamma.

Funkar fortfarande rätt så bra. Eller hur? :)

Men bara för att inte göra det för enkelt så ska två ikeakassar knökafulla med tvätt också ner för samma trappor.
Samtidigt som dig och malen.

Jag fasade för mitt liv. Helt allvarligt.

Men ner kom vi. Tappade bara en strumpa. :P

Nu är vi i lägenheten igen. Malen försöker visa sitt missnöje genom att ligga i soffan och sparka på mig och flåsa. Hon är varm. Och inte helt lugn.

Malen är alltså Betty.
Betty kallas även för Boopen.
Så ingen behöver undra.


kärt barn har många namn


Ödet eller terrorattentat.

Jag ska inte ha nån cykel. Det måste vara bestämt sen långt tillbaka att min gamla harv som jag haft sen jag va elva kan stå utanför dörren i cykelstället med endast ett lås utan att vare sig bli stulen eller få punka.
Men den nya jag köpte, första gången, blev stulen på samma plats som den gamla harven står på efter en och en halv månad. 1½ månad. 6 veckor.  
Den andra jag köpte, för att komplettera den nya, står snällt i förrådet för att den inte ska bli stulen, får istället en jävla punka!!
Är det sant eller?! Händer det ens på riktigt?! Drömmer jag eller fungerar cyklar så? Är det någon som har anlitat en cykeltorped för den har nått emot mig?! För att få mig i obalans för att sen torpedpunka mig också?! 

Vi va och kollade på en lägenhet igårkväll. 


samma öde? Samma torped? Samma terrorattentat?
 


Besatt.

Det finns två saker jag längtar som besatt efter nu.
 1. Komma ut på landet. Slippa den här skyskrapan jag bor i nu.
 2. Skaffa hund!! Jag gör inget annat än tänker på hur mysigt det skulle va med en liten puppy.
 
Alla mindre posetiva saker har svårt att tränga fram.. typ valpkiss överallt. Bli tvungen att stiga upp och va vaken mitt i nätterna för liten har svårt att hålla tätt..
Inte kunna lämna den själv. Alltså, det fattar man ju i början att man inte bara kan dumpa den hemma en hel dag för man ska jobba. Men jag får väl bara tacka nej till jobb i början och bara ta mina helger och va mammaledig resten och leva på Johan (och mina sparpengar). :P Men sånnt går ju alltid att lösa! Vafasen.
Man får ju tillbaka tusenfalt av allt man gör för liten.
 Jag kom på det optimala namnet inatt!
Tänk er en fansk bulldog.

*trumvirvel*

 

Som heter Grynet!! Hur bra är det inte! :D

Men.
Jag vill inte ha en tik. Dom är snuskiga när dom löper. Jag hatar löp. Eller, Betty tycker jag om iaf, liksom delat soffa med skrället en hel vecka när hon löpt. :S (blä)
Kan man få en tik som inte löper?

Fast annars vill jag ha en hanne som heter Hector. Jag kom på ett annat också inatt men det har jag tragikst nog glömt bort.. Men de va grymt bra! Fast inte lika bra som Grynet.
 Fast har inte puppys sånna dära märkvärdiga kennelnamn nu för tin?

Jaja, tål att tänkas på.
Hund ska det iaf bli nån utav så småningom!

 


Boopy and my wingman Loo.
En bild behövdes för att få denna.
Jag tror Loo tog åtta på mig och malen innan hon gav upp.
-Nää, du är för ful. Det funkar inte!



Boopy and the kanotare.
Hon tyckte det va högst underligt sätt att ta sig fram på.
-Öpp öpp öpp (gastade Betty)! Du måste va I vattnet för du ska ha nån glädje av det! Trams att sitta på det och sprattla fram som en annan landkrabba!

Nu ska jag ta min tjucka lilla katt och gå och lägga mig. Hon klarar nog sova några timmar till. :P

Gonatt på er!


En vanlig dag på jobbet. :P Polaren Pär oc...

img_0423 (MMS)

En vanlig dag på jobbet. :P Polaren Pär och jag körde på lagarbete och cyklade runt på området i ösregn med handsprit i korgen. Han visade sig vara en riktig djuping. Så djup att dom värsta filosoferna troligtvis får slänga sig i väggen om deras vägar korsas någon gång. :P Så djup att jag inte ens kan resummera vad det handlade om och så filosofisk att jag tillslut sa till honom att jag inte orkade med honom längre och stack hem, för jag inte hängde med i tänket. :P


Bojjan är så go och  hjälper alltid till v...

img_8803 (MMS)

Bojjan är så go och  hjälper alltid till vid datan. Vet inte hur jag riktigt hade klarat det utan henne. :P Men med hennes huvve på touchplattan (eller vad nu folk kan tänkas kalla den) blir de oftast lite gnäll när jag försöker flytta lite diskret på det. Hur flyttar man ett katthuvve lite diskret undrar då ni? Nej just de. Det Går tammefan inte! När man tröttnat på att pilen kutar iväg åt fel håll eller det inte går att scrolla, för hon har ju inte tänkt samarbeta under tiden hon powernapar, och flyttar henne en gång för mycket brukar hon ge en ett förnärmat stirr och gå och lägga sig i sängen istället. Långt bort ifrån störiga datanördar som inte låter kattstackan få sova ifred. :P That's my bitch! <3


Påväg till bion tog snuskJohan upp en stin...

img_0601 (MMS)

Påväg till bion tog snuskJohan upp en stinkpinne och stoppa i bröluckan. Jag gjorde det ända rätta för mänskligheten och slet ut den och bröt den mitt itu. Inget stinkande och cancerframkallande i mitt revir inte!! Bion va sjukt rolig och rekommenderas starkt till alla! I rymden finns inga känslor va de den hette! Men hon tjejen, jag känner igen henne. Måste googlas!


Myspysbelysning! Hederligt stulen på Araby.

img_0602 (MMS)

Myspysbelysning! Hederligt stulen på Araby.


Sådär less på livet.

Har kommit till en punkt där jag inte känner för nånting, allt är tråkigt, ingen motivation, som en jäkla slapptask i huvvet (tyflonminne, guldfisk you name it.)
 Lägenheten är piss, för mycket jobb, för lite lön, för lite fritid, för mycket att göra, för mycket som händer, för många bakslag, för tråkigt, för mycket vardag, för PISS helt enkelt. 
 För två år sen kände jag likadant, då drog jag till Asien i två månader. Lite halvspontant. Jävligt lyckat.
I år drar jag till Göteborg en långhelg.
 Nästan samma sak. Typ . :P

Jag hade behövt ett djur. Och ett hus. En egen gräsmatta och en egen dörr.
 Bojjan är underbar men hon kräver liksom inte så mycket. Hon kommer när hon är kelig, påfrestande när hon är på det humöret men hon går på egen toa, leker sällan, vägrar gå ut.
Tar jag hit Snurre pissar han så fort han blir själv. Inte populärt. Hos pappa kan han va själv en hel dag. 
 
Jag vill ha förändring! En ny hobby. Lite rutiner. Lite krav. Lite spänning! Nått nytt. 
 Lite självdisiplin hade inte heller vatt fel, då hade jag stuvkit och tränat efter jobbet. Men jag kände liksom inte för det. Eller egentligen gjorde jag det, men jag ville inte själv.
 Va första gången igår med Simone. Gick bra! Men det är trist i början när man är klen och inte har nån kondis. Ska försöka komma igång på riktigt.

Imån ska jag jobba arslet av mig. Först på städet, sen på macken. Lång natt. Det är sånnt jag blir less på. Detta ständiga jobbande och stressande och tafflande. Men jag är pengakåt. Jag gillar att se pengarna trilla in på kontot. Jag tycker om att snåla och spara och sätta in pengarna på sparkontot. Jag sparar satan men jag vet inte till vad! Varför kan inte jag ha nån dröm att sukta och kämpa för?
-Vad vill jag bli när jag blir stor?
-...? Eh... Jaaa.. ö, åmeh du vet.. liksom.. nått.. bra.. typ.

Jag har ju pengar! Varför gör jag inget med dom?
Åker till Göteborg.
För den billigaste biljetten jag kunde hitta.
Under 100 kronor.

Nu ska jag sluta deppa. Ska hämta Johan. Ska fråga om han vill gå på biodejt med mig.
Jag har sovit på Loos soffa i en vecka. Och vatt ett psykbryt.
Det här humöret jag är på knäcker mig. Vem som hellst egentligen.
Men ööh!

Nu: duschen.
Sen: shoppa mat och bio?
Senare: sova!



förra hösten va jag glad. Jag och Loo va i Uppsala och hängde en helg och va på Pink.

Hörde jag en ny låt på radion med Pink idag?


RSS 2.0