Whatta fakk?!

Vad händer med mig, dude?!
Jag överväger på allvar om jag ska förbruka en hundfri morgon på att stiga upp som vanligt och springa (!) istället för att sova en timme extra.
Sjuka människa!
Började dagen med en joggrunda och sprang nog fasen ifrån sträckningen i bakbenet. Tusan så bra! :)

Dagen har tillbringats med att stressa. Stressa.. Och stressa. Och vara irriterad på att alla andra är så jävla långsamma hela tiden. I trafiken. I kassakön. I förberedelserna. I telefon. Över-Allt! Seeega människor! Döööd åt tengil!
Och så var det fullt med studenter och annat löst folk på alla parkeringar. Så då blev jag arg på alla som skulle till stan samtidigt som jag! :P
Äe, jag ska fan hålla mig på landet jag!


Åååååh SVULLA!!

Ingen bra eftermiddag för hullet inte. Börjar med hetsätning efter jobbet för att hinna iväg i tid. Sen bär det av till söta Karin. (Smeknamn som broren gav henne för att kunna hålla reda på dagmamman och fastern) Bästa favoritfastern som fyller jämnt. Där bjöds det minsann på hembakt kakbuffé och lika hembakt jordgubbstårta. Jag skojar inte. Himmelskt gott!
Påväg tillbaka i stan var vi hungriga igen så chicken wrap intogs på donken. Råkade bli en glass som efterrätt också..

Springa en runda imårn? :P

Påväg ner så somnar jag i samma sekund vi kör igenom ingelstarondellen. Vaknar sen av att pappa stannar och är trött och måste ut och sträcka på benen. Jag offrar mig och fortsätter köra. Och när jag lyckas orientera mig så är vi inte ens i Tingsryd! Hejdå skönhetssömnen! Trodde jag fått sova mer än 17 minuter iaf. :P

På kalaset kryllade det av kusinbarn. En nykomling på tre månader och så ett koppel i varierande storlek och ålder. Många var dom och fort gick det. Kan nog ha vart bortåt en 14 stycken med tanke på hur trädgården misshandlades och på ljudnivån när en trampetraktor med tillhörande släp drogs in i det inte alltför stora huset. Pappan till dom värsta ligisterna försökte medla på ett lugnt sett men det resulterade i ett UUUUUUUÄÄÄÄÄÄÄÄHH!!!!

Men med lite lätt huvudräknig ska dom inte ha varit mer än en 5 till 7 stycken. Men pjuh! Tacka vet jag landet där man kan förvara alla ungar och hundar utomhus i tryggt förvar! :P


Han gör en stinky nr. 2

mitt hem luktar fortfarande allt annat än hälsosamt! Imorse var Z Sååå nära att sättas på första bästa tåg till dom övriga gatuhundarna i ett land väldigt långt härifrån där dom äter sånna som han till frukost. Jag själv kunde inte få i mig nån efter att ha schampat samma hund två gånger eftersom vederbörande tvunget skulle rulla sig i någons uppkastade maginnehåll.


Nya rutiner

Jaha grabbar! Då var det sommar igen och på tiden att man börjar raka benen igen.. Håhåjaja..!


Godkänd frukostvana

Jordgubbar alltså . Det om något är Guds gåva till mänskligheten.


Jag är kär.

I Z alltså. Idag fick han följa med på jobbmöte som inte va ett möte utan en promenad till ett fik.
Jag åt min livs första räkmacka, och dog inte! Att ingen sagt det innan liksom? :P
Och jag fick en hemskt otrevlig upplevelse mellan brösten när Den. Största. Spindlen. spatserar ner där och kollar läget. Då dog jag lite lätt sådär i panik. Att sitta med 6 tanter och va den som får hjärtattack känns lite orättvist. Men okej, Spindlen fick offra livet den här gången. Inte mer än rätt kan jag tycka. (sorry om vädret vänder, jag höll nästan på att ta livet av en annan innan på jobbet också men blev stoppad..)
På hemvägen får Z doppa sig i sjön och blir helnöjd. När vi kommer hem går vi ut och springer lite på baksidan där Z gör Dagens fynd!
En spillans ny och fräsh tennisboll! Direkt från pågående tennismatch. Vi gör det ända rätta att behålla bollen.
Inte för att han inte har fjortonhundamiljoners bollar redan utan för att hans mamma inte vågar lämna tillbaka den. Vi går ner till sjön istället så han får bada lite ordentligt och förhoppningsvis bli lite trött.
Sen är vi ute och går. Z blir varm. Z vill dricka.
Det finns bara snuskigt stillastående diken men söligt vatten i. Z får inte dricka. Z dricker iaf. Och på köpet tar och "ramlar" i. Kommer upp och är allt annat än fräsch och nyponrosdoftande. Går och stoppar i han i en sjöpöl för att få bort Stanken.
Z simmar igen.
Z går upp och ner i pölen och trampar upp gammal sunk som ligger i kanten.
Z är In. Heaven!
Z lägger sig i sunket...
Z:s mamma kastar i en pinne så han ska bli av med sunket som lagt sig som en tjock hinna över hela ryggen.
Z struntar för första gången i sitt liv i en pinne som kastas i vatten.
Z går upp från sjön.
Z får duscha när vi kommer hem. Med schampo.
Z är inte alltför nöjd..

Gräsliga lilla hunden ligger nu neutralt doftande i sängen med bara aningens ansats till att lukta blöt hund.

Allt är frid och fröjd och alla är nyduschade och fräscha som nyponrosor och tennisbollen ligger någonstans bland alla dom andra. Äntligen har han hittat hem och fått en vän.

Ps. Jag behöver en sällskapsdam åt Lilleman i sommar. Tips mottages tacksamt. :)


Frågeställning.

Hur kommer det sig att det alltid är äckliga godisar kvar i påsen med lösgodis som man har valt själv?


Frågeställning.

Om man delar säng med en hund och han snarkar sådär nästan mänskligt av total utmattning och avslappning är ju det rätt gulligt och man kan ligga och le lite i skummet. (tänkte skrivit mysa men då hade jag väl fått socialen på mig om djursnusk.)
Men när man delar säng med nån av den mänskliga sorten och den snarkar. Ja, personligen skulle jag vilja dela ut dödsstraff. Jag är allergisk mot snarkningar. På allvar. Jag får akut krupp. Jag avlider. Förtvinar och försvinner från själen. Jag vet inget värre! Man får gärna ligga och fisa och allt annat äckligt man kan göra i sömnen bara man inte snarkar.

(snarkarZ har brottat omkull och förgriper sig på Fian)


Gladiator nästa?

Försök att tråckla er ner under det där täcket. Jag har kommit halvvägs men var tvungen att ta en konstpaus och hämta andningen lite.
Svårighetsgraden borde va densamma som gatloppet på gladiatorerna.


Vuxenkris.

Alltså. P3. (ursäkta Fian, jag vet du älskar't)
Jag kan inte med det. Hade jag orkat lyssna på det mer än en minut hade jag säkert inte haft nått emot musiken. Men människorna! Jag avlider långsamt i svåra krampliknande plågor av att lyssna på dessa värdelösa "sketcher" som vanligt folk tydligen tycker är hysteriskt roliga. Jag? Stänger av. Jag har varit ett RixFm fan sen länge, tack vare Titti. Men efter ett antal år i deras tjänst har jag nu tröttnat på musiken. Mwepp. Då är MixMegapol bättre för där spelar dom gammal musik också.
Fast allra bäst är Gold. :)
Sätter på GoldFm. Där snackar vi musik asså! :) Inget jävla onödigt tjat, på fredagar är det ett störtskönt par som håller i det varav den ena har ett sånt smittande skratt att jag också skrattar. Dock har dom nån kristenskitradio emelanåt. Värdelöst. Enda braiga då skulle va om dom repeatade Pärleporten! Haha, Pärleporten på ekologiska med kusinerna! Minnen att berätta för barnbarnen. "Ja si ungar. Ni skulle vart mä på min tid. Ja då ska ni veta att så satt vi inte inne dagarna i ända och spela tvspel. Vad vi gjorde då? Ja vi var ute såklart! Åkte på ekologiskt med kusinerna och hade allsång på flaket. Arrangerade bröllop i syrénbersån, flera gånger dessutom. Spelade in film. Lekte Kockduellen med äkta koskit och hade hushåll vid bäcken. Och sist men det viktigaste så lärde moster oss hur man inte skulle göra för att ta sig in som minderårig på fester. Sånt viktigt som ni absolut inte får syssla med förrns ni är minst 30."

Alltså. Jag ska nog sova nu. Det är inte bra för mitt rykte att skriva i såhär trött tillstånd.

Over and out.
Z sover redan. <3 Vaknade av en dansk skalle imorse. Härligt!


Hur gör djur?

Att äta glass som en sann vuxen är för mig en gåta.


Happis!

Idag känner jag mig Så. Jävla. Glad! :D
Typ som att jag kan springa ut på gräset och hjula i en kvart eller så.

Värre var det igår eftermiddag då jag gick ut i skogen och lipade konstant i en halvtimme för egentligen ingenting.
Men så är det. Längesen sen sist och jag antar kroppen behöver lätta på trycket. Och det gjorde den. Så idag känner jag mig så lätt och ledig. :)

Ka-tjing!!


Bästa.


Tsunamigrillningspromenad

Blåste nordanvindsstorm idag men grilla de gjorde vi, med fritt inblås precis vid sjön. Frös gjorde jag och har gjort prick hela dagen sen dess. Men vad gör man väl inte? Har man sagt att man ska grilla så ska man fan grilla också! Kosta vad det kosta vill. Har bara ätit korv och grillmat idag. Undrar vem som först ser ut som en stoppad julkorv till sommarn? Me, my self or I? Dessutom har det kommit en ny glass som är to die for. Hualigen. Det där med att återfödas som en latmask är inget jag önskar mig själv ens. Jag är säker på att jag var en hurtig bonnpiga i mitt förra liv. Som satt på en pall bland korna nere på mösen och mjölkade för hand. Sådär som Lina i Emil i lönneberga gör. Tog hand om en suput till karl, 13 ungar och lika många höns gjorde jag säkert också. Slaktade julagrisen med en hand samtidigt som jag nackade den frodigaste hönan med den andra, samtidigt som jag skickade ut tre av ungarna med märren till att hämta hem ve till stuan. Jag hann bara gå till tjökan varje söndag om jag plöjde en åker på vägen. Den stackars märren lever inte idag men förstå om en annan vill ta't lite lugnt på äldre dar. Och en ska ju ha lite å ta av om nöden knackar på dörren. Så den dära glassen ska jag nog ta å smaka en gång till.


RSS 2.0