Alltså.

Rätt mö har ju hänt sen sist jag skrev här.
 För det första så finns inte tre av djuren i överbilderna längre.. Alla saknade.
 
För det andra så var det sjukt länge sen jag va på hultan och fotade en supersur bild på mig i tältet. Men jag va snygg i kepa och skarfs. Och ung. Och dum. Typ hundra år sen.
 
Nu för tiden trampar jag runt i stålhätteskor (med fårskinnsiläggsula) på min gaurd me alla mine djur och sambo.
 Kan ju lätt säga att 2013 var ett förökande år. Inte så mycket från min sida dårå, lika odräktig som en nunna. Men det har fötts tre stycken krulliga och studsiga lammungar. Ett fick jag rädda och flaskmata. Lambhero2013. Det har tillkommit 16 små kycklingar. Samma dygn som lammkrakarna. Hektisk tid. Funderade starkt på att mammalediga mig från jobbet ett par veckor. :P
 
I höstas tillkom två kissungar. Husets talibaner. Fruktansvärt söta och bedårande på många sätt. Men fi fäen vilken energi dom har klockan fyra på morgonen..
 
 Sen köpte jag tre unghöner till i höstas. Tre ståtliga damer som inte lät sig pökas med hur som hellst som dom andra hönera.
 
Så snabbt uträknat har det förökats med 24 djur. Och jag har ju för bövlen fyllt 25!
 
Sen har pojklammet flyttat till egna fruar. Hönsen har dött av oförklarliga och förklarliga själ. En fick tragiskt nog ett flaklock över sig och blev lika platt som dom tjocka pannkakorna man blev serverad i skolan, dom med ryggrad ni vet. En har blitt uppäten under pappas vinbärsbuskar, en har blitt sönderpickad bakom laggårn av en jävla rovfågel. Tre tuppar slaktades för dom va fula, ilska eller halta. Två höner har jag faktiskt sålt. Hederligt. Den enda tuppen som va tam dog av oklar anledning. Nerbäddad i en halmbädd med en filt på sig.
 
Vi har fortfarande inte fått igång fibret ordentligt. Vi har en sladd till internetet som går ett helt varv runt nedervåningen, felar bara på en meter. Vi har fått en hemtelefon, ett eget hemnummer, men ingen rauter så vi kan använda den. Tur det inte är svinkallt ute. Stå på verandan å frysa är ingen hit alltså. Min data är kvar hos pappa. Därav inga bilder... Vill man se bilder från denna datan blir det mest vildsvin, bilar och fylla..
 
Jo! jag lånar två getfruar till min get också!
 Det var nog alla nyheter.
 
To be continued..
 
 

RSS 2.0