Just precis skit-typiskt!

I säkert flera veckor nu, ja, iaf en, så har jag gått runt och kraffsat mig på vänsterpatten likt en tonårspojke kraffsar sig i skrevet.
 Det har vatt nån jävelskap som har stickits som tusan. Syns ingenting men känns desto mer.
Och smart som man är så tänker man ju inte på det när man sitter i sängen fortfarande under täcket och klär på sig om mornarna. Det känns dessutom inte med en gång heller.

Men idag så tog jag en annan bh och gissa vad?!
 Samma sak i den!! Jag trodde jag skulle få tuppjuck! Vad straffas jag för nu då?! Jag som aldrig gjort en levande varelse något ont! (typ)
Så fort jag kom hem tog jag dom bh:arna jag använder mest och slängde in i tvättmaskinen. Jag sket fullkomligt i att det är strängerligen förbjudet och att både maskin och bh kan gå sönder. Men nått drastiskt var tvunget till att ske. Och det illa kvickt!
Så nu har jag precis vatt nere och hängt upp dom och di var så rena så! Och den vita var helt vit och värst vad gott dom lukta!
 So fresh you can taste the crunch-varning nästan. Men nuså! Inget ont som inte för nått gott med sig, eller hur?


inget sticksigt där inte!

God Jul!

"Utan snus i 3 dagar försmäktar jag på denna ö" -Pippi Långstrump.

"utan täckning i mobilen ute i ödebygden blir jag föribannat rastlös" -Lisa Petersson.

"Man ska frukta och älska sin äkta maka". gubbe påväg till husförhör i Emil i Lönneberga.

Fick en Emil-box av David i julklapp och när alla klappar var utdelade och upprivna, alla rim lästa och man klurat ut alla finesser så fick farmor bestämma skiva och så satt vi i soffan och skrattade från början till slut.

Man måste älska Astrid Lindgren.

Utan täckning i mobilen till... låt oss säga till nångång imårnkväll kanske, så vill jag passa på att önska alla en god jul och speciellt till er som skickat sms och julkort! Tacktacktack!

Nu taggar vi midnattsmässan i kyrkan. Med massa kläder på och så en filt över benen så är chanserna stora att man klarar sig utan en förfrysning.

 god jul!!



Vilken hjälp!

Lisas julstuga hade öppet mellan 18 och 21. Då kokades det fudge och knäck och tre julklappar slogs in.
Z hjälpte till på sitt sätt. Samma tennisboll las ner i x antal lådor. X antal saker togs upp ur sin tilldelade låda och började tuggas på. Två snörrullar har blitt totalt oigenkännliga.

 Nu har vi vatt ute på kvällsrunda och jag tror jag kastar in handduken för idag. Nattens sömnbrist har gjort sig påmind och försvunnit igen. Hepp hepp!

 Ska iaf kolla på julkalendern innan jag somnar. Ett måste!

tänk att denna lilla väna skrutten..


kan bete sig som denna lilla julklappsterroristen!


Sov Lisa. Sov!

Var hos Jossan i helgen. Och nu kan jag inte sova. Jag är vrålpigg! Kan det vara jet lag? Hur många timmar efter ligger Danmark egentligen? :P


Bitchslap

Som en rostig morakniv i magen.

Som en klump i halsen.

Sen brännande tårar som tränger bakom ögonlocken.

Som ett stort brännande, svidande sår.

Som ett stort jävla svek.

Så tack som fan. Tack för allt.

Nu ska jag på allvar glömma och förtränga. Stoppa ner allt i en påse. Hoppa och stampa på den. Kasta ut den till kråkorna. Slänga den till å brinna i helvetet.

Men de kanske bara är jag?


Träningsnarkoman

Hemma hos mamma byggde vi ihop hennes nya promenadband hon köpt och medan jag testgick försökte Z också få plats. Han knuffades och knökade och trängdes och försökte hoppa på från sidan vilket resulterade i att han gick skänkelvikning med frambenen så tillslut gick jag av för å låta han gå själv.
Och innan han kom på hur man fick upp alla benen på samma gång utan att rinna av hade jag havererat i en skrattattackshög på golvet medan mamma fick ta över lektion ett i gåbandsskolan.
Men när han väl fick kläm på det fick vi knappt av honom, han gick där och viftade på svansen å flåsade. När vi saktade ner å stängde av stod han bara kvar och glodde på oss. Han ville gå mera!

Så Z tror att årets hundjulklapp kommer vara ett promenadband. Alternativt en inomhus swimingpool med motståndsvågor.

Ljusa kvällar kan han också tänka sig sa han. Så hans matte vågar sig ut.


Oh no!!

Jag handslagshälsade på en precis när jag klenat på nagellack! = död fisk hälsning! Och han typ drog sin hand utmed mina fingrar när jag släppte. Eller ja, jag hade liksom aldrig knipit åt. Allt pga nagellacket.. Så tänk om han går runt med mitt nagellack i sin handflata nu..
Jag är ingen expert på nagellackspåklening men det såg inte så illa ut innan som det gör nu..
Och sen såg han jätte skeptiskt på mig..
"hmpf! Död fisk-hälsning = dålig karaktär..." tänkte han nog.
Och det har han ju rätt i. Så att säga..


How did I do?!

Hur gjorde jag för att få min bakgrund sparad som bild ?!!


Bästa glöövsen.

Idag kände jag att det äntligen var befogat att ta fram favoritvantarna ur vinterdvalan. 
 A.k.a svärsmorsvantarna.
Såå himla sköna. Som fingervantar inuti vanliga tumvantar. I fleece. Omöjliga att frysa i. Typ. Om man inte kastar för många snöbollar och blir blöt. Men inte annars.
 Nästan så jag kände imorse på morgonpromenixen och kom ihåg hur sköna dom var att jag saknat dom.

Men upptäckte att dom nog behövde tvättas.. Dom luktade inte som nya liksom.. Lite mer åt "vi-har-varit-blöta-och-torkat-utan-att-bli-tvättade-nångång-och-typ-surnat" hållet. Och så lite fel färg. Jag vill minnas att dom var vita när jag fick dom. Nu är dom.. beiga?
 Så när jag tvättar alla etthundratretton raggsockor som har gått samma öde till mötes får vantarna nog åka med. Vad tror ni? 30 eller 40 grader va? På typ handtvätt borde duga va? 

Går dessa vantar sönder eller försvinner är jag förste man att kremera sönder i ren panik. Räkans att Z också verkar tycka om dom.. Om han skulle ta sönder eller få nån att försvinna kan ni leta efter honom på Bortskänkes på Blocket.

Efter att ha sett detta klippet: 



Så är mitt nästa mission att lära Z passage. ^^ Eller piaff. Eller vafan vilket som var vilket nu igen..


Oppsie..

Det här med storhandling.. 

 
Förra veckan skulle Loo och jag in på City gross och storhandla efter att vi vatt med hundarna i rastgården. Fullt med bilar på parkeringen struttar vi, lite trötta, och jag med full vintermundering med Jo-jos termosar å allt, in. Med kundvagn och lång shopping lista! (vuxenpoäng) 

 Glada i hågen påbörjar vi listan och efter typ tre saker så sprakar det till i högtalarna å så förkunnar dom för alla att klockan är stängningsdags!
 Jag och Loo bara vrålglor på varandra. I chock! Näär han klockan bli nio?!

Men inte skulle ett ynkligt klockslag hindra vår shopping! Icke!  
 Utan ett ord intar vi mittgången och med vagnen som en sköld framför oss plöjer vi gatan fram och kastar oss in bland hyllorna när vi hittar nått som ska ner. Hon på högerflanken och jag på vänstern. 
 Tillslut dyker en butter affärsman upp och säger, på ett mycket snäsigt sätt, "vi har stängt nu!"
Jaja.. Mot kassorna hann vi få ner ett par saker till. Till exempel slängde Loo ner ett paket nudlar.

Ett stort paket nudlar.

Alltså famlijepack!

Ett kilo jävlar nudlar!!

 Så ja, är det någon som är sugen på att komma å äta nudlar med mig?


Boplats sökes.

Idag har jag slagit på stora trumman och finally fått tummen ur och svabbat lyan. Varit så seriös och tagit ut mattan och ruskat den utomhus. Flyttat på allt och dammsugit och sen svabbat. Ett rum i taget.
 'Cause the dammsugerer needs to rest mellan rummen för att orka suga. 
 Zknorren blev instängd bakom kompostgaller för att hålla sig undan. Hopplös att städa med. Han lägger sig framför sugen och vägrar flytta på sig! Man kan köra på honom och han bara blänger på en med ena ögat. Knäpphond!

 Kan säga att vattnet jag hällde ut sen, det var inte så fräsht... Lite snuskvarning faktiskt.. Kanske borde göra det lite oftare. På snart sex månader har jag svabbat max två gånger.
Fast vänta lite...



Har jag bott här i snart sex månader?!

!!

Ett helt halvt år?!
Maaaj gaad tiden går fort!

Var det inte typ nyss sommar?

Anyway. Åter till min städning.
 Det är så jäkla gutt att trampa runt barfota och inte få massa grus under trampdynorna.

 Jag skulle nu behöva någonstans att kvarta, låt oss säga.. fram till jul, för att minimera nedskräpning fram tills dess. Så man har ett rent hem att komma hem till, om du förstår.
 Det luktar liksom Grumme i mitt hem nu, och jag vill inte förstöra det. Det är en ovanlig känsla för mig.

Men som tur är ska vi inte vara hemma så mycket i helgen. Imårn är det ju jobb, så då är allt som vanligt. Upp klockan fem å gå med hunden och så.. Se om man hinner hem till julkalendern också. Stress stress. Sen hem igen på lunchen. Stress stress. Sen hem klockan tre och rallyköra hem och hämta Z och sladda hem till pappa å lägga ett snabbt spår, gå en runda med Z. Ge hästarna mat. Köra dom hinns nog inte innan de är mörkt.. Stress stress. Sen gå spåret. Sen hem. Laga mat med Loo. Träna med hundarna.

??

Betty och Z i min nystädade lägenhet?!! 

 Whattafack! Inte ens ett dygn får de lov å va rent!


galenskaparna.. 

 Nähä, ska vi ta och sova nu kanske. . .
Z har ju sovit sen flera timmar. Legat i soffan men näsan intryckt nånstans så han inte kunnat andas ordentligt.
K-ah. Så låter det. Andnöd.

 Najti najt.


RSS 2.0