Oro.

Jag har pratat med sjukvårdsupplysningen och nån jour-tjottafräs idag.
 Har nån konstig värk på odefinerbart ställe.
Först blev jag orolig för de va hjärtat. Men Johan sa inte det satt där.. ? Typ i bröstkorgen nästan i mitten på vänster sida liksom. Hemskanes irriterande! 
 Är de inte bra, bättre, bäst till imån är jag den som ringer till närmsta vårdcentral! Såhär kan jag inte ha det!
Bannemig! 
 
Tror ni inte jag tillbringar hela dagarna med den imbicille idioten på jobbet eller?! Konstant! Denna veckan har jag tvingats arbeta med honom själv med. Gaaah! Får psykbryt på aset!
 
Jag blir så trött!


såhär trött fast utan en skabbig hund 

Har en kattracka som nu är gravt misstänkt...

img_6807 (MMS)

Har en kattracka som nu är gravt misstänkt för sabotage!


Nån mer än mig som inte sett en sån här tj...

img_6807 (MMS)

Nån mer än mig som inte sett en sån här tjusig illustration på dass innan?


Är hemma hos pappa och grillar! Saauuu g...

img_6807 (MMS)

Är hemma hos pappa och grillar! Saauuu guutt!! :)      Det blir nog minsann dessvärre så, men kul för Johan såklart, att jag kommer bli krigsänkling i höst..


Typiskt midsommarväder idag!  Vi sov oss ...

img_6807 (MMS)

Typiskt midsommarväder idag!  Vi sov oss igenom morronens regn men nu när jag låg nere vid sjön och solbadade gick det inte att undvika. :P


Nu ligger jag som en strandad säl på en li...

Nu ligger jag som en strandad säl på en liten klipphäll och lapar sol precis breve vattnet efter att ha tagit ett snabt dopp i den 20 gradiga sjön.


Ha en bra midsommar allihopa! Det har iaf ...

img_6807 (MMS)

Ha en bra midsommar allihopa! Det har iaf jag! Kel me kiiiisungar och premiärbad i sjön!


Påväg till Örebroooo!! The sun is shining ...

img_6807 (MMS)

Påväg till Örebroooo!! The sun is shining as hell och vi har så snygga brills min fina man och jag! :)  Och just ja!  Jag ska få göra laserbehandling!! :D  Va på koll nyss och allt såg bra ut. Förutom att jag ser som en kratta då klart. Men stabil syn och hela de kittet. Kanon! :)


Off we go!

Strax ska jag, mannen med tillhörande lillebror åka till örebro över helgen. Ska bli såå najs!
 Men först ska jag till ögonlasern och göra en undersökning och se om mina ögon tål ett ingrepp. Hoppas!
Under tiden får Johan och Oscar sköta markservice och se till att bilen är fulltankad och handla lite solmedel. Här ska pressas! Ska tänka på att få me mig kör- och bankkort denna gången.. :P 
 
 Har hört att det ska soligt HELA helgen!
 I believe that when I see it som man säger på smaulännska! Om det skulle va sannt ska iaf jag befinna mig på bryggan med en bok, solbrills och musik. Sen får dom andra göra va fan dom vill. Jag ska fira sol och ledighet iaf! Ett och annat glas vin och cider åker nog ner också. Köpte Minttu Black i måndags och jisses vad jag längtar efter det! Va dock ett helt år sen jag drack de sist men det har sina anledningar. Mådde ju inte jättebra den kvällen! :P

Nähä! Nu packa klart! Sen draaaaar vi!

Pax att sitta fraaaam!


Happy face! :)

Hemma hos pappa och Snurre en sväng. 3 har...

img_6807 (MMS)

Hemma hos pappa och Snurre en sväng. 3 har inte alls Sveriges bästa täckning! Funkar inte överhuvve taget där ute. Lite dåligt. Telia is the shit som funkar!


Nu ska vi se.

JAMEN JISSES!! Det funkar!! :) Fast det blir ju bara STORA bokstäver HELA tIDEN! FRUKTANSVÄRT IRRITERANDE! JÄJÄ, NU FUNKAR JU SKITEN IAF

tror minsann det är överskattat

Idag hann jag knappt komma hem och få av mig jobbsuiten och slänga mig i sängen och kyla ner my man lite innan han försöker få iväg mig att handla.

??

URSÄKTA MIG att jag har jobbat sen kl 7 imorse. Att jag försov mig och inte fick ett ordentligt och hederligt uppvaknande. Att jag svalde frukosten hel och fick köra som en jagad biltjuv till Johans jobb och höll på att orsaka en smärre bilkrash och hade visst igång ett billarm när jag skulle parkera bilaset. (nyare bilar tål ju ingenting! Det va ju stora MARGINALER till godo!!) Cyklade som en tok och kom en kvart för tidigt. Just typiskt.

Sen har dagen vatt hur lugn som hellst. Fyllt på lösgodis och Försökt bussa på alla kunder klistermärken. Läst lite om Bröllopet(!) och undrat hur fan dom pallar med.
 Ångrar mig bittert om alla önskningar i fem årsåldern om att bli prinsessa när jag blir stor och tackat fan för det snabba och effektiva vi va på i helgen! Är det inte så det ska va? :)

http://www.youtube.com/watch?v=5wuUEWK42Ow&feature=related
(här skulle jag vilja lägga in en film istället för en länk men jag vet inte hur man gööör! Någon som vet?)

I det läget jag befann mig i när jag kom hem var jag INTE sugen på att HANDLA!
 Vad tror han liksom?
Att jag är nån slags outröttling?
 Men jag bet tillbaks!

Praktiskt taget... oops!
 Men det är sånnt som händer liksom. Lite spill får man räkna med.
Tror det är andra gången Johan står böjd över handfatet och sköljer kallvatten i munnen för min skull.
En eller sjutton pungsparkar har jag också fått in rätt så bra. :P

Jag tar väl hand om min man, jag! 
 
Älskar honom över allt men får nog ge honom någon slags försäkring i julklapp om vi ska klara det här. :P

Lånade Precious från jobbet så den ska jag gå och kolla på i sängen eftersom någon envisas med att ockupera tvn och soffan med jävla fifaspelande. '


Upp som en sol ner som en pannkaka!


Simone kom hit efter jobbet! :)


Gått kvällspromenad med Loo och Betty.


Majsan VANN i lördags i Moheda! :D
Jag upprepar: Majsan VANN!! Från start till MÅL!!
Hon ÄR så BRA!! :D

Dagen idag började bra men nu har min man lämnat mig och stuckit till åseda.
 Övningskörning imån. Igen. Så jäkla less på de där mc-kortet nu.
Ge mig tillbaka min man!


Robin Hood.

Jag och Loo va på bio idag. Kvalitetstid.
Johan skulLe dra hem kompisar och spela tv-spel och då är det säkrast att fly fältet. Jävla oväsen.
 Vi startade upp på oxgrillen med varsin hamburgare och pommes och cola. Det var en bra grund för allt godiset som vi köpte sen! Herrejävlar! Snubben i kassa på Hemmekväll flinade när vi betalade och önskade trevlig kväll. :P Snacka om att ruinera oss. Tyckte allt vi kunde fått nån slags mängdrabatt eller nått.. :P
 Jäjä, det räcker ju iaf.
Filmen va bra, lite väl många namn och platser och detaljer att hålla reda på för min smak men helt klart sevärd! Vi är så sammansvetsade på de där med biotittande Loo och jag så vid exakt samma sekund brukar vi titta menande på varann och säga samma sak eller tänka lika. Släng iväg en kommentar eller sju där det passar. Hålla handen när det blir lite spännande för att sen övergå i tumkrig när det spännande har tagit slut och inte släppa förrens händerna glider isär av all handsvett. :P 
 Jag är så glad att jag har min lilla Loo. Hon är en del av mig. Vad gjorde jag innan jag kände henne? Hur klarade jag mig? Vem va min dr. Phil då? Vem slängde sig iväg från jobbet mitt på förmiddan och sket i en hel dag för min skull när min älskade lilla ponnyskrutt dog? Vem visste vad jag pratade om när jag hatade pappa? Vem kan få mig att skratta när jag håller på att gå sönder av sorg eller känna att fan så snygg jag va i de här och vem kan göra en skittråkig fest asrolig och vem gör alla roadtrips roliga? Vem lånar ut halva garderoben när man ska på bröllop?
 Vad fan gör man utan en bästa kompis?!

 



Imån ska jag ha klänning. Jag har förberett mig i två veckor tror jag. Prövat minst varannan dag. Prövat vilka skor, kofta, jacka, bolero, kavaj, väska, frisyr jag ska ha. Skor och frilla är bestämt. Klänningen är samma som nyår men vettefan vilken jacka, bolero jag ska ha! 
 Återstår att se. 

Nu ska jag iaf sova. 
 Måste orka raka benen imån. Hanns inte med idag.. Ilandsproblem. 




 

Lite lätt skitbitter på mitt jobb..

Va hemma hos pappa igår (som har lunginflammation) och hälsade på lite. Snurre, den bästa vakthunden av dom alla, låg så fint i sin bur och sov när jag klev in och katterna låg på rad i sängen. Allt va precis som det ska! :)
 Älskar hemma så himla mycket! Det är sommar där nu! Riktig grööön sommar! Dock fanns det ingen sol där heller men vi åkte iaf ut i skogen en sväng och kollade. Vet inte hur många gånger jag somnade, va så himlens trött!
 Tog med mig ett par tofflor jag tänkte ha på jobbet, mina gympapjux börjar bli lite väl varma, dessutom ahr dom gått sönder på 14 ställen typ. Kom på att jag har en gammal jeansjacka från högstadiet i en garderob som jag rotade fram och krängde på. Och ta mig tusan att den passade!! :D Dagens chock! Men glad, det blev jag!
Sen fick mina gamla glasögon följa med till stan eftersom man va tvungen att ha det inför undersökningen.. Gaaah!
 Simone du undrade om priset på lasern och det kommer gå på 29.000. :/ Hoppas SÅ att det är värt det!

Idag fick vi reda på vilken tur vi ska ha på jobbet  i sommar och jag ska byta till storstädet på måndag. Inget fel i det. Kan säkert bli intressant. Men jag ska vi i precis samma grupp som den som jag tycker allra minst om i hela universum! Jag bara dog när ja fick reda på det. Fick lust att resa mig upp och skrika Noooooooooo! Men jag lyckades mirakulöst nog att behärska mig. Stärstädsgruppen är indelade i två grupper och jag ska va me tre andra killar. Den andra gruppen är tre tjejer och en kille. Diskriminerande må jag säga! :P
 JAg ska iaf på nått sätt försöka överleva dom fem veckorna jag tvingas gå ihop med den där.
Ni förstår nog inte hur mycket jag stör mig på den där. Han är så. ÅH! Jag får spatt i huvvet bara jag tänker på'n!
Jag blir knäpp av att gå ihop med hoonom, och det värsta av allt är att han är så jävla inställsam!! (han har nog fått korn på mitt hat mot honom)



Min bästa pappa och min lilla fina farmor! <3

Ögonlasern.se

Jag har bestämt mig för att göra en ögonlaser.
 Jag har funderat i flera år och nu har jag då bestämt mig. Känns bra. :)

Igårkväll va jag på ett informationsmöte med några andra och det fortsatte kännas bra så jag bokade in en tid för undersökning och det är väl där som jag får reda på om jag kan göra det.

Man måste göra endel tester på ögonen och kolla så att dom inte har ändrats på dom senaste två åren och kolla papprena från min optiker och lite sånnt där tjosanhejsan. 

Jag hoppas helt enkelt på att miona ögon klarar mandomsprovet! :) 



vecka 29 blir det massa lek med favoritkusinerna! 
 Kanske kör vi en repris från Linneas och min bilsemester på Öland? :)




 


RSS 2.0