Liten tuss när han skulle inta sovläge På ...

Liten tuss när han skulle inta sovläge På mig nyss: kryper först upp med huvvet och frambenen på min mage. Lägger först huvvet på vänster och testar sen höger sida om min hals för att tydligen konstatera att inget dög och testar på mitten och hittar då en (läs Min) näsa som han va tvungen att testa. Sötknodd! Han har haft tidernas dampryck ikväll och borde sova ett bra tag nu.. Hälsat på Betty första gången idag med. Gick nog bra.. Han skrek när hon galopperade mot honom men innan hon ens rört honom. Lipsillen. ;)


Grattis Snurre! Idag fyller Snurre inte m...

Grattis Snurre! Idag fyller Snurre inte mindre än 13 år! För tre månader sen trodde jag inte att han skulle överleva julafton, än mindre sin 13-års dag. Men igår när jag lämnade över han till pappa efter att ha tillbringat ett dygn med Zypher va han fortfarande pigg och glad. Han har alltid varit och kommer alltid förbli min favoritvovve. Minns fortfarande dagen vi hämtade honom. Första dagen på påsklovet, och han låg i en Pippi Långstrump handduk. Och jag skulle sova med honom på nätterna och försöka få han att sova i buren.. Men det va ju längesen, och alla som känner honom nu vet att Snurre minsann inte sover i nån himla bur! :P så grattis till Snurre! Älskade hund <3


Jag önskar jag kunde ta en bild och visa e...

img_8334 (MMS)

Jag önskar jag kunde ta en bild och visa er hur söt Z är när han sover. Men iphonekameran suger så jag får förklara istället. :P Äeh, går knappt, men så söt är han så man dör lite varje gång han gruffar. Han låter nästan hela tiden han sover, och så vill han va nära. Han brukar tuffa intill sin lilla nos mot halsen så man kommer jättenära så man kan lukta på honom. Han luktar valp. Inte så gott i munnen, men öronen och tassarna kan man ha framför näsan en hel dag och bara inhalera valplukten. Det varar inte för evigt. Snart kommer han få andra intressen än att vara nära oss hela tiden och vilja springa i skogen och bli skitig och blöt och illaluktande. Men jag ska älska honom iaf. Och jag hoppas han tycker om att bada. För då ska vi simma tillsammans med Loo och Betty i sommar. :)


Det va inte så bekvämt att ha en valp över...

img_2707 (MMS)

Det va inte så bekvämt att ha en valp över strupen efter ett tag. Kudden hade fuckat up också. Morgonen började klockan halv sex när lille sälbäbin vaknade och började leka med sin kyckling, under täcket. Då va de bara att klä på sig långkalsonger och en tjocktröja och gå ut. Men det får finnas gränser för hur tidigt man börjar dagen när man är ledig och eftersom att det bara var 16 grader i huset och elden inte klarar sig själv så blev det Ps. I love you i soffan under ett täcke och två hundar. Värre mornar har jag vatt med om. Nu äntligen har Bojjan vågat sig ner så nu sitter hon på bänken framför brasan och spanar.


Min Gud jag dör snart. Underbarare sätt at...

img_0905 (MMS)

Min Gud jag dör snart. Underbarare sätt att somna på kan väl inte finnas..?!


Farbror Snurre kom hit imorse och gjorde Z...

img_7594 (MMS)

Farbror Snurre kom hit imorse och gjorde Zyphers dag fulländad. Glädjeskutten avlöste varandra. Inte från Snurres sida då.. :P Mamma kom hit i eftermiddags med en säck med foder till skrutten och kondis-fika till oss. :) Gott! Det tyckte Snurre också och snodde halva mitt wienerbröd i ett obevakat ögonblick när jag försökte få Zypher att ligga i sin korg.. Hundracka! Sen dök David och Krut upp mitt i Zypher sömn och störde och bankade och plingade tills puppis vaknade.. Krut va lite för hård mot Z men han va rätt kaxig när han satt bakom mina ben och bjäbbade och rynkade ihop allt skin på sin lilla näsa och slog med frambenen efter Krut. Sötknodd!


Sen igår hämtade jag våran gemensamma lill...

img_8447 (MMS)

Sen igår hämtade jag våran gemensamma lilla puppis som för tillfället ligger i sin korg och gruffar. <3


Mycket har hänt sen sist. Eller ja, iaf tv...

img_8084 (MMS)

Mycket har hänt sen sist. Eller ja, iaf två stora saker! :) I helgen va vi uppe i Örebro hos Johans pappa och där på bryggan förlovade vi oss. <3 Inte helt oväntat men ändå helt oväntat! :P


Loo hjälpte mig att baxa iväg Johans gamla...

img_9796 (MMS)

Loo hjälpte mig att baxa iväg Johans gamla trasiga överdelar till skåpen vi har haft men som nu ligger i en container på hennes jobb. Där vi även (till min stora förtjusning) fann en kasserad och trasig men ack så rolig Batmobil! Vi knuffade varandra varsitt varv på planen innan vi kunde fortsätta med skrotningen. :) Loo är för tusan den bästa man kan ha när man ska fixa med grejer, hon har allt man kan tänkas behöva. I sina brallor! Skruvmejslar, polygrip, kniv. Och säkert hundra grejer till. Men fatta bra?! Nu sitter jag på en köksstol vid fönstret vid tvn och surfar på nätet och väntar på att graderna ska stiga i huset. 15 grader va de när jag kom hem. Johan har äntligen fixat så vi ska få internet och det är sex dagar kvar till jag hämtar Zypher och imån åker vi till Örebro. Dagens uppdatering. Och jo, hälsade på en nypromenerad och glad farmor efter jobbet idag! Försökte luska ur henne hur man bakar bröd i vedspisen. Men enligt henne så gjorde man på samma sätt som en vanlig ugn. Men de går la inte! Där har man ju samma grader hela tiden... Får språkas med mormor med och hoppas att hon vet.


Hur typiskt är inte detta?! Förbaskade ske...

img_0344 (MMS)

Hur typiskt är inte detta?! Förbaskade sket! Har sett det sablans papperslappen varje dag sen vi flyttade in och har inte tittat på den eller flyttat på den förrns idag. Samma fucking dag som den går ut!! Hade jag vetat det hade jag ju kunnat använt den till Harry Potter så hade Simone sparat på sina. Och om prick en vecka. *trumvirvel* Har jag hämtat vår lilla bäbis! :)


Titta titta!! 8 dagar kvar! :)

img_0223 (MMS)

Titta titta!! 8 dagar kvar! :)


Jag skrattar lite lätt inombords när killa...

Jag skrattar lite lätt inombords när killar (vanligtvis) kommer springandes hit och ska köpa kondomer. Klockan fem. På morgonen! Då är det kris minsann! ;) Jag blir därimot skitförbannad när en pundare GLÖMMER sin HUND utanför macken i snålblåst och minusgrader! Som tur var var det en tjej som hade uppmärksammat att den suttit där ute och kom in och sa till så jag kontaktade polisen som tog med den. Men fa-an vad arg jag blir! En jättesöt liten amstaff-flicka som sitter utanför jättekort bunden i strypkoppel! Och skakar och har krupit ihop med svansen mellan benen. Man vill ju bara ta in den i en jacka och ge den korv. Och sen när pundaren kommer in med ett koppel i nävarna och frågar om vi har tatt hand om en hund, jag trodde jag skulle avlida på plats! Jag önskar jag inte hade sån självbehärskning och hade bitchslappat pundarn med en välrullad korv istället! Ge mig hunden och försvinn ur min åsyn och gå och dränk dig! Hade jag velat säga. Men som vanligt blev jag helt mållös. Man GÖR inte så! Man GlÖMMER inte en hund! Flera TIMMAR! Har lust att sätta strypkoppel på sånna och binda dom i ett träd och stena dom! Fa-an!


Inte så pjåkig utsikt för att vara från to...

img_1284 (MMS)

Inte så pjåkig utsikt för att vara från toan va?! :) Finns tom nästan mottagning till telefonen me! Finns mycket man kan göra här, mer än det vanliga då alltså. Tex tvätta kläder (i tvätmaskinen) och hälsa gäster välkomna. Det sista har jag inte pröva än men sålänge jag bor kvar ska det inte uteslutas!


Det kanske inte syns så jättebra (probably...

img_9590 (MMS)

Det kanske inte syns så jättebra (probably not) men här har iaf Simone parkerat vansinnigt nära Viola! Jag fick pressa mig emellan och tvinga upp dörren och Snurre kunde knappt ens komma ut. Han tittade på mig oh såg ut att tänka "den där lågkonjunkturen kan väl knappast va över om det ska snålas såhär på spejset!" I don't blame him! Sen tappade jag mobilen in under Simones bil och fick baxa mig ner och knö och knappt kom upp igen! Vi skulle på Harry Potter bio med Loo. Vi kom 10 minuter försent för de va sån kö överallt men fick ändå se tre reklamer! Det roligaste med filmen va ändå Simones och Loos inlevelse. Båda hoppade och blev lite blankögda här och var. ;) Så är det när man är Harry fan. :P Betty har vatt hos mig och Snurre idag och vatt på sitt mest överaktivaste humör och gjort Snurre trött bara genom att vistas i samma rum. Och som om de va nån som trodde ni kunde missa det! Idag är det bara 13 dagar kvar!!


Med endast fjorton dagar kvar till pyret k...

img_2293 (MMS)

Med endast fjorton dagar kvar till pyret kommer överraskar Bojjan alla (ja, mig då) med att med lite bärhjälp följa med till sängen och faktiskt stanna kvar, med Snurre i samma säng! Hon  höll stenkoll på honom uppe på mig men nu kände hon nog att de va lugnt att klättra ner och inta position framför mig, under filten. Snurre snarkar och Bojjan spinner. Jag har haft värre sängsällskap! :P Nu saknas egentligen bara älsket och en liten valp.. :)


Mamma va hos mig ikväll och åt varma macko...

Mamma va hos mig ikväll och åt varma mackor och mangosorbet och kollade på Nils Karlsson Pyssling.(som båda misstänker är en tjej egentligen..) Visste ni hur gammal Tjorven är egentligen?! Det är inspelat 1965!! Hon måste va lastgammal vid det här laget. Mamma kollade på det när hon va barn! (Rysligt gammalt!) Och sen sa hon att Emils pappa och Skalle-Per är samma människa, i verkligheten! Och flera av dom i Emil är med i Rasmus på Luffen!! Jag börjar ju nästan tvivla på mänskligheten när jag upptäcker och hör sånt här! Jag vill liksom inte veta! Men fast skådisarna är klonade och Pyssling beter sig som en tjej är det iaf Astrid Lindgren mina ungar ska kolla på och inget jävla Teletubbies, när dom växer upp. Basta!


Dom här fulsöta grodorna tittade fram ur s...

img_6982 (MMS)

Dom här fulsöta grodorna tittade fram ur snön vid trappen igår.. Nu är dom översnöade igen. Loo har sovit här inatt och maken till värmeslag har jag väl aldrig haft! 29 grader eldade hon upp till. Lite väl mastigt kanske. :P Idag ska jag passa Snurre, han borde komma när som hellst och det är endast 14 dagar kvar till Zypher kommer! Vi har fortfarande inte ansträngt oss med att fixa med internet, men har ju Iphonen så det går ingen jättenöd på en, bortsett från att det är dålig mottagning..


Dadadamdaaaaam! 16 dagar kvar! 2 veckor oc...

img_5879 (MMS)

Dadadamdaaaaam! 16 dagar kvar! 2 veckor och 2 dagar!! Sen har jag en livs levande liten puppyvalp här! :)


Himlans tröttsamt att va torpare i dessa t...

img_8317 (MMS)

Himlans tröttsamt att va torpare i dessa tider! Halvligger i soffan och är asatrött! Typ 20 dagar kvar till jag ska hämta knatten, inte bestämt exakt datum än. Lång väntan. :) Mamma och gubben har vatt här ikväll och ätit, jag lagade nån gryta som blev himla god, (inte för å skryta då men så är'e) med svärfarsskjutet kött, som kompensation för strykjärnet hon hade med sig till mina nytvättade gardiner. Alltså jag kan knappt förstå hur jäkla skönt det är med egen tvättmaskin! Diskmaskinen ska vi bara inte tala om! Guds gåva till kvinnan typ. Fa-an vilken uppfinning! Jag har redan bakat och lagat mat fler gånger här än vad jag gjorde på ett år i stan! Enbart för att man slipper disken.  Jobbar i köket i helgen. Men bara korta dagar, tack och lov! Tre helger på raken. Men efter nästa helg är det slut med macken! Prisa Gud för det! (man skulle ju tro att jag gått och blitt religös på äldre dar..?) Nähä. Sängen nu. Är de okej innan klockan nio en lördagkväll..? :P (Bild på skogen bakom huset)


Dagen D flöt på bra. Jag har vatt lite eft...

img_6189 (MMS)

Dagen D flöt på bra. Jag har vatt lite efter hela dan och inte fullt medveten om min stackars utarbetade hjärna.. (för lite sömn) Den som har haft det tuffast idag är ändå Bojjs. Först packas hennes hem ner i lådor, sen åker allt ut tillsamans med sängen som är hennes absoluta favorit i hela världen. Det kryllar av folk och dörren står på vid gavel, sen packas hon själv in i en låda och tvingas åka bil. Som om inte det va nog blir hon inlåst på toan tillsammans med sin toa oh tvingas stanna där i säkert en halvtimme medan folk springer ut och in och upp och ner. Hon har haft en kväll i upptäckarnas tecken. Men nöjd va hon när jag gick och la mig en stund. Då kröp hon nära och spann. <3


Framför den här ska det ligga en björnfäll...

img_7951 (MMS)

Framför den här ska det ligga en björnfäll som jag och Johan ska ligga tätt ihopslingrade på och dricka rött vin och le romantiskt åt varandra.


Payback-time?


Det hade varit fruktansvärt tillfredställande att ha lite payback-time mot Växjös invånare för deras eviga smällande igårkväll och väsnas lite nu på morgonkvisten..
Jag hade lätt kunnat tänka mig att dra igång kriglarmet och några kyrkeklockor, sprungit runt med grytlock och en båt-tuta och en såndär tratt som va så poppis under de dära fotfollstjofräset som va i år. (förlåt, förra året.) Det hade faktiskt vatt skitkul! OM jag hade orkat! Men jag ska istället sova några välbehövliga timmar med min stackars katt som har kräkits inatt..
 Hon tyckte om raketerna lika lite som jag, min lilla lillan.

Har ni förresten märkt att det är lite ljusare ute på mornarna nu..?

Eller inbillar jag mig? Önsketänker jag? :P


vuvuzela...?


vuvuzela..?


RSS 2.0