Simone kolla nu då!

Simone du måste kolla nu så du ser hans storhet! :P Och tack för i lördags förresten! :) Ser du?! Fem av fyra toasters!! :D

Kommentarer
Postat av: Isabel Tränk

Har du fortfarande inte fattat varför jag skrev elaka saker i din blogg? Jag trodde jag berättade sist att jag fått höra att du sagt elaka saker om mig? Jag blev så grymt besviken och ledsen att jag därför dumt nog ville ge tillbaka skiten och då valde jag att skriva i din blogg.



Men att utan anledning skriva elaka saker i någons blogg, det är ju helknäppt... och det är även knäppt och skriva saker för och ge igen.. men jag var så jävla arg och besviken.

2011-03-23 @ 08:32:48
URL: http://isabeltrank.blogg.se/
Postat av: Simone

Jag kollar, jag kollar! Han sjunger väldigt bra :) och tack själv du. Vi får göra om att! :)

2011-03-23 @ 14:16:23
Postat av: Isabel

Om du säger att du inte sagt något elakt om mig till folk så har du väl inte det då så då behöver jag ju inte skriva vad denna människan berättade för mig eller hur?



Och jag godkänner inte de kommentarerna som jag inte tycker platsar i bloggen, bland annat ditt svar på inlägget i min blogg. Du vet som sagt mycket väl varför jag överreagerade i din blogg den gången..



Och jag kan be om ursäkt för det men du vet också varför jag gjorde det.. Förstår inte varför du inte kan förstå det och stryka ett streck över den skiten.

2011-03-23 @ 15:09:06
URL: http://isabeltrank.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0