Dagens.

Dagens humör: lite halvdant och väldigt omväxlande. 

Dagens längtan: kusinkul och Olsmässa vecka 29 och Gotland vecka 31.

Dagens vill ha: fins och soligt sommarväder. Ett hus. (alt. gård) En hund (som inte skiter inne)

Dagens klädsel: korta jeansshorts och linne innan och efter jobb. Asavarma svarta jobbbyxor och tischa me tjusig Landstingslogga på jobb.

Dagens irritation: aset på jobbet. (har kommit på att han är smått hatad.) och en nörd till som tjatar om jävla frimärken från macken! Döö!

Dagens önskan: en resa..

Dagens behov: bada och mat. Och skita!
 (haha, vet ni en sak appropå ingenting? När jag va på toa nyligen gjorde jag en såndär långsittning med en ny tidning på en okänd toa och spolade medans jag fortfarande satt kvar! Men jag vet inte vad som va felkonstruerat på de skethuset för allt spolvatten åkte upp i röven på mig och det va inte tempererat vatten! Höll på att få en akut utinvägsinfektion!! Obehagligt!!) :P

Dagens bästa: morronpromenaden med Snurre.

Dagens sämsta: blodsockersänkan som varade från 15 till 18.

Dagens middag: "hemmagjord" pizza, micrad på jobbet från gårkvällen. Hawaipizza med vitlökssås, akut behov ikväll. (jg behöver ingen mer pizza på ett tag..)

Dagens skratt: de va me Fia på jobbet när hon välte ut en toaborstskopp med snuskvatten över min fot hos en gravt deprimerande tjej på en avdelning. (de fick bli ett inombordar-asgarv) Vi har samma taskiga humor. :P

Dagens gråt: i bilen.

Dagens minne: gårdagen med Loo vid sjön. Sååå najs! Hela helgen va förresten suverän! :) 5 av 5 solar!

Dagen summerad: 4 av 10.




För exakt ett år sen åkte jag och Loo på roadtrip till Öland för att hälsa på Johan och Ab på deras husarebilssemester. Detta va den enda bilden som följde med därifrån. En upphittad tröja precis i rätt storlek! :) Loo hade långt hår i allsindar! DET va JOBBIGT!





Kommentarer
Postat av: Isabel

Haha, nej storken var det inte.. hihi! ;)



Japp och Casino är minst lika hög som Saigon så du kan ju gissa hur lätt det är att spruta in något i munnen på honom när han reser sig på tå, haha.

2010-07-07 @ 21:30:53
URL: http://lillafairy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0