Rabiata tyskjävel.

Okej, såhär'äre.

För David får Krut inte vara i soffan och inte i sängen.
För Krut ska veta sin plats och vem som bestämmer. Fair enough.

Men.

Både jag och Johan är av en annan åsikt. Vi tycker om att sitta i soffan och mysa med Bojjan och Snurre när han är här.

Så.

Krut har ägnat två timmar åt att sova när vi va hos Loo (återkommer till det.) så Liten Krut är överenergisk och nästintill Rabiat.

Resultatet.


Liten Krut blir fromm som ett lamm och timid som en liten aftonfis när han får sitta i knät. Så vad göra. Golvet är kallt och hårt och Krut är ju tekniskt sett inte I soffan. :P

Han har ägnat en halvtimme åt slakt utav ondsint petflaska och rusat runt som en dåre på golvet och dratt runt på där här flaskan mellan stolsbenen och morrat och gläffst på den som om den var en gammal grävling.

Dagen började med julshopping med Loo och Johan där Loo läste en adidas text uppochner och fick det till sepe. (CP) Mycket roligt! :D

Sen åkte jag och Johan hem till David för att hämta Krut. Som fortfarande använder kattluckan när han ska ut och in och inte David är med honom. Ska bli intressant den dagen han inte får plats längre. höhö!
 När vi skulle gå fran bilarna och in för att hämta buren och maten gick David breve mig och sa att han hade god lust att slänga ner mig i snövallen. Vilket han såklart också gjorde! Vad har man annars storbrorsor till? :P

Kvällen spenderades hos Loo och Plåtis med tacokäk, kvällspromenad med Betty och Krut och film. Karate Kid. Sådär bra.

3 av 5 toastar.

Dom har blitt välsignade med ett par mycket intressanta grannar som knappt låter snön lägga sig innan dom är framme med lilla snöspaden och skyfflar som ettriga terriers. 
 Och medan vi satt och åt kom först snöplogen och körde nerför gatan utanför, och strax efter plingar det intensivt på dörren så Plåtis och Betty rusar ut och får veta att Volvon och Saaben minsann måste akta på sig för att snöplogen faktiskt är här nu.

??

Och den kan inte köra runt eller? Enligt honom ska alla flytta på sig så det inte blir några vallar och hela vägen blir fri från snö . Okeeeeej. Man kutar väl inte runt hela grannskapet en lördagkväll för att flytta på två bilar heller?! Men Plåtis sa att han hade full koll på vilka bilar som gick in i vilken lägenhet. Måste va så. När vi kom så va de en gubbe som smög runt och kollade på oss medan vi letade parkering. Måste vatt han.

Iaf så sen när vi skulle hem och kommer ut från gatan till vägen så är själva vägen blockerad med snöklot längs med  cykelochgångbanan mitt i körfältet. I en prydlig rak linje som knappast kan ha kommit dit av sig själva.. 
 Bitter-granne.se

Nu blire sängen och imån ska vi först göra nått jag ser fram emot och efter det nått som antagligen innehåller en hel del fika. ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0