Jobb.

Igårkväll skulle jag lägga mig tidigt, jotack, klockan elva är inte tidigt för min del. Och med risk för att inte höra klockan och därmed försova mig vågade jag inte somna, så jag låg ett bra tag och läste igenom vartenda sms och raderade onödiga och meningslösa, sen när de va klart, gav jag mig på kameran. Sen kunde jag inte komma på nån mer ursäkt att va vaken så jag släppte lampan, och somnade på stört!

Idag var dagen jag började på mitt "nygamla" jobb. I köket jag började min kökskarriär. Där har jag från och med fredag ett vikariat på 75% vilket passar mig ypperligt, slutar oftast halv tre vilket betyder att jag har hela eftermiddagarna på mig att plugga, köra hästar, sola, bada och leka!!

Såklart försov jag mig inte, vakande därimot en halvtimme innan klockan och kunde njuta av en ¨lång snoozning.
Jobbade som ett djur i disken, värmen steg i både rummet och i mig, sen fick jag uppgiften att skala 10kg potatis. Ehe, skitkul! Fast hann kanske bara 3 för sen steg diskberget och sen kom chefen tillbaka efter att ha fixat med mitt schema i ett annat kök, för det inte funkade i det, och sa att det inte skulle va sånna potäter. Tack och lov.
En halvtimme innan jag slutade upptäckte jag till min glädje inte mindre än en fläkt i taket, den hade minsann inte ropat efter min uppmärksamhet mitt i middagsdisken inte! Men då, precis när allt lugnat ner sig hörde jag mitt namn lite svagt ovanifrån, glädjen var oändlig! Tills jag inte kunde hitta varken en knapp, spak, ratt eller strömbrytare. Sancka om glädjedödare! inte tänkte jag sjunka så lågt som till golvbrunnarna och be om hjälp heller. Icke! Prövade båda strömbrytarna och släckte lamporna i taket bägge gångerna. sen när jag tillslyut gav upp och gick ut med sista disken och kom tillbaka upptäckte jag en rackarna ratt utanför diskrummet! Nån jävla karl som kommit på den genialiska uppfinnningen!
De blev iaf svalt och skönt och andningsbart när jag skulle gå.

Nu va de ju inte meningen att ett helt inlägg skulle handla om hur jag upptäckte en fläkt, men så blev fallet.
Take it or leave it!

Smäckt i mig en hel påse Dragéägg me. Toppen på kanonkulan de.
Körde Minimon runt Vitthult/granhult. Kändes lite opigg idag, men fick ju dra ett tungt jobb i söndags, tösabiten.

Imån är det Mowgli och Ingelstad som gäller. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0