Fredag hela veckan

Kanske inte riktigt, men så veckovill man blir av att inte ha nått jobb att gå till om dagarna så blir det att man inte bryr sig riktigt vilken dag det är. Vilket datum det är, är en riktig utmaning. :P

Igår kom Loo hit för jungfrufärden med Majsan. Hon va lite spänd, faktiskt bägge två. Men alla var under kontroll och när vagnen satt där den skulle och Loo satt i vagnen blev Loo lugn. Vi gick bara ner till rondellen och vände och det gick jättebra. Majs blev lite tåig ibland men fortfarande kontrollerbar, vilket kändes himla skönt. Hem kom vi och bestämde oss för att ta en tur med Mini också. Så ner till grusgropen bar det. Mini överlycklig!
 Vi planerade att köra Majs en kortis idag  på mornen också, nattade hästarna och gick in och kollade på Autralia, åt våfflor och drack the.

Lina ringde mitt i filmen och berättade avd gubbe sagt och att han skulle komma ut end ag och köra honom, och frågade om han fick bo hos mig fram tills dess, så skulle dom bestämma sig helt efter gubben vatt här. Så på söndag kommer Öride hit! :)

Vaknade idag med en hund och en Loo i sängen. Varmt och trångt. Men så bra mycket bättre man sover när man inte är själv. Tittade ut och såg ett snöstormigt vinterlandskap. Ha, det va den Majsanturen det. Men en tömkörning runt fällan tog vi iaf. Vi litade inte på snön och Majsan ihop med en vagn.  Så vi lugnar oss till söndag. Idag hade hon minsann humör den lilla damen, men det berodde nog mycket på att vi "slet" ut henne innan hon fått frukost. Och alla vet väl hur bra en shettis och mat går ihop va? ;P 

Det bar av mot ronneby för färgning, klippning och hårförlängning  på Loo. Och som den trofasta kompanjon jag är så ägnar jag gärna fyra timmar på en frisersalong med en bok som enda sällskap och några rundor bort till Loo, som fåt plats så långt bort från "väntsoffan" som möjligt, när träsmaken i röven eller nyfikenheten blev för stor. HImla snygg blev hon iaf! :) Ovant att se henne i så långt, brunt hår! 

Imån blir det visit nere hos fastern i Sölvesborg. 

So long suckers! :D  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0